- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
İşte canim iyiken gülüp yarin tartisma arasinda hamileyim diye hiç bir iş yapmadin bakmadın bana diye yüzüme vurmasin diye yap demedim içinden gelse zaten kalkar yapar yada yapalim beraber derdi uzuldum senin adınada biri bir iş yaptimi sanki o gune kadar o yapmiş bütun isleri tavirları oldumu cildiriyorum resmencanım ben de hep eşim yoğun diye avutuyodum kendimi, işlere yardımcı bi abla da var çok şükür ama. Şu dönem hastayken hem ilgilendi ıhlamur meyve vs hem surat yaptı, okadar zoruma gitti kibunu hiç unutmıcam, ben iyiyken herkes iyi, benim ondan beklediğim tatlı dil Güleryüzdü, onu beceremedi maalesef
devamı yok canım, demekki su deil. Sağol canım
aynen canım ya beni de bu korkutuyor. Bgn sabah -13 dereceydi, bunca zaman yağmadı yağmadı şimdi full yağacakmış. Bizim araba kesin donar hareket bile ettiremeyiz, ambulans düşünüyorum. Eşim bakıcıyı alıp gelecekti güya planlarımıza göre, o da kaldı, komşulara bırakıcam büyük oğlumu sanki. Oyhh şu bilinmezlik insanı öldürüyorKonyadayım canım bu hafta 3 gün yağdı şimdi başladı bu hafta full karlı gözüküyor =(
Saol canim benim tek duam gecsin artik doguma az kaldı bu sekilde allahm gunah yazmasin cok zor olacak dogumÇok geçmiş olsun
kız yaptığı hazır yemek kutularını atmak, 3 bardağı makineye atmak, hazır ıhlamuru ısıtmak ve meyve koymak. Toplasan 15 dk lık iş, ama suratı bi görsen sanki saatlerdir iş yapıyor havaları. Ben 9 aylık hamile ve hasta halimle 3 gece oğlumun başında sabahladım tek kelime etmedim, durmak istedi Yok dedim sen yat çalışcan yarın. Ama demekki böyle olmamak lazımmış.. ki iyiyken ben, her işi yapar, adamın benim hastalığıma dair takıntısı var. Ben hasta oldukça sinirleri bozuluyor adamınİşte canim iyiken gülüp yarin tartisma arasinda hamileyim diye hiç bir iş yapmadin bakmadın bana diye yüzüme vurmasin diye yap demedim içinden gelse zaten kalkar yapar yada yapalim beraber derdi uzuldum senin adınada biri bir iş yaptimi sanki o gune kadar o yapmiş bütun isleri tavirları oldumu cildiriyorum resmen
İyî düşünün iyi olsun kızlar aklınıza olumsuz şeyler getirmeyin belli olmuyor havalar bizim burda pazartesi karlı gözüküyordu şimdi yağmura döndü bakarsiniz birden kar falan kalmazaynen canım ya beni de bu korkutuyor. Bgn sabah -13 dereceydi, bunca zaman yağmadı yağmadı şimdi full yağacakmış. Bizim araba kesin donar hareket bile ettiremeyiz, ambulans düşünüyorum. Eşim bakıcıyı alıp gelecekti güya planlarımıza göre, o da kaldı, komşulara bırakıcam büyük oğlumu sanki. Oyhh şu bilinmezlik insanı öldürüyor
Canım kısa süre kaldı aslında ailen gelse biz anneme bırakacağız kızımı orda sorun yok Akşehire nasıl gideceğiz orası sorun =(aynen canım ya beni de bu korkutuyor. Bgn sabah -13 dereceydi, bunca zaman yağmadı yağmadı şimdi full yağacakmış. Bizim araba kesin donar hareket bile ettiremeyiz, ambulans düşünüyorum. Eşim bakıcıyı alıp gelecekti güya planlarımıza göre, o da kaldı, komşulara bırakıcam büyük oğlumu sanki. Oyhh şu bilinmezlik insanı öldürüyor
