Merhaba arkadaşlar
Tek tek alıntı yapamadım cuma 09:15 te oğlum 3900 gr 51 cm dogdu masallah kuzuma ben doğuma alınırken sancılarim başladı spinal ile doğum başladı ama çok zorlu bir doğum ile genel anestezi altında doğum bitti. Oğlum biraz nefes alamamış bu yüzden kuvezde hırıltılı nefesi var benim sütüm gelmedi maalesef daha yeni yeni kendime geliyorum Ömer im pazartesine kadar kuvezde sonra bize verilecek mi bilmiyorum bize dua edin ben birde boğaz enfeksiyonu geçiriyorum balgam çıkaramıyorum dikislerim ağrıyor Allah'ım hayırlısıyla sağlıkla bu dönemi geçirmemizi nasip etsin inşallah
Rabbim kalan Arkadaslara sağlıkla yavrularına kavuşmayı nasip etsin
Ya kızlar esleriniz doğum sonrasi ne kadar izin alacak?Dogum sonrasi evde annelerimiz ablalarimiz oluyor ya , 4-5 gun sonra ise baslasa esim daha mi iyi olur acaba? Yoksa bir faydalari oluyor mu 10 gün babalik iznini de kullansa mi
Benim de kontrolüm var 2 ocakta canım. Muhtemelen sezaryen tarihi verecek.@morceket 2 ocakta randevusu olanlar el kaldırsın benimki de 2 ocak canım:)
Özelde çalışıyorsa 5 gün, devletteyse 10 gün canım izni.5 gün yasal izin dışında başka izin hakları da oluyor mu ki?
Geçmiş olsun arkadaşım ömere de sana da Rabbim tez zamanda şifa versin Sağlıkla evinize dönün inşallahhMerhaba arkadaşlar
Tek tek alıntı yapamadım cuma 09:15 te oğlum 3900 gr 51 cm dogdu masallah kuzuma ben doğuma alınırken sancılarim başladı spinal ile doğum başladı ama çok zorlu bir doğum ile genel anestezi altında doğum bitti. Oğlum biraz nefes alamamış bu yüzden kuvezde hırıltılı nefesi var benim sütüm gelmedi maalesef daha yeni yeni kendime geliyorum Ömer im pazartesine kadar kuvezde sonra bize verilecek mi bilmiyorum bize dua edin ben birde boğaz enfeksiyonu geçiriyorum balgam çıkaramıyorum dikislerim ağrıyor Allah'ım hayırlısıyla sağlıkla bu dönemi geçirmemizi nasip etsin inşallah
Senin şu an ki halini 15 yıl yaşadım . Bir küs bir barıştık. Ama ben çalışıyorum. Evde olsam çıldırırdım. Çocuğun büyüdükçe sen de inşallah çevre edinirsin. Böyle devam edemezsin yani. Benim arkadaşıma gidip gelmeme karışmaz eşim . sadece küsme huyu var.o da bezdiriyor . mutlaka çevren olmalı inşallah aşarsınız bunları. Biz biraz aştık ama tamamen terketmedi daha. O nazlanmaya alışmadan bırak peşinden koşma yani. Bebeğin olunca yalnızlıktan da kurtulur daha güçlü olursunYok hayati zindan edemem kendime 15yil kus nasil durdun asil o cok grur krici ben yapamam onu kendime zarar veririm
Ev dort duvar girisim
Cikisim yasak tek konustum kisi esim kendi kendime konusuyorum bazen kusken o
Sen onbes yil kus kaldin. Ne oldu peki sonunda eline ne gecti canim huylu huyundan vaz gectimi yoksa giden senin psikolojin mi oldu :-((
Evet canım. Şekerinin düşmesini sağlıyor. Akşamları 1 kere içiyorum yetiyor. İçmesem de olur aslında, çünkü yüksek değil şekerim ama Dr. Yine de kullanalım dedi . İşi şansa bırakmıyor anladığım kadarıyla. Ben de rahatladım aslında canım tatlı çekse akşam yiyorum .çünkü şekerim yükselmiyor artıkCnim şeker ilacimi glifor?
Allah bağışlasın canım. Bir an önce iyi olunMerhaba arkadaşlar
İnşallah canım ilk doğumum sezeryan o yüzden sezeryan olacak yine son 5 günCanim sen kolay dogum yaparsin normal yapacaksan bir ıkınmayla gelir bebek 40 dk diye evham yapma kendine herkes evde sabahtan aksama kadar bekliyor acilmam olsun evde cekeyim sancimi hastanede rahat edemem diye sakin korkma uzak diye yol meselesinide artik amblans falan halledersiniz kininsallah onada gerek kalmaz dogum yapacan gun yollar insallah acik olur
Babalık izni 10 gün canım ama sadece devlet memurları için mi bilmiyorum5 gün yasal izin dışında başka izin hakları da oluyor mu ki?
Canım çok geçmiş olsun Allahın izniyle pazartesi sağlıklı şekilde kucağına alacaksın yavrunu. Yanına geldiğinde sütün de gelir. Seni çok merak ettik zor bi süreç olmuş dualarım seninleMerhaba arkadaşlar
Memurda öyle canım 10 güb5 gün yasal izin dışında başka izin hakları da oluyor mu ki?
Ogretmeniz de canim biz 10 gune kadar alinabiliyor. Ozelde degisiklik gosteriyor sanirim.ben 5 gün izi. Hakki var diye biliyorum oda doğum belgesinden sonra baslatilabiliyor
Kendisine biraksam 5 Gün izin kullanip. Ptesi gidecek. Zaten evde annen varsa benim ne faydam olcak ki oturup tv izlicem aradiginizda gelirim zaten bi ihtiyac olsa dusuncesindeBenim eşim 10 günlük izin kullanacak canım. Annem de yanımda olacak ama ben baba olarak onun da bebeğimizin ilk zamanlarında yanında olmasını istiyorum
5 gün yasal izin dışında başka izin hakları da oluyor mu ki?
Gecmis olsun canim.. kisa surede toparlanirsiniz insallah. Dualarimiz seninle bebeginle.Merhaba arkadaşlar
Gozun aydin canim.Merhaba arkadaşlar normal doğum sancılarım başlaması sebebiyle 3 ocakta olan doğumum erkene alınarak 28 aralıkda spinal anaztezi ile oldu...kızım 2750 gör 50 cm doğdu..iyiyiz çık şükür bugün taburcu oluyoruz...
Olmuyor diye biliyorum.benim esimde 5 gun kullanicak..senelik.izninden alacakti hemen...ben dedim biraz calis 1 ay sonra alirsin.5 gün yasal izin dışında başka izin hakları da oluyor mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?