- 19 Mayıs 2018
- 133
- 112
- 103
Benim de yarın kontrolüm var ama bikaç gündür kasıklarımda adet sancısı gibi ağrı var bugünki geçmiyo da yarın çatıma bakıcaktı bebek kanala girmiş der umarımSabah kontrolüm var. :) Normal olacak yani öyle gidiyor simdilik, aksilik olmazsa. Son 4 gün kaldi ama bende pek bişey yok gibi.. Dün gece 10 buçuk civarı regl sancısı gibi ağrı başladı. 20 dakika aralıklarla saat 4'e kadar sürdü. Gündüz doğuracağım diye düşündüm.Uyuyunca geçmiş.... Henüz kanama olmadi. Su gelmedi. Bakalim kontrolde ne olacak.. Doktorum acilma var mi diye bakacak...
aynen canım isyan etmek ıstemıyorum çok şükür var ama fazlası da bıtakım sorunlara neden oluyor ben de rezene ıcmeyı bıraktım dogru mu yaptım bılmıyorum ama busefer daha kötu olmaktan korkyyorum Allah yardımcımız,olsunAnaam kizlar oku oku bitmedi ne cok konusmusunuz :)
@anneveoglusu canim tez vakitte sifa bulsun meleğin insallah nerden bilecektin ki boyle olacağını,bizede ders olsun aslinda gidilmiyor evde sanci cekilsin deniyor ama boyle durumlarada gebe durumumuz bir bakima
@Kartanesii8892 valla canim durumuna uzuleyim mi sevineyim mi bilemedim vücudun cok süt uretiyor ondan oluyorsun oyle olsa bir der olmasa bir dert , gogus kendini terbiye edermis bebek cok cekse biraz buyuyupte o durumun çözülüyor benimde baslarda oyleydi
@Sevimlipanduf canim sen rezene falan ic senden gecsin bebegine ve emerken agzi hava almasin her emmede sirtina vur cikarttir gazini gerci bazende ne yaparsan yap olmuyor bana dr oyle demisti ben cok cektim oglumda gaz sıkıntısı dusman basina
@ISIK27 Allah yardimcin olsun canim guzel haberlerle gel insallah
@Papatyalardaguzel hayirli olsun canim güle güle büyüt bebegini insallah
Birde boyle git bakalim veya iki iciyorsan bire falan düşür ama Allah korusun da o rezeneye falan da bakmiyor millet.bira mayalari,yok rezene anasonlar, yok karisimlar iciyorda bana misin demiyor bunyede veya psikolojide etken insallah duzene girer canimaynen canım isyan etmek ıstemıyorum çok şükür var ama fazlası da bıtakım sorunlara neden oluyor ben de rezene ıcmeyı bıraktım dogru mu yaptım bılmıyorum ama busefer daha kötu olmaktan korkyyorum Allah yardımcımız,olsun
aynen csnım 2,3fıncan ıcmıstım zaten toplasan bir de bu mastit nezle ıle baslarmıs benm dgumdan oncekı nezle bundan dolayı idi belkı de.baklm yrın dr nedıcekBirde boyle git bakalim veya iki iciyorsan bire falan düşür ama Allah korusun da o rezeneye falan da bakmiyor millet.bira mayalari,yok rezene anasonlar, yok karisimlar iciyorda bana misin demiyor bunyede veya psikolojide etken insallah duzene girer canim
anin inşallah ....bende artk çok skldm sağsağlim doğurmak istiyorumDogum yapan annelerimize hayirli ugurlu olsun,gule gule buyutun yavrularınızı.hastanede olanlara rabbim şifa versin.dogum yapacak olanlara da allah yardımcınız olsun inşallah.darisi başımıza.
kanaldaydı son kontrolde hadi insallah:)Aaa seninki kanalda mı canım? Benim ki girmistir belki o zaman :)
Amin canim sagol. Dogum agrilar son saatlerde can yakiciydi sadece insallah bir ara yazarim hikayemi. Epidural da devlet hast yaptigim icin dogumu malesef soyledim ama olmadigini soyledi ebemMaaşalah canım . Allah bağışlasın. Doğumun nasıl geçti. Epidural aldın mı mesela .
