Benim ikinci doğumda da şancı yüksekti ama ben hissetmiyordum açılma da oluyordu . Cihazlar hikaye değildir benceNst de sancılarım yüksek çıktı annişler . Ben hiç bir şey hissetmiyorum . Şaşırdı ebe . Cihazdan olabilir dedi . Bu cihazlar hikaye midir nedir? Doğru sonuç vermiyorlar demek ki
Ya okurken ben sinir oluyorum. Ne demek düşünememek, bal gibi düşünüyorlardir da işlerine gelmiyordur. Annem her hafta temizliğe geliyor bana yardıma, başından beri sorunlu geçti hamileliğin, ablam geliyor utumu yapıyor. Kv günüm var yardıma gel de gelin hizmeti görelim diyor güler mısın ağlar mısın? Hepsinin köküne kibrit suyu
Aaa kayınvalidenin dediğine bak. benim ki bir melek o zaman . 70 yaşında her yeri ağrıyor diye ben kıyamıyorum . Çok çok yemek yapmasını isterim o da çok Çok mecbur kalırsamYa okurken ben sinir oluyorum. Ne demek düşünememek, bal gibi düşünüyorlardir da işlerine gelmiyordur. Annem her hafta temizliğe geliyor bana yardıma, başından beri sorunlu geçti hamileliğin, ablam geliyor utumu yapıyor. Kv günüm var yardıma gel de gelin hizmeti görelim diyor güler mısın ağlar mısın? Hepsinin köküne kibrit suyu
Ooo bayağı düşükmüş... bu zmna kadar takip yapmadi mi doktorun? Geçmiş olsun. Inşallah bir an önce yükselir.7.8 'di en son iki ünite kan verildi
7 ocakta gel tekrar ölçelim dedi bakalım netice ne olacak.?
Onlar kv değil zaten, anne onlar. Bizimki de her zaman böyle değil yoksa hıc çekilmez. Arada tutuyor kv tarafı :) nedense bu hamilelikte biraz fazla tuttu ama doğum yaklaştıkça geçiyor.Öyle deme kız iyilerde var bak benin kaynanam doğumdan 1 ay önce geldi hala bende allah bin kere razı olsun oğlumu okula getirip goturuyo bütün işleri yapıyo yemek çamaşır bulaşık hersey onda ben bitek oğlumla ilgileniyorum arada istisnalarda var yani
Benim eşim de dalga geçiyor, niye kendini arkaya atıyorsun diyor, dedim öne yıkılacak gibi hissediyorum. Gecen de çoraplarımı giy.eye çalışıyordum baktim kapıda dikilmiş beni izleyip sırıtıyor, görüyorsun da niye yardim etmiyorsun diyorum, komedi filmi gibiymiş. Elimde kalacak en sonunda
Gelin havası atmak istiyor iste tek kötü yanı. Ama ben hiç o kalemde bir insan değilim.Aaa kayınvalidenin dediğine bak. benim ki bir melek o zaman . 70 yaşında her yeri ağrıyor diye ben kıyamıyorum . Çok çok yemek yapmasını isterim o da çok Çok mecbur kalırsam
Ebe diyor ki bu sancıyla burayı inletmeniz gerekirdi. Ben de tık yok.Benim ikinci doğumda da şancı yüksekti ama ben hissetmiyordum açılma da oluyordu . Cihazlar hikaye değildir bence
Anladım canım sağlıkla büyüsün meleklerimizHahaha suprizleri seviyoruz biz :)) A anneveoglusu evet planlı sezeryan doğumdu 9 ocak ama 3 gündür sancım vardı ve dr a gitmek istemedim. En son cumartesi gecesi ciddi anlamda gece regl sancısk tarzında sancım oldu. Doktorumda şehir dışında olacakmış pazar günü. Ne olur ne olmaz diye aldı bebeğimizi :)
Kac ciktiNst de sancılarım yüksek çıktı annişler . Ben hiç bir şey hissetmiyorum . Şaşırdı ebe . Cihazdan olabilir dedi . Bu cihazlar hikaye midir nedir? Doğru sonuç vermiyorlar demek ki
Yarın yapicak ıste. Inşallah yükselir yaaOoo bayağı düşükmüş... bu zmna kadar takip yapmadi mi doktorun? Geçmiş olsun. Inşallah bir an önce yükselir.
