Makine onu olcume gore kendisi cikariyor gecen benimde dr haftasiyla uyumlu iyi dedi 24 ocak adete gore 28 ocak cikmisti takilma caninGünaydın kızlar kontrole gittik bugün. 2850 Gr , 50 cm olmuş kızım. Suda azalma var demişti Dr .Ama normal sınırdaymis. Bu suyla 40. Haftayı bulmayadabilirmis. Çatı muayenesi yapacaktı bugün ama yılbaşı öncesi doğumu tetiklemek istemiyorum , gelecek hafta yapalım dedi.
Bende çatı muayenesini merak ediyordum, açılma birşey varmı diye de artık haftaya 38+5 olunca bakmış olacak , gerçi o zamanda doğum için giderim inşallah :)
Birde sata göre ayın 12 si görünüyor ama , Dr son ultrosona göre ayın 17 si dedi. Sizde oldu mu böyle birşey. Bebiş geriden mi geliyor acaba.
Canım sağlıkla gelsin inşallah meleğin.Evet canım yaa yarın bu saate doğmuş olur sanırım benle ilgilenir Dr bu dolarda 9 gibi doğuma gireriz diyordu
Bu gün ne varsa hepsini deneyeceğim soğuk algınlığı için
Evin temizliği bitti dimi senin
Sakın susma. Ay biz ilk 1 hafta kimseyi eve almayacağız . Özellikle Dr. Dedi bunu bize , biz de öyle düşünüyorduk zaten . İlk 1 hafta sadece anne babayla sessiz loş ortamda bulunmalı imiş..kızlar kv ve görumcem kızımı öpüyolar zor tuttum kendimi eşime söyledım en son haklısın yuzde yüz ben solıcem dedı sen söyleme dedı ben bıle ürküyorum öpmeye şapşup nedir ya Allah bana sabır versın. Annem dıcek bırazdan kv.me bıde uyansın mıncıklıcam dıyo sacmasapan sarsacak ve ben asla susmıcam....
Ay Allah'ım daha kaç günlük bebiş. Ben bile koklar boynundan hafif bir opebilirim herhalde bebisimin. Eşiniz söylesin olmadı , Dr dikkat edin dedi desin ki , onlarda alinmasinlar şimdi. Herkes aynı anlayışta olmuyor malesef.kızlar kv ve görumcem kızımı öpüyolar zor tuttum kendimi eşime söyledım en son haklısın yuzde yüz ben solıcem dedı sen söyleme dedı ben bıle ürküyorum öpmeye şapşup nedir ya Allah bana sabır versın. Annem dıcek bırazdan kv.me bıde uyansın mıncıklıcam dıyo sacmasapan sarsacak ve ben asla susmıcam....
Haklısın canım ama Dr öyle söyleyince de esimde o zaman ayın 17 sine kadar vakit var , daha çok varmış diyor. Ama bebiş beklemez herhalde o zamani , normal sata göre olan tarihin de gelir diye dusunuyorim.Makine onu olcume gore kendisi cikariyor gecen benimde dr haftasiyla uyumlu iyi dedi 24 ocak adete gore 28 ocak cikmisti takilma canin
Biz bile kiyamazken öpmeye neymis bu gormediklik ya tamam canin kanin seversin icin giderde sonucta daha savunmasiz kim bilir o agzinda ne mikroplar var bu millet niye boyle anlamiyorumkızlar kv ve görumcem kızımı öpüyolar zor tuttum kendimi eşime söyledım en son haklısın yuzde yüz ben solıcem dedı sen söyleme dedı ben bıle ürküyorum öpmeye şapşup nedir ya Allah bana sabır versın. Annem dıcek bırazdan kv.me bıde uyansın mıncıklıcam dıyo sacmasapan sarsacak ve ben asla susmıcam....
kızlar kv ve görumcem kızımı öpüyolar zor tuttum kendimi eşime söyledım en son haklısın yuzde yüz ben solıcem dedı sen söyleme dedı ben bıle ürküyorum öpmeye şapşup nedir ya Allah bana sabır versın. Annem dıcek bırazdan kv.me bıde uyansın mıncıklıcam dıyo sacmasapan sarsacak ve ben asla susmıcam....
Bende cok severdim herkesin bebegini..sadece akraba degil... ama.opmek nedir..kiyamiyorki insan o kadar kucukku henuz..koklardim hepkızlar kv ve görumcem kızımı öpüyolar zor tuttum kendimi eşime söyledım en son haklısın yuzde yüz ben solıcem dedı sen söyleme dedı ben bıle ürküyorum öpmeye şapşup nedir ya Allah bana sabır versın. Annem dıcek bırazdan kv.me bıde uyansın mıncıklıcam dıyo sacmasapan sarsacak ve ben asla susmıcam....
Benim adet tarihini 2 gun ileri tasimisti ama taa en basta..kese gorundukten sonra..Günaydın kızlar kontrole gittik bugün. 2850 Gr , 50 cm olmuş kızım. Suda azalma var demişti Dr .Ama normal sınırdaymis. Bu suyla 40. Haftayı bulmayadabilirmis. Çatı muayenesi yapacaktı bugün ama yılbaşı öncesi doğumu tetiklemek istemiyorum , gelecek hafta yapalım dedi.
Bende çatı muayenesini merak ediyordum, açılma birşey varmı diye de artık haftaya 38+5 olunca bakmış olacak , gerçi o zamanda doğum için giderim inşallah :)
Birde sata göre ayın 12 si görünüyor ama , Dr son ultrosona göre ayın 17 si dedi. Sizde oldu mu böyle birşey. Bebiş geriden mi geliyor acaba.
