- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Ay çok heyecanliiiiiBenim de kontrolüm var 2 ocakta canım. Muhtemelen sezaryen tarihi verecek.
Gözün aydın canım. Güle güle büyüt bebeğini insallahMerhaba arkadaşlar normal doğum sancılarım başlaması sebebiyle 3 ocakta olan doğumum erkene alınarak 28 aralıkda spinal anaztezi ile oldu...kızım 2750 gör 50 cm doğdu..iyiyiz çık şükür bugün taburcu oluyoruz...
O zaman bende yarin randevusu olanlari sorayim :)) el kaldirin
Özelde çalışıyorsa 5 gün, devletteyse 10 gün canım izni.
Babalık izni 10 gün canım ama sadece devlet memurları için mi bilmiyorum
Memurda öyle canım 10 güb
Ogretmeniz de canim biz 10 gune kadar alinabiliyor. Ozelde degisiklik gosteriyor sanirim.
Kendisine biraksam 5 Gün izin kullanip. Ptesi gidecek. Zaten evde annen varsa benim ne faydam olcak ki oturup tv izlicem aradiginizda gelirim zaten bi ihtiyac olsa dusuncesinde
Biz ogretmeniz canım 10 güne kdr alinabiliyor.
Hayırlı olsun canım Allahım sağlıkla büyümesini nasip etsinMerhaba arkadaşlar normal doğum sancılarım başlaması sebebiyle 3 ocakta olan doğumum erkene alınarak 28 aralıkda spinal anaztezi ile oldu...kızım 2750 gör 50 cm doğdu..iyiyiz çık şükür bugün taburcu oluyoruz...
Olmuyor diye biliyorum.benim esimde 5 gun kullanicak..senelik.izninden alacakti hemen...ben dedim biraz calis 1 ay sonra alirsin.
Bizimki ozel sektorde 5 :)Memura 10 günmüş yaaneyse artık senelik izinden kullanır gerektiğinde
Benim eşim de öğretmen. Hemen doğum olunca değil bir süre sonra kullanacak iznini, böylece sömestr tatiliyle birleştirmiş olurum dedi. Tamam dedim ben deOgretmeniz de canim biz 10 gune kadar alinabiliyor. Ozelde degisiklik gosteriyor sanirim.
Kendisine biraksam 5 Gün izin kullanip. Ptesi gidecek. Zaten evde annen varsa benim ne faydam olcak ki oturup tv izlicem aradiginizda gelirim zaten bi ihtiyac olsa dusuncesinde
Biz ogretmeniz canım 10 güne kdr alinabiliyor.
Yaaa evet çok heyecanlı. Çok az kaldı artık. Bir yandan da her muayene ayrı yürek sancısı yapıyor bende çünkü son birkaç seferdir her gidişimde açıklık muayenesi yapıyor ve inanılmaz canım acıyorAy çok heyecanliiiii
Ben varım sabah gidicem sezeryan günü alıcazO zaman bende yarin randevusu olanlari sorayim :)) el kaldirin
Bizimki ozel sektorde 5 :)
Zaten yararida olmaz....durtsen uyanmaz gece
Gerci temizlik.yemek vs islerinde yarari olur ama..neyseki annem kalicak zaten annemle ablam 5 dk yakinliktalar.
O yuzden esimi pek aramicam gitsin para kazansin
bide hastalık kıyaslıyorsa çökecen gırtlağına :) neyse dayan canım az kaldı, allah kimseye muhtaç etmesinKiz beddua etsen bile senin basina kalacak yine allah iyi etsin benim elime dusmesin yarari yok zararida olmasin
Bizimkinin bahanesi dedim yarin evi beraber temizliyelim mi inanirmisin mutfaktan salona gidene kadar tekrar tuvaletim geliyor okadar minik adim atiyorum bagira bagira belim çok kotu bacim ne dese begenirsin birguncuk izni varmis sen temizle sanki baskasinin isi kendi isiniz dedim olsun ordada is yapiyorsunburdada farketmez dedi
Benimbir belim agriyorMusta onu. Eli ayagı kolu baca beli dizi butun sakatatlarini saydi
Hamilelikte falan birsey yok bugune kadar hic oturmadim isimi yaptim kipir kipir durmadim bel mafetti beni tutuldu serum yemedende geçmiyor doktor kasgevseltici yapamam dogum baslar diyor hamileligin verdi bel agrisini falan hissetmiyorum bu öyle siddetliki bayilacam surekli aglayasim Geliyor
seninki de tam katır inatlıymış Doğumda barışmamak nedir ya??Canım ben 15 yıldır küs adam çekiyorum boşanmayı çok düşündüm psikolojik destek aldım hamileyken küsüp doğumda bile barışmadı. Bu gebeligimde psikoloğa tekrar gittim. Bana dediği sürekli barışmak için peşinden koşarsan tekrar küsmesine zemin hazırlarsın bitmez hiç dedi benim üç oğlum var değişmedi bir şey. Kavga etme ama peşinden koşma da . Hamilelikte yapamazsın belki ama lohusalık bitsin dediğimi yap. Ömür geçmez böyle insanla. Daha yenisiniz beni dinle. Allah yardımcın olsun.
