- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
KuZum gittik beyincerrahiside romatizma bu dedi bende dedim fıtık icin mr oda sakincali olabilir mr icin bir sor bakalim asagidaki bayana dedi mr icin indik cekilen yere ordaki bayan bilmiyorum ama gecenlerde hamilenin birine çektik dedi yarin gece 00:20 verdi yolda esimin eczaci ark gorduk oda çektirmeyin ne olursa olsun riske atma dedi icimede yatmadı aman dedim artik bosverdim bu hersene olan birsey bende doktor dedi gibi romatizma galiba sogukta oluyorEvet canım devlete git zaten kadın doğum hariç diğer bölümler daha ilgili ben memnunum sadece kadın doğumda kendilerini aşmis devlet malesef
Olabilirmindegil canim o nişan oazar gununden beri kahverengi parcalar geliyor ama kan yok bizimkinde kirli bisiler geliyor kanaman varsa direk doktora git kanaman yoksa suyunun gelmesini beklekızlar az önce peceteye sümüksü akıntıyla çok az da açık kırmızı bir leke geldi nisan olabilirmi bu cok az dı ama cuma günü kontrolüm beklesemmi haber mi versem doktora
Benim doktorum 4 kg üstüne çıkarsa normale hiç almıyoruz direkt sezaryen demişti canım.Benim de durumum nerdeyse ayni, bebek 4 kilo uzeri dogucak, doktor suni sanciyla baslatabiliriz istersen dedi, kararsizim, beklesm de 4.5 kilo olur nasil normal dogum yapicam bilmiyorum..
Inşallah sağlıkla kucağınıza alıp analı babalı büyütmeyi de nasip etsin Rabbim herşey yolunda gider çok ahat bir doğum olur insallah canimCanım sağol adaçayı var onuda gargara yaparım
Seninde az kaldı bende hormonlar tavan sabah karnımı sevdik eşimle son sabah sevmesi gobusten yarın kucağımıza alacağız inşallah dedim gözlerim doldu çok şükür rabbim ikinci kez nasip etti
Maşallah senin bebiş de tontikKizlar bende simdi muaneden ciktim. Hersey normal gorunuyordu, sadece ebe simdiki kilosu icin 4100 tahmin etti, doguma kadar daha kilo alabilir belki zorlanirsin istersen suni sanciyla daha once dogurtabiliriz dedi,ultrasona yonlendirdi. ultrasonda 3700-3800 gorunuyordu. Doktor zamanini bekleyelim tavsiyesinde bulundu bende oyle istedim, aciklik var mi diye baktilar yoktu. Umarim bugun kontrolu olan herkesin kontrolu guzel gecmistir♡ bizde haberler Boyle:)
Olabilir canım. Benim de ara ara adet sancısı gibi olup geçiyor. Nst de hiç sancı çıkmadı bu zamana kadarAy kizlar su ana dek hic sancim olmadi sukur.. nst de de cikmadi. Ama yarim saattir boyle arka tarafama dogru bi yerde resmen tuvaletim var ama yaoamiyorum hissi var. Ama tuvaletimde yok yani. Karnimin altinda da ince bi sizi sekilinde hafif bir karin agrisi. Bir ara da ayaklari baya hareketliydi rahatsiz etti beni. Acaba diyorum asagi dogru iniyor da bu hislerim o yuzden mi
Evet ilk dogumm, hic acilmaya bakmadilar daha benim, ebeyle gecen hafta randevum vardi, beklenen dogum tarihine kadar beklicez dedi, o gunden sonraya doktor ultrasonda son kez bakip karar vericekmks ben de suni sancidan korkuyrum, bakalim..