Masallah canim..bidik bir bebis .Kizlar bende simdi muaneden ciktim. Hersey normal gorunuyordu, sadece ebe simdiki kilosu icin 4100 tahmin etti, doguma kadar daha kilo alabilir belki zorlanirsin istersen suni sanciyla daha once dogurtabiliriz dedi,ultrasona yonlendirdi. ultrasonda 3700-3800 gorunuyordu. Doktor zamanini bekleyelim tavsiyesinde bulundu bende oyle istedim, aciklik var mi diye baktilar yoktu. Umarim bugun kontrolu olan herkesin kontrolu guzel gecmistir♡ bizde haberler Boyle:)
Benim de durumum nerdeyse ayni, bebek 4 kilo uzeri dogucak, doktor suni sanciyla baslatabiliriz istersen dedi, kararsizim, beklesm de 4.5 kilo olur nasil normal dogum yapicam bilmiyorum..Kizlar bende simdi muaneden ciktim. Hersey normal gorunuyordu, sadece ebe simdiki kilosu icin 4100 tahmin etti, doguma kadar daha kilo alabilir belki zorlanirsin istersen suni sanciyla daha once dogurtabiliriz dedi,ultrasona yonlendirdi. ultrasonda 3700-3800 gorunuyordu. Doktor zamanini bekleyelim tavsiyesinde bulundu bende oyle istedim, aciklik var mi diye baktilar yoktu. Umarim bugun kontrolu olan herkesin kontrolu guzel gecmistir♡ bizde haberler Boyle:)
Şimdi okudum da ilk baştaki ultrsonlar daha sağlıklı sonuçlar veriyormus . Son ultrosonlarda yanılma olabiliyormusBenim adet tarihini 2 gun ileri tasimisti ama taa en basta..kese gorundukten sonra..
Bidaha degismedi...
Gözün aydın canım güle güle büyüt minişi@Ytmz @anneveoglusu @aurora_z @bence91 @DurbidkNilufer_3457 @Fobia kızlar etiketleyebildiklerim bunlar hepinizi tek tek teşekkür ederim Ocak 2019 anneleri olarak çok şükür doğum gerçekleşti saat 9.30 da doğdu minik oğlum onu gördüm öptüm o anda sustu ağlıyordu sonra çıkardılar tekrar ağlamaya başladı çok şükür hemen de emdi ama daha sonra sıkıntı oldu emmek almak istemedi sürekli uyuyor bir sıkıntı yok çok şükür 38+1 de 3100 demişti bugün 38+5 de 2940 ve 50 cm doğdu bende iyiyim çok şükür sezaryen beni biraz zorladı ilk kalkış özellikle ama şu an gayet iyiyimiz oğlum da gayet sağlıklı hiç bir sıkıntısı yok şükür doğum yapacaklara da Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Masallah canim..bidik bir bebis .
Kolay dogum dilerim simdiden .) Bende 4 un ustunde dogmusum...annem.hep anlatir
Benim de durumum nerdeyse ayni, bebek 4 kilo uzeri dogucak, doktor suni sanciyla baslatabiliriz istersen dedi, kararsizim, beklesm de 4.5 kilo olur nasil normal dogum yapicam bilmiyorum..
Sağlıkla al canım kucağınaHerkese merhaba epeydir bakamadım...3 ocak beklenen bebeğim sancılarımın başlaması sebebiyle yarın doğacak inşallah...bebeği doğan lara hayırlı olsun,doğacakları allah kurtarsın...dualarınızı bekliyorum...
Masallah kuzuna ve sana canimm❤❤ gayet iyi cok sukur herseyKontrolden geldik her sey yolunda sukur
Sata gore 35+3 ultrasonda 34+4 kilomuz 2512 gr boyunu sormadım ultrason kağıdında fl yi vermedi bu kez :) nst de sancı cikmadi güzel dedi dr .Dedim yüzünü hic göremedik bu haftaya kadar bakalim dedi siyah ekranda burun deligi dudağı vs gösterdi ama renkliye geçince net değildi suyu fazla olmasi gerek net görmek icin dedi dogunca görücez artik :))) 10 gun sonra tekrar nst ye çağırdı o gün belirleriz diğer muayeneyi dedi bizim boyle insallah diğer kontrole gidenlerde güzel haberler alır
Evet ilk dogumm, hic acilmaya bakmadilar daha benim, ebeyle gecen hafta randevum vardi, beklenen dogum tarihine kadar beklicez dedi, o gunden sonraya doktor ultrasonda son kez bakip karar vericekmks ben de suni sancidan korkuyrum, bakalim..Ilk dogumun mu Canim? Benim ikinci olacak diye biraz rahatim, ilki 3850 dogmustu bir kac gram fazlada olsa dogururum diyorum ikinci dogum daha rahat olur diye. Suni sancida neden bilmiyorum icime sinmiyor. Sende de acilma yok galiba?
Valla bacim ne desek boş mıtlatis gibi nerde hastalik varsa cektim doguma 15 gun kaldi belim tutmuyor doktor ilac veremiyor mr sakincali diyor romatizmadan supheleniyorlar kadin dogum diyor fıtıksa sakat kalirsin asadan boyuna kahverengi parcalar geliyorYa Allah da seni guldursun emi suan da hic gulucgim yoktuuu ya bebis de suan fazla hareketli agladin da suan korkudan stresten yalnizim bide evde cocukla
Artarsa anliycam ki dogum sancisi bu hemen haber vericem esime cunku ilkinde kendi agrim gelmedi bilmiyorum nasil bisey ama iki buklum zor oturdum koltuga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?