2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canim cevrem cok ama gondermiyor cevreyi gectim maddi durumumuz cok iyi cebime para katip alisverisede gondermez bende biliyorum cikim ark sinemaya gidim alisveris yapalim her istedimi alir ama onunlayken
Hapis gibi bişe senin anlattıkların. Ama tabi sen bu şekilde kabul edip evlenmişsin. Belki ilerde biraz daha bu tabularını yıkar eşin

Valla benimkide biraz oyle rahat :)) yapar mi yapmaz mi bilmiyorum. Neyse yarin gidelim bakalim ne dicekler napcaklar :)))

Günlerdir öksürük ve burun tıkanıklığım mevcut, üstüne dün boğaz ağrısı bugün ise şiddetli kulak ağrısı eşlik ediyor.. Doktorum hiçbir şekilde ilaç veremem sana dedi parol harici ancak o da geçici çözüm.. Kulak ağrısından ağlayacağım o durumdayım Kullanmadığım doğal yöntem kalmadı ancak yine de kulak/boğaz ağrısı için bir önerisi olan var mı sormak istedim bir umut geçirir belki

2 diş sarımsak döv. 2 tatlı kaşığı bal dök. 1 limon sık. 1 çay kaşığından biraz az tarçın dök. Varsa karanfil döv üç tane. Bide en önemlisi 1.5 tatlı kaşığı zencefil tozu. Bunları karıştır en az 3 saat beklet. Metal değirme sadece tahta ya da porselen kaşık kullan. Sabah öğle akşam 3er tatlı kaşığı iç. Bittikçe yenisini yap turp gibi olcaksın

Tam benim doktorun kafası cuma günü doğum yapacağım daha görüşmedik 3 hafta olcak =)

Orta kulak iltihabında sıcak su torbası ağrıyı kesiyor dene istersen Allah şifalar versin

Çok teşekkür ederim deneyeyim inşAllah fayda eder

Canim bogazina atki sar sicak olsun hep. Kulagina steril su damlatabilirsin veya zeytinyagi. Bol bol sicak seyler ic, Ben zencefil bal limon karabiber karisimli cay yapiyordum cok iyi geliyodu bogazima. Bol sarimsakli corbalarida tavsiye ederim. Yine bogazin icin sicak suyla gargara yapabilirsin. Soguk hava solumamaya calis. ve de bolca dinlen tabi gecmis olsun

Çok teşekkür ederim deneyeyim inşAllah fayda eder
Cok gecmis olsun diger yontemleri bilmem ama en guzeli gliserini bir kac damla damlatip ilik birsey koyup kulagina bekletmek akitiyor kulagi gliserin cok rahatlatiyor zaten dr larda gliserinle yumusattiriyor oyle yikiyordu kulagi

Çok sağolun Ben de günlerdir bir kavanoza bal/limon/zencefil koyup beklettim onu içiyorum hafif ılık su ile açıp ama yok sanki gittikçe daha da kötü oluyorum. Allah yardımcımız olsun çok zor şu halde hastalanmak, ilaç kullanamamak..

Cok gecmis olsun diger yontemleri bilmem ama en guzeli gliserini bir kac damla damlatip ilik birsey koyup kulagina bekletmek akitiyor kulagi gliserin cok rahatlatiyor zaten dr larda gliserinle yumusattiriyor oyle yikiyordu kulagi
Gliserini nerden temin edebiliyoruz peki? Çok teşekkür ederim öneriniz için

Op. Dr. Akıncı, kulak enfeksiyonlarında şu önerilerde bulundu: "Doktora ulaşıncaya kadar acil çare, bildiğimiz sirke (saf ve temiz olmak şartıyla) 4-5 damla kulağa damlatılmalıdır. Sirke yoksa gliserin veya temiz zeytinyağı damlatılabilir. Ağrı kesici ilaçlar verilebilir. Tıbbi olarak da kulak damlaları, antihistaminik (alerji ilaçları),ağrı kesiciler ve antibiyotik kullanılır. Aspire edilip, pansuman uygulanır. 5-7 gün su kaçırılmaması tavsiye edilir." S sgokcen

Kızlar, bugün enerjim bitmiş şekilde uyandım kaç gündür iyiydim. Sol kasigimda fena bir ağrı var yuruyemiyorum da. Öğleden beri devam ediyor gecmeyecek gibi. Var mı boyle bir durum yaşayan ?

Hapis gibi bişe senin anlattıkların. Ama tabi sen bu şekilde kabul edip evlenmişsin. Belki ilerde biraz daha bu tabularını yıkar eşin
Olabilir canim zamanla artik belki eskiye gore duzelir diyorum ama abartmiyorum asiri kiskanc hastalik derecesinde yururken niye baktin onune bak saga donme yada kuser niye kustun eee falanla bakistin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…