- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Kızlar gebeliği öğrenmeden önce sigara kullanıyordum öğrendim ve bıraktım ama şu iki gündür acayip sigara istiyor canım aranızda bırakan var mı neler yaptınız ne saçma ya ilk aşermem sigaraya oldu resmen :/
Canım bana doktor 2 hafta geriden geliyo ve kalp atımı çok yavaş risk var dedi bende tüp bebekle hamile kaldım ama adetlerim hep düzenliydi 25 günde bir adet oluyodum,benim durumum zor biraz mucize gerekiyoKızlar gecende konusu çok geçmişti yazmak istemistim firsatim olmamisti
Ultrasonda bir hafta falan geride geliyor diyen arkadaslarima sorum var adet donguleriniz kac gune birdi?
35-40 gune bir adet oluyorsaniz bunun olmasi cok normal adet olmaniz gereken gunde tam 4 haftalik hamile olmaniz gerekirsen sizin 35 gune bir oldugu icin sat tan hesap yaptiklari icin 5 hafta gozukuyor aslinda onemli olan yumurtlama tarihinizdir ama bunu bilmediğiniz için boyle oluyor gec dollenme deniyor buda komik geliyor zaten yumurtlaminiz zaten normalde adetin 21. Gunu oluyor.
Yazmasam icimde kalacakti:) birde benim kizim tup bebekti buna ragmen hep gerideydi 3-5-8 gun gibi
yumuşatıcı yerine sirke kullanabilirsiniz, koku kalmıyor ve yumuşacık yapıyor bu konudaki endişelerimiz ve çözümler benzermiş.Ağdayı bilmiyorum canım ama diğer konuda bir süredir hayatımdan en suçlu kimyasalları çıkartmaya çalışıyorum o kadar zor ki herşeyin içindeler. Özellikle parabenler, silikon ve koku içeren ürünler. Şampuan ve saç kremi için piyasada seçenek çok. Sabun söz konusu olunca doğal diye satılanlar içeriğine baktığında güvenli değil. Temiz kozmetik ise hem bulması çok zor hem de bulunca genelde pahalı. Bulaşık deterjanı, çamaşır yumuşatıcısı, çamaşır deterjanı, yer silme deterjanları, diş macunlarını vs. ise saymıyorum bile.
Benim yaptığım kendi manikür pedikür takımım var, oje çok nadir sürüyorum, şampuan ve kremim temiz ürün, kozmetik mümkün olduğunca temiz, sabunu ılık proses el yapımı yapan birinden alıyorum, kendi diş macunumuzu yapıyoruz, dudak nemlendiricisi ve makyaj çıkarıcı olarak hindistan cevizi yağı. Diğerleri üzerinde de çalışıyorum. Nasıl bırakacağımı kara kara düşündüğüm iki ürün var; çamaşır suyu ve çamaşır yumuşatıcısı
yumuşatıcı yerine sirke kullanabilirsiniz, koku kalmıyor ve yumuşacık yapıyor bu konudaki endişelerimiz ve çözümler benzermiş.
Ceviz fındık vs ile geçiştiriyorum çok kilo almaktan korkuyorum tabi böylede olunca ama geçecek alışıcak vucut bunada sen de umarım birdaha içmezsin ben artık hiç içmeyi düşünmüyorum inşallahBende kullaniyordum öğrendiğim gün bıraktım canım istemiyor oğlumda da öğrendiğim gün bıraktım 9 ay 22 ay emzirme dönemi içmedim sütten kestim vee yine içtim İnşallah bundan sonra içmem
Aklına gelince birşeyler ile oyalan başka seyler atistir canım
Canim ben düzenli adet görüyor dum 30 günde bir benim usg de 4+6 sata göre 5+5 olması gerekiyorduKızlar gecende konusu çok geçmişti yazmak istemistim firsatim olmamisti
Ultrasonda bir hafta falan geride geliyor diyen arkadaslarima sorum var adet donguleriniz kac gune birdi?
35-40 gune bir adet oluyorsaniz bunun olmasi cok normal adet olmaniz gereken gunde tam 4 haftalik hamile olmaniz gerekirsen sizin 35 gune bir oldugu icin sat tan hesap yaptiklari icin 5 hafta gozukuyor aslinda onemli olan yumurtlama tarihinizdir ama bunu bilmediğiniz için boyle oluyor gec dollenme deniyor buda komik geliyor zaten yumurtlaminiz zaten normalde adetin 21. Gunu oluyor.
