2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yap demeyle yapar canim hani temizligi ben yapim diye basina gecmez sen agirlastin artik demez sulur diye eline verirsem
Supurur oda tek yeter onuda anliyorum
Yorulup geliyor ama burda arkadaslardan duyuyorum ya camsildi evi supurdu vilada cekti yok yemegide yapti cok kotu oluyorum ben gercekten acinacak haldeyim
Hamilelik beni zorlamiyor 5 gundur belim tutmuyor milim milim adimlarla yuruyorum
Aglaya aglaya oda dun birsz iyiydim
Bgun yine beter oldum

İnsallah gonlune gore olur canim hersey rabbim
Dogumunu kolaylastirsin yardimcin olsun

Herkes bir olmuyor tabi onu dert etme boşver Allah yanından eksik etmesin. belin de inşallah doğumda sıkıntı olmaz iş yapmıyorsun dimi oturunca da mı oluyor ?

Benim şeker çok yüksek çıkmıyordu . Doktorum glifor verdi . Çok işe yaradı. Senin dr. Bu ilacı neden vermiyor ki
glifor şeker hapimi canım?eğer öyleyse kesinlikle gebelere verilmiyirmus kaç doktorla konuştum sadece insulin veriyorlar.herhalde bende insulin kullanıcam çünkü sinirlerim çok yiprandi

Canim nerede yasiyorsun merak ettim bu kadar kar yagiyormus sozde soguk bir ulkede daglarin icindeyim bu ayda bile kar yuzu goremedik:)) her yer bembeyaz olunca ne guzel oluyor♡

Herkes bir olmuyor tabi onu dert etme boşver Allah yanından eksik etmesin. belin de inşallah doğumda sıkıntı olmaz iş yapmıyorsun dimi oturunca da mı oluyor ?
Yururken canim otur yat sabit durdun surece problem yok ama sag tarafa agirlik
Bindimi yatip kalkarken oturdum yerden kalkarken yururken acıyor kopacak gbi

Herkese selamlar :)) kaç gündür giremedim doğumlar gerçekleşmiş hepsini de okuyamadım yazılanların. Dün kontrolümüz vardı her şey yolunda çok şükür. 3.300 olmuş kilosu :) Bugün de odası filan geldi bebeğimin hep ustalarla uğraştık çok yorucuydu yarın da temizleyip dizicez eşyalarını eşimle. Hala tam iyileşemedim, doktorum da şiddetli öksürük doğumu tetikler dedi antibiyotiğe başladım mecburen. Kendinize dikkat edin üşütmeyin son haftalarda

S Sevimlipanduf allah ayırmasın bir daha . Göbek bağı düştü mü? Yıkadık dedin de . Sen mi Yıkadın. Sadece suyla değil mi? Kolay mı yıkamak....
Ay ne çok sordum
9. Günü Bugün ama düşmememiş daha gobeği, ablam yanımdaydı o yıkadı ben baktım aslında, kafasına şampuan da doktük üşüyecek diye korktum aslında, adetmiş suyuna altın atıp yıkadık sarılık olmasın diye :))

canim dogurdunmu merak ettim. ay garibim birde ustune hastami oldun. Allah im yardimcin olsun. inisAllah kurtulmusundur bi avazda. saglikla bebegin kucagindadir Amin Amin Dualarimdasin

Kavuştuk çok şükür canım, canım avuç içlerim kaşınıyordu ve ayak topuklarım içten içten kaşınıyordu hiç bir şekilde rahatlamıyordum döküntü vs olmuyordu, bacaklarımda da kaşıntı vardı ama çok değildi özellikle geceleri uykudan uyandıran bir kaşınma yani, kan tahlilinde karaciğer enzimlerine alt ast bunlardan anlaşıldı sonra safra asidi tahlili yapıldı Doğuma karar verildi, 1000 kere çıkan değerlerim Doğumun 2. Gününde 400 e düştü

Cevabın için teşekkürler benim elimde hafif döküntü var gibi ama ayak ve bacakta yok kantaron yağı aloevera jeli geçirmedi. Geçmezse pazartesi sağlık ocağında kan tahlili yaptırayım. Sana şunu ye bunu yeme gibi şeyler söylediler mi? Yumurta vs konuşuldu o zaman sanki!

Canim nerede yasiyorsun merak ettim bu kadar kar yagiyormus sozde soguk bir ulkede daglarin icindeyim bu ayda bile kar yuzu goremedik:)) her yer bembeyaz olunca ne guzel oluyor♡
Konyadayım canım bu hafta 3 gün yağdı şimdi başladı bu hafta full karlı gözüküyor =(

canım ben de hep eşim yoğun diye avutuyodum kendimi, işlere yardımcı bi abla da var çok şükür ama. Şu dönem hastayken hem ilgilendi ıhlamur meyve vs hem surat yaptı, okadar zoruma gitti ki bunu hiç unutmıcam, ben iyiyken herkes iyi, benim ondan beklediğim tatlı dil Güleryüzdü, onu beceremedi maalesef

Canim benim bundan önceki iki gebeligimde de ilk suyum geldi. Gelen şu hiç kesilmiyor sürekli akıyor adet gibi hatta daha da yoğun. Ped koydum hastaneye gidene kadar kaç defa
devamı yok canım, demekki su deil. Sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…