Canim cok şükür uzun sure yazmayinca sen telaslandim gercektenMerhaba arkadaşlar
Tek tek alıntı yapamadım cuma 09:15 te oğlum 3900 gr 51 cm dogdu masallah kuzuma ben doğuma alınırken sancılarim başladı spinal ile doğum başladı ama çok zorlu bir doğum ile genel anestezi altında doğum bitti. Oğlum biraz nefes alamamış bu yüzden kuvezde hırıltılı nefesi var benim sütüm gelmedi maalesef daha yeni yeni kendime geliyorum Ömer im pazartesine kadar kuvezde sonra bize verilecek mi bilmiyorum bize dua edin ben birde boğaz enfeksiyonu geçiriyorum balgam çıkaramıyorum dikislerim ağrıyor Allah'ım hayırlısıyla sağlıkla bu dönemi geçirmemizi nasip etsin inşallah
Rabbim kalan Arkadaslara sağlıkla yavrularına kavuşmayı nasip etsin
ben 5 gün izi. Hakki var diye biliyorum oda doğum belgesinden sonra baslatilabiliyorYa kızlar esleriniz doğum sonrasi ne kadar izin alacak?Dogum sonrasi evde annelerimiz ablalarimiz oluyor ya , 4-5 gun sonra ise baslasa esim daha mi iyi olur acaba? Yoksa bir faydalari oluyor mu 10 gün babalik iznini de kullansa mi
Gozunuz aydin canim Allah anali babali buyutsun inşallah♥Merhaba arkadaşlar normal doğum sancılarım başlaması sebebiyle 3 ocakta olan doğumum erkene alınarak 28 aralıkda spinal anaztezi ile oldu...kızım 2750 gör 50 cm doğdu..iyiyiz çık şükür bugün taburcu oluyoruz...
Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Aralıkta bakalım kaç doğum daha olacakMerhaba arkadaşlar normal doğum sancılarım başlaması sebebiyle 3 ocakta olan doğumum erkene alınarak 28 aralıkda spinal anaztezi ile oldu...kızım 2750 gör 50 cm doğdu..iyiyiz çık şükür bugün taburcu oluyoruz...
Şükür sağlıkla büyüsün minnak bol sütün olsun canımMerhaba arkadaşlar normal doğum sancılarım başlaması sebebiyle 3 ocakta olan doğumum erkene alınarak 28 aralıkda spinal anaztezi ile oldu...kızım 2750 gör 50 cm doğdu..iyiyiz çık şükür bugün taburcu oluyoruz...
Masallah size canim ❤ Rabbim anali babali buyutsun insallah ❤❤Merhaba arkadaşlar normal doğum sancılarım başlaması sebebiyle 3 ocakta olan doğumum erkene alınarak 28 aralıkda spinal anaztezi ile oldu...kızım 2750 gör 50 cm doğdu..iyiyiz çık şükür bugün taburcu oluyoruz...
Gecmis olsun canım. Rabbim tez zamanda evladını kucağına almanı nasip etsin. Maşallah yavrunu neyle besledin öyle 3900 maşallah barekallah . Inşallah sütun de en kısa zamanda gelir .Merhaba arkadaşlar
Tek tek alıntı yapamadım cuma 09:15 te oğlum 3900 gr 51 cm dogdu masallah kuzuma ben doğuma alınırken sancılarim başladı spinal ile doğum başladı ama çok zorlu bir doğum ile genel anestezi altında doğum bitti. Oğlum biraz nefes alamamış bu yüzden kuvezde hırıltılı nefesi var benim sütüm gelmedi maalesef daha yeni yeni kendime geliyorum Ömer im pazartesine kadar kuvezde sonra bize verilecek mi bilmiyorum bize dua edin ben birde boğaz enfeksiyonu geçiriyorum balgam çıkaramıyorum dikislerim ağrıyor Allah'ım hayırlısıyla sağlıkla bu dönemi geçirmemizi nasip etsin inşallah
Canım gözün aydın miniğini almışsın kucağına.Merhaba arkadaşlar
Benim eşim 10 günlük izin kullanacak canım. Annem de yanımda olacak ama ben baba olarak onun da bebeğimizin ilk zamanlarında yanında olmasını istiyorumYa kızlar esleriniz doğum sonrasi ne kadar izin alacak?Dogum sonrasi evde annelerimiz ablalarimiz oluyor ya , 4-5 gun sonra ise baslasa esim daha mi iyi olur acaba? Yoksa bir faydalari oluyor mu 10 gün babalik iznini de kullansa mi
Yok hayati zindan edemem kendime 15yil kus nasil durdun asil o cok grur krici ben yapamam onu kendime zarar veririmCanım ben 15 yıldır küs adam çekiyorum boşanmayı çok düşündüm psikolojik destek aldım hamileyken küsüp doğumda bile barışmadı. Bu gebeligimde psikoloğa tekrar gittim. Bana dediği sürekli barışmak için peşinden koşarsan tekrar küsmesine zemin hazırlarsın bitmez hiç dedi benim üç oğlum var değişmedi bir şey. Kavga etme ama peşinden koşma da . Hamilelikte yapamazsın belki ama lohusalık bitsin dediğimi yap. Ömür geçmez böyle insanla. Daha yenisiniz beni dinle. Allah yardımcın olsun.
Kızlaaarrrr biz Güneşimizi aldık taburcu olduk Bugün, yıkadık pakladık güzelce giydirdik başından ayrılamıyorum öyle tatlı ki pembiş yanaklı kızım :)) ama uyumaktan emziremiyorum uyuycam diye memeyi almıyor ya ayağını gıdıklıyoruz çenesini burnunu sıkıyoruz ama yok zorla bir iki emiyor gene uyuyor ama pes etmek yok saat başı deniyorum uyandırıp emzirmeyi :) şimdi eşim isminin ezanını okuyacak kulağına, çok şükür bin şükürdarısı sizlerin başına kızlar evimiz mis koktu huzur doldu sıcacık oldu birden böyle
Merhaba arkadaşlar
Canim sen kolay dogum yaparsin normal yapacaksan bir ıkınmayla gelir bebek 40 dk diye evham yapma kendine herkes evde sabahtan aksama kadar bekliyor acilmam olsun evde cekeyim sancimi hastanede rahat edemem diye sakin korkma uzak diye yol meselesinide artik amblans falan halledersiniz kininsallah onada gerek kalmaz dogum yapacan gun yollar insallah acik olurBaşka ilçede malesef 40 dakika sürüyor canım hakkımızda hayırlısı olsun
Maşallah sizeMerhaba arkadaşlar normal doğum sancılarım başlaması sebebiyle 3 ocakta olan doğumum erkene alınarak 28 aralıkda spinal anaztezi ile oldu...kızım 2750 gör 50 cm doğdu..iyiyiz çık şükür bugün taburcu oluyoruz...
Canimsabahtan aksama kadar çömelAn itibariyle 39+0'ım. Doğuma 1 hafta kaldı tam. 6 Ocak son tarihim ama bende zırnık belirti yok.Bir anda mı olacak bilemiyorum. Hayırlısı bakalım. 2 Ocak'ta kontrol var. :)
Ay ne guzel heemen taburcuda oluyorsunuz gozunuz aydin canim allah saglikla anali babali buyutmeyi nasipetsinMerhaba arkadaşlar normal doğum sancılarım başlaması sebebiyle 3 ocakta olan doğumum erkene alınarak 28 aralıkda spinal anaztezi ile oldu...kızım 2750 gör 50 cm doğdu..iyiyiz çık şükür bugün taburcu oluyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?