- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Şimdi alışma süreci gayet güzel ama şöyle 3-5 aylık olduğumuzda bi iki saatliğine bırakabileceğimiz anane babaanne hala teyze vs olsaydı yakınımızda bence iyi olurdu hem biz hava almış olurduk hem ne biliyim ihtiyaçlarımızı görürdük ama iyi tarafından bakıyorum kimse çocuklarımız üzerinde söz söyleme hakkına sahip olamayacaklar istediğimiz gibi yetiştireceğiz, Bebeklerimize göre hayatımızı şekillendireceğiz, bebeklerimize program hazırlayacağız atıyorum aktivite saati, banyo saati, uyku saati vs şeklinde kalabalık ve gelen gidenimizin çok olduğu yerde olsaydım bunlar muhakkak aksayacak ve rutin oluşturamayacaktık o yüzden böyle herşeyi daha düzenli olacak bebeklerimizin buna inanıyorumÖyle cok sansliyiz oyonden canim
Kimsesizler kervaninda ikimiz variz
Yok kuzum bu fil o fil degil senin dedigin fil suzzy uyku arkadasim askinda foto cekimi icin oda cok guzelde ablam pembesini aldi biz halen alacagiz daha. Benim dedigim fil e bebekteki cee ee kulaklarini oynatiyor masal anlatiyor sarki soyluyorOmdan ben de istemiştim sonra baktım gerçekten fil kadar, almadımbaşka bi uyku arkadaşı hediye etti kardeşim. Onla idare etsin sıpa
Bi kere geldiler canım bişey diyemedim sürekli aynı yerde oturuyor olsak ve böyle başımı kalabalık yapsalar dayanamam zaten, bi kere geldiler ya uzağız 2 saatlik falan bir mesafemiz var bi daha 2-3 ay sonra ancak gelirlercanım sana musadr etmeleri lazım sen yapa yapa tecrube edıceksın sonucta boyle söylemler gerrcekten ınsanı delı edıyor emzırıyrm mesela karnı tok bılıyorum gelen dıyp bu cocuk ac hayır dıyorum emme refleksınden yapıyor yok ac dıye fıye sınır edıyorlar memede tutmuyorum alısmasın dıye dıyorum sen de soyle hem.kendı tarafınmıs daha rahat olursım ben artk soylıyorum herseyı susmayalım destek yerine köstek oluyorlar ınsana kv de altını alcaktm alaym ısyersen deyp duruyodu hayr gerek yok işim olmadgı surece alıcam dedım
Aynen canim o yönden rahatiz bizim kv eve gelip gitmiyor iyi bir kadin hicbirseye karismaz oglumun huzuru bozulmasin diye dort oglu var hicbirinin evinede gitmez isinde gucunde biyere gidecekŞimdi alışma süreci gayet güzel ama şöyle 3-5 aylık olduğumuzda bi iki saatliğine bırakabileceğimiz anane babaanne hala teyze vs olsaydı yakınımızda bence iyi olurdu hem biz hava almış olurduk hem ne biliyim ihtiyaçlarımızı görürdük ama iyi tarafından bakıyorum kimse çocuklarımız üzerinde söz söyleme hakkına sahip olamayacaklar istediğimiz gibi yetiştireceğiz, Bebeklerimize göre hayatımızı şekillendireceğiz, bebeklerimize program hazırlayacağız atıyorum aktivite saati, banyo saati, uyku saati vs şeklinde kalabalık ve gelen gidenimizin çok olduğu yerde olsaydım bunlar muhakkak aksayacak ve rutin oluşturamayacaktık o yüzden böyle herşeyi daha düzenli olacak bebeklerimizin buna inanıyorum
kaç haftaliksin ki canimevet acile gittim, aslında bebeğin hareketlerini bir iki kere hissettim ama emin olmak için gittim, bebek hareket etmiyor dedim, nsl ye bağlayıp baktılar bebekle ilgili her şey normal fakat tansiyonum yüksek çıktı preklampsi riskim vardı, tahlil yaptılar şimdilik her şey normal, iyi hissetmezsen yarın da gel dediler. Pazartesi yine kan tahlili istiyolar preklampsi için.
