- 22 Kasım 2010
- 11.424
- 20.560
- 598
Ay canım cok agrın varsa kasıkta da olsa gidilmeli zaten :))) Hayırlı olsun bebeğinBu tez bende tutmadi canım. Kasiktan başladı belden gelmeye başlayacak diye bekledim evde. Dayanacak halim kalmayıncaya hastaneye gittim. Doğum yaptım. Hep kasiklarim ağrıdı hiç belim agrimadi. Eşim hala gülüyor bana belden sancı beklerken evde doguracaktin diyor
inşallah iyi gelir canım da bi an önce düzelirsinÇok teşekkür ederim canım Normalde sıcak masaj diyorlar ama sıcak soğuk kompres aynı etkiyi yaratıyor dediğin gibi sabah sağ Göğsümden emzirdim Bir de ne göreyim Sol göğsüm olduğu yer Sırılsıklam atletim bugune dek hep soldan emerken sagdan akardı ıslanrdm ama saban ılkkez sol da sırılskkam oldu sımdı de yatarak emzırıyrm yne aynı sey oluyor soldan akıyor acaba kanal acıldı mı cok merak edıyorum ılac alıp almamak ta kararsızım oyuzden ve yumusadı sol gögsum de hala atesm var ama
Ya rakip oku canım niyet ederek başlayın 312 defa.İnşallah faydasını görürsün. Bir iki ıkınmayla doğurursun inşallah.Doktordan çıkıp eve geldik. :) Muayene etti. O hafif regl ağrısı gibi ağrılardan açılma olmuş 3 cm. Hastaneye yatıracaktı. Normalde 3 cm olunca o gün yatış verip doğumu gercekleştiriyorum dedi. Biz eşimle bugün evde olalım falan dedik. Kendim şancı çekeyim istedim. Sıkıntı görmedi. Hurma ye dedi bol bol yürümemi söyledi bugün için. Kızım 51 cm, 3200 gram görünüyor. Yarın sabah 8de gidiyorum doğuma. :) Açıklık umarım artar iyice. Yetersiz olursa biraz suni ile desteklerler. Normal olacak aksilik olmaz ise. Hayırlısı bakalım. Bizden bu kadar. :) Allah yardımcımız olsun cümleten.
Hayırlı olsun doğumun başlamış. Ama yarına kadar beklemen gerekmiyor. Baktın sancı çok sıklaştı bekleme hastaneye git. Herkesin doğumunun ilerlemesi farklı olur. Çok đa geç kalma benceDoktordan çıkıp eve geldik. :) Muayene etti. O hafif regl ağrısı gibi ağrılardan açılma olmuş 3 cm. Hastaneye yatıracaktı. Normalde 3 cm olunca o gün yatış verip doğumu gercekleştiriyorum dedi. Biz eşimle bugün evde olalım falan dedik. Kendim şancı çekeyim istedim. Sıkıntı görmedi. Hurma ye dedi bol bol yürümemi söyledi bugün için. Kızım 51 cm, 3200 gram görünüyor. Yarın sabah 8de gidiyorum doğuma. :) Açıklık umarım artar iyice. Yetersiz olursa biraz suni ile desteklerler. Normal olacak. Hayırlısı bakalım. Bizden bu kadar. :) Allah yardımcımız olsun cümleten.
Teşekkür ederim evet canım. Zaten ağrın sıklaşırsa hemen gel dedi. Beklemeyeceğim. Açıklık muayenesi ağrılı oldu biraz. Çatı muayenesinde hiçbirşey hissetmemiştim. Habire orada bakıp durmasınlar diye de kaçtım biraz.Hayırlı olsun doğumun başlamış. Ama yarına kadar beklemen gerekmiyor. Baktın sancı çok sıklaştı bekleme hastaneye git. Herkesin doğumunun ilerlemesi farklı olur. Çok đa geç kalma bence
Amin inşallah canım. Çok teşekkür ederim.Ya rakip oku canım niyet ederek başlayın 312 defa.İnşallah faydasını görürsün. Bir iki ıkınmayla doğurursun inşallah.
Yok kuzum dun özelliklee gunduz asiri uykum vardi dedim yatmim gece uyuyayimCanm bu söylediğin bende oluyor kendime şaşırıyorum. Bazen acaba gece uykusuz kalmaktan mı gündüz rahat yatıyorum diyorum ama geceleri uykusuz olduğumda yatamıyorum gündüz gibi
Kiz doguramadik biTeşekkür ederim evet canım. Zaten ağrın sıklaşırsa hemen gel dedi. Beklemeyeceğim. Açıklık muayenesi ağrılı oldu biraz. Çatı muayenesinde hiçbirşey hissetmemiştim. Habire orada bakıp durmasınlar diye de kaçtım biraz.Akşama doğru sancılar artarsa gideceğiz.
