2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
O alisti mi tersi olmaz sanmiyorum bu sefer tam tersini uygulasa sen boyle degildin cok değiştin deyip trip atar erkekler cok bencil gercekten benim babamda öyle annem cok pohpohlamis oyle devam ediyor nazli bebek gibi
Benciller evet çok haklısın. Ama onlar bencil diye aman düzen bozulmasın diye alttan alınca da yıllarca çekiyorsun işte. Kavga etme taraftarı hiç değilim ama bütün ömrümü bu şekilde heba edemem ben. Tatlı dil, alıp karşıma çocuğa anlatır gibi anlatırım baktım olmuyor herşey bir cinnete bakar :))

Canm 1.5 yildir konustuk anlasamadik o küsme huyundan vazgecmedi ben alttan almasam omur boyu konusmaz oyle inatci anlatamam gercekten kusme sebebide yok ama kendine gore cok hakli napalim zamaninda hir gür herkezler duydu tartismamizi artik
Koseme cekildim suclu psikolojisiyle yola devam alttan aliyorum belki bebek olunca yoldasimi buldum istersen omur boyu kus der arkasina bile dusmem suan evde tek basimayim gelen giden yok disari cikmama pek musade etmez dicem yakan olacak tek basima bakkala gidemem o derece oyuzden bebis olana kadar tek kusmesin yeter

Gerçekten Allah yardımcın olsun. Bu şekilde ben yaşayamazdım. Ama daha çok yenisiniz. Insallah hersey senin mutlu olacağın şekilde olur...

Evet bir ömür geçmiyor o sekilde ama annemden örnek vereyim his küs kalinmasini sevmez kin tutmaz o yuzden bosveriyor onun gonlunu yapiyor T tanem-tane20 de ne yapsin laftan anlamayinca adam ,sadece üzüldüğüm nokta su bu hamileligimiz veya Allah korusun hastaligimiz gelip gecici olsun insallah bu zamanlarda az destek ciksalar dincken zaten minnet edip istenmiyor onlar birsey ama ya kadin alisirsa ya hep isterse beyinlerinde var cinslerin

Canım kısa süre kaldı aslında ailen gelse biz anneme bırakacağız kızımı orda sorun yok Akşehire nasıl gideceğiz orası sorun =(
canım annem de kv de gelecek ama haklarını şimdiden doldurmak istemiyorum, şimdi gelirler de Bebek 10 gün sonra oluverirse. Kv çalışıyor izni biter, annem de babamı 15 günden çok bırakamaz rahatsız babam. Doğumda gelsin ki ozaman daha çok ihtiyacım olur diye düşünüyorum

Açıkcası bu hamilelikte eşimde iş yapmada isteksiz ilk aydan midem bulanmaya başladı çok uzun sürdü sanki bu hamilelik o da bende bıktık =( ses çıkarmıyor ama hissediyorum bi patlasa neler dicek

O alisti mi tersi olmaz sanmiyorum bu sefer tam tersini uygulasa sen boyle degildin cok değiştin deyip trip atar erkekler cok bencil gercekten benim babamda öyle annem cok pohpohlamis oyle devam ediyor nazli bebek gibi

Kızlar her kural her kişiye uymuyor maalesef.. benimki tatlı dilden çok anlar mesela, asla inatla bişey yaptıramazsın. Kızar bağırır çağırırsan hayatta yapmaz. Ama üzüldüğünü kırıldığını görürse hiç dayanamaz.. 6 yıllık evliyiz, 7 yıl da öncesi var, tanıdık artık birbirimizi az çok şükür .. ama en zoruma giden ben hastaykenki halleri, ilk xamanlar Bebek gibi nazlardı,sonra bıktırmışım güya. Onun başı ağrısa ben ne yapacağımı şaşırırım, ama ona nasıl olursan ol hasta olma, 5 ayda bi kere grip ol adam triplerde, bide demez mi hep hastasın ( ne deyim allah bu durumlarda merhametlerini artırsın

Ben birkere esime dedim ki olmayacak birsey bedduada edemiyorum ki bi hamile kalsanda nasilmis hem psikolojik hem de fiziksel zorlugunu görsen diye ama sebebide neydi unuttum