suni sancıyı 11 inden önce veremeyiz onunda riskleri var dediumarım artık bebeğim gelir çünkü çok stres ve heyecan oluyorum, ultrasonda bakarken kalbim durucaktı bebeğin bir sorunu var, kötü bir şey diyecek diye, anksiyete oldum galiba
İdeal kaynana bence canım hem var hem yok çok iyi :))Aynen canim o yönden rahatiz bizim kv eve gelip gitmiyor iyi bir kadin hicbirseye karismaz oglumun huzuru bozulmasin diye dort oglu var hicbirinin evinede gitmez isinde gucunde biyere gidecek
Olsak birakiriz ona bakiverir bakanim olmuca icin gelir bakar bana ayaklanim gider isleri cok fazla eski toprak çalismadan duramiyor bi islee ugrasacak illa eli ayagi hic durmuyor
Valla canım ne desem olmaz bu durumda epidural vurulduktan sonra alırsa. Eğer hiç bişey hissetmezsin bence biraz bu konuyu rafa kaldır kafanı boşalt doktoruna da danış o güne kadar unut biraz düşünce olarak bile çok yıpratmış seni nasıl nasıl diye düşündükçe isin içinden çıkamazsinBende bilmiyorum aglicam artik kimse birsey demiyor esime diyorum ben yatamiyorum
Sirt ustu nasil normal dogum yapacagim bebek uca geldimi geri donusude yok artik kiziyor o sitelere gire gire beyni yedin kim aklina ne sokuyorsa
Hayatini onlara gore sekillendiriyorsunda yok sen o sancidan bel agrini hissetmezsin bile de ya bu dogum yatarak yapilacak hissetmezsin diye birseymi var her agriyan yerin ayri oluyor sonuçta ayni anda dişin agrisinida hissediyorsun miden bulaniyorsa o bulantiyida ayri yasiyorsun kendisi ameliyat korkusundan doktor meniskusten ameliyat dedi korkudan altina sicti gitmedi ameliyat olmaya kan aldirmada bayginlik geciriyor benim canim degeri yok peki belde. Ugusturulursa hissedermiyim
Yine aciyi doktora bir soralim diyorum sonucta yatamazsam dogum yapacagim yere geri donuste yok olmadi ugustururlar oyle geri donusu olabilir bi soralim bi zarari varmiymiş diyorum para getiren herşey faydalidir sanan zararlimi dicek belim agriyor
Desen seni ortapediye yonlendirevek konustuda konstu o konustukca benim sinirler tavan yapti
Kimse anlamiyor halimden kacgundur konusmak istiyorum yatamiyorum
Nasil dogum yapacam verecegi tepkiyi bildigim icin diyemedim buraya girmeme kiziyor :-( benim aklim yok sanki her duydumu aldiriyorum her duydumu buraya gore yasiyorum
AA Gunlerimiz aynı benımde kız ve henuz kanala da girmemişBizim kızın da geleceği yok daha kanala da inmemiş 38+0 olacağız yarın
Aynen oyle canim ihtiyac butonu gibi :) saolsunİdeal kaynana bence canım hem var hem yok çok iyi :))
Valla cikamiyorum ilk sakat kalirsin fitiksaValla canım ne desem olmaz bu durumda epidural vurulduktan sonra alırsa. Eğer hiç bişey hissetmezsin bence biraz bu konuyu rafa kaldır kafanı boşalt doktoruna da danış o güne kadar unut biraz düşünce olarak bile çok yıpratmış seni nasıl nasıl diye düşündükçe isin içinden çıkamazsin
Durumuna cok üzülüyorum Allah sana yardim etsin insallahValla cikamiyorum ilk sakat kalirsin fitiksa
Dedi o beni dusundurdu sonra aman ne fitigi bende fitik yokki ayrica hersey allahin elinde diyip kararliydim ccunku sadece yururken zorlayan bel agrim vardi
eee simdi sirt ustu yatamiyorum dun bi deneyeyim catala cikinca ne olacak diye zorladim
Galiba sabaha kadar inledim acidan simdi korku degil yatamadim yerde nasil dogum yapacam agirligimi saga verdigimde zar zor yatiyorum dogum aninda karnina falan bastiracaklar mumkunmu iki dk yatim tam
Surem doldu kalkayim
Meselesi degilki bu gercekten çok çikmazdayim pazartesi doktorla gorusecem
Ne dicek bakalim
Sen epidural falan dusunuyormusun
Kızlar şükürler olsun ayaklandım oğlum 3 kg doğdu 49 cm emzirmeye çalışıyorum çokça Allah sizleri de kavuştursun
