Günaydın kızlar.
Sabaha karşı açık pembe, mukuslu akıntı geldi. Hala da azar azar gelmeye devam ediyor. Nişan mi bu?
Doktoruma mesaj yazdım. Sancı yoksa önemli değil. Yine de gelin nst çekelim dedi. Pazartesi sezeryan vardı. İnşallah birkaç gün daha durur. Ben de oğlum da gribiz. Üstelik oğlumun dudağında çenesinde uçuk var 5-6 tane. İnşallah çabucak iyilesiriz bebeğe de bulastirmayiz.
Gunaydin..
Nisanda olsa hemen dogum.baslamiyomus canim.. 1 hafta sonu dogum yapanlar var..
Gecmis olsun sizede..
Dun geceden beride esim atesli..ise bile gidemedi...
Ben direncliyim ama gecmez insallah..ayni evin icinde ne kadar korunabilirim
Kızlar benimde bu gece sancılarla kasılmalarla gecti.duzensizdi ama.şimdi yine belime ağrılar vuruyor .muhtemelen doğum anında daha acı çekeceğim Allah yardımcımız olsun korkuyorum
Benimde dun kasilmam oldu..bugun kontrolum var o yuzden fazla onemsemedim...daha oncede bikac kez olmustu..ama nstde sancim.yok.onun disinda agrimda yok ama benim. Sadece gerilme ve bikac kez rahime baski saniyelik
Anlatırlardı da inanmazdım. BERBAT bi şeymiş gerçekten! En kötüsü de yavrumu besleyememek
Bu gece artık dayanamayıp elektrikli pompayla sağdım ama sütüm hala sapsarı ve çok az Çok canım sıkkın çoooook
Sabah bi soğanı rendeledim, bebek uyurken meme uçlarıma koydum, sardım 1-2 saat beklettim. Bi faydası olmadı gene acıyor gene acıyor.. aşimdi görsen memelerim açıkta, uçlarında kremle geziyorum
İşte bir sürü oluşabilecek sorun var ve bunu doktorumuzdan iyi bilemez kimse. O yüzden çenelerini kapatmaya başlıcam artık insanların. Çok zor bi doğum olmuş senin de. İnşallah bu doğumun kolay geçer canım
Hiç düşünmeye bile gerek yok.doktor ne diyosa onu yapın.ha sizin içiniz rahat değilse başka doktora gidip muayane olun.
Başkalarını da duymayın baktınız bi sefer demekten anlamıyolar.he deyin geçin.o anı yaşayan sizsiniz sonucta.
Gunaydin..
Nisanda olsa hemen dogum.baslamiyomus canim.. 1 hafta sonu dogum yapanlar var..
Gecmis olsun sizede..
Dun geceden beride esim atesli..ise bile gidemedi...
Ben direncliyim ama gecmez insallah..ayni evin icinde ne kadar korunabilirim
Saglık ocagında ebe bana ayva çekirdwğini suya koyup beklettiğinde jöle kıvamına geliyomuş onu sür demişti yara felan olursa diye.gerek olmamıştı yapmadım ben ama
Ben de varım +1 ocak annesi. Yarın 38 haftalık olucaz son muayenemiz var 34+5 te kahverengi akıntıyla hastaneye gittim 1 cm açılmam vardı 36 da gittiğimde açıklık aynıydı 2-3 gün önce ise çok fazla kahverengi akıntım geldi açıklığım arttı büyük ihtimal ama ben doktora gitmedim bir sorun olur mu korkmaya da basladım şimdi
Günaydın kızlar.
Sabaha karşı açık pembe, mukuslu akıntı geldi. Hala da azar azar gelmeye devam ediyor. Nişan mi bu?
Doktoruma mesaj yazdım. Sancı yoksa önemli değil. Yine de gelin nst çekelim dedi. Pazartesi sezeryan vardı. İnşallah birkaç gün daha durur. Ben de oğlum da gribiz. Üstelik oğlumun dudağında çenesinde uçuk var 5-6 tane. İnşallah çabucak iyilesiriz bebeğe de bulastirmayiz.
Canım nişan gelmiş. Benim nişan da pazartesi geldi. Bugün perşembe hala gelen giden yok Dün de kontrolüm vardı nst de sancı filan çıkmadı. Yani doğum hemen başlamayabiliyor.
Canım nişan gelmiş. Benim nişan da pazartesi geldi. Bugün perşembe hala gelen giden yok Dün de kontrolüm vardı nst de sancı filan çıkmadı. Yani doğum hemen başlamayabiliyor.
Anlatırlardı da inanmazdım. BERBAT bi şeymiş gerçekten! En kötüsü de yavrumu besleyememek
Bu gece artık dayanamayıp elektrikli pompayla sağdım ama sütüm hala sapsarı ve çok az Çok canım sıkkın çoooook
Sabah bi soğanı rendeledim, bebek uyurken meme uçlarıma koydum, sardım 1-2 saat beklettim. Bi faydası olmadı gene acıyor gene acıyor.. aşimdi görsen memelerim açıkta, uçlarında kremle geziyorum
Benim doktorum da herşey yolunda gittiği surece beklemekte bi sakınca gormuyo ve beni fazla evhamlı bulmaya basladi acikcasi. Çünkü ya soyle olursa ya böyle olursa vs dye cok sordum ona o da neden en negatifini düşünüyorsun su anda her sey yolunda gidiyor gitmemesi icin bi sebep yok diyor. Ya ona güvencem ya evhamlarima yenik düşeceğim...
Bizde de aynı durum söz konusu adam bıktı ben bıkmadım ama düşününce de mantıklı geliyor bana. Gelişimini tamamlamış bir bebek neden anne karnında beklesin risk alalım? Zaten daha ne kadar büyüyecek ki yani son 200 gr ı almayıversin dışarda beslerim ben onu. Anne karnında göz görmeyince daha riskliymiş gibi geliyor bana
Günaydın güzel anneler =)
Bizim oğlumla bir bedende son günümüz yarın sabah 11 de sezeryan olacağım..
Hakkınızı helal edin çok şey paylaştık..
Ben bir daha hamile kalmayı planlamıyorum Rabbim nasip etmezse tabi hayatta son hamile günüm diyebiliriz =)
Tombik tombik geziyorum uyuyamadım da..
Ben neden bilmem hep kanama nisan lekelenme veya su gelmesi gerekiyor diye dusundum yoktu sancı için gitsem yatış verir boşuna hastanede kalırım diye düşündüm sen en doğrusunu yaptın canım
Bunları düşünüp hiç yorma canim kendini. Senin yerinde olsak hemen hepimiz aynisini yapardik. Nisani gelmesine ragmen haftalardir gelmeyen bebisler varken, sanciya evde dayanabilirken beklenirdi. Ki benim arkadasim en son evde yerlerde kivranirken kocasi yeter diyerek goturmustu.Nasipten oteye gecilmiyor Sen o an gitsen bile baska bir sebepten kuzun orada kalabilirdi. Cok sukur dogdu, ikinizde iyisiniz, seni isteyecek kivama bile gelmis baksanaa
Günaydın güzel anneler =)
Bizim oğlumla bir bedende son günümüz yarın sabah 11 de sezeryan olacağım..
Hakkınızı helal edin çok şey paylaştık..
Ben bir daha hamile kalmayı planlamıyorum Rabbim nasip etmezse tabi hayatta son hamile günüm diyebiliriz =)
Tombik tombik geziyorum uyuyamadım da..