2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gözün aydın canım. Güle güle büyüt bebeğini insallah
O zaman bende yarin randevusu olanlari sorayim :)) el kaldirin

Normalde ayın 3ünde gidecektim ama bir haftadır süren çatı ağrım birkaç gündür şiddetini artırdı. İçim rahat değil o yüzden yarın gideceğim.

Özelde çalışıyorsa 5 gün, devletteyse 10 gün canım izni.

Babalık izni 10 gün canım ama sadece devlet memurları için mi bilmiyorum

Memurda öyle canım 10 güb

Aaa tüh bi an heveslenmiştim. Benimki özel sektörde çalışıyor. Neyse kısmet :)

Hayırlı olsun canım Allahım sağlıkla büyümesini nasip etsin

Memura 10 günmüş yaa neyse artık senelik izinden kullanır gerektiğinde
Bizimki ozel sektorde 5 :)
Zaten yararida olmaz....durtsen uyanmaz gece
Gerci temizlik.yemek vs islerinde yarari olur ama..neyseki annem kalicak zaten annemle ablam 5 dk yakinliktalar.
O yuzden esimi pek aramicam gitsin para kazansin

Benim eşim de öğretmen. Hemen doğum olunca değil bir süre sonra kullanacak iznini, böylece sömestr tatiliyle birleştirmiş olurum dedi. Tamam dedim ben de

Ay çok heyecanliiiii
Yaaa evet çok heyecanlı. Çok az kaldı artık. Bir yandan da her muayene ayrı yürek sancısı yapıyor bende çünkü son birkaç seferdir her gidişimde açıklık muayenesi yapıyor ve inanılmaz canım acıyor Vajinal doğuracak olsam da gelip gidip muayene etse yine dayanayım diyeceğim ama o da mümkün görünmüyor

Bizimki ozel sektorde 5 :)
Zaten yararida olmaz....durtsen uyanmaz gece
Gerci temizlik.yemek vs islerinde yarari olur ama..neyseki annem kalicak zaten annemle ablam 5 dk yakinliktalar.
O yuzden esimi pek aramicam gitsin para kazansin

Bizimki de özel sektörde. Annem de arka sokakta hemen. Artık kocalar işe, anneler eve yardıma

bide hastalık kıyaslıyorsa çökecen gırtlağına :) neyse dayan canım az kaldı, allah kimseye muhtaç etmesin

seninki de tam katır inatlıymış Doğumda barışmamak nedir ya??

hadi gözün aydın canım, şükür haber aldık senden çok merak etmiştik. Dikişliyken öksğrmek çok fena ya, rabbim bian evvel şifa versin inşş

allah analı babalı büyütsün canım

Canim cevrem cok ama gondermiyor cevreyi gectim maddi durumumuz cok iyi cebime para katip alisverisede gondermez bende biliyorum cikim ark sinemaya gidim alisveris yapalim her istedimi alir ama onunlayken

Ay allahm temizlik yapmaya gecti ikinci odada elektrikli supurgeyi bozdu ) kv den supurge almaya gitti simdi wc lavabo tuz ruhuyla temizlemiş piril piril olmuş

inş müsaittir çatın canım haber et bana da bana yapmıcakmış zaten bi Doğum yaptın gerek Yok dedi, dedim açılmaya da mı bakmıcaksınız, ona da gerek Yok dedi, sancın başlayınca anlarsın zaten dedi :)) hastaneye gelmene gerek Yok evde doğur dicek diye korkuyorum :))

canım benım geçmişler olsunn. çok şükür atlattın. oğluşuna allah sagluklı mutlu uzun bır ömür nasip etsinn. kuzum rabbim sanada acil şifa versin. bir iki güne agrızların azalır da oğlunu verdiklerinde de sütün gelir inşallah . çok sevındım kuzumm çokk

ozaman muayene etmese keşke o biraz saçma olmuş ama ben daha bikez oldum 2 ocakta yine yapar mi bilemedim yapar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…