Kizlar benimde bugun kontrolum vardi 36+6 2800 cikti kilosu bir hafta sonra nst icin cagirdi 14une gun verdi sezeryan icjn yinede duruma gore bakariz dedi ama kagidi tutusturdu elime 14 ocak saat 9da ac gelinecek diye :) eceminedelikissIISIK27
gecmis olsun kizlar gule gule büyütün bebeginizi
Kesinlikle iki can taşıdığımızi ve drlarin görüşünü almamız gerektigini unutmamiz gerek ben kendimi bu konuda hiç bir zaman affetmeyeceğim eşim çok dedi gidelim Dr adamida dinlemedim
Bana da doktorum kasilmam çok olursa gel demişti kontrolde ki hep oluyor benim 32. Haftadan beri doğumdan önceki gun çok sık oldu önce bekliyim.dedim sonra doktorun dedikleri aklıma geldi kasılmalar açılma yapar bebek gelmeye çalışır diye ki bebegim de tersti ben ağrı da hissetmiyordum korkumdan dktru aradim hastaneye git deyince hemen çıktık karda düştük yollara ki doğum sancısı başlamış zaten nasip bazı şeyler sen kendini suçlama ama dediğin gibi aman bekliyim diye kimse kendini bebeği riske atmasın ne olacağı belli olmuyor son haftalarda
Burada da vakum var, gecen sene esimin arkadasinin esi dogum yapti, ikinamamis bir turlu, bebek cokta ufakti oysa ama iste ikinamayinca vakumlamislar:)
Teşekkür ederimmmmm
bende hafif sezaryen ağrıları var, bi de çok fena meme ucu yarası oldu Sütüm bugün bugün akmaya başladı artık.. Bebiş şimdiye kadar birazcık kilo kaybetmiş canım sıkıldı Ama 2 güne toparlar korkma dedi doktor. Bakalım, şimdi her sütten sonra mama da ver dedi doktor onu yapıyorum artık :)
Sende durumlar nasıl?
Canım ben de öyle oldum aynen önce 10-8 dk da bir oldu baktık 3-4dkya indi bebek hareketi azaldı tırstım çıktık hemen ki ilac verdiler geçti ilaç etkisi geçince aynen taş gibi kasılmalar devam etti sonuç doğum oldu zaten
Dogru ikinmakla ilgili videolar var canim, hic izledin mi? Dogru teknikle guclu nefesler aldin mi guzel ikinirsin, vakum ikinamayanlar icin bir secenek oluyor malesef
Ben de varım +1 ocak annesi. Yarın 38 haftalık olucaz son muayenemiz var 34+5 te kahverengi akıntıyla hastaneye gittim 1 cm açılmam vardı 36 da gittiğimde açıklık aynıydı 2-3 gün önce ise çok fazla kahverengi akıntım geldi açıklığım arttı büyük ihtimal ama ben doktora gitmedim bir sorun olur mu korkmaya da basladım şimdi
Anlatırlardı da inanmazdım. BERBAT bi şeymiş gerçekten! En kötüsü de yavrumu besleyememek
Bu gece artık dayanamayıp elektrikli pompayla sağdım ama sütüm hala sapsarı ve çok az Çok canım sıkkın çoooook
Sabah bi soğanı rendeledim, bebek uyurken meme uçlarıma koydum, sardım 1-2 saat beklettim. Bi faydası olmadı gene acıyor gene acıyor.. aşimdi görsen memelerim açıkta, uçlarında kremle geziyorum
Bana da doktorum kasilmam çok olursa gel demişti kontrolde ki hep oluyor benim 32. Haftadan beri doğumdan önceki gun çok sık oldu önce bekliyim.dedim sonra doktorun dedikleri aklıma geldi kasılmalar açılma yapar bebek gelmeye çalışır diye ki bebegim de tersti ben ağrı da hissetmiyordum korkumdan dktru aradim hastaneye git deyince hemen çıktık karda düştük yollara ki doğum sancısı başlamış zaten nasip bazı şeyler sen kendini suçlama ama dediğin gibi aman bekliyim diye kimse kendini bebeği riske atmasın ne olacağı belli olmuyor son haftalarda
Ben neden bilmem hep kanama nisan lekelenme veya su gelmesi gerekiyor diye dusundum yoktu sancı için gitsem yatış verir boşuna hastanede kalırım diye düşündüm sen en doğrusunu yaptın canım
Bende makinaya atayim öyleyse.cok teşekkür ederim canım çok şükür iyiyiz arada şeker,açlık beni zorlamasa herşey iyide tatlı isteği meyve isteği hele bide buz gibi tatlı içecekler beni bitirdi gitti dr .insülin verdi kullanmaya korkuyorum. Oooo ne çok anlatmışım lahusali kadına yaşlı nineler gibi.insaAllah ömer bugün yarın hast.cikinca hasret kalacaz sana sağlıkla c8ksinda siteye girmesende olur.
Canım sütün nasıl geliyormu? Bolca meyve suyu bisküvi tuket