- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
Cnim hiç boşuna kendini üzüp durma malesef olacagin önüne geçilmiyor.cok şükür oğlusun iyi ,kimse ne olacağını bilemez bunları dusunupte sütün etkilenmesinBen neden bilmem hep kanama nisan lekelenme veya su gelmesi gerekiyor diye dusundum yoktu sancı için gitsem yatış verir boşuna hastanede kalırım diye düşündüm sen en doğrusunu yaptın canım
Nasılsın paşam nasıl
Canım tahinin üzerinde biriken yağdan sürsen.. Birde zeytinyağı bende her yolu denemiştim şimdi kalkan aldım umarım faydalı olurAnlatırlardı da inanmazdım. BERBAT bi şeymiş gerçekten! En kötüsü de yavrumu besleyememek
Bu gece artık dayanamayıp elektrikli pompayla sağdım ama sütüm hala sapsarı ve çok azÇok canım sıkkın çoooook
Sabah bi soğanı rendeledim, bebek uyurken meme uçlarıma koydum, sardım 1-2 saat beklettim. Bi faydası olmadı gene acıyor gene acıyor.. aşimdi görsen memelerim açıkta, uçlarında kremle geziyorum
Bende makinaya atayim öyleyse.cok teşekkür ederim canım çok şükür iyiyiz arada şeker,açlık beni zorlamasa herşey iyide tatlı isteği meyve isteği hele bide buz gibi tatlı içecekler beni bitirdi gitti dr .insülin verdi kullanmaya korkuyorum. Oooo ne çok anlatmışım lahusali kadına yaşlı nineler gibi.insaAllah ömer bugün yarın hast.cikinca hasret kalacaz sana sağlıkla c8ksinda siteye girmesende olur.
Canım sütün nasıl geliyormu? Bolca meyve suyu bisküvi tuket
Canım Dr ile irtibatli kal merak etme senin güzel haberlerini alacagiz Allah razı olsun burda ne güzel bir ortam oluşturduk görmeden birbirimize kardeş olduk anne olmak zor haklısın ama bir o kadar da güzel Rabbime binlerce şükür ki tekrarını nasip ettiAynısını yaşıyorum 1 haftadır 3 gün önce magnezyum içtim o günden beri biraz rahat karnım ama çok korkuyorum gerginim kızımda hiç böyle hissetmemiştim senin durumun da beni çok etkiledi sanırım çok üzüldüm duyunca tabi geçici bir durum çok çok iyi olacak inşallah küçük delikanlı eve bi gelseydi bende senin kadar rahatlayacağım Rabbim hepimize kolaylık versin ne zor anne olmak...
oyyy oyyy kuzum yerim onu ya sen anlat8nca bile ben tuhaf oldum,Kıyamam annesi benim yerimede kokla şimdi ne güzel kokuyirdur. Sağlıkla huzurla büyüt arkadasimAksilik yememen gereken şeyler ister şimdi senin az daha sabır canım Allah kolaylık versin sana
Biliyorum az kaldı kuzu gelecek yakında geçen akşam hastanede yeni doğan yoğun bakım ünitesine girdim birde ne göreyim benim kuzu benim için ağlamış kuveze yıkmış ortalığı hemşire almış kucaginda oyaliyor hemşire "yetiş annesi yetiş kokunu aldı bu ufaklık artık seni istiyor dedi " içim bir şekil oldu. Bizi tanıyor kuzular Allah'ım sen ne büyüksün
Süt azar azar geliyor beni emdikce artacaktır elbet bol bol su iciyorum kaysi ve incir hoşafı içiyorum fırsat buldukça
Sagol canim bana katildigin icin ♡ toparlaniriz ins. Zaten kafadan 13 kilo cocuktu,plesantaydi, suydu gidiyor. Sen uzun boylusun bide boy avantajinda var,biraz dikkat ettik mi kilolarda gider, zamanla spor yapacak rahatligada kavusuruz, hic zor degil fit bir vucut, motivasyon gerekli olan iste :)
Valla cocuk buyuk oldu mu da ayri bir sorun, her seyi anliyor bu sefer ayrica uzuluyorsun kucuk oldu mu ilgisiz kalacak diye, buda birden fazla cocuk sahibi olmanin getirdigi bir durum ama gecici diye dusununce biraz rahatliyorum. Senin ikincisi buyudugunde abisi kardesiyle oynayip eminim cok daha pozitif bir cocuk olacak ♡ abi/erkek kardes iliskisi cok ozel olur, kardesine her konuda tam abilik yapar aralarindaki yas farkindan dolayi. Hepimiz icin en guzeli olsun
Çok geçmiş olsun canım bende hasta gittim doguma doğumda verilen antibiyotikler iyi geldi bir nebze8 gündür geçmek bilmeyen griple başım fena beladaöksüre öksüre en sonunda doğuracağım galiba hiçbir şey fayda etmiyorrrrr
İyiyiz çok şükür canım. Sen nasılsın? Dikişlerin falan nasıl oldu? İnşallah en kısa zaman da oğluna kavuşursun az kaldıVallahi öyle oldu canım sen nasılsın kizcen nasıl
Amin Amin canim herkesin inshAllah❤❤❤seni rahatlatmak icin yazmishdim ama sen galiba pek rahatlamadin kotu bishey deyilki moralini bozma kotu olsa benim bi doktorum var karincayi fil eder shimdiye benim hayati tuketmishdiAllah korusun bebeğini. İnşallah senin doğumun da sorunsuz hallolur canım. Benim de son 1 hafta kaldı. Artık girsin kanala ve çok bekletmesin istiyorum. Hakkımızda hayırlısı
Sancim 1 kez oldu canım o da 1 dakika sürmedi. :)Canim ne durumdasin var mi sancin falan?
