2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım bana doktor 2 hafta geriden geliyo ve kalp atımı çok yavaş risk var dedi bende tüp bebekle hamile kaldım ama adetlerim hep düzenliydi 25 günde bir adet oluyodum,benim durumum zor biraz mucize gerekiyo
Insallah bir mucize olacak bu topik mucizelerle dolu senin neden olmasin kigecende yazmıştım baska doktora git diye hala ayni dusunuyorum birde acaba senin kalan yumurtlardan sonradan catlayip dogal gebelik olmus olabilirmi taze embriyo demistin gecen.
Simdi gelisimleri yazmissin kesenin buyumesi guzel geldi bana kac gun araliklarlaydi kontorlun?

Canim ben düzenli adet görüyor dum 30 günde bir benim usg de 4+6 sata göre 5+5 olması gerekiyordu
6 gun geri gözüküyor canim zaten 2 gunu adetin 30 gune bir diye belki bu ay bi kac gunde gec yumurtlamissindir bence sorun olmaz mesela benim adetim 24 gune bir idir yabi 10. Gun yumurtlarim ama bu ay 14.gun oldu yumurtlamam her ay stabil olmuyor buna ragmen 6+4 te gittim 6+2 çıktı

Benim adetin 14.günü yumurtlama gününe denk geliyodu sadece ogünde ilişki oldu 28nisan bat tan 3 gun sonra beta 300 çıkmıştı

Oruc tutabiliyor musunuz arkadslar?
Doktorlariniza hic bu konuyu danistiniz mi?
ben tutamıyorum canım yaa midem ne açlığı ne tokluğu kaldırmıyor bu aralar
dr siz bilirsiniz tutmasanız iyi olur dedi

Benim adetin 14.günü yumurtlama gününe denk geliyodu sadece ogünde ilişki oldu 28nisan bat tan 3 gun sonra beta 300 çıkmıştı
30 gune bir adet oluyorsan 14. Gun yumurtlama olamazki canim luteal faz sabittir benim adet gunu 112 3 gun sonrasi 510 çıktı

Benimde iki kizim var onlarda erkek bi kardesimiz olsun diyolar hamile kalmadigim surecte karnimi seviyolardi daha soylemedim kalp atislarini alinca supriz yapcam Rabbim su mubarek gunu herkesin gonlundekini hayirlisini saglicakla versin insallah...

aramıza hoşgeldiniz canım allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla

Merhaba kızlar. Bende kalp atışlarını bu gün duydum, çok güzeldi. 1 ay sonra çağordı doktorum. 2,5 yaşında bir kızım var. 2. Gebelikte de heyecan oluyormuş :)

aramıza hoşgeldiniz canım allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla

gözün aydın canım benimde 16 ocak doğum tarihi çarşamba günü duydum bende kalp atışını

rabbim sana ve bebeğine güç versin dua ediyorum canım inşallah güzel haberler ile dönersin

30 gune bir adet oluyorsan 14. Gun yumurtlama olamazki canim luteal faz sabittir benim adet gunu 112 3 gun sonrasi 510 çıktı
O ay sadece 28inde birlikte olduk adetin ilk gününden itibaren sayınca 28ine denk geliyodu başka hiç olmadı memlekete gitmiştim

dua ediyorum canım senin gibi ne kadar evlad aşkı ile yanan kulu varsa rabbim hayırlısı ve sağlıkla nasip etsin inşallah

Canim yuregini ferah tut insallah guzel habrrlerini bekliyoruz

Kokusu kalmadığına çok sevindim, ilk çamaşırda deneyeceğim. Beyaz temizlik sirkesi mi yoksa her hangi bir sirke olur mu acaba?
ben normal market sirkesi kullanıyorum, diğerlerini denemedim. evi temizlerken falan da temizlik suyuna katarım, yeşillikleri yıkarım suyumu alkalize ederim (ev yapımı sirkeyle), sirke benim her şeyim :)

Kızlar birşey sorucam ben de çikolata kisti vardı doktora da bunu söylemiştim ama ultrason görüntülerinde görmedim kisti kendiliğinden kaybolmuş olabilir mi daha önceki muaneledimde direk karşıma çıkıyordu

Valla canim dun rahat bi yemek yedim disariya ciktim geldim bosa yemisim istifra ettim suan iyim bulantilarim azaldi gibi hayirlisi cok fazla yiyemiyorum onun disinda problem yok sen nasilsin
Çok şükür benim bel ağrısı dışında bir belirtim ve şikayetim yok birde uyku hali var tabi çok dua ederdim midem bulanmasın diye çok şükür bu zamana kadar iyi geldik umarım bundan sonrada olmaz inşallah seninde son bulur rahat bi gebelik geçirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…