- 5 Mart 2016
- 1.063
- 1.281
- 133
- 31
2 güne bir ne zaman denk gelirse yapıyorum benPerine masajini ne sıklıkla yapıyorsun doktorumbanada yapabilirsin dedi.
Aaa o masa icin kocamla kavga bile ettikBen de aldım daha şimdiden. Napcaksa küçücük bebek
Kızlar şükürler olsun ayaklandım oğlum 3 kg doğdu 49 cm emzirmeye çalışıyorum çokça Allah sizleri de kavuştursun
Evet evet biliyorum kuzum ama kadın doğum doktorunun fikrini merak ettim canım o en doğru kararı verir bence mutlaka konuş sez olsa bile belki genel yaparlar duruma göreYok pek rahat bu top sabaha kadar ziplayabilirim
Kuzum iki doktora gittim beyincerrahisinle ortapediye ikiside bu fıtık falan degil dogumdan sonra radyolga git dediler ilac veremiyoruZ mr cektirme yine sen bilirsin dediler onlar oyle diyincede ben birsey demedim kendi doktorumla pazartesi konusacagim ona ilk belimde sorun var dedim oda fitikmi bi baktir beyinciye fitiksa sorunolur. dedi ama bu agri benim kalçadan geliyor eskidende olurdu bu tarz kasgevseltici serum takildimi geciyordu suan bir ilac kullanamadigim için gecmiyorda diyemiyorum belkide bedendeki agirliktan dolayi hamilelikten dolayi bir agri onudabilmiyorum bu pazartesi bi tam konusayim neremin agridigini gosterim bakalim ne diyecek
ama tek korktugum iki kemik arasina igne yapiyorlarya ugusturmak icin bele ondan korkuyorum acaba yaptirmasammi diye
@edosko
Kizlar cabuk gelir diyorlar amaBizim kızın da geleceği yok daha kanala da inmemiş 38+0 olacağız yarın
Ikinmama engel bir durumEvet evet biliyorum kuzum ama kadın doğum doktorunun fikrini merak ettim canım o en doğru kararı verir bence mutlaka konuş sez olsa bile belki genel yaparlar duruma göre
Çatalda yapılıyor onda sıkıntı yok ama şancı esnası için ay bilemiyorum ki kuzum yaa :)Ikinmama engel bir durum
Yok ama ya sırtim düz ayaklarim çatala koyarak dogum yapiliyorsa ozaman sorun yok ama ayaklar düz gelecek sekilde yatiliyorsa yatamam bile ikinmayi birak
Senin dediğin kasılma sanırım. Ağrıda hafif bi bele ve kasıklara vuran sancı hissedilir. Adet olduğun ilk günler hissedilen gibi. Ilk doğumumda suni şancı takılmıştı ve bu dediğim adet sancısı daha yoğun ve sürekli olmuştuBenim kasıklarıma vuran ağrı yok yalnız karnım cok sertleşiyo bu sancı değil dimi?
