2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

A anneveoglusu Xeroderma_pig mini87 @Durbidk S Sim10 hepinize hayırlı doğumlar kızlar. Sağlıkla kavuşun inşallah bebeklerinize ❤
Çok teşekkürler:)
Hepimiz inşallah güzel haberler alırız.

Hickirik ciğerlerinin geliştiğini gösteriyor büyüdükçe hareket alanları daralıyor normal bence ama sen yine takip et sürekli hareketlerini
Bir haftadır böyle az hareket arada hıçkırık ve gerinme

Sağol canım

Hayırlı olsun canım

Geçen hafta benimki de çok hareketsizdi şimdi dr sabah bikac kez sonra da akşam ve gece biraz hareketleniyor hiçkırık bizde de oluyor
O zaman normal canım takılmıyım en iyisi

Kızlar 37+4 şuan bebeğim az hareket ediyot ama arada hıçkırık tutuyor korkutuyor beni
Canm aynı haftadayız benim de ultrason tarihi 14 ocak görünüyor. Bizde de hareket azaldı yumruklar tekmeler yok ama kımıldanma şeklinde hissediyorum arada hıçkırıyor. Günde 10 kereden az hareket olursa gel demişti doktorum. O yüzden saymakta fayda var

Ya bugün bana 38. Haftada açıklık için muayane edeceğiz dedi. Benim 1. De hiç alttan muayene etmemislerdi ve eğitimde de bakmayacak larını soylemislerdi. Neden karar değiştirdi bilemedim
aa ama senin zaten birtane dogumun var Bende yapmıyor diye biliyordum belkide sadece açıklığa bakmak için bakacaktır ben yarın 37+5 olucam pembe leke geldi bide banada bakar kesin

Kuzum kaç gece yatırdılar hastanede seni? 2 gece yazıyor doğum paketinde benim ama bir gece yatıp çıkanlarda varmış istege göre merak ettim ondan

Canım seninle gunlerımız aynı benimde kanala grmemıs ama kanalın basında bekliyomus. Doktor hiçbir sorun görmedi dogum anında bile kanala girebilir dedi

Canım sağ salim kavuşun inşallah . Birde tam olarak kaç haftalıkken giriyosun sezeryana
Allah razı olsun canım 37+2 sata göre
Ultrasona göre 39+4 de canım ama yarın doğum olurmu bilmiyorum çünkü şu an fena boğaz ağrısı var birşey yemem icmem yasak viks surdum yatakta oturuyorum canım çok sıkkın tam zamanında hasta oldum
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…