2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Öyle cok sansliyiz oyonden canim
Kimsesizler kervaninda ikimiz variz
Şimdi alışma süreci gayet güzel ama şöyle 3-5 aylık olduğumuzda bi iki saatliğine bırakabileceğimiz anane babaanne hala teyze vs olsaydı yakınımızda bence iyi olurdu hem biz hava almış olurduk hem ne biliyim ihtiyaçlarımızı görürdük ama iyi tarafından bakıyorum kimse çocuklarımız üzerinde söz söyleme hakkına sahip olamayacaklar istediğimiz gibi yetiştireceğiz, Bebeklerimize göre hayatımızı şekillendireceğiz, bebeklerimize program hazırlayacağız atıyorum aktivite saati, banyo saati, uyku saati vs şeklinde kalabalık ve gelen gidenimizin çok olduğu yerde olsaydım bunlar muhakkak aksayacak ve rutin oluşturamayacaktık o yüzden böyle herşeyi daha düzenli olacak bebeklerimizin buna inanıyorum

Omdan ben de istemiştim sonra baktım gerçekten fil kadar, almadım başka bi uyku arkadaşı hediye etti kardeşim. Onla idare etsin sıpa
Yok kuzum bu fil o fil degil senin dedigin fil suzzy uyku arkadasim askinda foto cekimi icin oda cok guzelde ablam pembesini aldi biz halen alacagiz daha. Benim dedigim fil e bebekteki cee ee kulaklarini oynatiyor masal anlatiyor sarki soyluyor

Bi kere geldiler canım bişey diyemedim sürekli aynı yerde oturuyor olsak ve böyle başımı kalabalık yapsalar dayanamam zaten, bi kere geldiler ya uzağız 2 saatlik falan bir mesafemiz var bi daha 2-3 ay sonra ancak gelirler

Aynen canim o yönden rahatiz bizim kv eve gelip gitmiyor iyi bir kadin hicbirseye karismaz oglumun huzuru bozulmasin diye dort oglu var hicbirinin evinede gitmez isinde gucunde biyere gidecek
Olsak birakiriz ona bakiverir bakanim olmuca icin gelir bakar bana ayaklanim gider isleri cok fazla eski toprak çalismadan duramiyor bi islee ugrasacak illa eli ayagi hic durmuyor

kaç haftaliksin ki canim

İdeal kaynana bence canım hem var hem yok çok iyi :))

Valla canım ne desem olmaz bu durumda epidural vurulduktan sonra alırsa. Eğer hiç bişey hissetmezsin bence biraz bu konuyu rafa kaldır kafanı boşalt doktoruna da danış o güne kadar unut biraz düşünce olarak bile çok yıpratmış seni nasıl nasıl diye düşündükçe isin içinden çıkamazsin

Valla cikamiyorum ilk sakat kalirsin fitiksa
Dedi o beni dusundurdu sonra aman ne fitigi bende fitik yokki ayrica hersey allahin elinde diyip kararliydim ccunku sadece yururken zorlayan bel agrim vardi
eee simdi sirt ustu yatamiyorum dun bi deneyeyim catala cikinca ne olacak diye zorladim
Galiba sabaha kadar inledim acidan simdi korku degil yatamadim yerde nasil dogum yapacam agirligimi saga verdigimde zar zor yatiyorum dogum aninda karnina falan bastiracaklar mumkunmu iki dk yatim tam
Surem doldu kalkayim
Meselesi degilki bu gercekten çok çikmazdayim pazartesi doktorla gorusecem
Ne dicek bakalim

Sen epidural falan dusunuyormusun

Durumuna cok üzülüyorum Allah sana yardim etsin insallah
Epey anlayissin bir esin var belli ,abartiyorsun naz yapiyorsun gibi düşünüyor. Mr benim bildigim kadariyla radyasyon icermiyor ondan oneriyorlar sana sanirim dr lar sende korkuyorsun haliyle birsey olur gibisinden dr a bir dahaki gittiginde durumunu ayrintisiyla söyle gerci o da sana yonlendirdim diyecek sen gitmedin diyecek

Kızlar iyi akşamlar. Sezeryan olan anneler yardım lütfen. Ameliyat yeriniz dikiş mi yapıştırma mı¿ bide ameliyat yeri için ne zaman kontrole falN gidiliyor¿sezeryan süreci sonrası annelere ne gibi bakım veya sorun oluyor

