2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar şükürler olsun ayaklandım oğlum 3 kg doğdu 49 cm emzirmeye çalışıyorum çokça Allah sizleri de kavuştursun

Hayırlı olsun canım ne güzel kavuştun maşallah bebeğine de sana da. Allah analı babalı büyütsün inşallah

Evet evet biliyorum kuzum ama kadın doğum doktorunun fikrini merak ettim canım o en doğru kararı verir bence mutlaka konuş sez olsa bile belki genel yaparlar duruma göre

Evet evet biliyorum kuzum ama kadın doğum doktorunun fikrini merak ettim canım o en doğru kararı verir bence mutlaka konuş sez olsa bile belki genel yaparlar duruma göre
Ikinmama engel bir durum
Yok ama ya sırtim düz ayaklarim çatala koyarak dogum yapiliyorsa ozaman sorun yok ama ayaklar düz gelecek sekilde yatiliyorsa yatamam bile ikinmayi birak

Ikinmama engel bir durum
Yok ama ya sırtim düz ayaklarim çatala koyarak dogum yapiliyorsa ozaman sorun yok ama ayaklar düz gelecek sekilde yatiliyorsa yatamam bile ikinmayi birak
Çatalda yapılıyor onda sıkıntı yok ama şancı esnası için ay bilemiyorum ki kuzum yaa :)

Benim kasıklarıma vuran ağrı yok yalnız karnım cok sertleşiyo bu sancı değil dimi?
Senin dediğin kasılma sanırım. Ağrıda hafif bi bele ve kasıklara vuran sancı hissedilir. Adet olduğun ilk günler hissedilen gibi. Ilk doğumumda suni şancı takılmıştı ve bu dediğim adet sancısı daha yoğun ve sürekli olmuştu

canım sana musadr etmeleri lazım sen yapa yapa tecrube edıceksın sonucta boyle söylemler gerrcekten ınsanı delı edıyor emzırıyrm mesela karnı tok bılıyorum gelen dıyp bu cocuk ac hayır dıyorum emme refleksınden yapıyor yok ac dıye fıye sınır edıyorlar memede tutmuyorum alısmasın dıye dıyorum sen de soyle hem.kendı tarafınmıs daha rahat olursım ben artk soylıyorum herseyı susmayalım destek yerine köstek oluyorlar ınsana kv de altını alcaktm alaym ısyersen deyp duruyodu hayr gerek yok işim olmadgı surece alıcam dedım

Aaa o masa icin kocamla kavga bile ettik aldik ama herşey alinana kadar aldiktan sonra hevesim geciyor birde fil aldik sarki soyluyor kulaklarini oynatiyor

Omdan ben de istemiştim sonra baktım gerçekten fil kadar, almadım başka bi uyku arkadaşı hediye etti kardeşim. Onla idare etsin sıpa

Cok tesekkür ederim canım. İlk bebeğim hic bi bilgim yok bi belirti de yok o yüzden merak ettim

Kızlar şükürler olsun ayaklandım oğlum 3 kg doğdu 49 cm emzirmeye çalışıyorum çokça Allah sizleri de kavuştursun
canım Gözünüzaydın saglıkla kavusmanıza cok sevındım❤

Cnm sezaryen kendi tercihin mi yoksa mecburi bir durumdan ötürü mü sezaryene yönlendirdi doktorun
Canım doktorum iri bebek dedi çatımın dar olduğunu da biliyor. Bana sordu normal mi sezeryan mı diye. Ben de sezeryan dedim çünkü ailede normal doğum konusunda pek güzel hikayelerimiz yok çatı darlığımız genetik :)

Ben 37de ayrildim mesela. Dogum 40i gecerse dogum tarihinden itibaren 13haftam ni olcak benim
Evet öyle olacak, 657de açıkça yazıyor. Yönetmeliklerle de buna aykırı bir durum oluşturulabileceğini sanmıyorum. @Katrina_ öğretmendi sanırım, bir yönetmeliğe tabidir ama kanunun üstünde olmaz.

evet acile gittim, aslında bebeğin hareketlerini bir iki kere hissettim ama emin olmak için gittim, bebek hareket etmiyor dedim, nsl ye bağlayıp baktılar bebekle ilgili her şey normal fakat tansiyonum yüksek çıktı preklampsi riskim vardı, tahlil yaptılar şimdilik her şey normal, iyi hissetmezsen yarın da gel dediler. Pazartesi yine kan tahlili istiyolar preklampsi için.
suni sancıyı 11 inden önce veremeyiz onunda riskleri var dedi umarım artık bebeğim gelir çünkü çok stres ve heyecan oluyorum, ultrasonda bakarken kalbim durucaktı bebeğin bir sorunu var, kötü bir şey diyecek diye, anksiyete oldum galiba

Şuan ağrım durdu canım. Sabah markete gitmiştim acaba o yuzden mi oldu dedim. Ben hazırlandım yine de yarın doktorumdan isticem sanırım beni sezeryana alsın akşamları ve gece agrım oluyor bu stresle işkence oldu son günlerim

Benim de geceleri agrım arttiktan sonra zaten doğum sancılarım geldi stres oluyorsan öne alabilirsin tabi dogumu bebeğinin gelişimi de güzeldi maşallah sen de rahatlarsın en azından hakkında hayırlısı bize haber et inşallah kolay rahat bir doğum olur sağlıkla gelir kizin

Çatalda yapılıyor onda sıkıntı yok ama şancı esnası için ay bilemiyorum ki kuzum yaa :)
Bende bilmiyorum aglicam artik kimse birsey demiyor esime diyorum ben yatamiyorum
Sirt ustu nasil normal dogum yapacagim bebek uca geldimi geri donusude yok artik kiziyor o sitelere gire gire beyni yedin kim aklina ne sokuyorsa
Hayatini onlara gore sekillendiriyorsunda yok sen o sancidan bel agrini hissetmezsin bile de ya bu dogum yatarak yapilacak hissetmezsin diye birseymi var her agriyan yerin ayri oluyor sonuçta ayni anda dişin agrisinida hissediyorsun miden bulaniyorsa o bulantiyida ayri yasiyorsun kendisi ameliyat korkusundan doktor meniskusten ameliyat dedi korkudan altina sicti gitmedi ameliyat olmaya kan aldirmada bayginlik geciriyor benim canim degeri yok peki belde. Ugusturulursa hissedermiyim
Yine aciyi doktora bir soralim diyorum sonucta yatamazsam dogum yapacagim yere geri donuste yok olmadi ugustururlar oyle geri donusu olabilir bi soralim bi zarari varmiymiş diyorum para getiren herşey faydalidir sanan zararlimi dicek belim agriyor
Desen seni ortapediye yonlendirevek konustuda konstu o konustukca benim sinirler tavan yapti
Kimse anlamiyor halimden kacgundur konusmak istiyorum yatamiyorum
Nasil dogum yapacam verecegi tepkiyi bildigim icin diyemedim buraya girmeme kiziyor :-( benim aklim yok sanki her duydumu aldiriyorum her duydumu buraya gore yasiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…