Ben yarin sabah 8de doğuma giriyorum canım inşallah. :) Aslında şimdi dogurtacaktı da. Dedim kendim çekeyim sancıyı.Kiz doguramadik bidelirecem yatyom
Kalkyom agri sancı yok delircem gelmiyor9 gun kaldı artik tek rakamlarada düstük halen ordan
Kuzum sen sez mı dogum yapacaktinBen de 2 gundur adet agrisi gibi agri cekiyorum bu sabah kalktim daha da fazlalasmis oturuyorum geciyor gibi bu sefer de asagiya baski Allah im cok korkuyorumm 9 ocaga kadar dursa bari
Aaa nasil sancı oluyor anlayabiliyormusum ? Sancın varmi suandaBen yarin sabah 8de doğuma giriyorum canım inşallah. :) Aslında şimdi alacaktı da. Dedim kendim çekeyim.3 cm açıklık olmuş. Az daha açılsın. Hayırlısı bakalım...
Doktordan çıkıp eve geldik. :) Muayene etti. O hafif regl ağrısı gibi ağrılardan açılma olmuş 3 cm. Hastaneye yatıracaktı. Normalde 3 cm olunca o gün yatış verip doğumu gercekleştiriyorum dedi. Biz eşimle bugün evde olalım falan dedik. Kendim şancı çekeyim istedim. Sıkıntı görmedi. Hurma ye dedi bol bol yürümemi söyledi bugün için. Kızım 51 cm, 3200 gram görünüyor. Yarın sabah 8de gidiyorum doğuma. :) Açıklık umarım artar iyice. Yetersiz olursa biraz suni ile desteklerler. Normal olacak aksilik olmaz ise. Hayırlısı bakalım. Bizden bu kadar. :) Allah yardımcımız olsun cümleten.
Şuan sende olan bende de var hatta geçen acil gittik akşam 5 dk da bir sancı xvurdu gece uyandırdı sancılar.ama sabah doktora gittim sancı minik minik var dedi doktor 80k vuruyor falan ama 3 kez öyle vurmuş şimdide bekliyorum sanırım bunlar yalancı doğum sancıları doğuma hazırlıyor .bir santimlik te açıklığım varmisCnm bebeğin kanala inmişmiydi hadi gözün aydın olsun Bi belirti hissettin mi açılmayla alakalı benimde dün gece bel ağrısı ile başladı kasıklarıma kdr indi evde yürüdüm biraz ağrı vardı uyumuşum sabah hiçbirşeyim yok merak ediyorum ekstra i belirtin oldu mu
Bende yalancı sancı diye düşündüm çünkü dinlenince geçti aşırı akıntım var makata baskı oluyor bebek hareket ettikçe intten bakıyorum doğumun yaklaştığını gösteriyormuş yarın randevum var bakalım nst de birşey çıkacak mıŞuan sende olan bende de var hatta geçen acil gittik akşam 5 dk da bir sancı xvurdu gece uyandırdı sancılar.ama sabah doktora gittim sancı minik minik var dedi doktor 80k vuruyor falan ama 3 kez öyle vurmuş şimdide bekliyorum sanırım bunlar yalancı doğum sancıları doğuma hazırlıyor .bir santimlik te açıklığım varmis
Kizlar ne yoyip iciyonuz bizde hafif ara sira sizidan baska bi agri yok gelmiyo bu sipaCnm bebeğin kanala inmişmiydi hadi gözün aydın olsun Bi belirti hissettin mi açılmayla alakalı benimde dün gece bel ağrısı ile başladı kasıklarıma kdr indi evde yürüdüm biraz ağrı vardı uyumuşum sabah hiçbirşeyim yok merak ediyorum ekstra i belirtin oldu mu
31 inde gece regl ağrısı gibi oldu canim. Ayni ona benzer. Ondan sonra hiç olmadı. 3 cm açılmış o sancı ile.. Şu an cok az var, o kadar degil. Yarina kadar bekleyecegim bakalim cok siddetli olmazsa.Aaa nasil sancı oluyor anlayabiliyormusum ? Sancın varmi suanda
Benim de ayni oldu canim. Ayin 31inde gece 10 gibi basladi regl ağrısı gibi. Düzenliydi 20 dakikada bir olup gidiyordu. Ayın 1i için doğuracağım sandim. Neyse bu şancı gece 3e kadar sürdü. Sonra uyumuşum. Sabah kalkinca gecmisti dün baska ağrım sancim olmadı yani. O 4 saatlik 20 dakikada bir gelen ağrıyla 3 cm açılma olmuş işte. Başka hiçbir belirtim olmadı... Kanal ile alakali doktorum bişey demedi yani bilemiyorum.Cnm bebeğin kanala inmişmiydi hadi gözün aydın olsun Bi belirti hissettin mi açılmayla alakalı benimde dün gece bel ağrısı ile başladı kasıklarıma kdr indi evde yürüdüm biraz ağrı vardı uyumuşum sabah hiçbirşeyim yok merak ediyorum ekstra i belirtin oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?