Ben birkere esime dedim ki olmayacak birsey bedduada edemiyorum ki bi hamile kalsanda nasilmis hem psikolojik hem de fiziksel zorlugunu görsen diye ama sebebide neydi unuttum
ilahi yaa :)) keşke bigece sabaha kadar yatsalar kalksalar kabus gibi görseler, bunalsalar uyansalar tekrar uyuyup devamını görseler , hele bide Doğumu :))

ilahi yaa :)) keşke bigece sabaha kadar yatsalar kalksalar kabus gibi görseler, bunalsalar uyansalar tekrar uyuyup devamını görseler , hele bide Doğumu :))
Aynen bizden daha hamileler dogurunca birde lohusalik sendromlarini cekeriz bunlarin bi tipler bi havalar :))

varız varız aslında çokuzz:))

Aynen oyle canim ya adam sana itaat edecek ya sen ona ben cok direndim kavga cikardim
Olay cikardim aileleri topladim cekip gittim geldigimiz nokta ayni yerimizde saydik baskalarina rezil olmaktan baska birsey olmadi baktim olmuyor ben onun huyuna gitmeye basladimartik tesellim allaha sukur aldatmadir alkoldur dayaktir calismamadir vs kotu huylari yok benim imtihanimda bu yondeymiş napalim insallah bebek dogunca gecer hamilelikte biraz daha duzeldi eskiden haftanin 5gunu kus 2 gunu iyiydik
Yani gecen sene bugun napiyordunuz desen %100 kusmusuzdur )

İnşallah bebişler bekletmez artık 38 haftalık olduk hava şartları da uygun olurda yavrun sıkıntı çekmez yalnızlık çok zor cidden her bir ayrıntı yoruyor insanı zevk alamıyoruz yaşadığımız andan

Bacim onuda denedim küsuyoruz ya üc gun geciyor dorde dayanamazdim yalvar yakar aglaya sizlaya gonlunu yapardim neden biliyormusun çünkü dort duvar arasindayim hicbiryere yollamiyor carsi pazar bakkal market gidemezsin o gotururse cikarsin zamanla dedim ki yok bidaha o gelip ozur dilesin o kustumu bende kuseyim ucgun gecti yok bes yok on yok onbes gun oldu hala konusmuyor insan artik
Kendini asasi geliyor tek gordum yuz onun yuzu aksama kadar gozun kapida oluyor dort duvar ben altan almasam bu onbesler daha kac onbes olur
malesef bi adam degisik bir adam tecrubeler bile yetersiz kalan bir adam

Oda var dimi :/ hastane uzak mi canim size? Hos uzak olmasada karli oldumu yol uzak gibi oluyor ama temizlerler yollari karli birakmazlar ins
Başka ilçede malesef 40 dakika sürüyor canım hakkımızda hayırlısı olsun

Aynen oyle kuzum
Bak zamanla adam neye kizar neye kizmaz çozmussun bende artik az cok huyunu biliyorum elimden geleni yapabiliyorum
Yani bende isterdim onun. Agzina sictikca yalvarsin ona trip atim surat yapim burnundan getirim nazimi ceksin istedimi yapsin ama hayaller ve hayatlarda malesef elimizdeki malzeme
Bu bizede piyangodan bu cikti

Gerçekten Allah yardımcın olsun. Bu şekilde ben yaşayamazdım. Ama daha çok yenisiniz. Insallah hersey senin mutlu olacağın şekilde olur...
Evet canim herkezin cekebilecegi
Kaldirabilecegi kadar dert verirmis rabbim napalim
Bizim imtihanimizda bu yonden tek
Bu huyu var kotu diger gibi iyidir iyiyken okadar iyiki ama kusmeleri basladimi icinden seytan şaha kalkiyor ozamanda diyorum sen varken şeytana ne hacet hepsine bedelsin

Kiz beddua etsen bile senin basina kalacak yine allah iyi etsin benim elime dusmesin yarari yok zararida olmasin
Bizimkinin bahanesi dedim yarin evi beraber temizliyelim mi inanirmisin mutfaktan salona gidene kadar tekrar tuvaletim geliyor okadar minik adim atiyorum bagira bagira belim çok kotu bacim ne dese begenirsin birguncuk izni varmis sen temizle sanki baskasinin isi kendi isiniz dedim olsun ordada is yapiyorsunburdada farketmez dedi
Benimbir belim agriyorMusta onu. Eli ayagı kolu baca beli dizi butun sakatatlarini saydi
Hamilelikte falan birsey yok bugune kadar hic oturmadim isimi yaptim kipir kipir durmadim bel mafetti beni tutuldu serum yemedende geçmiyor doktor kasgevseltici yapamam dogum baslar diyor hamileligin verdi bel agrisini falan hissetmiyorum bu öyle siddetliki bayilacam surekli aglayasim Geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…