2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gunaydin kizlar, ben de doktora geldim.nst deyim şu an uyansin diye ugrasiyoruz:) haftalardr ablamin catisi dardi benim de dar midir diye sora sora , bu hafta için catiya bakariz demisti . Bakacak mi girince gorcm bakalim
Durtukle durtukle bebisini :))) ay bi bana demedi hic doktorum cati muay. Yapcam die yaa :)) guzel haberlerle gel canimm ❤❤

Kızlar aşağıdan azcık muayene etti. Tırnağı battı ,canım yandı. Devam etmedi.
Yumuşama varmış. Kanala girmiş
imdattttt
Hayy tirnaginaaaaa :))) ayy cidden mi kuzuuum ❤❤ tarih verdi mi bi hafta icinde gelir vs gibi :) acilma var miymis pekiiiimmmm

imdattttt
Ya arkadas susunuzden de biraz ödün verin hem en hassas yerleri kurcaliyorlar hem dikkat etmiyorlar seninde canının yanmasi bundan mi olacakmis tovbe tovbe

Çömelme merdiven yürüyüş başka bilmiyorum canımbende
imdattttt
ayeldiven taksaymış tırnaklarını fln kesseymis keşke

Çömelme merdiven yürüyüş başka bilmiyorum canımbende
ayeldiven taksaymış tırnaklarını fln kesseymis keşke
Eldiven taktı canım . Yoksa olur mu?
Ama ben hissettim . Muayene sonrası dikkat ettim azcık uzunlardı. Haftaya bakacam yine uzunsa keser misiniz diyecem

Son 3 gündür hareketleri ağrılıydı ama . Hatta bu sabah eşime dedim bu çocuk kendi kendine aşağıdan çıkıp koşacak galiba

Eldiven taktı canım . Yoksa olur mu?
Ama ben hissettim . Muayene sonrası dikkat ettim azcık uzunlardı. Haftaya bakacam yine uzunsa keser misiniz diyecem
Allah korusun ya doğum yaptırıyor bebeklerin basina falan batsa ne ahmak insalar var ya dusuncesiz kadin

Kızlar doğum fotografçısı tuttunuz mu? Memnun oldunuz mu? Fiyatlar nasıl? Eşim çekebilir mi acaba ya. Şimdi o da ayrı bütçe diyorum

Kızlar doğum fotografçısı tuttunuz mu? Memnun oldunuz mu? Fiyatlar nasıl? Eşim çekebilir mi acaba ya. Şimdi o da ayrı bütçe diyorum

Biz tutmadık hic düşünmedim de ama eşin o anki heyecanı yasasın bence fotoğraf çekmekle uğraşırsa istediğin foto çekilmez sanki yanınızda olacak başka biri çekebilir

Bende burayi okuyunca hic dogurmicakmisim gibi geliyor :) bende bebisimde rahatca takiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…