2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet canım devlete git zaten kadın doğum hariç diğer bölümler daha ilgili ben memnunum sadece kadın doğumda kendilerini aşmis devlet malesef
KuZum gittik beyincerrahiside romatizma bu dedi bende dedim fıtık icin mr oda sakincali olabilir mr icin bir sor bakalim asagidaki bayana dedi mr icin indik cekilen yere ordaki bayan bilmiyorum ama gecenlerde hamilenin birine çektik dedi yarin gece 00:20 verdi yolda esimin eczaci ark gorduk oda çektirmeyin ne olursa olsun riske atma dedi icimede yatmadı aman dedim artik bosverdim bu hersene olan birsey bende doktor dedi gibi romatizma galiba sogukta oluyor

kızlar az önce peceteye sümüksü akıntıyla çok az da açık kırmızı bir leke geldi nisan olabilirmi bu cok az dı ama cuma günü kontrolüm beklesemmi haber mi versem doktora
Olabilirmindegil canim o nişan oazar gununden beri kahverengi parcalar geliyor ama kan yok bizimkinde kirli bisiler geliyor kanaman varsa direk doktora git kanaman yoksa suyunun gelmesini bekle

Benim de durumum nerdeyse ayni, bebek 4 kilo uzeri dogucak, doktor suni sanciyla baslatabiliriz istersen dedi, kararsizim, beklesm de 4.5 kilo olur nasil normal dogum yapicam bilmiyorum..
Benim doktorum 4 kg üstüne çıkarsa normale hiç almıyoruz direkt sezaryen demişti canım.

Inşallah sağlıkla kucağınıza alıp analı babalı büyütmeyi de nasip etsin Rabbim herşey yolunda gider çok ahat bir doğum olur insallah canim

Maşallah senin bebiş de tontik Orda kaç kg kadar normal doğurtuyorlar?

Ay kizlar su ana dek hic sancim olmadi sukur.. nst de de cikmadi. Ama yarim saattir boyle arka tarafama dogru bi yerde resmen tuvaletim var ama yaoamiyorum hissi var. Ama tuvaletimde yok yani. Karnimin altinda da ince bi sizi sekilinde hafif bir karin agrisi. Bir ara da ayaklari baya hareketliydi rahatsiz etti beni. Acaba diyorum asagi dogru iniyor da bu hislerim o yuzden mi

Olabilir canım. Benim de ara ara adet sancısı gibi olup geçiyor. Nst de hiç sancı çıkmadı bu zamana kadar

Hayirlisi olsun canim, dogurursun hop diye, hep oyle dusun:) Ben suya dogum sirasinda sancilarimi daha az hissedeyim diye girdim valla o an hic dusunmuyosun hijyeni ne seni rahatlatacaksa denemek istiyosun Ben biraz kalip cikmistim dogurmadim ama icinde :))) eger sana iyi gelecekse suda dogumda cok guzel bir deneyim olur

Canım kolay güzel bir doğum diliyorum sana. İkiniz de sağlıcakla evinize gelin minnoşla

Canım çok geçmiş olsunn

Maşallah senin bebiş de tontik Orda kaç kg kadar normal doğurtuyorlar?

Valla hic sormadim canim, ama herhalde 4un cok uzerinde olmasini istemiyorlar anne zorlanmasin diye. Hic bir kere sezaryen hakkinda konusmadik simdide oyle bir secenek sunmadilar ultrasondada 4 uzeri ciksaydi bile alternatif olarak suni sanci ile getirmeyi sundular,oda sart kosmadan yani anneye birakiyorlar. Benim bir kac arkadasim sezaryen oldu ama hep normal doguma girdikten sonra, yani ya komplikasyondan dolayi ya da bebegi annenin cikartmayacagina kanaat getirdiklerinden dolayi, cati meselesi galiba. Normal dogum konusunda bayagi istekliler :) tesekkur ederim bu arada canim hepimizin bebeklerine masallah♡

Amaninnn benimde henuz sancim.olmadigi icin bilemiyorum.nasil bisey
Ama anlatilanlara benziyo... takip et bakalim

En azından içini rahatlatmis oldun canım benim :) mr da vicdan azabı biraz girmek ne bileyim zararlı sonuçta hayırlısı olsun hayırlı şekilde insallah

Cnm ben beyin cer görüştüm benim hiç ağrım olmuyor çok şükür bana hiç sorun değil normal yapabilirsin dedi ama ağrın olsaydı mr isterdim dedi mr hamileler çekilebiliyor hiçbir sakıncası da yok mr istese bende çekilecektim daha önce hastanede çalıstım az çok biliyorum röntgen ve tomografi çektiremezsin ama mr çektirebilirsin senin ağrın var hareket edemiyorum diyorsun emin olmadan normal doğuma evet deme derim nolur nolmaz sonuçta ıkınacaksın ve oradaki bağlarda yırtılma falan olursa Allah korusun dönüşü olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…