2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallah.bebegin de hayırlı olsun güle güle büyüt :)

Aynen bende oyleyim canim bu kisa zaman bi turlu gecmiyo sanki benimde persembe günü randevum var banada sezeryan icin gun verecek bakalim hepimiz icin hayırlısı olsun

Amin inşallah.benim bebek kilolu olduğu için sezeryan olur dedi büyük ihtimalle.daha kesin değil,perşembe belli olur.senin niye sezeryan ?

2 memeyi neredeyse 1 saate yakın emiyor sütüm de var çok şükür hala aç mıdır ki :/

Aç değildir herhalde.yarımşar saat yeter bence.ama tecrübeli anneler daha iyi bilir tabi.onlara sormak lazım.bir de instagramda emzirmeyle ilgili sayfalar var,oralarda çok güzel bilgiler veriyorlar yeni ve tecrübesiz annelere.takip et istersen.

Anladım canım.saglikla gelsinler de nasıl olursa olsun farketmez.
Aynen canim aslinda sezeryan kötü falan deniliyor ama ben ilkinden bildigim icin mi bilmiyorum ama o konuda rahatım sadece korktugum sonta torbasi takılırken ki an o cok ürkütüyor beni yoksa ben sonrasında 2. Günü ayaktaydim

Günaydın annisler... matrush bugün doğumun varmış. Sağlıkla kucağına al insallah.
2 memeyi neredeyse 1 saate yakın emiyor sütüm de var çok şükür hala aç mıdır ki :/
Canım yani aç mı bilmiyorum ama çok sık emzirmek bazen gaz sıkıntısına neden oluyor. Bebekler en çok emerken hava çekiyor içine çünkü.

Seninle günlerimiz aynı canim ve benimde perşembe günü randevum var. Benim ilki sezeryan ondan yüksek ihtimal sezeryan olacak benim de. 15 ocak demişti bana ama kesinlestirmemistik. Perşembe günü kesinleşir herhalde.

Canım bende sonda torbası anesteziden sonra takılmıştı önceden. O yuzden bunu okuyunca bir tirstim. Çok mu acıyor?

Ay çıkınca haber verrrr

Gunaydin kizlar
S Sevimlipanduf canim sütün varsa doyar senin kiz ayri kaldiginin acisini cikariyor bence:) benim oglumda da sütüm tasiyordu beyfendiyi 2 saat ayiramadigimi bilirim istemiyorlar ayrilmak

Ay yapsak da öncesi sonrası hiç önemli değil amaaa:)) bende yazmadı bayadir dedim biseyler vardır belki :)) bizimde çarşamba kontrolümüz:)) doktorumuz heveslendiriyo yolluyo bebisler vaktini bekliyo valla :)

Yok valla daha bişi. Tembek çıktı benimkiBugün kontrolüm vardı. Bebek hala yukarda. Aşağıya daha inmedi. Normal doğum istediğim için şimdilik bi sıkıntı yok bekliyoruz dedi doktor. Ben de sana sorucaktım. Günümiüz aynı seninle. Sen ne durumdasın

Gunaaaydinn herkesleree ❤❤ doktordan ciktik. 3550olmus bebisim daha buyukde olabilir ama bunu soyleyim dedi. Nst de ara ara 60lar 80leri gordum. Yavas yavas kendi agrilarin baslamis dedi daha oek asagi da inememia dedi. Suyu vs herseyi iyi dedi en onemlisi su asamada suyu dedi. Cuma tekrar su kontorlu ve nst icin cagirdi. Vee dediki 40i bikac gun gecince suniyi verip dogumu yaptirirz dedi. Yani haftaya oluyor.. max 10gun var dedi. Agrilarin siklasirsa gel hemen dedi ama ben hic hissetmiyorum..

Valla bende çarşamba gidicem bakalım doktor ne dicek hala iyiyim arada kasılma fln oluyo vakitte yaklasiyo heyecan karmaşık duygular içindeyim:)

ooo satdaşım maşallah kocaman olmuş, inş hiç suniye gerek kalmadan bugünlerde kendiliğinden oluverir

Aynen canım dün ayakta kaldım evde baya yürümüş oldum hareketliydim. Ağrılarım azaldı ama sonra bana bişe alerji yaptı ve öksürürken boğuluyordum dikiş yerlerim tekrar kat ve kat yanmaya ağrımaya başladı. Bugun de öyle yapcam bol hareket inşallah

Evet canım dün akşam çok hareket edince düzelmişti epey ta ki öksürük krizine kadar. Bugun daha iyi hissediyorum

Kızlar benim göğüs ucum var ama yumuşak bebeğim ağzına alsa da emme reflexi göstermio ilk doğdundan beri. Mama veriyoruz. Pompa da sağmıyor göğsümü tıkanıyor galiba. Ben de elimle masaj yapa yapa süt çıkarıyorum. Dün 15 cc çıkmıştır kaşıkla kızıma verdim. Böyle böyle artar inşallah

@efrahesila F flz_flz
Antalyalı hanımlar ses verin. Doğum yaptınız mii.

Ben de henüz gelişme yok. Yrn hem kendimi hem valizimi hazırlama niyetindeyim. Umarım hallederim.

Valla bende de bişi yok. Tembel çıktı benimki. Bugğn kontrolüm vardı. Hala aşağı inmemiş. Ne zaman iner iner mi bilmiyorum. Normal doğum istediğim için bekleyelim bi sıkıntı yok dedi doktor şimdilik. Senin nasıl bebek kanala girdi mi. Normal mi istiyorsun

[/USER] Gunaydın canım , hadi bakalım az kaldı. İnsallah en rahat saglıklı sekılde gelırBenımde sancılarım ıkı kere 60 ı gordu dr yavas yavas gelıyor sancıların dedi. Suyu da iyiymiş. Ama senin dr net konusmus en fazla 10 gun var diye, benimkisi dogum tarıhını değiştirdi son dk 13 ü diyordu sata göre 17 si demeye basladı anlamadım canım sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…