2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Makine onu olcume gore kendisi cikariyor gecen benimde dr haftasiyla uyumlu iyi dedi 24 ocak adete gore 28 ocak cikmisti takilma canin

Evet canım yaa yarın bu saate doğmuş olur sanırım benle ilgilenir Dr bu dolarda 9 gibi doğuma gireriz diyordu
Bu gün ne varsa hepsini deneyeceğim soğuk algınlığı için

Evin temizliği bitti dimi senin
Canım sağlıkla gelsin inşallah meleğin.
Sormuştum ama görmedin galiba.
Neden ocağı beklemiyorsunuz doğum için hani çok az kaldı ya ondan diyorum.
Senin de benim gibi erken doğum riskin vardı ondan mı

Sakın susma. Ay biz ilk 1 hafta kimseyi eve almayacağız . Özellikle Dr. Dedi bunu bize , biz de öyle düşünüyorduk zaten . İlk 1 hafta sadece anne babayla sessiz loş ortamda bulunmalı imiş..

Ay Allah'ım daha kaç günlük bebiş. Ben bile koklar boynundan hafif bir opebilirim herhalde bebisimin. Eşiniz söylesin olmadı , Dr dikkat edin dedi desin ki , onlarda alinmasinlar şimdi. Herkes aynı anlayışta olmuyor malesef.

Makine onu olcume gore kendisi cikariyor gecen benimde dr haftasiyla uyumlu iyi dedi 24 ocak adete gore 28 ocak cikmisti takilma canin
Haklısın canım ama Dr öyle söyleyince de esimde o zaman ayın 17 sine kadar vakit var , daha çok varmış diyor. Ama bebiş beklemez herhalde o zamani , normal sata göre olan tarihin de gelir diye dusunuyorim.

Biz bile kiyamazken öpmeye neymis bu gormediklik ya tamam canin kanin seversin icin giderde sonucta daha savunmasiz kim bilir o agzinda ne mikroplar var bu millet niye boyle anlamiyorum

Kizlar bende simdi muaneden ciktim. Hersey normal gorunuyordu, sadece ebe simdiki kilosu icin 4100 tahmin etti, doguma kadar daha kilo alabilir belki zorlanirsin istersen suni sanciyla daha once dogurtabiliriz dedi,ultrasona yonlendirdi. ultrasonda 3700-3800 gorunuyordu. Doktor zamanini bekleyelim tavsiyesinde bulundu bende oyle istedim, aciklik var mi diye baktilar yoktu. Umarim bugun kontrolu olan herkesin kontrolu guzel gecmistir♡ bizde haberler Boyle:)

Bence birak opmeyi kucaklarina bile almamalari lazim. Daha bagisiklik sistemi bile yok minicik bebek ya. Bizim ellerimizde dunya mikrop var. Biz bagisiklik kazanmisiz ama bebekler o mikroplari daha tanimiyorlar, tanimalari icinde cok erken. Kesin tavrinizi koyun canim Kim aliniyosa alinsin bebeginizden onemli degil

Bende cok severdim herkesin bebegini..sadece akraba degil... ama.opmek nedir..kiyamiyorki insan o kadar kucukku henuz..koklardim hep

Benim adet tarihini 2 gun ileri tasimisti ama taa en basta..kese gorundukten sonra..
Bidaha degismedi...

Masallah canim..bidik bir bebis .
Kolay dogum dilerim simdiden .) Bende 4 un ustunde dogmusum...annem.hep anlatir

Benim de durumum nerdeyse ayni, bebek 4 kilo uzeri dogucak, doktor suni sanciyla baslatabiliriz istersen dedi, kararsizim, beklesm de 4.5 kilo olur nasil normal dogum yapicam bilmiyorum..

Gözün aydın canım güle güle büyüt minişi

Benim de durumum nerdeyse ayni, bebek 4 kilo uzeri dogucak, doktor suni sanciyla baslatabiliriz istersen dedi, kararsizim, beklesm de 4.5 kilo olur nasil normal dogum yapicam bilmiyorum..

Ilk dogumun mu Canim? Benim ikinci olacak diye biraz rahatim, ilki 3850 dogmustu bir kac gram fazlada olsa dogururum diyorum ikinci dogum daha rahat olur diye. Suni sancida neden bilmiyorum icime sinmiyor. Sende de acilma yok galiba?

Sağlıkla al canım kucağına

Masallah kuzuna ve sana canimm❤❤ gayet iyi cok sukur hersey

Ilk dogumun mu Canim? Benim ikinci olacak diye biraz rahatim, ilki 3850 dogmustu bir kac gram fazlada olsa dogururum diyorum ikinci dogum daha rahat olur diye. Suni sancida neden bilmiyorum icime sinmiyor. Sende de acilma yok galiba?
Evet ilk dogumm, hic acilmaya bakmadilar daha benim, ebeyle gecen hafta randevum vardi, beklenen dogum tarihine kadar beklicez dedi, o gunden sonraya doktor ultrasonda son kez bakip karar vericekmks ben de suni sancidan korkuyrum, bakalim..
Bi de dogum odasinda kuvet oluyomus suda dogum icin, onun hakknda ne dusunuyosun, ben temizlik hastasiyim acaba iyi temzlemismidir kuvet diye dusunuyorum ama aciyi cok azaltiyo diyolar

Valla bacim ne desek boş mıtlatis gibi nerde hastalik varsa cektim doguma 15 gun kaldi belim tutmuyor doktor ilac veremiyor mr sakincali diyor romatizmadan supheleniyorlar kadin dogum diyor fıtıksa sakat kalirsin asadan boyuna kahverengi parcalar geliyor cumartesi geceden beri gelen giden yok yuruyemiyorum bir milim bir milim adim atiyorum bebek dogsa kaldiramicam :-( dogum acisinimi vekecem bel agrisinimi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…