Evet canım yarın doğum günü Allah nasip ederse
Grip var Dr doğumu erteler mı diye düşünmeye başladım @Kartanesii8892 sende hasta gittin doğuma hapsuruk varmiydi Dr ne dedi doğumdan sonra hapsuruk dikisleri zorladı mi
Canım kardeşim de ayni idi sezeryan olacaktı önce kbb dr una göründü sonra anestezi uzmani ile doktoru görüşüp karar vermişlerdi ve acil olduğu icin almışlardı sezeryana
Allah razı olsun canım 37+2 sata göre
Ultrasona göre 39+4 de canım ama yarın doğum olurmu bilmiyorum çünkü şu an fena boğaz ağrısı var birşey yemem icmem yasak viks surdum yatakta oturuyorum canım çok sıkkın tam zamanında hasta oldum.
Canim cok gecmis olsun. suan ne yaptin bilmiyorum ama erteleme imkanin varsa bir kac gun erteleseydin keske. Seninde dogum sonrasi enerjiye ihtiyacin olacak, bebek icinde daha saglikli olurdu. Bol bol zencefilli balli limonlu cay ic,icinede biraz karabiberi. bende suan ayni durumdaydim bu cay bogazima iyi geldi. Allah saglikla kavustursun yakisiklini sana ♡
Günaydın hanımlar
Ocak ortası gibi kimse kalmaz buralarda en son ben varım bende beklemem gibi. Doğum yapacaklara Allah kolaylık versin. Diğerlerine sabır versin. Hayırlı cumalar...
Günaydın kızlar. Doktora gittim henüz kanala girmemiş bebeğim. 2 Ocak'ta gel dedi. Hala girmemiş olursa sezaryen yapabiliriz dedi. Moralim bozuldu sabah sabah. Kanala girsin diye çömelme dışında napayım bilmiyorum çok korkuyorum sezaryenden yaa
Günaydın kızlar. Doktora gittim henüz kanala girmemiş bebeğim. 2 Ocak'ta gel dedi. Hala girmemiş olursa sezaryen yapabiliriz dedi. Moralim bozuldu sabah sabah. Kanala girsin diye çömelme dışında napayım bilmiyorum çok korkuyorum sezaryenden yaa
Günaydın Doğum yapacak arkadaşlar sağlıkla alın minik canlarınızı kucağınıza Haberdar edin bizleri de. Benim de bugün kontrolüm var. Nstde sancı çıkmazsa alttan muayene etme diyeceğim doktora. Yeni yıla birkaç gün kalmış, tetiklemesin doğumu
Günaydın Doğum yapacak arkadaşlar sağlıkla alın minik canlarınızı kucağınıza Haberdar edin bizleri de. Benim de bugün kontrolüm var. Nstde sancı çıkmazsa alttan muayene etme diyeceğim doktora. Yeni yıla birkaç gün kalmış, tetiklemesin doğumu
Ben de öyle dedim ama eli kolu sağda solda hala. Bi pozisyon varmış adını unuttum. o pozisyonu alıp kanala girerse rahat doğururmuşum. Çatım dağınık girmesine müsait değilmiş. Ben de o kadar yırtılmak istemem zaten
Sancıyı sormadım da bi pozisyon varmış adını unuttum. o pozisyonu alıp kanala girerse rahat doğururmuşum. Çatım dağınık girmesine müsait değilmiş. Ben de o kadar yırtılmak istemem zaten
Sancıyı sormadım da bi pozisyon varmış adını unuttum. o pozisyonu alıp kanala girerse rahat doğururmuşum. Çatım dağınık girmesine müsait değilmiş. Ben de o kadar yırtılmak istemem zaten
Ben de öyle dedim ama eli kolu sağda solda hala. Bi pozisyon varmış adını unuttum. o pozisyonu alıp kanala girerse rahat doğururmuşum. Çatım dağınık girmesine müsait değilmiş. Ben de o kadar yırtılmak istemem zaten
Tabiki hic birimiz istemeyiz ne normal ne sezeeyan diye diretmek anlamsiz hangisi daha iyi olcaksa hem bebek hem de bizim icin onemli olan o. Ama bana biraz erken geldi yine de icinde rahat etmiyorsa baska bir doktordan daha gorus almab daha iyi olur bence
Gunaydin kizlar, ben de doktora geldim.nst deyim şu an uyansin diye ugrasiyoruz:) haftalardr ablamin catisi dardi benim de dar midir diye sora sora , bu hafta için catiya bakariz demisti . Bakacak mi girince gorcm bakalim