Bunda daha dogurmadim ama ilk olani soyleyim yapıştırma, bir hafta sonra cagirmisti ultrasonla bakti rahime bakim icin hic oneride bulunmadi dr bana birsey falan vermedi kuru tutmaya calistim hep acikcasi sorunla karsilasmadim
Tek duam bu ameliyatiminda ilk gibi ilerisinin sikintisiz olmasi o yuzden ayni dr a gidiyorum
Senle gunlerimiz ayni sana gün verdi mi dr

Canim kadindogumcu beyincerrahisine git dedi gittim
Adam oturdugu koltuktan kalkmadi sen hamilesin birsey yapamayiz sana dogumdan sonra ramatolojiye git dedi mr cektirelimmi dedim gerek yok zarari yok
Diyemem dedi neyse ben yinede randevu aldim mrdan ama her agzi olan riske atma cokbi gecmisi yok mr az kalmis dogumada vs vs konustular doktorda öyle dedi karar senin ben girme derim 10yillik bi gecmisi var zararli veya degil diyemem hamilelere onermiyoruz dedi neyse ortapediye gittim
Bacagimi sag sol cevirdi agri varmi yok dedim
Yoktu cunku krem verdi iki tane kremler x grubu allahtan bakmisim
Kullanmadim devletteki kadin dogumcuya gosterdim sakin kullanma dedi dedim beldeki fıtiksa sakatlik olurmu hicbirsey olmaz dedi ozamanlar fitik varsa sakat kalirsin dedi icin kendi kadindogumcum kafayi oraya yoruyordum ama uc doktorda birsey olmaz dedi herneyse ben doguma alistirdim
Kendimi cunku sadece yurumemde problem
Vardı agriyordu eee simdi peki duz sırt ustu yatamiyorum yatarsam
Kirilacak sanki okadar inliyor gozlerim
Karariyor acidan bana kalkmiş sancidan hissetmezsin
Köpek doguruyor sanki oyle rasgele nere denk gelirse o muamele yapiyor esim sanki dogurmuyozda sıc*yoruz
Biride deseki bu normal hamilelikten oluyor doguma vucut kendini hazirliyor
Kemiklerin acilma yapmis oyuzden bu agri endiselenme ogun ugusturuz binsorun olmaz dicem tamm biri diyo sakat kalirsin biri
Oturdu yerden kalkmaz biri ramatolojiye git bebegin hayatiyla
Oynicak krem verir valla bu doktorlarda sokaktan gelen oturmus galiba bi halttan anladiklari bildikleri yok özeldeki para alim heryere git kafasinda devletteki tenezul etmiyor bakmaya ben sastim
Kaldim

Bende dogum yapmadim ama yakinimiz yeni dogum yapti birhafta sonra doktor muaneyecagiriyor dikis rahim vs bakmak icin ayrica eczanede su gecirmez bantlar satiliyormus onlardan koyup dusunu hemen almisti oda sez dogum yapmisti kuzum

Tüh ya durumunun ilerlemesi bence doguma cok yaklastigin icin olabilir ama cunku zaten zayifsin kucuksun bi koca gobegin var ee o da one dogru gidiyor bel sorunun cok normal bence zaten sıkıntın olmasada bu agrilari cekeceksin az bucuk ama sıkıntın oldugu icin en uclarda yasiyorsun Allah yardimcin olsun

Saol kuzum takmak istemiyorum ama her aci hisettiginde aklina geliyor nasil
Olacak diyorsun istemsizce yani kimse halden anlamiyor kendi basina geldimi yusuf yusuf ediyorlsr rabbim tez vakit kurtarsin artik hepimizi

Benim ikinci dogumum olacak ama ilkinden çok farklı bu hamilelik doğum nasıl olacak merakla bekliyorum.

Kasiklarimda ve sirtimda ara ara regil sancısı gibi bişeyler oluyor. Oglumda sancı bir defa geldi ve o an işte bu dedim. Devamında da doğum oldu. Öncesinde hiç kasılma yaşamadım. Bunda karnim sürekli bir kasılma halinde her seferinde acaba diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…