Hemen hemen hepimiz boyleyiz sanirim. Ben de ilk zamanlar moralimi bozuyordum surekli ama simdi bebek dogmaya hazirlik gibi bir sey diye dusunmeye calisiyorum. Uyuyamadigimda bak simdi bebegin uyanmis olcak sen onu emziriyorsun gibi hayaller kuruyorumBu saat oldu hala uyumadım.aylardir uykusuzluk çekiyorum.bi sorunum yokken uyku tutmuyor,uykum gelince midemden uyuyamiyorum,midem geçse bacaklarım uyutmuyor.her gece sabahliyorum böyle.gece uykusunu özledim.hamileligim böyle uykusuz geçti,bi de bebek doğunca temelli uykuya hasret kalcam.bari fırsatım varken uyuyabilseydim kaç aydır.zaman da geçmek bilmiyor.bir an önce doğurmak istiyorum artık hayırlısıyla.icimden geldi dertleşmek istedim sizinle...
gercekten uyuyabıldigın kadar uyu canım bebek olunca cok uyusa da memeye kalkması bıle ınsana uykusuzlk yaratıo ınsallah bebegn uyuyan bıbebek olut benmkı baslarda pek gece uyumadı bılacgundur uyku duzenını degustırdık uyudugu halde zor oluyor gercekten uyumaya calıs bolbolBu saat oldu hala uyumadım.aylardir uykusuzluk çekiyorum.bi sorunum yokken uyku tutmuyor,uykum gelince midemden uyuyamiyorum,midem geçse bacaklarım uyutmuyor.her gece sabahliyorum böyle.gece uykusunu özledim.hamileligim böyle uykusuz geçti,bi de bebek doğunca temelli uykuya hasret kalcam.bari fırsatım varken uyuyabilseydim kaç aydır.zaman da geçmek bilmiyor.bir an önce doğurmak istiyorum artık hayırlısıyla.icimden geldi dertleşmek istedim sizinle...
Canım bence çok. Ben 65 tl muayene ödüyorum. Yanş devletin sınırı bu. Görümcemin doktoru 120 tl ve 3000 tl ye yapıyor sezeryanı. Medline hastanesi. Bence gereksiz pahalı neyle yapıyor doğumu altın bıçakla mı? Benim gittiğim doktora çevremizde 10 kişi sezeryan olmuştur Yani bilindik sevilen bir doktor. Hiç olumsuz bir şey duymadık. Hastane temiz cihazlar son model. Ne farkı var dersen hiç bi farkı yok. Bence haksızlık ama artık sonuna gelmişsin. Eğer doktorunla aranda sıkı bağ yoksa yani 2. Çocuk durumların yoksa 3000 i kredi kartından ödeyip tek fatura halinde al. Tüketici mahkemesine şikayet et 2100 lira iade alırsın.Archpa cnim senin hastane doğum ücreti çok uygunmuş.bizimde sgk ama takip li hasta olduğumuz halde 3000 istediler
Ay anam uykusuzluk kötü :) ben wc kalkmalarim haricinde uyuyorum gayet uykuya dalarken biraz düşüncelerle heyecanla fln gecikiyo ama dalıyorum gobus de hiç zorlamıyor çok şükür son son keyfini çıkarıyorumUyuyamiyorum yaaa
Nobetlerim simdiden basladi
Sabah kontrolüm var. :) Normal olacak yani öyle gidiyor simdilik, aksilik olmazsa. Son 4 gün kaldi ama bende pek bişey yok gibi.. Dün gece 10 buçuk civarı regl sancısı gibi ağrı başladı. 20 dakika aralıklarla saat 4'e kadar sürdü. Gündüz doğuracağım diye düşündüm.Uyuyunca geçmiş.... Henüz kanama olmadi. Su gelmedi. Bakalim kontrolde ne olacak.. Doktorum acilma var mi diye bakacak...
Benim de yarın kontrolüm var ama bikaç gündür kasıklarımda adet sancısı gibi ağrı var bugünki geçmiyo da yarın çatıma bakıcaktı bebek kanala girmiş der umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?