- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Yap demeyle yapar canim hani temizligi ben yapim diye basina gecmez sen agirlastin artik demez sulur diye eline verirsemGörümcen var mıydı canım genelde yoksa erkekler yardım ediyor tabi anne erkek iş mi yaparmış cinsinden değilse :) benim eşim de Allah razı olsun yapar annesine de memlekete gittiğimizde yardım eder kv alıştırmış sen de oğlunu alıştır öyle olsun :)
İnsallah gonlune gore olur canim hersey rabbimT tanem-tane20 bugün temizlikçi vardı onla birlikte 6 saat ayakta durdum bugün doğurmazsam daha da doğurmam dedim yorgunluktan uyuyor oğlum arada bir geriniyor o kadar cuma sezeryan artık benim son 6 gün beklesin biraz daha sadece korkum bu hafta full kar yağışlı sağ salim hastaneye ulaşırsak aferin bize..
Yap demeyle yapar canim hani temizligi ben yapim diye basina gecmez sen agirlastin artik demez sulur diye eline verirsem
Supurur oda tek yeter onuda anliyorum
Yorulup geliyor ama burda arkadaslardan duyuyorum ya camsildi evi supurdu vilada cekti yok yemegide yapti cok kotu oluyorum ben gercekten acinacak haldeyim
Hamilelik beni zorlamiyor 5 gundur belim tutmuyor milim milim adimlarla yuruyorum
Aglaya aglaya oda dun birsz iyiydim
Bgun yine beter oldum
Hadi hayırlısı canim daha bende hcbsy yok ben de once nisanım gelir diye dusunuyorum beklemedeyim :)Kızlar dün nişanım geldi doktora gittik açılma 1 cm sancı yok eve döndük bekliyoruz
glifor şeker hapimi canım?eğer öyleyse kesinlikle gebelere verilmiyirmus kaç doktorla konuştum sadece insulin veriyorlar.herhalde bende insulin kullanıcam çünkü sinirlerim çok yiprandiBenim şeker çok yüksek çıkmıyordu . Doktorum glifor verdi . Çok işe yaradı. Senin dr. Bu ilacı neden vermiyor ki
canım artık meyve bile yiyemiyorum resmen fırlıyor.insulune başlıcamDikkat etmene ragmen mi kontrol altina alinmiyor canim stresten mi oluyor acaba Allah sifa versin ya bir iki hafta daha duzgun gitseydi iyiydi
Basla canim ya kötü olmus ama oyle careleride var Allahtancanım artık meyve bile yiyemiyorum resmen fırlıyor.insulune başlıcam
T tanem-tane20 bugün temizlikçi vardı onla birlikte 6 saat ayakta durdum bugün doğurmazsam daha da doğurmam dedim yorgunluktan uyuyor oğlum arada bir geriniyor o kadar cuma sezeryan artık benim son 6 gün beklesin biraz daha sadece korkum bu hafta full kar yağışlı sağ salim hastaneye ulaşırsak aferin bize..
Yururken canim otur yat sabit durdun surece problem yok ama sag tarafa agirlikHerkes bir olmuyor tabi onu dert etme boşver Allah yanından eksik etmesin. belin de inşallah doğumda sıkıntı olmaz iş yapmıyorsun dimi oturunca da mı oluyor ?
Yururken canim otur yat sabit durdun surece problem yok ama sag tarafa agirlik
Bindimi yatip kalkarken oturdum yerden kalkarken yururken acıyor kopacak gbi
İnsallah kuzum saolasinAllah şifa versin canım kısa zamanda inşallah
Çok geçmiş olsunYururken canim otur yat sabit durdun surece problem yok ama sag tarafa agirlik
Bindimi yatip kalkarken oturdum yerden kalkarken yururken acıyor kopacak gbi
9. Günü Bugün ama düşmememiş daha gobeği, ablam yanımdaydı o yıkadı ben baktım aslında, kafasına şampuan da doktük üşüyecek diye korktum aslında, adetmiş suyuna altın atıp yıkadık sarılık olmasın diye :))S Sevimlipanduf allah ayırmasın bir daha . Göbek bağı düştü mü? Yıkadık dedin de . Sen mi Yıkadın. Sadece suyla değil mi? Kolay mı yıkamak....
