- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Anladim canim ekstradan birtane oda daha yakacan ozaman ama korkma cok gelmez bir haftadan oda tasi tuzu olsun miniginizinSadece kayinvalide degilki bekar gorumce ve kp de varrr
Canım 500 gr aşağı veya yukarı doğabiliyor 4 kiloya kadar normal doğum anne uygunsa gerçekleşebilir ama kanala inmemiş durumları varsa ve doktoruna güveniyorsan doğru olana ortak karar verebilirsiniz
İlkinde hemen kalktım .hatta kv demişler eve gidince bunu okut bi:)) millet odasına cagırıyodu bizim gelini kaldıramıyoz gelde konuş kalksın:))ikincide de öyle sadece boyun agrısıdan kalkamadım tutulmuştu boynum omuzlarım ikinci gün iyiydim.bunda da inşallah öyle olur tek istediğim boyun agrısı omuz agrısı cekmeyim sezeryan dikiş yeri pek düşünmüyorum.Ama cok tatliymis kiyamam annesi yokken agzina lokma koymamis ayy canim benim ya. Ben bana moral olsun diye yazdim ama Sen aglatacaksin beni:)) sezaryenle ikinci gun cok erken olmaz mi ama? Annelik ne zor ya cocuklar soz konusu oldu mu o yaslar hemen akmaya hazir zaten
Merhaba canim ayni durum bendede var gecenlerde yazmishtimcmtesi gitmishdim daha kanala inmemish dedi 2 hafta zamanin var daha dedi 13 icak diyo bana hamile kaldigimdan bugune kadar zamaninda gelecek dedi peki neden inmemish dedim hemencicik inmezki doguma 1 hafta falan kala inecek dedi,bendede kordon yashlanmish artik ama benim doktorum sorun yapmafi hatta benden gizli eshim doktora sordu kotu sheymi hayirrr canim sadece bebege qida az gidecek dedi doktorumun moralini bozan 2 kez kordon dolanmasi olmush bogazina bashka sheyleri sorun yapmadi
Canım bence senin yerinde olsam doktorum ne dese onu yaparım.bana bugün sezeryan dese kabul edeceğim yeterki sağlıkla kucagima alayım bebeğimi.hatta sende normal istiyorsun demi dedi doktorum.bende hayır siz ne diyorsunuz ben onu istiyorum dedim.simdilik normal dedi.bak grupta goruyoruz sezeryan oluyor arkadaşlar ama maşallah normal doğum yapmış gibiler.tabi gönül normalden yana ama senin için en uygunu neyse o olsun.Yapmıştı canım. Müsait demişti ama 4 kiloya kadar deneriz sonrası zora sokar seni dedi. Doğum kanalı için de sancı başlamadan kanala girmezse sancı başlayınca yine seni zora sokar dedi. Çok da güveniyorum aslında kadına yaa
Bende de 27 aylık bir oğul var. Bugün resmen sinir krizi geçirdim. Hava yağışlı oğlum park istiyor ben bu halde onu goturemiyorum. Evde oyun istiyor eğilip kalkamiyorum. Kucak istiyor at olmamı istiyor..Kizlar benim ikinci defa anne olmus ya da olacak annelere bir sorum olacak. Ilk cocuk icin hic uzuldugunuz oluyor mu? Ben ikinciye cok erken hamile kaldim, planli bir gebelik degildi dogum kontrol hapini farkli bir kac gun almayi unuttum, o ay hamile kaldim. Cocuk sahibi olmak benim icin dunyamdaki en guzel sey oldu, Allah kismet ederse baska cocuklarimda olsun istiyorum. Ama henuz oglum 11 aylikken hamile oldugumu ogrenmistim2 yasina kadar emzirmek istiyordum ama 1 yasinda memeden kesmek zorunda kaldim, istedigim gibi ilgilenemedim hamilelikten dolayi. Simdi 19 aylik olacak, haliyle ben ondan cok dogacak kizima zamanimi, enerjimi verecegim. Oglum icin cok uzuluyorum bu yuzden Boyle hissettigim icinde sucluluk hissediyorum bir yandan, kizima haksizlik ediyormusum gibi.
Cok karisik duygular iste.
Dogum sonrasi 3-4 gece hastanede olucam simdiden onu dusunuyorum oglum bensiz olacak, kardesi oldugunu anlayacak yastada degil. Benim gibi olanlar nasil idare ettiniz ya da edeceksiniz?
Doğumdan sonra irtibatı koparmayalim lütfen ben çok saldim kendimi toparlanmam için beni de motive edersin. İki çocuklu hayat bizi nasıl zorlayacak bakalım
Bende de 27 aylık bir oğul var. Bugün resmen sinir krizi geçirdim. Hava yağışlı oğlum park istiyor ben bu halde onu goturemiyorum. Evde oyun istiyor eğilip kalkamiyorum. Kucak istiyor at olmamı istiyor..
Evin işleri var ama benim hiç enerjim yok. Oğlum kucagimda uyudu sinirlerim boşaldı ağlama krizine girdim göz yaşlarım yüzüne damlamis velet kalkmış bana gülüyor yağmur geldi diye yüzünü gösteriyor. Sonra uyumaya devam etti.