hadi gözün aydın canım, şükür haber aldık senden çok merak etmiştik. Dikişliyken öksğrmek çok fena ya, rabbim bian evvel şifa versin inşşMerhaba arkadaşlar
Tek tek alıntı yapamadım cuma 09:15 te oğlum 3900 gr 51 cm dogdu masallah kuzuma ben doğuma alınırken sancılarim başladı spinal ile doğum başladı ama çok zorlu bir doğum ile genel anestezi altında doğum bitti. Oğlum biraz nefes alamamış bu yüzden kuvezde hırıltılı nefesi var benim sütüm gelmedi maalesef daha yeni yeni kendime geliyorum Ömer im pazartesine kadar kuvezde sonra bize verilecek mi bilmiyorum bize dua edin ben birde boğaz enfeksiyonu geçiriyorum balgam çıkaramıyorum dikislerim ağrıyor Allah'ım hayırlısıyla sağlıkla bu dönemi geçirmemizi nasip etsin inşallah
Rabbim kalan Arkadaslara sağlıkla yavrularına kavuşmayı nasip etsin
allah analı babalı büyütsün canımMerhaba arkadaşlar normal doğum sancılarım başlaması sebebiyle 3 ocakta olan doğumum erkene alınarak 28 aralıkda spinal anaztezi ile oldu...kızım 2750 gör 50 cm doğdu..iyiyiz çık şükür bugün taburcu oluyoruz...
biiiiizzzz, 11.40 ta randevumuzO zaman bende yarin randevusu olanlari sorayim :)) el kaldirin
Canim cevrem cok ama gondermiyor cevreyi gectim maddi durumumuz cok iyi cebime para katip alisverisede gondermez bende biliyorum cikim ark sinemaya gidim alisveris yapalim her istedimi alir ama onunlaykenSenin şu an ki halini 15 yıl yaşadım . Bir küs bir barıştık. Ama ben çalışıyorum. Evde olsam çıldırırdım. Çocuğun büyüdükçe sen de inşallah çevre edinirsin. Böyle devam edemezsin yani. Benim arkadaşıma gidip gelmeme karışmaz eşim . sadece küsme huyu var.o da bezdiriyor . mutlaka çevren olmalı inşallah aşarsınız bunları. Biz biraz aştık ama tamamen terketmedi daha. O nazlanmaya alışmadan bırak peşinden koşma yani. Bebeğin olunca yalnızlıktan da kurtulur daha güçlü olursun
Ay allahm temizlik yapmaya gecti ikinci odada elektrikli supurgeyi bozdubide hastalık kıyaslıyorsa çökecen gırtlağına :) neyse dayan canım az kaldı, allah kimseye muhtaç etmesin
seninki de tam katır inatlıymış Doğumda barışmamak nedir ya??
hadi gözün aydın canım, şükür haber aldık senden çok merak etmiştik. Dikişliyken öksğrmek çok fena ya, rabbim bian evvel şifa versin inşş
allah analı babalı büyütsün canım
inş müsaittir çatın canım haber et bana dasidelya hadi bakalim seninkininde ayri bir heyecani var gun ogrenmek ❤
esenglvedat guzel haberlerle insallahh hepimizzz ❤❤
S skelebeks beninde 10.10da randevum heyecan cok acaba cati muay. Yapar mi diye korkuyorum ve heyecanlaniyorumm :))
canım benım geçmişler olsunn. çok şükür atlattın. oğluşuna allah sagluklı mutlu uzun bır ömür nasip etsinn. kuzum rabbim sanada acil şifa versin. bir iki güne agrızların azalır da oğlunu verdiklerinde de sütün gelir inşallah . çok sevındım kuzumm çokkMerhaba arkadaşlar
Tek tek alıntı yapamadım cuma 09:15 te oğlum 3900 gr 51 cm dogdu masallah kuzuma ben doğuma alınırken sancılarim başladı spinal ile doğum başladı ama çok zorlu bir doğum ile genel anestezi altında doğum bitti. Oğlum biraz nefes alamamış bu yüzden kuvezde hırıltılı nefesi var benim sütüm gelmedi maalesef daha yeni yeni kendime geliyorum Ömer im pazartesine kadar kuvezde sonra bize verilecek mi bilmiyorum bize dua edin ben birde boğaz enfeksiyonu geçiriyorum balgam çıkaramıyorum dikislerim ağrıyor Allah'ım hayırlısıyla sağlıkla bu dönemi geçirmemizi nasip etsin inşallah
Rabbim kalan Arkadaslara sağlıkla yavrularına kavuşmayı nasip etsin
ozaman muayene etmese keşke o biraz saçma olmuş amaYaaa evet çok heyecanlı. Çok az kaldı artık. Bir yandan da her muayene ayrı yürek sancısı yapıyor bende çünkü son birkaç seferdir her gidişimde açıklık muayenesi yapıyor ve inanılmaz canım acıyorVajinal doğuracak olsam da gelip gidip muayene etse yine dayanayım diyeceğim ama o da mümkün görünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?