2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım 500 gr aşağı veya yukarı doğabiliyor 4 kiloya kadar normal doğum anne uygunsa gerçekleşebilir ama kanala inmemiş durumları varsa ve doktoruna güveniyorsan doğru olana ortak karar verebilirsiniz

Doktorum da öyle diyo canım. 4 kiloya kadar doğurursun dedi. Kanala girmeden gerçek sancım başlarsa çatım cok zorlanırmıs. Cok da güveniyorum kadına ama insanlar konusuyor iste

İlkinde hemen kalktım .hatta kv demişler eve gidince bunu okut bi:)) millet odasına cagırıyodu bizim gelini kaldıramıyoz gelde konuş kalksın:))ikincide de öyle sadece boyun agrısıdan kalkamadım tutulmuştu boynum omuzlarım ikinci gün iyiydim.bunda da inşallah öyle olur tek istediğim boyun agrısı omuz agrısı cekmeyim sezeryan dikiş yeri pek düşünmüyorum.
Zaten kucagına saglıklı sag salim aldıktan sonra insan başka şey düşünmüyo.
Allahım herkese saglıklı sag salim doğum yapsın inşallah.

Allah korusun bebeğini. İnşallah senin doğumun da sorunsuz hallolur canım. Benim de son 1 hafta kaldı. Artık girsin kanala ve çok bekletmesin istiyorum. Hakkımızda hayırlısı

Canım bence senin yerinde olsam doktorum ne dese onu yaparım.bana bugün sezeryan dese kabul edeceğim yeterki sağlıkla kucagima alayım bebeğimi.hatta sende normal istiyorsun demi dedi doktorum.bende hayır siz ne diyorsunuz ben onu istiyorum dedim.simdilik normal dedi.bak grupta goruyoruz sezeryan oluyor arkadaşlar ama maşallah normal doğum yapmış gibiler.tabi gönül normalden yana ama senin için en uygunu neyse o olsun.

Bende de 27 aylık bir oğul var. Bugün resmen sinir krizi geçirdim. Hava yağışlı oğlum park istiyor ben bu halde onu goturemiyorum. Evde oyun istiyor eğilip kalkamiyorum. Kucak istiyor at olmamı istiyor..
Evin işleri var ama benim hiç enerjim yok. Oğlum kucagimda uyudu sinirlerim boşaldı ağlama krizine girdim göz yaşlarım yüzüne damlamis velet kalkmış bana gülüyor yağmur geldi diye yüzünü gösteriyor. Sonra uyumaya devam etti.

İkinci olunca nasıl olacak o meme isteyecek bu kucak isteyecek düşündükçe geriliyorum. Ağlamak istiyorum hep.

Ben yardimci olamadım daha çok korkutmus bile olabilirim ama bak yalnız değiliz doğumdan sonra birbirimize destek olalım. Bizi bizden başkası anlamaz

Doğumdan sonra irtibatı koparmayalim lütfen ben çok saldim kendimi toparlanmam için beni de motive edersin. İki çocuklu hayat bizi nasıl zorlayacak bakalım

Bende iletisimi koparmak istemiyorum ama doguran unutuyor burayi:)) Ben su meshur vs modellerini falan takip ediyorum son gunlerde hepsi malum cocuklu kadinlar, neyim eksik diye kendimi motive etmeye calisiyorum- ( genetikten gelen boy pos, maddi imkanlar eksik olsada) ama yine de etki ediyor bana, bugun sac ve cilt icin bakim maskeleri aldim, guzel camasirlar falan. Birbirimizi motive edelim gercekten, cocuk aile bagini guclendirdigi kadar, kendimizi ve esimizi ihmal edince cocuklari sebep gosterip, olan bagi zayiflatadabiliyor:/ Ben burada olurum buyuk olasilikla:)