Bi de dogum odasinda kuvet oluyomus suda dogum icin, onun hakknda ne dusunuyosun, ben temizlik hastasiyim acaba iyi temzlemismidir kuvet diye dusunuyorumama aciyi cok azaltiyo diyolar
Canım kolay güzel bir doğum diliyorum sana. İkiniz de sağlıcakla evinize gelin minnoşlaOnunda yaparım canım var heyacan 11 yıl sonra tekrardan yıllarca aranılan bebeğe kavuşacağız Allah nasip ederse ilk kez gibi heyacan korku var amin canım
Sen nasılsın paşalar nasıl kardeş için heyacsnlilar mi benimki merak içinde yarın okula gitmeyecek mis bizimle gelecek doğuma
Benim oyle adet sancisi falan da olmamisti simdiyr kadar galiba basladi artik :)Olabilir canım. Benim de ara ara adet sancısı gibi olup geçiyor. Nst de hiç sancı çıkmadı bu zamana kadar
Evet canim... en son dr banada ole dedi..milim kaysa 300 400 gram oynuyo diyo..diger degerlerde aynen oleŞimdi okudum da ilk baştaki ultrsonlar daha sağlıklı sonuçlar veriyormus . Son ultrosonlarda yanılma olabiliyormus
Canım çok geçmiş olsunnKuZum gittik beyincerrahiside romatizma bu dedi bende dedim fıtık icin mr oda sakincali olabilir mr icin bir sor bakalim asagidaki bayana dedi mr icin indik cekilen yere ordaki bayan bilmiyorum ama gecenlerde hamilenin birine çektik dedi yarin gece 00:20 verdi yolda esimin eczaci ark gorduk oda çektirmeyin ne olursa olsun riske atma dedi icimede yatmadı aman dedim artik bosverdim bu hersene olan birsey bende doktor dedi gibi romatizma galiba sogukta oluyor
Maşallah senin bebiş de tontikOrda kaç kg kadar normal doğurtuyorlar?
Amaninnn benimde henuz sancim.olmadigi icin bilemiyorum.nasil biseyAy kizlar su ana dek hic sancim olmadi sukur.. nst de de cikmadi. Ama yarim saattir boyle arka tarafama dogru bi yerde resmen tuvaletim var ama yaoamiyorum hissi var. Ama tuvaletimde yok yani. Karnimin altinda da ince bi sizi sekilinde hafif bir karin agrisi. Bir ara da ayaklari baya hareketliydi rahatsiz etti beni. Acaba diyorum asagi dogru iniyor da bu hislerim o yuzden mi
Benim adet sancimda olmuyo . Onuda bilmiyorumBenim oyle adet sancisi falan da olmamisti simdiyr kadar galiba basladi artik :)
Saol kuzum profiline bayildim sen annemi oldun melegin yaninda cok guzel bi goruntu rabbim hepimize nasip etsin agri acı durumun nasil kuzumCanım çok geçmiş olsunn
En azından içini rahatlatmis oldun canım benim :) mr da vicdan azabı biraz girmek ne bileyim zararlı sonuçta hayırlısı olsun hayırlı şekilde insallahKuZum gittik beyincerrahiside romatizma bu dedi bende dedim fıtık icin mr oda sakincali olabilir mr icin bir sor bakalim asagidaki bayana dedi mr icin indik cekilen yere ordaki bayan bilmiyorum ama gecenlerde hamilenin birine çektik dedi yarin gece 00:20 verdi yolda esimin eczaci ark gorduk oda çektirmeyin ne olursa olsun riske atma dedi icimede yatmadı aman dedim artik bosverdim bu hersene olan birsey bende doktor dedi gibi romatizma galiba sogukta oluyor
Ben kendi yeğenimi bile daha yeni yeni sap sup öpmeye basladim hala kıyamıyorum pamuk yanaklarına elinden boynundan öpüyorum 10 aylık olduBende cok severdim herkesin bebegini..sadece akraba degil... ama.opmek nedir..kiyamiyorki insan o kadar kucukku henuz..koklardim hep
Cnm ben beyin cer görüştüm benim hiç ağrım olmuyor çok şükür bana hiç sorun değil normal yapabilirsin dedi ama ağrın olsaydı mr isterdim dedi mr hamileler çekilebiliyor hiçbir sakıncası da yok mr istese bende çekilecektim daha önce hastanede çalıstım az çok biliyorum röntgen ve tomografi çektiremezsin ama mr çektirebilirsin senin ağrın var hareket edemiyorum diyorsun emin olmadan normal doğuma evet deme derim nolur nolmaz sonuçta ıkınacaksın ve oradaki bağlarda yırtılma falan olursa Allah korusun dönüşü olmazKuZum gittik beyincerrahiside romatizma bu dedi bende dedim fıtık icin mr oda sakincali olabilir mr icin bir sor bakalim asagidaki bayana dedi mr icin indik cekilen yere ordaki bayan bilmiyorum ama gecenlerde hamilenin birine çektik dedi yarin gece 00:20 verdi yolda esimin eczaci ark gorduk oda çektirmeyin ne olursa olsun riske atma dedi icimede yatmadı aman dedim artik bosverdim bu hersene olan birsey bende doktor dedi gibi romatizma galiba sogukta oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?