2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gunaydin..
Nisanda olsa hemen dogum.baslamiyomus canim.. 1 hafta sonu dogum yapanlar var..
Gecmis olsun sizede..
Dun geceden beride esim atesli..ise bile gidemedi...
Ben direncliyim ama gecmez insallah..ayni evin icinde ne kadar korunabilirim

Kızlar benimde bu gece sancılarla kasılmalarla gecti.duzensizdi ama.şimdi yine belime ağrılar vuruyor .muhtemelen doğum anında daha acı çekeceğim Allah yardımcımız olsun korkuyorum
Benimde dun kasilmam oldu..bugun kontrolum var o yuzden fazla onemsemedim...daha oncede bikac kez olmustu..ama nstde sancim.yok.onun disinda agrimda yok ama benim. Sadece gerilme ve bikac kez rahime baski saniyelik

Doktorum.simdi doğal krem yazicam dedi faydasını görürsem senle paylaşırım canim

Hiç düşünmeye bile gerek yok.doktor ne diyosa onu yapın.ha sizin içiniz rahat değilse başka doktora gidip muayane olun.
Başkalarını da duymayın baktınız bi sefer demekten anlamıyolar.he deyin geçin.o anı yaşayan sizsiniz sonucta.

Gunaydin..
Nisanda olsa hemen dogum.baslamiyomus canim.. 1 hafta sonu dogum yapanlar var..
Gecmis olsun sizede..
Dun geceden beride esim atesli..ise bile gidemedi...
Ben direncliyim ama gecmez insallah..ayni evin icinde ne kadar korunabilirim
Sağol canim.
Eşine de geçmiş olsun.
Sen de dikkat et fazla yakın olma. Malesef ben antibiyotik kullanıyorum şimdi. Üstelik öksürük geldi mi gitmiyor.

Doktorum.simdi doğal krem yazicam dedi faydasını görürsem senle paylaşırım canim
Saglık ocagında ebe bana ayva çekirdwğini suya koyup beklettiğinde jöle kıvamına geliyomuş onu sür demişti yara felan olursa diye.gerek olmamıştı yapmadım ben ama

En fazla dogumun başlar

Canım nişan gelmiş. Benim nişan da pazartesi geldi. Bugün perşembe hala gelen giden yok Dün de kontrolüm vardı nst de sancı filan çıkmadı. Yani doğum hemen başlamayabiliyor.

Sancim 1 kez oldu canım o da 1 dakika sürmedi. :)

Olmadı canım daha. Uyandım şimdi. 1 saate kadar gidiyoruz hastaneye. Suni mi verecekler nasıl olacak bilmiyorum. Bakalım....

Bilgilendirirsin bizi merak ediyorum, ins kolay bir dogum olur ♡

Canım nişan gelmiş. Benim nişan da pazartesi geldi. Bugün perşembe hala gelen giden yok Dün de kontrolüm vardı nst de sancı filan çıkmadı. Yani doğum hemen başlamayabiliyor.
Bu seneki bebekler degisik bizimkinin nişan gununu bile unuttum gelmiyor halen daha napmak gerek bilmiyorum

Canim gümüş kapak cok oneriyorlar siparis ettiginde en gec iki gunde geliyormus denedin mi

Bizde de aynı durum söz konusu adam bıktı ben bıkmadım ama düşününce de mantıklı geliyor bana. Gelişimini tamamlamış bir bebek neden anne karnında beklesin risk alalım? Zaten daha ne kadar büyüyecek ki yani son 200 gr ı almayıversin dışarda beslerim ben onu. Anne karnında göz görmeyince daha riskliymiş gibi geliyor bana

Günaydın güzel anneler =)
Bizim oğlumla bir bedende son günümüz yarın sabah 11 de sezeryan olacağım..
Hakkınızı helal edin çok şey paylaştık..
Ben bir daha hamile kalmayı planlamıyorum Rabbim nasip etmezse tabi hayatta son hamile günüm diyebiliriz =)
Tombik tombik geziyorum uyuyamadım da..

Bunları düşünüp hiç yorma canim kendini. Senin yerinde olsak hemen hepimiz aynisini yapardik. Nisani gelmesine ragmen haftalardir gelmeyen bebisler varken, sanciya evde dayanabilirken beklenirdi. Ki benim arkadasim en son evde yerlerde kivranirken kocasi yeter diyerek goturmustu.Nasipten oteye gecilmiyor Sen o an gitsen bile baska bir sebepten kuzun orada kalabilirdi. Cok sukur dogdu, ikinizde iyisiniz, seni isteyecek kivama bile gelmis baksanaa

Canım kolay bir doğum olsun senin için Miniğini sağlıkla al kucağına. Mis gibi kokla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…