2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yaa aynen de öyle oluyor ayaklarını karnına doğru çekiyor kucağımda bile iki büklüm oluyor yavrucak ay zaten minnacık kızım bi de gazı mı olacak şimdi
Duymuşsunuzdur mutlaka ama aklıma gelenleri yazayım. Kimyonu eksik etmeyin kendi beslenmenizden, tohumuyla çayını da içerdim. Etkisinden emin değilim ama gaz yapacak şeyler yememeye çalışabilirsiniz. Bebeğin karnına saat yönünde masaj yapın sıcak ortamda minik minik. Emdikten sonra gazını mutlaka çıkarın. Gaz anneyi biraz zorluyor o dönemde, üzüyor ama Allah büyük sıkıntı vermesin, geçiyor bir süre sonra. Bir de gaz damlaları var bebeğe verilen, tamamen bitkisel olanlar falan varmış. Ben tercih etmemiştim.

Kizlar uyuyabilenlere cok ozeniyorum ben de yataga giriyorum tam dogru pozisyonu aldim uyiycam tuvalete gitmem gerekiyor, dönüyorum tam uyiycam bu sefer su içmediğimi hatırlıyorum, aa kremimi sürmedim ay demir hapını unuttum diye diye saat 2yi buluyor bende

Ben kimyonu cayima katacak kadar yedigim ictigim her seye dahil etmistim aklima geldi :) benim oglumda cok gazliydi, biz tabi tecrubesiz anne baba olarak cocugun besikte yaptigi o gerinme hareketlerini gulerek izlerdik, bizimki kipkirmizi olurdu artik gerinmekten. Sonra aglama nobetleri basladi, ebe geldi falan kolik bebek dedi. Bende internetten arastirdim arastirdim, bebegim 6 aylik olana kadar o kadar cok seyi yemedim ki. Ekmek agzima surmedim cunku karbonhidrat gaz yapardi. Meyveyi kisitli yedim, yedigim tek tatli kahvaltidaki tahin/pekmezdi oda ekmeksiz. Bakliyat herhalde agzima surmedim bulgur haric oda sut yaparmis. Yemeklerim haslama bir et cesidi/haslama bulgur pilavi seklindeydi. Kahvaltida omlet, zeytin olurdu. Ama hep gazliydi, hala da gazli tabi ama artik rahat cikartiyor:) valla bazen ne yaparsak yapalim o gaz oluyor

Amin canim sagol. Dogum agrilar son saatlerde can yakiciydi sadece insallah bir ara yazarim hikayemi. Epidural da devlet hast yaptigim icin dogumu malesef soyledim ama olmadigini soyledi ebem
Anladığım kadarıyla çok canın yanmış. Geçmiş olsun. Bebeğin hayırlı uğurlu olsun
İnşâAllah şuan iyisindir. Allah bağışlasın canım .
Ben epidural istiyorum ama bazen de yok kalsın yaparım diyorum, ama yok ya ben isteyeyim yine de. Kötü hatırlamak istemiyorum o anları.

Aynen ben de öyleydim hiç bişey yemedim gaz korkusundan ama engel olmadı çok gazlıydı kızım da. Dediğiniz doğru bazen ne yapsak olmuyor.

Aynen ben de öyleydim hiç bişey yemedim gaz korkusundan ama engel olmadı çok gazlıydı kızım da. Dediğiniz doğru bazen ne yapsak olmuyor.
Bağırsakları düzene girene kadar oluyor tabi dikkat çok önemli de eliöizden birşey gelmiyor vitamin de alması gerekiyor ben sütlü ürünleri ve tahılları kesmiştim ve tabi can arkadaşımız kimyonla yaşamaya başlamıştım hayırlısyla inşallah gazSız bebeklerimiz olur

Afetma afetme kaç aydir cektiriyor bikere guluverdi diye buzları hemen saloverme canim
Ben doktoru affetsem asistani delirtiyor doktora birsey soracaz kapiya gecmis iceri girmemize izin vermiyor mesai saati bitmiş eve gitme derdinde doktor gene zemzemle yikanmiş o asistan bozuntusu pek fena yonan başlı

Çok teşekkür ederim canım Normalde sıcak masaj diyorlar ama sıcak soğuk kompres aynı etkiyi yaratıyor dediğin gibi sabah sağ Göğsümden emzirdim Bir de ne göreyim Sol göğsüm olduğu yer Sırılsıklam atletim bugune dek hep soldan emerken sagdan akardı ıslanrdm ama saban ılkkez sol da sırılskkam oldu sımdı de yatarak emzırıyrm yne aynı sey oluyor soldan akıyor acaba kanal acıldı mı cok merak edıyorum ılac alıp almamak ta kararsızım oyuzden ve yumusadı sol gögsum de hala atesm var ama

Gunaydin .
3 4 gibi uyumusum... 6 da uyandim.azcik takilip tekrar uyudum yarim yamalak iste ne uyuduysak...
Canim bende geceleri uyuyamiyorum ama gunduz kesintisiz uyuyorumNeden anlamadim hiç
gece uzerimi aciyorum ora don rahat yok digeryonde artik yorgani bacagm arasina alip acık yatiyorum gunduz yattigimda ise ter icinde kaliyorum ama ne uzerimi acmisim nede yattim yeri degistirmisim ayninyattigim gibi geri kalkiyorm
Sendede oluyormu

Bu tez bende tutmadi canım. Kasiktan başladı belden gelmeye başlayacak diye bekledim evde. Dayanacak halim kalmayıncaya hastaneye gittim. Doğum yaptım. Hep kasiklarim ağrıdı hiç belim agrimadi. Eşim hala gülüyor bana belden sancı beklerken evde doguracaktin diyor

Canm bu söylediğin bende oluyor kendime şaşırıyorum. Bazen acaba gece uykusuz kalmaktan mı gündüz rahat yatıyorum diyorum ama geceleri uykusuz olduğumda yatamıyorum gündüz gibi

Ben de 2 gundur adet agrisi gibi agri cekiyorum bu sabah kalktim daha da fazlalasmis oturuyorum geciyor gibi bu sefer de asagiya baski Allah im cok korkuyorumm 9 ocaga kadar dursa bari

Canim benim oglumda coktu Sütüm hep akardı. Ben az az sagip sutumu döküyor dum. Belirli bir süre sonra akmamaya başlıyor. Süt memede uzun süre kalırsa mastit yapıyor. 1 defa oldum. Sıcağa yakın suyla havluyu ıslatıp gogsume koydum sıcak kompres iyi gelmişti. Sonrada o memeyi sagmistim rahatlamisti.
Duş alirkende elle sagabilirsin o da rahatlatiyor.
Ben çalıştığım için çok süt işime gelmişti günlük sagip birakiyordum buzlukta hiç stok yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…