Benciller evet çok haklısın. Ama onlar bencil diye aman düzen bozulmasın diye alttan alınca da yıllarca çekiyorsun işte. Kavga etme taraftarı hiç değilim ama bütün ömrümü bu şekilde heba edemem ben. Tatlı dil, alıp karşıma çocuğa anlatır gibi anlatırım baktım olmuyor herşey bir cinnete bakar :))O alisti mi tersi olmaz sanmiyorum bu sefer tam tersini uygulasa sen boyle degildin cok değiştin deyip trip atar erkekler cok bencil gercekten benim babamda öyle annem cok pohpohlamis oyle devam ediyor nazli bebek gibi
Canm 1.5 yildir konustuk anlasamadik o küsme huyundan vazgecmedi ben alttan almasam omur boyu konusmaz oyle inatci anlatamam gercekten kusme sebebide yok ama kendine gore cok hakli napalim zamaninda hir gür herkezler duydu tartismamizi artikAllah yardımcın olsun canım. Başlarda bu sorunlar çok olur. Ama bu kadar alttan alirsan yarın tepene biner. Hele bir de çocuk olacak. Iyice artacak yükün. Ben olsam rahatsiz olduğum şeyleri oturup konuşurum tatli dille kavga çıkarmadan. Ama böyle alttan almam yinede...
Gerçekten Allah yardımcın olsun. Bu şekilde ben yaşayamazdım. Ama daha çok yenisiniz. Insallah hersey senin mutlu olacağın şekilde olur...Canm 1.5 yildir konustuk anlasamadik o küsme huyundan vazgecmedi ben alttan almasam omur boyu konusmaz oyle inatci anlatamam gercekten kusme sebebide yok ama kendine gore cok hakli napalim zamaninda hir gür herkezler duydu tartismamizi artik
Koseme cekildim suclu psikolojisiyle yola devam alttan aliyorum belki bebek olunca yoldasimi buldum istersen omur boyu kus der arkasina bile dusmem suan evde tek basimayim gelen giden yok disari cikmama pek musade etmez dicem yakan olacak tek basima bakkala gidemem o derece oyuzden bebis olana kadar tek kusmesin yeter
Evet bir ömür geçmiyor o sekilde ama annemden örnek vereyim his küs kalinmasini sevmez kin tutmaz o yuzden bosveriyor onun gonlunu yapiyor T tanem-tane20 de ne yapsin laftan anlamayinca adam ,sadece üzüldüğüm nokta su bu hamileligimiz veya Allah korusun hastaligimiz gelip gecici olsun insallah bu zamanlarda az destek ciksalar dincken zaten minnet edip istenmiyor onlar birsey ama ya kadin alisirsa ya hep isterse beyinlerinde var cinslerinBenciller evet çok haklısın. Ama onlar bencil diye aman düzen bozulmasın diye alttan alınca da yıllarca çekiyorsun işte. Kavga etme taraftarı hiç değilim ama bütün ömrümü bu şekilde heba edemem ben. Tatlı dil, alıp karşıma çocuğa anlatır gibi anlatırım baktım olmuyor herşey bir cinnete bakar :))
canım annem de kv de gelecek ama haklarını şimdiden doldurmak istemiyorum, şimdi gelirler de Bebek 10 gün sonra oluverirse. Kv çalışıyor izni biter, annem de babamı 15 günden çok bırakamaz rahatsız babam. Doğumda gelsin ki ozaman daha çok ihtiyacım olur diye düşünüyorumCanım kısa süre kaldı aslında ailen gelse biz anneme bırakacağız kızımı orda sorun yok Akşehire nasıl gideceğiz orası sorun =(
