2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar ultrasonda benim gibi bir hafta geride giden varmi varsa doktorunuz bilgilendime yptimi

ben peyzaj mimarıyım belediyede çalışıyorum. kadrolu değilim şirket personeliyim onun için izin sorun oluyor.

Bisi olmaz canim seninki buyuk baya abi, alisir kardesine sana yardimi bile dokunur ins.

Benim oglum da oyle gerci, napiyim ben kiz, futbol oynayamam ki onla diyo
Hayirlisi ins
benimki ben oyuncaklarımı ona sakladım erkek oyuncakları onlar kız olmaz diyor
büyük şükür sanırım arası en fazla olan benim kuzu ikinci anneler grubunda
sen nasılsın canım

sen nasılsın canım
2008 eylül doğumlu bir abide bende var canım bizimkide erkek istiyor arkadasım kardeşi erkek oldu bizimkide erkek olur diyor :))

sen nasılsın canım
Iyiym cok sukur ben de. Dua ediyorum bol bol hayirlisiyla saglikla 2nci kez anneligi tatmak icin
Ben gecen gun, oglum bak olursa kardesin kiz da olabilir erkek de, Allah bilir dedim; yoksa zaten karninda kiz bebek var da soylemiyo musun diye gozlerini belertti sipa

aynen yaa ben şimdi söylemedim daha ama yine de diyorum ki annecim bak kardeşin olduğu zaman kız da olabilir erkekde olabilir oda bana biliyorum ama erkek olsun diyo :))
Benm minik pasam bile hamilelikten oncce ne zaman sorsak hep erkek olsun diyordu

Aynen canım. Eylülde astroloji kursuna gitmeyi düşünüyorum hatta.
Ben Nuray Sayarı 'ya baktırmıştım.

Ağdayı bilmiyorum canım ama diğer konuda bir süredir hayatımdan en suçlu kimyasalları çıkartmaya çalışıyorum o kadar zor ki herşeyin içindeler. Özellikle parabenler, silikon ve koku içeren ürünler. Şampuan ve saç kremi için piyasada seçenek çok. Sabun söz konusu olunca doğal diye satılanlar içeriğine baktığında güvenli değil. Temiz kozmetik ise hem bulması çok zor hem de bulunca genelde pahalı. Bulaşık deterjanı, çamaşır yumuşatıcısı, çamaşır deterjanı, yer silme deterjanları, diş macunlarını vs. ise saymıyorum bile.
Benim yaptığım kendi manikür pedikür takımım var, oje çok nadir sürüyorum, şampuan ve kremim temiz ürün, kozmetik mümkün olduğunca temiz, sabunu ılık proses el yapımı yapan birinden alıyorum, kendi diş macunumuzu yapıyoruz, dudak nemlendiricisi ve makyaj çıkarıcı olarak hindistan cevizi yağı. Diğerleri üzerinde de çalışıyorum. Nasıl bırakacağımı kara kara düşündüğüm iki ürün var; çamaşır suyu ve çamaşır yumuşatıcısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…