Ay ne çok sordum
canim dogurdunmu merak ettim. ay garibim birde ustune hastami oldun. Allah im yardimcin olsun. inisAllah kurtulmusundur bi avazda. saglikla bebegin kucagindadir Amin Amin DualarimdasinAllah razı olsun canım 37+2 sata göre
Ultrasona göre 39+4 de canım ama yarın doğum olurmu bilmiyorum çünkü şu an fena boğaz ağrısı var birşey yemem icmem yasak viks surdum yatakta oturuyorum canım çok sıkkın tam zamanında hasta oldum.
Kavuştuk çok şükür canım, canım avuç içlerim kaşınıyordu ve ayak topuklarım içten içten kaşınıyordu hiç bir şekilde rahatlamıyordum döküntü vs olmuyordu, bacaklarımda da kaşıntı vardı ama çok değildi özellikle geceleri uykudan uyandıran bir kaşınma yani, kan tahlilinde karaciğer enzimlerine alt ast bunlardan anlaşıldı sonra safra asidi tahlili yapıldı Doğuma karar verildi, 1000 kere çıkan değerlerim Doğumun 2. Gününde 400 e düştüS Sevimlipanduf güneşine kavuştun maşallah kaşıntıların geçti mi? Nerelerde kaşıntı olmuştu. Benim özellikle elim ayağımda bazen bacağımda kaşıntı var birkaç gündür. Rutin kan tahlilinde görünüyor mu sebebi. Cevaplarsan sevinirim
Cevabın için teşekkürler benim elimde hafif döküntü var gibi ama ayak ve bacakta yok kantaron yağı aloevera jeli geçirmedi. Geçmezse pazartesi sağlık ocağında kan tahlili yaptırayım. Sana şunu ye bunu yeme gibi şeyler söylediler mi? Yumurta vs konuşuldu o zaman sanki!Kavuştuk çok şükür canım, canım avuç içlerim kaşınıyordu ve ayak topuklarım içten içten kaşınıyordu hiç bir şekilde rahatlamıyordum döküntü vs olmuyordu, bacaklarımda da kaşıntı vardı ama çok değildi özellikle geceleri uykudan uyandıran bir kaşınma yani, kan tahlilinde karaciğer enzimlerine alt ast bunlardan anlaşıldı sonra safra asidi tahlili yapıldı Doğuma karar verildi, 1000 kere çıkan değerlerim Doğumun 2. Gününde 400 e düştü
Hepimizin canım çok az kaldı hepimiz için her sağlıklı bebek ve anne için çok mutlu oluyor ve Rahatlıyoruzİnsallah gonlune gore olur canim hersey rabbim
Dogumunu kolaylastirsin yardimcin olsun
Konyadayım canım bu hafta 3 gün yağdı şimdi başladı bu hafta full karlı gözüküyor =(Canim nerede yasiyorsun merak ettim bu kadar kar yagiyormussozde soguk bir ulkede daglarin icindeyim bu ayda bile kar yuzu goremedik:)) her yer bembeyaz olunca ne guzel oluyor♡
canım ben de hep eşim yoğun diye avutuyodum kendimi, işlere yardımcı bi abla da var çok şükür ama. Şu dönem hastayken hem ilgilendi ıhlamur meyve vs hem surat yaptı, okadar zoruma gitti kiVay be ne kocalar var ben topallaya topallaya yapiyorum bazen gozumden yaslar geliyor ama kocama sorsan yardimci oluyordur dogru oluyor ayda yilda bir meyve getirir hergun masaj yapar belime yemekte yogurdu ezer ben cok iyi bir kocayim ya diye soylene soylene
devamı yok canım, demekki su deil. Sağol canımCanim benim bundan önceki iki gebeligimde de ilk suyum geldi. Gelen şu hiç kesilmiyor sürekli akıyor adet gibi hatta daha da yoğun. Ped koydum hastaneye gidene kadar kaç defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?