Ilginç bir şekilde şancı 80 100 olduğu halde çok hafif bele vuran adet sancısı oluyordu o kadar. ama açılma da oldu. Yanımdaki arkadaş beni alıp doğuma götürüyoruz dediklerinde şaşırdı nasıl olur hiç bağırmadı bile diye . Inşallah senin doğumun da boyle kolay olurEbe diyor ki bu sancıyla burayı inletmeniz gerekirdi. Ben de tık yok.Ama ilerde ağrılı olur değil mi? Siz de ağrı olmuş muydu açılma arttıkça
7 yıl ne ya? Az daha emzireymiş, gelin edene kadar :))Doğru şekilde emzirebilirsem eğer ihtiyacım olmazmış . Dr. Öyle demişti . Ben kullanmadım, doğru emzirdim dedi bayan hatta . Temizliğime gelen bayan da ilk kızını 7 yıl , ikinci kızını 2 yıl emzirmiş yarası hiç olmamış . İnşallah doğru yapabilirim
valla bende daha hiç perde ütülemedim, hatta geçen salondaki fonları bile attık onlar bile kırışık çıkmadı direk astık. Hangi ayarda yıkıyorsun?Öyle canim aman perde yıkadik kiriş kiris cikti millet diyor makinadan cikardı astim
Diye biz cikardik astik kirisik kirisik onu utuluyorduk ben plates topuna oturdum ucundan tuttum esimde utuledi bi perde iki fon kaldi utulenecek yarin devam edecegiz
Kontrol var yarin bizimde bakalim ne dicek
canım bende ilkinde öyleydim, şu duvarları tırmalaman lazımdı 100 ün üstünde demişti. Bende acı eşliğim yüksektir benim diye artistlik yapmıştım, 2-3 saat sonra öyle bi vurdu ki beni duvara :))Ebe diyor ki bu sancıyla burayı inletmeniz gerekirdi. Ben de tık yok.Ama ilerde ağrılı olur değil mi? Siz de ağrı olmuş muydu açılma arttıkça
Enjektör ile nasıl sagım yaptınız ve bebişede enjektör lemi verdiniz acabaSelam kızlar doğum yapan anneler size soruyorum bebeğinizi emzirme konusunda ne durumdasınız acaba? Benim bebeğim biliyorsunuzki prematüre o yüzden pek emziremiyorum ağzı çok minik birkaç emip bırakıyor hemen enjektör ile sağdım sütümü veriyorum sizler neler yapıyorsunuz doğum kilosu düşük olan bebeklerimiz var bu grupta takip ettiğim kadarıyla
Haklısın canım , iki hafta sonra inşallah kavuşmuş oluruz artık da ,bu kadar haftası geçti son haftaları daha farklı oluyor , geçmek bilmiyor :)Benimki hep asagidaydi canim koltuga falan oturdugumda bacaklarimi actigimda karnim degiyor koltuga aman etrafin dedigine aldiris etme herkesin kaderinde belli dogum tarihi biz o gunun gelmesini bekliyoruz bizimki asagidada ne oluyor gelmiyor geleside yok
Yorgun ve üzgün 10 gündür oğlum kuvezdeA anneveoglusu nasılsınız?
Kızlar çok heyecanlıyım ve çok da endişeliyim. Ameliyat fikri beni korkutuyor ama dik durmaya çalışıyorum. Bana ve bebeğime dua edin olur mu? Korkuma rağmen bebeğimi görebilmek için sezaryende uyanık olmak istedim. Dua edin bir sorun yaşamayalım. Forumu takip edemiyorum telaşımdan. Yarın inşallah Cihan'ımıza kavuşacağız. Hepinizi seviyorum ❤ Haberdar edeceğim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?