Açıkcası bu hamilelikte eşimde iş yapmada isteksiz ilk aydan midem bulanmaya başladı çok uzun sürdü sanki bu hamilelik o da bende bıktık =( ses çıkarmıyor ama hissediyorum bi patlasa neler dicek
Erkekler genelde oyle olur canim
Geberiyorda olsan sekaret yatagindan kalkip son nefesini is yaparak verecen malesef sinirbozucu bir durum ama suç bizde bu şekilde alistirmasak boyle olmazlardi dicem ama evde kavga tartisma
Olmasin yeterki diye diye oldu bunlar bazen küsüyor neye kustu bile belli degil sirf agzini acip konussun diye sunu yemek istermisin bunu yapimmi cay yapim kahve yapim besyuztane sey soruyorum kopek etti iyice
Sirf uzatmasin diyalok olsun diye
Yanlış yapıyorsun. Küsüyorsa hiçbir şey yokmuş gibi davran baktı olmuyor vazgeçer. Küsme illeti barışsın diye uğraşırsan artıyor. Yaşın genç ilerde hiç uğraşamazsın. Tecrübeme güven canım. Bir de nasılsa yapıyor diye kimse hiçbir işi ellemez. Lütfen bırak yapma zorlama kendini
O alisti mi tersi olmaz sanmiyorum bu sefer tam tersini uygulasa sen boyle degildin cok değiştin deyip trip atar erkekler cok bencil gercekten benim babamda öyle annem cok pohpohlamis oyle devam ediyor nazli bebek gibi
Ben birkere esime dedim ki olmayacak birsey bedduada edemiyorum ki bi hamile kalsanda nasilmis hem psikolojik hem de fiziksel zorlugunu görsen diye ama sebebide neydi unuttumcanım annem de kv de gelecek ama haklarını şimdiden doldurmak istemiyorum, şimdi gelirler de Bebek 10 gün sonra oluverirse. Kv çalışıyor izni biter, annem de babamı 15 günden çok bırakamaz rahatsız babam. Doğumda gelsin ki ozaman daha çok ihtiyacım olur diye düşünüyorum
Kızlar her kural her kişiye uymuyor maalesef.. benimki tatlı dilden çok anlar mesela, asla inatla bişey yaptıramazsın. Kızar bağırır çağırırsan hayatta yapmaz. Ama üzüldüğünü kırıldığını görürse hiç dayanamaz.. 6 yıllık evliyiz, 7 yıl da öncesi var, tanıdık artık birbirimizi az çok şükür .. ama en zoruma giden ben hastaykenki halleri, ilk xamanlar Bebek gibi nazlardı,sonra bıktırmışım güya. Onun başı ağrısa ben ne yapacağımı şaşırırım, ama ona nasıl olursan ol hasta olma, 5 ayda bi kere grip ol adam triplerde, bide demez mi hep hastasın( ne deyim allah bu durumlarda merhametlerini artırsın
ilahi yaa :)) keşke bigece sabaha kadar yatsalar kalksalar kabus gibi görseler, bunalsalar uyansalar tekrar uyuyup devamını görseler , hele bide Doğumu :))Ben birkere esime dedim ki olmayacak birsey bedduada edemiyorum ki bi hamile kalsanda nasilmis hem psikolojik hem de fiziksel zorlugunu görsen diye ama sebebide neydi unuttum
Aynen bizden daha hamileler dogurunca birde lohusalik sendromlarini cekeriz bunlarin bi tipler bi havalar :))ilahi yaa :)) keşke bigece sabaha kadar yatsalar kalksalar kabus gibi görseler, bunalsalar uyansalar tekrar uyuyup devamını görseler , hele bide Doğumu :))
varız varız aslında çokuzz:))Son ütü işleri de bitti
Yarın da evi düzenleyeceğim bazı değişiklikler lazım 2. Bebe için. Sonra yeniyıl moduna girebilirim. 9 ocaktan sonra da bebeğim istediği zaman gelebilir.
Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum. Bebelerine sağlıklı uzun ömür diliyorum. Ocak anneleri olarak kaç kişi ocakta doğum yapacak merakla bekliyorum. Kimse kalmadı sanki
Aynen oyle canim ya adam sana itaat edecek ya sen ona ben cok direndim kavga cikardimEvet bir ömür geçmiyor o sekilde ama annemden örnek vereyim his küs kalinmasini sevmez kin tutmaz o yuzden bosveriyor onun gonlunu yapiyor T tanem-tane20 de ne yapsin laftan anlamayinca adam ,sadece üzüldüğüm nokta su bu hamileligimiz veya Allah korusun hastaligimiz gelip gecici olsun insallah bu zamanlarda az destek ciksalar dincken zaten minnet edip istenmiyor onlar birsey ama ya kadin alisirsa ya hep isterse beyinlerinde var cinslerin
İnşallah bebişler bekletmez artık 38 haftalık olduk hava şartları da uygun olurda yavrun sıkıntı çekmez yalnızlık çok zor cidden her bir ayrıntı yoruyor insanı zevk alamıyoruz yaşadığımız andancanım annem de kv de gelecek ama haklarını şimdiden doldurmak istemiyorum, şimdi gelirler de Bebek 10 gün sonra oluverirse. Kv çalışıyor izni biter, annem de babamı 15 günden çok bırakamaz rahatsız babam. Doğumda gelsin ki ozaman daha çok ihtiyacım olur diye düşünüyorum
Kızlar her kural her kişiye uymuyor maalesef.. benimki tatlı dilden çok anlar mesela, asla inatla bişey yaptıramazsın. Kızar bağırır çağırırsan hayatta yapmaz. Ama üzüldüğünü kırıldığını görürse hiç dayanamaz.. 6 yıllık evliyiz, 7 yıl da öncesi var, tanıdık artık birbirimizi az çok şükür .. ama en zoruma giden ben hastaykenki halleri, ilk xamanlar Bebek gibi nazlardı,sonra bıktırmışım güya. Onun başı ağrısa ben ne yapacağımı şaşırırım, ama ona nasıl olursan ol hasta olma, 5 ayda bi kere grip ol adam triplerde, bide demez mi hep hastasın( ne deyim allah bu durumlarda merhametlerini artırsın
kesinlikle katılıyorum, neye çatacaklarını şaşırıyorlarAma benim tahminim su yönde münasebet eskisi gibi olmuyor ya ondan bu cinslikleri gibime geliyor sinir cikarmasi,garez yapiyorlar
Bende canım ama yolların kapanması şuan bizi çok etkiliyor =(
Bacim onuda denedim küsuyoruz ya üc gun geciyor dorde dayanamazdim yalvar yakar aglaya sizlaya gonlunu yapardim neden biliyormusun çünkü dort duvar arasindayim hicbiryere yollamiyor carsi pazar bakkal market gidemezsin o gotururse cikarsin zamanla dedim ki yok bidaha o gelip ozur dilesin o kustumu bende kuseyim ucgun gecti yok bes yok on yok onbes gun oldu hala konusmuyor insan artikYanlış yapıyorsun. Küsüyorsa hiçbir şey yokmuş gibi davran baktı olmuyor vazgeçer. Küsme illeti barışsın diye uğraşırsan artıyor. Yaşın genç ilerde hiç uğraşamazsın. Tecrübeme güven canım. Bir de nasılsa yapıyor diye kimse hiçbir işi ellemez. Lütfen bırak yapma zorlama kendini
Başka ilçede malesef 40 dakika sürüyor canım hakkımızda hayırlısı olsunOda var dimi :/ hastane uzak mi canim size? Hos uzak olmasada karli oldumu yol uzak gibi oluyor ama temizlerler yollari karli birakmazlar ins
Aynen oyle kuzumcanım annem de kv de gelecek ama haklarını şimdiden doldurmak istemiyorum, şimdi gelirler de Bebek 10 gün sonra oluverirse. Kv çalışıyor izni biter, annem de babamı 15 günden çok bırakamaz rahatsız babam. Doğumda gelsin ki ozaman daha çok ihtiyacım olur diye düşünüyorum
Evet canim herkezin cekebilecegiGerçekten Allah yardımcın olsun. Bu şekilde ben yaşayamazdım. Ama daha çok yenisiniz. Insallah hersey senin mutlu olacağın şekilde olur...
Kiz beddua etsen bile senin basina kalacak yine allah iyi etsin benim elime dusmesin yarari yok zararida olmasinBen birkere esime dedim ki olmayacak birsey bedduada edemiyorum ki bi hamile kalsanda nasilmis hem psikolojik hem de fiziksel zorlugunu görsen diye ama sebebide neydi unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?