Yazmasam icimde kalacakti:) birde benim kizim tup bebekti buna ragmen hep gerideydi 3-5-8 gun gibi
Canım ne dedi doktor??Canim ben düzenli adet görüyor dum 30 günde bir benim usg de 4+6 sata göre 5+5 olması gerekiyordu
cok teşekkürler doğal yolla değil tup bebek çift yumurta ikizleri keseleri gördük hamdolsun sağlıkla kavuşalım her birimiz.Hayırlı olsun gençliğiniz cift kesemi görüldü dogal gebelikmi cok değişik bir duygu bana karsidan güzel geliyor ama bakana tasiyana sormak gerek insallah saglicakla kucaginiza alirsiniz
Amin insallahBenimde iki kizim var onlarda erkek bi kardesimiz olsun diyolar hamile kalmadigim surecte karnimi seviyolardi daha soylemedim kalp atislarini alinca supriz yapcam Rabbim su mubarek gunu herkesin gonlundekini hayirlisini saglicakla versin insallah...
yumuşatıcı yerine sirke kullanabilirsiniz, koku kalmıyor ve yumuşacık yapıyor bu konudaki endişelerimiz ve çözümler benzermiş.
Kokusu kalmadığına çok sevindim, ilk çamaşırda deneyeceğim. Beyaz temizlik sirkesi mi yoksa her hangi bir sirke olur mu acaba?
Gecen sene mart ayinda benzer seyleri ben yasadim.maalesef kotu sonuclandi..tup bebek 5.gun embriyoydu...Canım bana doktor 2 hafta geriden geliyo ve kalp atımı çok yavaş risk var dedi bende tüp bebekle hamile kaldım ama adetlerim hep düzenliydi 25 günde bir adet oluyodum,benim durumum zor biraz mucize gerekiyo
Canım işte senin gibi bi kaç kişiden olumsuz okudum hiç tekrar düzeldi diyen olmamış oyüzden pozitif düşünemiyorum ciddi anlamda moralim çok bozuk,ilk keseyi gördüğümüzde 9,5mm di sonraki 16,4mm di en son gittiğimde 26mm di aynı gün beta hcg baktırdım 10bin çıktı,kalp atışını biz duymadık zaten doktor atıyo ama çok yavaş risk var dedi haftaya tekrar gel dedi işte pazartesi kontrolüm var kalbi durdu diyecek diye ödüm kopuyo öyle zor durumdayım ki anlatamamGecen sene mart ayinda benzer seyleri ben yasadim.maalesef kotu sonuclandi..tup bebek 5.gun embriyoydu...
Sen zaten kotuyu kabullenmissin ama belki surpriz olur... ilk bastan 4 gun geriydi..(ki tup bebekte olmamasi lazim) 1 hafta sonra gittigimde 2 mm buyumustu sadece ve kalp atimi 90 filandi..daha sonrada durdu kalbi alindi
Sende gelisimi nasil peki.ordan anlariz canim.
Allah buyuk belki mucize olur..kac gundur yazicam cesaret edemedim kotu etkilemim diye.
Karından mı duydu canım. Net miydi görüntüsü filan da çok merak ediyorum nasıldıMerhaba kızlar. Bende kalp atışlarını bu gün duydum, çok güzeldi. 1 ay sonra çağordı doktorum. 2,5 yaşında bir kızım var. 2. Gebelikte de heyecan oluyormuş :)
Cok iyi anliyorum canim..kendimi goruyorum resmenCanım işte senin gibi bi kaç kişiden olumsuz okudum hiç tekrar düzeldi diyen olmamış oyüzden pozitif düşünemiyorum ciddi anlamda moralim çok bozuk,ilk keseyi gördüğümüzde 9,5mm di sonraki 16,4mm di en son gittiğimde 26mm di aynı gün beta hcg baktırdım 10bin çıktı,kalp atışını biz duymadık zaten doktor atıyo ama çok yavaş risk var dedi haftaya tekrar gel dedi işte pazartesi kontrolüm var kalbi durdu diyecek diye ödüm kopuyo öyle zor durumdayım ki anlatamam
EKLEDIM CNMBeni de ekler misiniz listeye lütfen
SAT 07.04.2018
Yaş 38
İstanbul
İlk bebek
Canım işte senin gibi bi kaç kişiden olumsuz okudum hiç tekrar düzeldi diyen olmamış oyüzden pozitif düşünemiyorum ciddi anlamda moralim çok bozuk,ilk keseyi gördüğümüzde 9,5mm di sonraki 16,4mm di en son gittiğimde 26mm di aynı gün beta hcg baktırdım 10bin çıktı,kalp atışını biz duymadık zaten doktor atıyo ama çok yavaş risk var dedi haftaya tekrar gel dedi işte pazartesi kontrolüm var kalbi durdu diyecek diye ödüm kopuyo öyle zor durumdayım ki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?