2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ya benim karnim buyudukce ben hic o moda giremedim iste:) kendimi cekici hissedemiyorum kocaman karinla:) ilk bebek kac kilo dogdu canim?
yok cnm oyle dusunme hamileykende cekici oluyor kadin :) ilk bebegim 3200 g 48 cm dogdu cnm cok rahatti epdralsiz normal dogumdu

Canım sancılar durmadı sabah 7de sezaryene alindim 7 bucukta dogdu pasam 50 cm 3200 gr şükür yanımda şimdi emmeye uğraşıyor
Masallah kuzum anali babali buyutmek nasip olsun gozun aydin darisi bizim basimiza sende en yakin zamanda ayaklanirsin insallah

Canım vajinal mi düşünüyorsun sen de? Bebeklerin kilosu yakın. Ben de aynı şeyi düşündüm ama normal doğuma alındığında bebek gelmezse vakum deneriz dedi doktor. Vakum hiç istemiyorum o yüzden cesaret edemiyorum normali denemeye. Benim bebek de inmemiş daha. Bebek büyük olduğu için zorlar diye düşünüyorum. Pazartesi tekrar kontrolüm var, bir değişiklik olmazsa haftaya çarşamba sezaryene tamam diyeceğim sanırım

Sana katılıyorum. Hamilelik ve kanama kısmını atlatayım sporla fln eski halime dönmk istiyorum. Ben cok bakımlıyımdır resmen erkek gibi oldum. Eşimin pijamasını tişörtünü giyip pijamayı karnıma kadar çekip çorapları pijamaya sıkıştırıp ev topuzu ile dolaşıyorum. Hiç halim yok bebek olup kendimi salmak istemiyorum 9 ay kendime zor tahammül ettim eşime de yazık yani

Canım erhan karaalp diye bi hekim var. Normal doğumu destekleyen ancak gerektiğinde sezeyandan kaçmamak gerektiğine dair yazıları var. Yurtdışında normal doğum kayıplarının fazla olduğunu okumuştum daha önce. Erhan beyin yazdıkları bu istatistiği doğrular nitelikte. Bence instagramdan girip bi bak hikaye bölümünde paylaşmıştı

Perine masajını Dr una sor bence her Dr önermiyor.
Göğüs kalkanı ben de almadım g.pedi aldım sadece ama sadece bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama uzun süre göğsünde tutan kişi olmuştur sonra bu pedler tahriş ediyor denmiştir gibi geliyor göğüs kalkanı yenilerde çıktı sanki

Ama gercekten gorsellikte ufak bir degisim bile esler arasindaki iliskiyi etkiliyor. Sadece erkekler acisindan degil, mesela esim guzel kiyafetler giyip parfumunu siktiginda cok hosuma gidiyor, daha cekici buluyorum. Aynisi iste erkekler icinde gecerli, bide erkekler gorsellikten kadinlara gore daha cok uyariliyorlar. Motive edelim kizlar birbirimizi

matrush valla cnm bu bi gercek turkiyedeki ozelde calisan doktorlar hep sezeryan yapiyor... inan bana turkiyede yapilan sezeryan sayisi yurtdisinda yok ... hep bi bahane uyduruyorlar

Arkadaşımın Dr u erkek açıkça diyormuş ben bayanların yerine olsam hiç ağrı sancı çekmem direkt Sezeryan olur geçerim
Dr böyle derse hamile ne yapsın

Kızlar doğumum spinal anestezi ile oldu 3500 gr 51 cm doğdu oğlum. Maşallahh barikallahh emzirdim şimdi uyuyor uyşukluğum yavaş yavaş geçiyor dualarınızı bekliyorum. Darısı bekleyenlerin başına...

Canım sancılar durmadı sabah 7de sezaryene alindim 7 bucukta dogdu pasam 50 cm 3200 gr şükür yanımda şimdi emmeye uğraşıyor

Kızlar hayırlı olsun gözünüz aydın olsun

Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı. Kızım 3100 gr olmuş doktorum gayet iyi dedi. Babası gibi uzun olacak dedi. Kilo konusunu sordum ne kadar yanılma payı var diye. En fazla 50-100 gr +/- olabilir daha fazlası olmaz benim ölçümlerinde dedi. Haftaya çarşamba son kontrolüm var ilk kez nts ye sokacak. 13 Ocak sezeryan dedi. Normalde bebeğimin kafası sol kaburgamın oradaydı. Şimdi başı aşağıya dönmüş. 2 gün çok sert hareketler yapmıştı dönmüş diye düşündüm doğruymuş. Doktor sezeryan diyor ama haftaya kadar bir umut normal Doğum olabilir diye dua ediyorum.

Aynen canım ben de eşimi bakımlı görmekten hoşlanıyorum. Bana daha çekici geliyor doğal olarak eşim için de ben öyleyimdir. Bence çocuk oldu diye salmak gerçekten doğru değil en azından 40 ı geçtikten sonra her kadın eski bakımlı zamanlarına yavaş yavaş adapte olmalı.

Doktorum da öyle diyo canım. 4 kiloya kadar doğurursun dedi. Kanala girmeden gerçek sancım başlarsa çatım cok zorlanırmıs. Cok da güveniyorum kadına ama insanlar konusuyor iste
İnsanlar hep konuşuyor canım susanı görmedim ben ... sen ve doktorun bunu en doğru kararı verecek kişilersiniz

Senin haftadayken benim de 3420 çıktı kilosu. Muhtemelen iri oldupuju düşündüğünden sezeryan diyordur. 13 ocağa kadar 3900-4000 olur seninki

Canım göğüs kalkanı aldım ben ped de aldım ama göğüs ucu tahriş olunca ped olmuyor. Pedin amacı gelen sütü emmek ama kalkan hem sütün dışarı çıkmasını engelliyor hem de göğüs ucuna değmeden hava almasını sağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…