2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
evet doğru canım o yüzden ödem attıran şeyleri özellikle maydonoz tuketmeni öneririm birde otururken arkaya doğru yaslanarak değilde o ne doğru eğilip oturmaninda faydası var alaturka wc kullan mesela gibi..

Benimki de öyle canım şuan da çok uzun memede aktif kalıyor hatta arada memeyi çıkarıp bakıyorum süt geliyor mu keyfine mi vakit geçiriyor diye süt de geliyor, demekki büyüyor bizim kızçeler:))

Doğru şekilde emzirebilirsem eğer ihtiyacım olmazmış . Dr. Öyle demişti . Ben kullanmadım, doğru emzirdim dedi bayan hatta . Temizliğime gelen bayan da ilk kızını 7 yıl , ikinci kızını 2 yıl emzirmiş yarası hiç olmamış . İnşallah doğru yapabilirim

Maaşallah ne güzel yürüyüş yapmışsın . Yok ben yapamıyorum artık. Kanalda yavru kuş. Geceleri kasılma oluyor , korkuyorum

7 yıl mııı

evet doğru canım o yüzden ödem attıran şeyleri özellikle maydonoz tuketmeni öneririm birde otururken arkaya doğru yaslanarak değilde o ne doğru eğilip oturmaninda faydası var alaturka wc kullan mesela gibi..
Bebegin suyu da ödem olarak mi geçiyor, bunu bilmiyordum. Doktorum azaltmanın bir yolu yok malesef demisti. Alaturka ac çok zor, maydanoz hayatim boyunca yemedim ama öne doğru eğilerek oturmayı deneyeyim. Teşekkür ederim :)

Benimki hep asagidaydi canim koltuga falan oturdugumda bacaklarimi actigimda karnim degiyor koltuga aman etrafin dedigine aldiris etme herkesin kaderinde belli dogum tarihi biz o gunun gelmesini bekliyoruz bizimki asagidada ne oluyor gelmiyor geleside yok

Nst de sancılarım yüksek çıktı annişler . Ben hiç bir şey hissetmiyorum . Şaşırdı ebe . Cihazdan olabilir dedi . Bu cihazlar hikaye midir nedir? Doğru sonuç vermiyorlar demek ki

Ay yapsak da öncesi sonrası hiç önemli değil amaaa:)) bende yazmadı bayadir dedim biseyler vardır belki :)) bizimde çarşamba kontrolümüz:)) doktorumuz heveslendiriyo yolluyo bebisler vaktini bekliyo valla :)
Öyle canim aman perde yıkadik kiriş kiris cikti millet diyor makinadan cikardı astim
Diye biz cikardik astik kirisik kirisik onu utuluyorduk ben plates topuna oturdum ucundan tuttum esimde utuledi bi perde iki fon kaldi utulenecek yarin devam edecegiz
Kontrol var yarin bizimde bakalim ne dicek

Ya okurken ben sinir oluyorum. Ne demek düşünememek, bal gibi düşünüyorlardir da işlerine gelmiyordur. Annem her hafta temizliğe geliyor bana yardıma, başından beri sorunlu geçti hamileliğin, ablam geliyor utumu yapıyor. Kv günüm var yardıma gel de gelin hizmeti görelim diyor güler mısın ağlar mısın? Hepsinin köküne kibrit suyu

Aaa bir ördek daha. Bugün eşim güldü bana . Ne olmuş sana böyle dedi . Ben böyle yürüyecek kadın mıydım ah ahh
Benim eşim de dalga geçiyor, niye kendini arkaya atıyorsun diyor, dedim öne yıkılacak gibi hissediyorum. Gecen de çoraplarımı giy.eye çalışıyordum baktim kapıda dikilmiş beni izleyip sırıtıyor, görüyorsun da niye yardim etmiyorsun diyorum, komedi filmi gibiymiş. Elimde kalacak en sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…