İkinci olunca nasıl olacak o meme isteyecek bu kucak isteyecek düşündükçe geriliyorum. Ağlamak istiyorum hep.
Ben yardimci olamadım daha çok korkutmus bile olabilirim ama bak yalnız değiliz doğumdan sonra birbirimize destek olalım. Bizi bizden başkası anlamaz
Benim kilo sorunum var. 57 ile 93 kg arasında değişiyor. Şimdi 90 oldum doğuma nasıl olur bilmiyorum. Önce kilolardan kalıcı olarak kurtulmak niyetim.Bende iletisimi koparmak istemiyorum ama doguran unutuyor burayi:)) Ben su meshur vs modellerini falan takip ediyorum son gunlerde hepsi malum cocuklu kadinlar, neyim eksik diye kendimi motive etmeye calisiyorum- ( genetikten gelen boy pos, maddi imkanlar eksik olsada) ama yine de etki ediyor bana, bugun sac ve cilt icin bakim maskeleri aldim, guzel camasirlar falan. Birbirimizi motive edelim gercekten, cocuk aile bagini guclendirdigi kadar, kendimizi ve esimizi ihmal edince cocuklari sebep gosterip, olan bagi zayiflatadabiliyor:/ Ben burada olurum buyuk olasilikla:)
teşekkür ederim cnm. Bakalım nasıl olacak o günlerCanim Ben seni teselli edeyim o zaman. Bebek biraz buyudugunde anakucagina koyarsin, oglaninda elini tutarsin havalarda o zamana kadar guzellesir hem, bugunlerin acisini cikartirsiniz. Zaten sende iyi biliyorsun 3 aylik falan olunca biraz annede nefes alabiliyor. 3 ayda goz acip kapayincaya kadar gecer gider. Simdi oglun uzulur aglar disarisi icin ama hemen unutur ama senin aglaman onu cok etkiler. Pozitif olalim hep, bu cok onemlihem bizim icin, hem cocuklar icin.
Benim kilo sorunum var. 57 ile 93 kg arasında değişiyor. Şimdi 90 oldum doğuma nasıl olur bilmiyorum. Önce kilolardan kalıcı olarak kurtulmak niyetim.
65 in altına inince alışveriş yapıp evdekileri elden çıkarmak istiyorum.
Ben de elimden geldiğince buralarda olurum.
Birbirimize tam destek diyelim o zaman
Haklisin cnm, ben ilk hamileligimde dogurana kdr iliskiye ara vermemistik inan banan coooook kolay bi dogumum oldu :) Doktorumun tavsiyesiydi .. suan 2. gebeligim ve ara vermedik yineYok cocuk varsa buyukannelere falan birakip gezin dedim:) benim oglani simdi babaannesine biraktirdim, yakinda bir avm var onu gezmeye gidicemhamilelikten hiic kendime bakamadim valla simdi dogal bir marka var lush, oradan cilt maskeleri falan alicam bir kac kiyafet, Camasir. bebekle avm falan gidemem diye simdiden alayim dedim, kendimize ve esimize dogum sonrasi guzel gorunelim dimi zaten son aylarda cinsellik pek olmuyor, bir de kocaman gobekle zaten estetikte gorunmuyoruz dogumdan sonrada salmak olmaz:)) cocuklarin kari kocalik iliskisinin arasina girmelerine izin vermeyelim
Gozun aydin canim.saglikla buyusun insallah...kilosu filan.iyi haftasina gore.masallahCanım sancılar durmadı sabah 7de sezaryene alindim 7 bucukta dogdu pasam 50 cm 3200 gr şükür yanımda şimdi emmeye uğraşıyor
P Puddingmuf canım bu düşünceler çok normal. Benim 2. ve3. çocuklarımın arası da aynı. Ilk hamile olduğumu öğrendiğimde çok üzülmüştüm. Şimdi iyi ki böyle olmuş diyorum. Kardeş yakın olunca en iyi arkadaş oluyormuş. Oğluma da sordum. Yoo iyiki yaşımız yakın olmuş tabii ki bebekle ilgilenmelisin diyor. Yani onlar hatırlamıyor ama eşin desteğine çok ihtiyaç var. Sen biriyle o diğeriyle ilgilensin. Bir çocuk için harcayacağın zamanda iki tane büyüteceksin daha iyi
Maşallah miniğine canımCanım sancılar durmadı sabah 7de sezaryene alindim 7 bucukta dogdu pasam 50 cm 3200 gr şükür yanımda şimdi emmeye uğraşıyor
Haklisin cnm, ben ilk hamileligimde dogurana kdr iliskiye ara vermemistik inan banan coooook kolay bi dogumum oldu :) Doktorumun tavsiyesiydi .. suan 2. gebeligim ve ara vermedik yine
Bizim duamiz senin korkulu ruyan olmus cnmBen de 2 gundur adet agrisi gibi agri cekiyorum bu sabah kalktim daha da fazlalasmis oturuyorum geciyor gibi bu sefer de asagiya baski Allah im cok korkuyorumm 9 ocaga kadar dursa bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?