Kızlar bu perine masajı hakkında fikriniz var mı sizce yapmalı miyiz?
Birde göğüs kalkanı almadım ben sizce lazım olur mu?
Bana hastanede emzirme eğitimi verirken göğüs pedi kullanma ıslanıp göğüsleri tahriş ediyormuş bakteri oluyormuş onun yerine göğüs kalkanı al dedi.bende bilemedim.
Süt sağma makinası var göğüs pedi var ama kalkanı almadım alayım mı sizce

Canim Ben seni teselli edeyim o zaman. Bebek biraz buyudugunde anakucagina koyarsin, oglaninda elini tutarsin havalarda o zamana kadar guzellesir hem, bugunlerin acisini cikartirsiniz. Zaten sende iyi biliyorsun 3 aylik falan olunca biraz annede nefes alabiliyor. 3 ayda goz acip kapayincaya kadar gecer gider. Simdi oglun uzulur aglar disarisi icin ama hemen unutur ama senin aglaman onu cok etkiler. Pozitif olalim hep, bu cok onemli hem bizim icin, hem cocuklar icin.

Benim kilo sorunum var. 57 ile 93 kg arasında değişiyor. Şimdi 90 oldum doğuma nasıl olur bilmiyorum. Önce kilolardan kalıcı olarak kurtulmak niyetim.

65 in altına inince alışveriş yapıp evdekileri elden çıkarmak istiyorum.

Ben de elimden geldiğince buralarda olurum.

Birbirimize tam destek diyelim o zaman

teşekkür ederim cnm. Bakalım nasıl olacak o günler

P Puddingmuf canım bu düşünceler çok normal. Benim 2. ve3. çocuklarımın arası da aynı. Ilk hamile olduğumu öğrendiğimde çok üzülmüştüm. Şimdi iyi ki böyle olmuş diyorum. Kardeş yakın olunca en iyi arkadaş oluyormuş. Oğluma da sordum. Yoo iyiki yaşımız yakın olmuş tabii ki bebekle ilgilenmelisin diyor. Yani onlar hatırlamıyor ama eşin desteğine çok ihtiyaç var. Sen biriyle o diğeriyle ilgilensin. Bir çocuk için harcayacağın zamanda iki tane büyüteceksin daha iyi

Bende 85 kiloyum canim, boyumda uzun degil 168 im. Kilo icin buraya tuyolar birakalim o zaman

Haklisin cnm, ben ilk hamileligimde dogurana kdr iliskiye ara vermemistik inan banan coooook kolay bi dogumum oldu :) Doktorumun tavsiyesiydi .. suan 2. gebeligim ve ara vermedik yine

Ne akilli bir cocukmus oyle :) ins benimkide buyudugunde bana Boyle soyler. Baba ilgili ama cok evhamli, biraz oksurse hemen heyecan panik. O kadar zorlandigim zamanlar oldu ama evhamindan dolayi hadi canim Sen cik biraz diyip evden cikartiyordum:) kafam daha rahat oluyordu. Anne olunca bir guc geliyor ama, Ben hic kucuk bir bebek bile kucagima almamis insandim, oglumuda yardimsiz buyuttum, Allah saglik versin anneler hallederler ♡ ve dedigin gibi birbirlerine cok iyi arkadas olacaklar o konuda icimi rahatlatiyor. cok sagol canim yorumun icin Boyle mesajlar cok iyi geliyor

Haklisin cnm, ben ilk hamileligimde dogurana kdr iliskiye ara vermemistik inan banan coooook kolay bi dogumum oldu :) Doktorumun tavsiyesiydi .. suan 2. gebeligim ve ara vermedik yine

Ya benim karnim buyudukce ben hic o moda giremedim iste:) kendimi cekici hissedemiyorum kocaman karinla:) ilk bebek kac kilo dogdu canim?

Ben de 2 gundur adet agrisi gibi agri cekiyorum bu sabah kalktim daha da fazlalasmis oturuyorum geciyor gibi bu sefer de asagiya baski Allah im cok korkuyorumm 9 ocaga kadar dursa bari
Bizim duamiz senin korkulu ruyan olmus cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…