Açıkcası bu hamilelikte eşimde iş yapmada isteksiz ilk aydan midem bulanmaya başladı çok uzun sürdü sanki bu hamilelik o da bende bıktık =( ses çıkarmıyor ama hissediyorum bi patlasa neler dicekkız yaptığı hazır yemek kutularını atmak, 3 bardağı makineye atmak, hazır ıhlamuru ısıtmak ve meyve koymak. Toplasan 15 dk lık iş, ama suratı bi görsen sanki saatlerdir iş yapıyor havaları. Ben 9 aylık hamile ve hasta halimle 3 gece oğlumun başında sabahladım tek kelime etmedim, durmak istedi Yok dedim sen yat çalışcan yarın. Ama demekki böyle olmamak lazımmış.. ki iyiyken ben, her işi yapar, adamın benim hastalığıma dair takıntısı var. Ben hasta oldukça sinirleri bozuluyor adamın
Konyadayım canım bu hafta 3 gün yağdı şimdi başladı bu hafta full karlı gözüküyor =(
Erkekler genelde oyle olur canimkız yaptığı hazır yemek kutularını atmak, 3 bardağı makineye atmak, hazır ıhlamuru ısıtmak ve meyve koymak. Toplasan 15 dk lık iş, ama suratı bi görsen sanki saatlerdir iş yapıyor havaları. Ben 9 aylık hamile ve hasta halimle 3 gece oğlumun başında sabahladım tek kelime etmedim, durmak istedi Yok dedim sen yat çalışcan yarın. Ama demekki böyle olmamak lazımmış.. ki iyiyken ben, her işi yapar, adamın benim hastalığıma dair takıntısı var. Ben hasta oldukça sinirleri bozuluyor adamın
Ben kullanıyorum canım. Dr. Verdiglifor şeker hapimi canım?eğer öyleyse kesinlikle gebelere verilmiyirmus kaç doktorla konuştum sadece insulin veriyorlar.herhalde bende insulin kullanıcam çünkü sinirlerim çok yiprandi
Yanlış yapıyorsun. Küsüyorsa hiçbir şey yokmuş gibi davran baktı olmuyor vazgeçer. Küsme illeti barışsın diye uğraşırsan artıyor. Yaşın genç ilerde hiç uğraşamazsın. Tecrübeme güven canım. Bir de nasılsa yapıyor diye kimse hiçbir işi ellemez. Lütfen bırak yapma zorlama kendiniErkekler genelde oyle olur canim
Geberiyorda olsan sekaret yatagindan kalkip son nefesini is yaparak verecen malesef sinirbozucu bir durum ama suç bizde bu şekilde alistirmasak boyle olmazlardi dicem ama evde kavga tartisma
Olmasin yeterki diye diye oldu bunlar bazen küsüyor neye kustu bile belli degil sirf agzini acip konussun diye sunu yemek istermisin bunu yapimmi cay yapim kahve yapim besyuztane sey soruyorum kopek etti iyice
Sirf uzatmasin diyalok olsun diye
Bende canım ama yolların kapanması şuan bizi çok etkiliyor =(Ayyy ne guzel ya Ben cok seviyorum cok sanslisin
Valla canım evde kavga tartışma olursa olsun. Ben hiç öyle alttan alamam. Çat çat çat... hele hele trip atmış haliyle çay yada kahve yapıyım mı diye soracam herhalde korkar benim ki başına taş düştü diye..:) ben kendimden ödün vermem. Bu yüzden bizde durum tam tersi. O alttan alır genelde. Neyseki artık tanıyoruz birbirimizi hiç öyle darılmaca olmadan konuşup çözüyoruz meseleyi....Erkekler genelde oyle olur canim
Geberiyorda olsan sekaret yatagindan kalkip son nefesini is yaparak verecen malesef sinirbozucu bir durum ama suç bizde bu şekilde alistirmasak boyle olmazlardi dicem ama evde kavga tartisma
Olmasin yeterki diye diye oldu bunlar bazen küsüyor neye kustu bile belli degil sirf agzini acip konussun diye sunu yemek istermisin bunu yapimmi cay yapim kahve yapim besyuztane sey soruyorum kopek etti iyice
Sirf uzatmasin diyalok olsun diye
Ee kuzum ya bu deveyi güdecen yada bu diyardan gidecen demisler inat bizimki deve kini var oyuzden gutmeye bakacamSelam kızlar... Dogum yapanlar iyidir umarım. Bende bir haftadır gece kol uyuşması var. Demin baktım sinir sıkışması diyor. Sanırım pazartesi norologa gideceğim. Biraz korktum çünkü.
