2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Ya ben neye sancı deniyo anlam veremiyorum aylardır. Nst'de yükselen 60-80-100 vs olan kasılma mı sancı mı canım? Rahim kasılması olunca böyle bebek de toplanıyo sert oluyo ya, nst'de o an yükseliyo hani. Hemşireler buna sancı diyo. Benim sancı deyince aklıma adet sancısı gibi bir şey geliyo ama yok. O sertleşme olunca sadece mesaneme ve bazen kasıklarıma baskı hissediyorum o kadar başka tık yok

Sen druna sor ona gore karar ver canim..esin seni dinlemiyo sende onu dinleme ..bende sinirlendim simdi...

Yok kuzum bu fil o fil degil senin dedigin fil suzzy uyku arkadasim askinda foto cekimi icin oda cok guzelde ablam pembesini aldi biz halen alacagiz daha. Benim dedigim fil e bebekteki cee ee kulaklarini oynatiyor masal anlatiyor sarki soyluyor

Hee bildim onu :)) ben de istiyorum ondan. Bebiş birkac aylık olsun onu da alıcam inşallah

Nst görünen o alttaki çizgiler sancıyı gösteriyo diye biliyorum. Dediğim gibi acının durumu kisiden kisiye farklilik gosteriyo sanurim bende agri bele ve kasiklara hafif vurdugunda 80 100 leri buluyordu alttaki çizgiler

Tekrar geçmiş olsun canm çok haklısın.. bence de ağırlıktan oluyordur doğuma yaklaştıkça kaslar gevşiyor taşımak daha da zorlaşıyor zaten daha önce de yazmıştın sanırım sende önceden de oluyormuş benzer ağrılar.. bence sancıların gidişatına göre karar verirsin baktın olacak gibi değil zaten doktorun da yönlendirir sonuçta acıyı sen çekiyorsun eşinin de söz hakkı var ama dayanamiycaksan kendini öldürmenin de anlamı yok yani şimdikik düşünmemeye çalış stres yapma sancılar başladığı zaman kesin bi karar verirsin

Canım geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı olmaz.son zamanlarda insan iyice evham yapıyor.benimde sabah iyiydi hareketleri ama şimdi çok minik minik.bende ister istemez endişe ediyorum seninde yazdığını görünce yazayım dedim.Allah yavrularımizi korusun

Benim en fazla 60 oldu şimdiye kadar ama onlarda da bir şey hissetmedim pek. İnşallah böyle hafif hafif atlatırız yaa

Ben bu sabah nst ye girdim ilk defa 60ın üstünü gördüm ama adet sancısı gibi sancım vardı belim ağrıyordu. Sonra rakam 20-30lara düştü ama benim sancım geçmemişti o yüzden sancıdan ziyade kasılma sanırım ölçülen kafam karıştı benim de bugün

Saol kuzum takmak istemiyorum ama her aci hisettiginde aklina geliyor nasil
Olacak diyorsun istemsizce yani kimse halden anlamiyor kendi basina geldimi yusuf yusuf ediyorlsr rabbim tez vakit kurtarsin artik hepimizi
Canım Allah şifa versin yardımcın olsun eşininde böyle yapması hoş değil ama oda insallah zamanla seni anlar.doktorunla görüş bakalım ne diyecek

valla ben herşeyi nasibe bıraktım burda ne kdr su olsun bu olsun desekte ne yasicagimizi rabbim biliyor epidural isterim etki etmez bisey olur eder olmaz yani plan yapmıyorum o yüzden çünkü dusunduklerimizi değil nasibimizi yasicaz bi teslimiyet durumum var açıkçası bu aralar bol dua ile hayırlı ve sağlıklı olacak şekilde gerçekleşsin herşey diyip tevekkül ediyorum
Insallah da hepimiz icin bu sekilde gerçekleşsin herşey:)

O
Önemli olan o şancı geldi mesela 40 50 oldu en az 10 20 sn o şekilde kalması yani anlık da bazen 50 60 cikiyo iniyo hemen ona bakmiyolar birde düzenli gelip gelmediğine ve sancinin ne kadar kaldığına matrush benim 3 kez fln geldi en son kinde 55 ekdr cikti belirli bi sny kaldı o anda da kasılma artı yavaş yavaş bi sıcaklıkla hafif bi ağrı bacaklarına doğru yayılıyordu adetimsi

efrahuzeyfe arada ses ver canım. Şimdi nasılsın.
Ağrılarla beraber tekrar kahverengi akintim gelmiş baya biraz uyumuştum sancı gelince uyandım ne kadar boyle surer bilmiyorum dayanamiycagim ağrı değil ama sürekli süreleri değişiyor 6 dk kadar düştü uyumadan önce şimdi varla yok arası

Konu 700 - 800 sayfa falandı en son uğradığımda, maşallah :) önce yoğun iş temposu, sonra sorunlu hamilelik derken yazamadım hıc. Neyse ki bebiş bırakmadı beni 39. Haftaya da girdik.Baya doğum yapan da olmuş, hayırlı olsun hepinize :) inşallah ben de sağlıkla kavuşurum.

Benim bebegimin kafasi baya asagi inmis doktor dogru duzgun kilo ölcumü yapamadi bile... diyor 3 kilonun uzerinde gozukuyor ama olamaz bu hafta icin cok fln dedi aklim karisti :) hayirlisi bakalim.. kollari bacaklari ölctü onlarda yüksek cikti... tombismi olcak acaba

Kızlar gyno Ferro sanık kullanan var mı. Gece yatmadan bir tane aldım . Ama ilaç dokundu sanırım. Midem çok kötü ağrıyor ve ishal yaptı, ilacı da geri çıkarttm. Esim nobette sabah gelecek o gelene kadar devam ederse doktora gidicem Bebisi etkilemez inşallah ya, ya da kendim mı gitsem doktora bilemedim

Gidevileceğin bir fizik tedavi hastanesi yok mu canım sana daha önce de kinesiotape bantlarını önermiştim hem zararsız hem de gerçekten iyi geliyor benm yürümemi o sağladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…