Olmadı canım daha. Uyandım şimdi. 1 saate kadar gidiyoruz hastaneye. Suni mi verecekler nasıl olacak bilmiyorum. Bakalım....Canim ne durumdasin var mi sancin falan?
16 ocakta benim sezeryan günüm cnmDoğum yapan annelerimiz
1- @Jane Austen 26/11/2018
2-@ahha
3- @Dido44 10/12/2018
4- @Hb0216
5- @cibi35 12/12/2018
6-@cnmsncnm 13/12/2018
7- @aurora_z 13/12/2018
8- @Nurkuzusu 13/12/2018
9- @Bismilhayrun
10- @Sevimlipanduf 20/12/2018
11- @Otb 21/12/2018
12- @Kartanesii8892 24/12/2018
13- @delikiss 26/12/2018
14- A anneveoglusu 28/12/2018
15- @mini87 28/12/2018
16- @Xeroderma_pig 28/12/2018
17- @Durbidk 28/12/2018
18- @Zuhal budak polat 30/12/2018
18- @Papatyalardaguzel 01/01/2019
19- @Işık27 02/01/2019
20- @oozzee 02/01/2019
21-?
Doğum için günü belli olanlar
@Manikmidepresifmi 03/01/2019
Kahsen 04/01/2019
M Mavisu27 05/01/2019
@supurgelicadi 07/01/2019
Archpa 09/01/2019
@Fobia 09/01/2019
@Missyiru 19/01/2019
Sağol canım.nasiote ne varsa onu yasiyoruz kendini suclama saglikla gelicek kuzun inşallah ıyiyiz sukur sezaryen ağrıları geçse daha iyi olucamBen neden bilmem hep kanama nisan lekelenme veya su gelmesi gerekiyor diye dusundum yoktu sancı için gitsem yatış verir boşuna hastanede kalırım diye düşündüm sen en doğrusunu yaptın canım
Nasılsın paşam nasıl
Benim bebeğim de biraz iri canım. O yüzden hiç riske girmemeye karar verdim.Dogru ikinmakla ilgili videolar var canim, hic izledin mi? Dogru teknikle guclu nefesler aldin mi guzel ikinirsin, vakum ikinamayanlar icin bir secenek oluyor malesef
Çok gecmis olsun canım.Amniyo sıvısı ile birlikte biraz kakasını yuttu ben evde kanama ve su gelmeyince sancı çekmişim.hastaneye gitmedim hata ettim bebek strese girmiş kaka yapmis
Belki pazartesi den önce gelmek isteyebilir .hayırlısı olsun hiç sancin yok muGünaydın kızlar.
Sabaha karşı açık pembe, mukuslu akıntı geldi. Hala da azar azar gelmeye devam ediyor. Nişan mi bu?
Doktoruma mesaj yazdım. Sancı yoksa önemli değil. Yine de gelin nst çekelim dedi. Pazartesi sezeryan vardı. İnşallah birkaç gün daha durur. Ben de oğlum da gribiz. Üstelik oğlumun dudağında çenesinde uçuk var 5-6 tane. İnşallah çabucak iyilesiriz bebeğe de bulastirmayiz.
Bnm doktorum da bir sorun olmadığı sureceBen de normal doğumu çok istiyorum ama duyduğum hikayelerden sonra 40 dolana kadar anca beklerim hala gelmemişse sezaryen olanilir diyordum hep. Geçen doktoruma da söyledim allah korusun öyle düşünme takiplerini yapıcaz zaten 41. Haftada da doğması normal filan dedi ama hala biraz endişem var
Benim doktorum da herşey yolunda gittiği surece beklemekte bi sakınca gormuyo ve beni fazla evhamlı bulmaya basladi acikcasi. Çünkü ya soyle olursa ya böyle olursa vs dye cok sordum ona o da neden en negatifini düşünüyorsun su anda her sey yolunda gidiyor gitmemesi icin bi sebep yok diyor. Ya ona güvencem ya evhamlarima yenik düşeceğim...Ben de normal doğumu çok istiyorum ama duyduğum hikayelerden sonra 40 dolana kadar anca beklerim hala gelmemişse sezaryen olanilir diyordum hep. Geçen doktoruma da söyledim allah korusun öyle düşünme takiplerini yapıcaz zaten 41. Haftada da doğması normal filan dedi ama hala biraz endişem var
Hmm netten baktim biraz. Aslinda o durumda bile beklemekte sakınca görmüyor çoğu doktor ama seninki nasıl bi yol izlicek bakalim. Son zamanlarda bebegin kilo alımı nasil? Bi belirtin var mıydı nasıl anladi plasentanın yaşlandığını? Benimki bebegin hareketine suyuna vs bakıyor iyi diyor ama acaba bende de oyle bi durum olabilir mi? Çünkü son 2 haftadir bebek doğru dürüst kilo almadi.Benim doktor da beklese keşke yaa. Bugün sanki bekletmicek gibi geldi bana. Kanala girmemiş Cumartesi tekrar bakacak. Plasenta yaşlanmaya başlamış dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?