2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Acikcasi bende
DOĞUM YAPAN ANNELER!
SiZe bir sorum olacak :) Ultrason kilosu ile bebeklerinizin gerçek kilosu uyumlu muydu yoksa + ya da - uçurum var mıydı?
kizimin en son kilosu 3400 demisti 3 120 dogdu ama bunda ne olur bilemem

Senin haftadayken benim de 3420 çıktı kilosu. Muhtemelen iri oldupuju düşündüğünden sezeryan diyordur. 13 ocağa kadar 3900-4000 olur seninki
Yok canım iri olduğu için değil, hastalığım yüzünden sezeryan olacaksın bebeği de senide riske atamam dedi. Ben yada başkası da Doğuma girse sezeryan olacak dedi oysaki normal Doğum istiyordum.

anam ayak kendini baş sanırmış, onlarınki de o hesap :)

DOĞUM YAPAN ANNELER!
SiZe bir sorum olacak :) Ultrason kilosu ile bebeklerinizin gerçek kilosu uyumlu muydu yoksa + ya da - uçurum var mıydı?
Canım ilk doğumumda 3800 demişlerdi en son. Yatışım yapıldıktan sonra tekrar bakmak istediler normal doğum açısından problem olup olmayacagini anlamak için. En son 3600 civarı doğar dediler. Oğlum 3740 Gr doğdu :)

niye sezeryan cnm? bi sorunmu varki

Doğru söylüyosun canım. Normal olsun diye travmatik şeyler yaşamak ya da çok yırtılmak istemiyorum. Ben en iyisi doktoruma güvenmeye devam edeyim. O ne derse kabul edicem direk

anam ayak kendini baş sanırmış, onlarınki de o hesap :)
Kiz doktora birsey soracagim diyorum nesoracaksin dedi yarin mr girmemi isterse doktor napacam dedim beyincerrahisi emar derse sana biz uygun görürsek girersin diyor sen kimsin ya uygun goreceksin
O oyle dedi diye ozeldeki doktora gitmesim devletteki beyinciye gittik

Kizlar kizlar ayaklarinizi kaldirdinizda tutulmuş gibi agrıyormu benim bacaklarim
Kalkmiyor kalca kemigide ćok aciyor

Evet canım ben de vajinal istiyorum. Seninle aynı endişelerim var. Bebeklerimiz de aynı gidiyo. Vakum falan hiç istemem zaten. Cumartesi gittiğimizde dönmemişse ve doktorum sezaryen derse kabul etmeyi düşünüyorum ben de

matrush valla cnm bu bi gercek turkiyedeki ozelde calisan doktorlar hep sezeryan yapiyor... inan bana turkiyede yapilan sezeryan sayisi yurtdisinda yok ... hep bi bahane uyduruyorlar

İşte bu konu insanı endişelendiriyor. En çok sezaryen bizde valla. Ama bi yandan da doktoruma güveniyorum. Normal doğumu destekliyor. Son ana kadar doğum şeklini konuşmamıza izin vermedi acele etmedi

niye sezeryan cnm? bi sorunmu varki
Evet canım lupus hastasıyım perinatoloji takip ediyor. Doktorum ani bebek yada anne ölümü olmasın diye sezeryan istiyor. Facebook’ta lupus hastalarına da sordum onlara da aynısı denmiş. %95 i sezeryanla alınmış. Çoğunlukla Doğumda bebek ölümü çok fazla oluyormuş. Hamile kalmam riskliydi zaten o riski alıp kaldım.

Selam kizlar, doktordan sonra anca yaziyorum, ayin 11 ine kadar gelmezse suni sanciya baslaticaklar, 11 in sabahi, yani hafaya cuma 41. Hafta bitiyor.
Simdilik sadece bir cm acilmam var ve bebek 4 kg
Sen mi israr ediyosun normal olsun diye...
Kilosuda iyiymis o zamana kadar daha fazla almazmi..) gozunu korkutmim bende.korkuyoruda gece kalir.iri.olur bebisim.diye

Hemen inceliyorum canım sağol. Yani ben de normal doğurmakta ısrar etmicem eşim de destekliyor beni. Niye kendimi de bebeğimi de hırpalayayım ki. Kv habire 5 kilo dogurdum vakumla cektiler demekten bıkmadı milletin içinde. Bi dahakine ben onu utandırıcam içerden dışardan kaç dikişin var kaç hafta oturamadın diye

Sağlıklı olsunlar da en önemlisi o. Az kaldı alacağız minikleri kucağımıza :) Düşündükçe aklıma eksik şeyler geliyor en iyisi düşünmeyim :)

Selam kizlar, doktordan sonra anca yaziyorum, ayin 11 ine kadar gelmezse suni sanciya baslaticaklar, 11 in sabahi, yani hafaya cuma 41. Hafta bitiyor.
Simdilik sadece bir cm acilmam var ve bebek 4 kg
Ayın 11 ini beklerse daha çok kilo alacak bebiş. Vajinal doğum mu olacak o zaman da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…