Gunaydin kizlar, ben de doktora geldim.nst deyim şu an uyansin diye ugrasiyoruz:) haftalardr ablamin catisi dardi benim de dar midir diye sora sora , bu hafta için catiya bakariz demisti . Bakacak mi girince gorcm bakalim
Ya arkadas susunuzden de biraz ödün verin hem en hassas yerleri kurcaliyorlar hem dikkat etmiyorlar seninde canının yanmasi bundan mi olacakmis tovbe tovbe
Canım seninle gunlerımız aynı benimde kanala grmemıs ama kanalın basında bekliyomus. Doktor hiçbir sorun görmedi dogum anında bile kanala girebilir dedi
Günaydın kızlar. Doktora gittim henüz kanala girmemiş bebeğim. 2 Ocak'ta gel dedi. Hala girmemiş olursa sezaryen yapabiliriz dedi. Moralim bozuldu sabah sabah. Kanala girsin diye çömelme dışında napayım bilmiyorum çok korkuyorum sezaryenden yaa
Eldiven taktı canım . Yoksa olur mu?
Ama ben hissettim . Muayene sonrası dikkat ettim azcık uzunlardı. Haftaya bakacam yine uzunsa keser misiniz diyecem
Ay kızlar burayı okuyunca bir stres alıyor beni. Benim daha günlerim var ama her an doğum yapacakmışım gibi hissediyorum burda doğum yapanları gördükçe.
Bugün doğum yapacaklara Allah'im yardim etsin... insallah hayirli haberlerle gelirsiniz..
Eldiven taktı canım . Yoksa olur mu?
Ama ben hissettim . Muayene sonrası dikkat ettim azcık uzunlardı. Haftaya bakacam yine uzunsa keser misiniz diyecem
Biz tutmadık hic düşünmedim de ama eşin o anki heyecanı yasasın bence fotoğraf çekmekle uğraşırsa istediğin foto çekilmez sanki yanınızda olacak başka biri çekebilir
Ay kızlar burayı okuyunca bir stres alıyor beni. Benim daha günlerim var ama her an doğum yapacakmışım gibi hissediyorum burda doğum yapanları gördükçe.
Bugün doğum yapacaklara Allah'im yardim etsin... insallah hayirli haberlerle gelirsiniz..
Biz tutmadık hic düşünmedim de ama eşin o anki heyecanı yasasın bence fotoğraf çekmekle uğraşırsa istediğin foto çekilmez sanki yanınızda olacak başka biri çekebilir