Bunda daha dogurmadim ama ilk olani soyleyim yapıştırma, bir hafta sonra cagirmisti ultrasonla bakti rahime bakim icin hic oneride bulunmadi dr bana birsey falan vermedi kuru tutmaya calistim hep acikcasi sorunla karsilasmadimKızlar iyi akşamlar. Sezeryan olan anneler yardım lütfen. Ameliyat yeriniz dikiş mi yapıştırma mı¿ bide ameliyat yeri için ne zaman kontrole falN gidiliyor¿sezeryan süreci sonrası annelere ne gibi bakım veya sorun oluyor
Canim kadindogumcu beyincerrahisine git dedi gittimDurumuna cok üzülüyorum Allah sana yardim etsin insallah
Epey anlayissin bir esin var belli ,abartiyorsun naz yapiyorsun gibi düşünüyor. Mr benim bildigim kadariyla radyasyon icermiyor ondan oneriyorlar sana sanirim dr lar sende korkuyorsun haliyle birsey olur gibisinden dr a bir dahaki gittiginde durumunu ayrintisiyla söyle gerci o da sana yonlendirdim diyecek sen gitmedin diyecek
Bende dogum yapmadim ama yakinimiz yeni dogum yapti birhafta sonra doktor muaneyecagiriyor dikis rahim vs bakmak icin ayrica eczanede su gecirmez bantlar satiliyormus onlardan koyup dusunu hemen almisti oda sez dogum yapmisti kuzumKızlar iyi akşamlar. Sezeryan olan anneler yardım lütfen. Ameliyat yeriniz dikiş mi yapıştırma mı¿ bide ameliyat yeri için ne zaman kontrole falN gidiliyor¿sezeryan süreci sonrası annelere ne gibi bakım veya sorun oluyor
Tüh ya durumunun ilerlemesi bence doguma cok yaklastigin icin olabilir ama cunku zaten zayifsin kucuksun bi koca gobegin var ee o da one dogru gidiyor bel sorunun cok normal bence zaten sıkıntın olmasada bu agrilari cekeceksin az bucuk ama sıkıntın oldugu icin en uclarda yasiyorsun Allah yardimcin olsunCanim kadindogumcu beyincerrahisine git dedi gittim
Adam oturdugu koltuktan kalkmadi sen hamilesin birsey yapamayiz sana dogumdan sonra ramatolojiye git dedi mr cektirelimmi dedim gerek yok zarari yok
Diyemem dedi neyse ben yinede randevu aldim mrdan ama her agzi olan riske atma cokbi gecmisi yok mr az kalmis dogumada vs vs konustular doktorda öyle dedi karar senin ben girme derim 10yillik bi gecmisi var zararli veya degil diyemem hamilelere onermiyoruz dedi neyse ortapediye gittim
Bacagimi sag sol cevirdi agri varmi yok dedim
Yoktu cunku krem verdi iki tane kremler x grubu allahtan bakmisim
Kullanmadim devletteki kadin dogumcuya gosterdim sakin kullanma dedi dedim beldeki fıtiksa sakatlik olurmu hicbirsey olmaz dedi ozamanlar fitik varsa sakat kalirsin dedi icin kendi kadindogumcum kafayi oraya yoruyordum ama uc doktorda birsey olmaz dedi herneyse ben doguma alistirdim
Kendimi cunku sadece yurumemde problem
Vardı agriyordu eee simdi peki duz sırt ustu yatamiyorum yatarsam
Kirilacak sanki okadar inliyor gozlerim
Karariyor acidan bana kalkmiş sancidan hissetmezsin
Köpek doguruyor sanki oyle rasgele nere denk gelirse o muamele yapiyor esim sanki dogurmuyozda sıc*yoruz
Biride deseki bu normal hamilelikten oluyor doguma vucut kendini hazirliyor
Kemiklerin acilma yapmis oyuzden bu agri endiselenme ogun ugusturuz binsorun olmaz dicem tamm biri diyo sakat kalirsin biri
Oturdu yerden kalkmaz biri ramatolojiye git bebegin hayatiyla
Oynicak krem verir valla bu doktorlarda sokaktan gelen oturmus galiba bi halttan anladiklari bildikleri yok özeldeki para alim heryere git kafasinda devletteki tenezul etmiyor bakmaya ben sastim
Kaldim
Saol kuzum takmak istemiyorum ama her aci hisettiginde aklina geliyor nasilTüh ya durumunun ilerlemesi bence doguma cok yaklastigin icin olabilir ama cunku zaten zayifsin kucuksun bi koca gobegin var ee o da one dogru gidiyor bel sorunun cok normal bence zaten sıkıntın olmasada bu agrilari cekeceksin az bucuk ama sıkıntın oldugu icin en uclarda yasiyorsun Allah yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?