2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim de yarın kontrolüm var ama bikaç gündür kasıklarımda adet sancısı gibi ağrı var bugünki geçmiyo da yarın çatıma bakıcaktı bebek kanala girmiş der umarım

aynen canım isyan etmek ıstemıyorum çok şükür var ama fazlası da bıtakım sorunlara neden oluyor ben de rezene ıcmeyı bıraktım dogru mu yaptım bılmıyorum ama busefer daha kötu olmaktan korkyyorum Allah yardımcımız,olsun

Birde boyle git bakalim veya iki iciyorsan bire falan düşür ama Allah korusun da o rezeneye falan da bakmiyor millet.bira mayalari,yok rezene anasonlar, yok karisimlar iciyorda bana misin demiyor bunyede veya psikolojide etken insallah duzene girer canim

aynen csnım 2,3fıncan ıcmıstım zaten toplasan bir de bu mastit nezle ıle baslarmıs benm dgumdan oncekı nezle bundan dolayı idi belkı de.baklm yrın dr nedıcek

Bu saat oldu hala uyumadım.aylardir uykusuzluk çekiyorum.bi sorunum yokken uyku tutmuyor,uykum gelince midemden uyuyamiyorum,midem geçse bacaklarım uyutmuyor.her gece sabahliyorum böyle.gece uykusunu özledim.hamileligim böyle uykusuz geçti,bi de bebek doğunca temelli uykuya hasret kalcam.bari fırsatım varken uyuyabilseydim kaç aydır.zaman da geçmek bilmiyor.bir an önce doğurmak istiyorum artık hayırlısıyla.icimden geldi dertleşmek istedim sizinle...

Dogum yapan annelerimize hayirli ugurlu olsun,gule gule buyutun yavrularınızı.hastanede olanlara rabbim şifa versin.dogum yapacak olanlara da allah yardımcınız olsun inşallah.darisi başımıza.
anin inşallah ....bende artk çok skldm sağsağlim doğurmak istiyorum

Maaşalah canım . Allah bağışlasın. Doğumun nasıl geçti. Epidural aldın mı mesela .
Amin canim sagol. Dogum agrilar son saatlerde can yakiciydi sadece insallah bir ara yazarim hikayemi. Epidural da devlet hast yaptigim icin dogumu malesef soyledim ama olmadigini soyledi ebem

31 haftalikken beri goguslerimden az az sut geliyordu ama bugun iyce cok gelmeye basladi resmen sari beyaz seklinde bildigin sut... uzulmeyede basladim bosu bosuna gidiyor diye sagamiyoruzda daha yavrum dogmadigi icin

Hemen hemen hepimiz boyleyiz sanirim. Ben de ilk zamanlar moralimi bozuyordum surekli ama simdi bebek dogmaya hazirlik gibi bir sey diye dusunmeye calisiyorum. Uyuyamadigimda bak simdi bebegin uyanmis olcak sen onu emziriyorsun gibi hayaller kuruyorum

gercekten uyuyabıldigın kadar uyu canım bebek olunca cok uyusa da memeye kalkması bıle ınsana uykusuzlk yaratıo ınsallah bebegn uyuyan bıbebek olut benmkı baslarda pek gece uyumadı bılacgundur uyku duzenını degustırdık uyudugu halde zor oluyor gercekten uyumaya calıs bolbol

Archpa cnim senin hastane doğum ücreti çok uygunmuş.bizimde sgk ama takip li hasta olduğumuz halde 3000 istediler
Canım bence çok. Ben 65 tl muayene ödüyorum. Yanş devletin sınırı bu. Görümcemin doktoru 120 tl ve 3000 tl ye yapıyor sezeryanı. Medline hastanesi. Bence gereksiz pahalı neyle yapıyor doğumu altın bıçakla mı? Benim gittiğim doktora çevremizde 10 kişi sezeryan olmuştur Yani bilindik sevilen bir doktor. Hiç olumsuz bir şey duymadık. Hastane temiz cihazlar son model. Ne farkı var dersen hiç bi farkı yok. Bence haksızlık ama artık sonuna gelmişsin. Eğer doktorunla aranda sıkı bağ yoksa yani 2. Çocuk durumların yoksa 3000 i kredi kartından ödeyip tek fatura halinde al. Tüketici mahkemesine şikayet et 2100 lira iade alırsın.

Saat başı wc ye kalkınca tavuk gibi erkenden uyandım uykum kaçtı kızlar. Kızım bile uyuyordu o da şimdi uyandı annesinden uykucu minnoşum :)))) Kayınvalidemle kayınbabam çok ağırlaştın 3 ocakta doğum yap dediler bana dün. Az kaldı kandırcaklardı beni. Kilosu biraz daha yükselsin dayanabildiğim kadar dayancam dedim. Sonra pis pis güldüm merakınızdan bana erken doğum yaptırcaksınız yemem ben bu numaraları dedim :))) Sırf sevmek için ve kime benzio diye meraklarımdan bana 15 gün önceden doğum yaptırtacaklardı. Zaten doktorum dünden hevesli erken almaya. Bugün eşimin yıllık izni bitti. Artık kayınvalidem beklicek yanımda. Çok alışmıştım eşime 15 gündür yanyanayız onun verdiği gücü bana kimse veremiyor belki o yuzden uyuyamadım.

Uyuyamiyorum yaaa
Nobetlerim simdiden basladi
Ay anam uykusuzluk kötü :) ben wc kalkmalarim haricinde uyuyorum gayet uykuya dalarken biraz düşüncelerle heyecanla fln gecikiyo ama dalıyorum gobus de hiç zorlamıyor çok şükür son son keyfini çıkarıyorum

Benim de yarın kontrolüm var ama bikaç gündür kasıklarımda adet sancısı gibi ağrı var bugünki geçmiyo da yarın çatıma bakıcaktı bebek kanala girmiş der umarım

Bugünün randevululari olarak heyecanlıyız bana hiç bişey çıkmayacak daha var fln dicek kesin öyle rahatım açıklık fln da yalan oldu aklimdan uçtu bu bi haftada

Freshmommy canım çok geçmiş olsun öncelikle

https://www.instagram.com/p/BmgY95GnC9U/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=14g3mxo4em0jc burdaki teknik gerçekten iyi geldiğini okudum birde pek rastlayamayacagin bir onerrim daha olacak mutlaka dene bu daha kolay buzdolabı poşetinin içine nohutları boşalt sıcak yada soğuk olarak soğuk daha çok tercih ediliyormuş buzdolabında beklet birlikte değil ama buz oluşmasın içinde onunla göğsüne her gün belki her emzrimeden sonra masaj yap nohut taneleri sert olduğu için ve birde soğuk yada sıcağın etkisiyle içerde tıkanan kanalları açıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…