Valla canım evde kavga tartışma olursa olsun. Ben hiç öyle alttan alamam. Çat çat çat... hele hele trip atmış haliyle çay yada kahve yapıyım mı diye soracam herhalde korkar benim ki başına taş düştü diye..:) ben kendimden ödün vermem. Bu yüzden bizde durum tam tersi. O alttan alır genelde. Neyseki artık tanıyoruz birbirimizi hiç öyle darılmaca olmadan konuşup çözüyoruz meseleyi....
Bizimkinin anne babası küstü mü aylarca konuşmaz öyle görmüş evlenince dedim küsersen kendi kendine küsersin ben dahil olmam bi küsecek gibi oldu baktı ben kendi hayatıma devam ediyorum o gün bugündür küsmez =)Selam kızlar... Dogum yapanlar iyidir umarım. Bende bir haftadır gece kol uyuşması var. Demin baktım sinir sıkışması diyor. Sanırım pazartesi norologa gideceğim. Biraz korktum çünkü.
Valla canım evde kavga tartışma olursa olsun. Ben hiç öyle alttan alamam. Çat çat çat... hele hele trip atmış haliyle çay yada kahve yapıyım mı diye soracam herhalde korkar benim ki başına taş düştü diye..:) ben kendimden ödün vermem. Bu yüzden bizde durum tam tersi. O alttan alır genelde. Neyseki artık tanıyoruz birbirimizi hiç öyle darılmaca olmadan konuşup çözüyoruz meseleyi....
Allah yardımcın olsun canım. Başlarda bu sorunlar çok olur. Ama bu kadar alttan alirsan yarın tepene biner. Hele bir de çocuk olacak. Iyice artacak yükün. Ben olsam rahatsiz olduğum şeyleri oturup konuşurum tatli dille kavga çıkarmadan. Ama böyle alttan almam yinede...Ee kuzum ya bu deveyi güdecen yada bu diyardan gidecen demisler inat bizimki deve kini var oyuzden gutmeye bakacam
Bizde başlarda ben küserdim tabii önce tartışıp istediğimi almamışsam :)) eşim ben ağır laf ettiysem küser yalnız. Dediğim gibi başlarda çok sık oluyor ama artık düzene oturdu çoğu şey. Biz çok tartışıp sonunda güzel güzel konuştuk. O beni anladı ben de onu artik :)Bizimkinin anne babası küstü mü aylarca konuşmaz öyle görmüş evlenince dedim küsersen kendi kendine küsersin ben dahil olmam bi küsecek gibi oldu baktı ben kendi hayatıma devam ediyorum o gün bugündür küsmez =)
Ya evet canım ben ne zaman sabahları portalal suyu içmeye başladım o zaman başladı bu sorunum. Ama dünde çay içtim yine oldu. Bide sürekli canım portakal falan istiyor of of hiç anlamıyorum ya 9 ocak geeell artıkkkk gelll
O alisti mi tersi olmaz sanmiyorum bu sefer tam tersini uygulasa sen boyle degildin cok değiştin deyip trip atar erkekler cok bencil gercekten benim babamda öyle annem cok pohpohlamis oyle devam ediyor nazli bebek gibiAllah yardımcın olsun canım. Başlarda bu sorunlar çok olur. Ama bu kadar alttan alirsan yarın tepene biner. Hele bir de çocuk olacak. Iyice artacak yükün. Ben olsam rahatsiz olduğum şeyleri oturup konuşurum tatli dille kavga çıkarmadan. Ama böyle alttan almam yinede...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?