2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canim cok şükür uzun sure yazmayinca sen telaslandim gercekten insallah ömerle birlikte ptesi ciktiginizda daha cok sevinecegiz dualarimiz seninle

Ya kızlar esleriniz doğum sonrasi ne kadar izin alacak?Dogum sonrasi evde annelerimiz ablalarimiz oluyor ya , 4-5 gun sonra ise baslasa esim daha mi iyi olur acaba? Yoksa bir faydalari oluyor mu 10 gün babalik iznini de kullansa mi
ben 5 gün izi. Hakki var diye biliyorum oda doğum belgesinden sonra baslatilabiliyor

Gozunuz aydin canim Allah anali babali buyutsun inşallah♥

Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Aralıkta bakalım kaç doğum daha olacak

Şükür sağlıkla büyüsün minnak bol sütün olsun canım

Masallah size canim ❤ Rabbim anali babali buyutsun insallah ❤❤

Gecmis olsun canım. Rabbim tez zamanda evladını kucağına almanı nasip etsin. Maşallah yavrunu neyle besledin öyle 3900 maşallah barekallah . Inşallah sütun de en kısa zamanda gelir .

Canım gözün aydın miniğini almışsın kucağına. Bu zorluklar da geçecek birazcık sabır

Ya kızlar esleriniz doğum sonrasi ne kadar izin alacak?Dogum sonrasi evde annelerimiz ablalarimiz oluyor ya , 4-5 gun sonra ise baslasa esim daha mi iyi olur acaba? Yoksa bir faydalari oluyor mu 10 gün babalik iznini de kullansa mi
Benim eşim 10 günlük izin kullanacak canım. Annem de yanımda olacak ama ben baba olarak onun da bebeğimizin ilk zamanlarında yanında olmasını istiyorum

Yok hayati zindan edemem kendime 15yil kus nasil durdun asil o cok grur krici ben yapamam onu kendime zarar veririm
Ev dort duvar girisim
Cikisim yasak tek konustum kisi esim kendi kendime konusuyorum bazen kusken o
Sen onbes yil kus kaldin. Ne oldu peki sonunda eline ne gecti canim huylu huyundan vaz gectimi yoksa giden senin psikolojin mi oldu :-((

Canım gözün aydın olsun çok sevindim eve çıkmanıza

Canım hayırlı olsun gözünüz aydın maşallah bebeğine. İnşallah en kısa sürede evinize dönersiniz. Merak etmiştim sesin çıkmayınca ama mutlu oldum şimdi

Başka ilçede malesef 40 dakika sürüyor canım hakkımızda hayırlısı olsun
Canim sen kolay dogum yaparsin normal yapacaksan bir ıkınmayla gelir bebek 40 dk diye evham yapma kendine herkes evde sabahtan aksama kadar bekliyor acilmam olsun evde cekeyim sancimi hastanede rahat edemem diye sakin korkma uzak diye yol meselesinide artik amblans falan halledersiniz kininsallah onada gerek kalmaz dogum yapacan gun yollar insallah acik olur

Maşallah size Gözün aydın canım

An itibariyle 39+0'ım. Doğuma 1 hafta kaldı tam. 6 Ocak son tarihim ama bende zırnık belirti yok. Bir anda mı olacak bilemiyorum. Hayırlısı bakalım. 2 Ocak'ta kontrol var. :)
Canimsabahtan aksama kadar çömel sipaya baksen gelsenene varsa o daracik yerlerde

Ay ne guzel heemen taburcuda oluyorsunuz gozunuz aydin canim allah saglikla anali babali buyutmeyi nasipetsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…