Cook ketun bi doktordu hiç soru soramadım adetim 10 gun geçti dedim 10 güne gore küçük dedi ... keseyi gördük dedim bida ne zamn gelim 15 gun sonra gel dedi
Canım bana doktor 2 hafta geriden geliyo ve kalp atımı çok yavaş risk var dedi bende tüp bebekle hamile kaldım ama adetlerim hep düzenliydi 25 günde bir adet oluyodum,benim durumum zor biraz mucize gerekiyo
Insallah bir mucize olacak bu topik mucizelerle dolu senin neden olmasin kigecende yazmıştım baska doktora git diye hala ayni dusunuyorum birde acaba senin kalan yumurtlardan sonradan catlayip dogal gebelik olmus olabilirmi taze embriyo demistin gecen.
Simdi gelisimleri yazmissin kesenin buyumesi guzel geldi bana kac gun araliklarlaydi kontorlun?
6 gun geri gözüküyor canim zaten 2 gunu adetin 30 gune bir diye belki bu ay bi kac gunde gec yumurtlamissindir bence sorun olmaz mesela benim adetim 24 gune bir idir yabi 10. Gun yumurtlarim ama bu ay 14.gun oldu yumurtlamam her ay stabil olmuyor buna ragmen 6+4 te gittim 6+2 çıktı
Insallah bir mucize olacak bu topik mucizelerle dolu senin neden olmasin kigecende yazmıştım baska doktora git diye hala ayni dusunuyorum birde acaba senin kalan yumurtlardan sonradan catlayip dogal gebelik olmus olabilirmi taze embriyo demistin gecen.
Simdi gelisimleri yazmissin kesenin buyumesi guzel geldi bana kac gun araliklarlaydi kontorlun?
6 gun geri gözüküyor canim zaten 2 gunu adetin 30 gune bir diye belki bu ay bi kac gunde gec yumurtlamissindir bence sorun olmaz mesela benim adetim 24 gune bir idir yabi 10. Gun yumurtlarim ama bu ay 14.gun oldu yumurtlamam her ay stabil olmuyor buna ragmen 6+4 te gittim 6+2 çıktı
Benimde iki kizim var onlarda erkek bi kardesimiz olsun diyolar hamile kalmadigim surecte karnimi seviyolardi daha soylemedim kalp atislarini alinca supriz yapcam Rabbim su mubarek gunu herkesin gonlundekini hayirlisini saglicakla versin insallah...
Merhaba kızlar. Bende kalp atışlarını bu gün duydum, çok güzeldi. 1 ay sonra çağordı doktorum. 2,5 yaşında bir kızım var. 2. Gebelikte de heyecan oluyormuş :)
aramıza hoşgeldiniz canım allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla
gözün aydın canım benimde 16 ocak doğum tarihi çarşamba günü duydum bende kalp atışını
Canım işte senin gibi bi kaç kişiden olumsuz okudum hiç tekrar düzeldi diyen olmamış oyüzden pozitif düşünemiyorum ciddi anlamda moralim çok bozuk,ilk keseyi gördüğümüzde 9,5mm di sonraki 16,4mm di en son gittiğimde 26mm di aynı gün beta hcg baktırdım 10bin çıktı,kalp atışını biz duymadık zaten doktor atıyo ama çok yavaş risk var dedi haftaya tekrar gel dedi işte pazartesi kontrolüm var kalbi durdu diyecek diye ödüm kopuyo öyle zor durumdayım ki anlatamam
Iyiym cok sukur ben de. Dua ediyorum bol bol hayirlisiyla saglikla 2nci kez anneligi tatmak icin
Ben gecen gun, oglum bak olursa kardesin kiz da olabilir erkek de, Allah bilir dedim; yoksa zaten karninda kiz bebek var da soylemiyo musun diye gozlerini belertti sipa
Canım işte senin gibi bi kaç kişiden olumsuz okudum hiç tekrar düzeldi diyen olmamış oyüzden pozitif düşünemiyorum ciddi anlamda moralim çok bozuk,ilk keseyi gördüğümüzde 9,5mm di sonraki 16,4mm di en son gittiğimde 26mm di aynı gün beta hcg baktırdım 10bin çıktı,kalp atışını biz duymadık zaten doktor atıyo ama çok yavaş risk var dedi haftaya tekrar gel dedi işte pazartesi kontrolüm var kalbi durdu diyecek diye ödüm kopuyo öyle zor durumdayım ki anlatamam
ben normal market sirkesi kullanıyorum, diğerlerini denemedim. evi temizlerken falan da temizlik suyuna katarım, yeşillikleri yıkarım suyumu alkalize ederim (ev yapımı sirkeyle), sirke benim her şeyim :)
Kızlar birşey sorucam ben de çikolata kisti vardı doktora da bunu söylemiştim ama ultrason görüntülerinde görmedim kisti kendiliğinden kaybolmuş olabilir mi daha önceki muaneledimde direk karşıma çıkıyordu
Valla canim dun rahat bi yemek yedim disariya ciktim geldim bosa yemisim istifra ettim suan iyim bulantilarim azaldi gibi hayirlisi cok fazla yiyemiyorum onun disinda problem yok sen nasilsin
Valla canim dun rahat bi yemek yedim disariya ciktim geldim bosa yemisim istifra ettim suan iyim bulantilarim azaldi gibi hayirlisi cok fazla yiyemiyorum onun disinda problem yok sen nasilsin
Çok şükür benim bel ağrısı dışında bir belirtim ve şikayetim yok birde uyku hali var tabi çok dua ederdim midem bulanmasın diye çok şükür bu zamana kadar iyi geldik umarım bundan sonrada olmaz inşallah seninde son bulur rahat bi gebelik geçirirsin