2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Son ütü işleri de bitti
Yarın da evi düzenleyeceğim bazı değişiklikler lazım 2. Bebe için. Sonra yeniyıl moduna girebilirim. 9 ocaktan sonra da bebeğim istediği zaman gelebilir.

Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum. Bebelerine sağlıklı uzun ömür diliyorum. Ocak anneleri olarak kaç kişi ocakta doğum yapacak merakla bekliyorum. Kimse kalmadı sanki

Ben kıyamıyorum evin işi üstünde bide kızıma bakıyor mutfakta yardım ediyor yattı mı uyuyor zaten ses etmiyorum gidiyorum yanından
Vay be ne kocalar var ben topallaya topallaya yapiyorum bazen gozumden yaslar geliyor ama kocama sorsan yardimci oluyordur dogru oluyor ayda yilda bir meyve getirir hergun masaj yapar belime yemekte yogurdu ezer ben cok iyi bir kocayim ya diye soylene soylene

Benim abimin çayını bile ben Karıştırırdım eşimi ailesi böyle yetiştirmiş benim etkim yok canım =)

O suyun hepsi gelirse canim , senin anlattigindan biraz geldi olarak anladım. Suyun tamamı gelince nerdeyse bir kova su geliyormuş diyorlar . Eğer çok geldiyse görün tabi ki doktora
Yok yok canım çok azdı tabi, ilkinde sürahiden boşalır gibi gelmişti yani anlamamam mümkün deildi. Bunda tam anlayamadım akıntı mı su mu?? Akıntı olsa pijamama kadar çıkmaz heralde diye düşünüyorum ama emin değilim, az sabredeyim bakalım. Ptesi benim doktor yine kesin normal normal der
maşşalah canım valla, ben çamaşır atınca makineye tebrik bekliyorum :)

Canim benim bundan önceki iki gebeligimde de ilk suyum geldi. Gelen şu hiç kesilmiyor sürekli akıyor adet gibi hatta daha da yoğun. Ped koydum hastaneye gidene kadar kaç defa

Benim şeker çok yüksek çıkmıyordu . Doktorum glifor verdi . Çok işe yaradı. Senin dr. Bu ilacı neden vermiyor ki

Nasil yani ya sen yatakodasindasin ve senin evinde birileri birseyler yiyor iciyor cocuklar orda burda cirt atiyor kv de evide bir kat asagisi
Kendi evi yerine senin evde gelen gidenle haha hihi minyapiyor

Gözün aydın çok sevindim :)

S Sevimlipanduf güneşine kavuştun maşallah kaşıntıların geçti mi? Nerelerde kaşıntı olmuştu. Benim özellikle elim ayağımda bazen bacağımda kaşıntı var birkaç gündür. Rutin kan tahlilinde görünüyor mu sebebi. Cevaplarsan sevinirim

İyi canım az geldiyse birşey olmaz inşallah.
Tebrik kısmı bizde de öyle ufacık iş yapsam eşime , 10 Aylık hamile olcam şunları bunları yaptım diye gözüne sokup duruyorum

Görümcen var mıydı canım genelde yoksa erkekler yardım ediyor tabi anne erkek iş mi yaparmış cinsinden değilse :) benim eşim de Allah razı olsun yapar annesine de memlekete gittiğimizde yardım eder kv alıştırmış sen de oğlunu alıştır öyle olsun :)

T tanem-tane20 bugün temizlikçi vardı onla birlikte 6 saat ayakta durdum bugün doğurmazsam daha da doğurmam dedim yorgunluktan uyuyor oğlum arada bir geriniyor o kadar cuma sezeryan artık benim son 6 gün beklesin biraz daha sadece korkum bu hafta full kar yağışlı sağ salim hastaneye ulaşırsak aferin bize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…