2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Canım geçmiş olsun. İnşallah yarın çıkar evinize gidersiniz bebeğinle. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah ❤

Ya kızlar esleriniz doğum sonrasi ne kadar izin alacak?Dogum sonrasi evde annelerimiz ablalarimiz oluyor ya , 4-5 gun sonra ise baslasa esim daha mi iyi olur acaba? Yoksa bir faydalari oluyor mu 10 gün babalik iznini de kullansa mi

5 gün yasal izin dışında başka izin hakları da oluyor mu ki?

Geçmiş olsun arkadaşım ömere de sana da Rabbim tez zamanda şifa versin Sağlıkla evinize dönün inşallahh

Senin şu an ki halini 15 yıl yaşadım . Bir küs bir barıştık. Ama ben çalışıyorum. Evde olsam çıldırırdım. Çocuğun büyüdükçe sen de inşallah çevre edinirsin. Böyle devam edemezsin yani. Benim arkadaşıma gidip gelmeme karışmaz eşim . sadece küsme huyu var.o da bezdiriyor . mutlaka çevren olmalı inşallah aşarsınız bunları. Biz biraz aştık ama tamamen terketmedi daha. O nazlanmaya alışmadan bırak peşinden koşma yani. Bebeğin olunca yalnızlıktan da kurtulur daha güçlü olursun

Cnim şeker ilacimi glifor?
Evet canım. Şekerinin düşmesini sağlıyor. Akşamları 1 kere içiyorum yetiyor. İçmesem de olur aslında, çünkü yüksek değil şekerim ama Dr. Yine de kullanalım dedi . İşi şansa bırakmıyor anladığım kadarıyla. Ben de rahatladım aslında canım tatlı çekse akşam yiyorum .çünkü şekerim yükselmiyor artık
Sabahları çünkü yüksek çıkıyordu ben de hep

Allah bağışlasın canım. Bir an önce iyi olun

İnşallah canım ilk doğumum sezeryan o yüzden sezeryan olacak yine son 5 gün

Canım çok geçmiş olsun Allahın izniyle pazartesi sağlıklı şekilde kucağına alacaksın yavrunu. Yanına geldiğinde sütün de gelir. Seni çok merak ettik zor bi süreç olmuş dualarım seninle

ben 5 gün izi. Hakki var diye biliyorum oda doğum belgesinden sonra baslatilabiliyor
Ogretmeniz de canim biz 10 gune kadar alinabiliyor. Ozelde degisiklik gosteriyor sanirim.
Benim eşim 10 günlük izin kullanacak canım. Annem de yanımda olacak ama ben baba olarak onun da bebeğimizin ilk zamanlarında yanında olmasını istiyorum
Kendisine biraksam 5 Gün izin kullanip. Ptesi gidecek. Zaten evde annen varsa benim ne faydam olcak ki oturup tv izlicem aradiginizda gelirim zaten bi ihtiyac olsa dusuncesinde

5 gün yasal izin dışında başka izin hakları da oluyor mu ki?

Biz ogretmeniz canım 10 güne kdr alinabiliyor.

Gecmis olsun canim.. kisa surede toparlanirsiniz insallah. Dualarimiz seninle bebeginle.

Gozun aydin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…