canım sana musadr etmeleri lazım sen yapa yapa tecrube edıceksın sonucta boyle söylemler gerrcekten ınsanı delı edıyor emzırıyrm mesela karnı tok bılıyorum gelen dıyp bu cocuk ac hayır dıyorum emme refleksınden yapıyor yok ac dıye fıye sınır edıyorlar memede tutmuyorum alısmasın dıye dıyorum sen de soyle hem.kendı tarafınmıs daha rahat olursım ben artk soylıyorum herseyı susmayalım destek yerine köstek oluyorlar ınsana kv de altını alcaktm alaym ısyersen deyp duruyodu hayr gerek yok işim olmadgı surece alıcam dedımAyy o emzirirken görme merakı bizimkilerde de var bebeği alıp yatak odasına geçiyorum ardımdan ablam yengem yeğenim hepsi geliyorlar merak ettikleri ne anlamadım ve herkesin bir fikri var sinir oluyorum yok öyle tutma yok soyle yap yok memeni sık biraz, bi de evin sıcaklığına takanlar ev 24-25 derece termometre ile takip ediyorum ve yenidoğan bebeklerin 22-24 derecelik ısıtılmış odada durması idealmiş bu bebek üşür diyenler, bebeğin Altını değiştiriyorum ortalık yerde değiştiremem yatak odasında değiştiriyorum gene peşimden orduyla birlikte gidiyoruz ilk bebeğim ve pratik olmadığımı her fırsatta dile getirmeme rağmen yok hızlı yap ay çocuk üşür çabuk ol vs deyip daha panik hale getirmeleri, hepsine saygı duyuyorum bunu diyenler yengemler ablamlar 2şer 3er çocuk büyütmüşler canlarımlar ama iyiki yakın oturmuyoruz dedirttiler bana :))
Aaa o masa icin kocamla kavga bile ettikaldik ama herşey alinana kadar aldiktan sonra hevesim geciyor birde fil aldik sarki soyluyor kulaklarini oynatiyor
Cok tesekkür ederim canım. İlk bebeğim hic bi bilgim yok bi belirti de yok o yüzden merak ettimSenin dediğin kasılma sanırım. Ağrıda hafif bi bele ve kasıklara vuran sancı hissedilir. Adet olduğun ilk günler hissedilen gibi. Ilk doğumumda suni şancı takılmıştı ve bu dediğim adet sancısı daha yoğun ve sürekli olmuştu
canım Gözünüzaydın saglıkla kavusmanıza cok sevındım❤Kızlar şükürler olsun ayaklandım oğlum 3 kg doğdu 49 cm emzirmeye çalışıyorum çokça Allah sizleri de kavuştursun
Canım doktorum iri bebek dedi çatımın dar olduğunu da biliyor. Bana sordu normal mi sezeryan mı diye. Ben de sezeryan dedim çünkü ailede normal doğum konusunda pek güzel hikayelerimiz yok çatı darlığımız genetik :)Cnm sezaryen kendi tercihin mi yoksa mecburi bir durumdan ötürü mü sezaryene yönlendirdi doktorun
Canım ya cok sevindim hayırlı olsun sağlıkla büyüsün:)Kızlar şükürler olsun ayaklandım oğlum 3 kg doğdu 49 cm emzirmeye çalışıyorum çokça Allah sizleri de kavuştursun
Evet öyle olacak, 657de açıkça yazıyor. Yönetmeliklerle de buna aykırı bir durum oluşturulabileceğini sanmıyorum. @Katrina_ öğretmendi sanırım, bir yönetmeliğe tabidir ama kanunun üstünde olmaz.Ben 37de ayrildim mesela. Dogum 40i gecerse dogum tarihinden itibaren 13haftam ni olcak benim
Şuan ağrım durdu canım. Sabah markete gitmiştim acaba o yuzden mi oldu dedim. Ben hazırlandım yine de yarın doktorumdan isticem sanırım beni sezeryana alsın akşamları ve gece agrım oluyor bu stresle işkence oldu son günlerimCanım stres yapma doğum başlasa bile yine olur sezaryen bi serum bi kas gevşetici sancılar biraz durulur 5 6 saat bekler ameliyata alırlar hem doktorun da gelmek zorunda özelde değil mi sonuçta.sen sanci sıklığını takip et
Benim de geceleri agrım arttiktan sonra zaten doğum sancılarım geldi stres oluyorsan öne alabilirsin tabi dogumu bebeğinin gelişimi de güzeldi maşallah sen de rahatlarsın en azından hakkında hayırlısı bize haber et inşallah kolay rahat bir doğum olur sağlıkla gelir kizinŞuan ağrım durdu canım. Sabah markete gitmiştim acaba o yuzden mi oldu dedim. Ben hazırlandım yine de yarın doktorumdan isticem sanırım beni sezeryana alsın akşamları ve gece agrım oluyor bu stresle işkence oldu son günlerim
Bende bilmiyorum aglicam artik kimse birsey demiyor esime diyorum ben yatamiyorumÇatalda yapılıyor onda sıkıntı yok ama şancı esnası için ay bilemiyorum ki kuzum yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?