2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yarın işe gitmiycem rahat rahat uyuycam dinlencem inşallah. Saat 10 da randevum var bakalım paşamız kilo aldı mı gelişimi nasıl. Son durumlar ne
kansizlik tekrar ölçülecek gün de 3 kez demir ilacı kullandım inşallah etki etmiştir.

Canım ne kadardi ki senin kan değerin?

Ay valla hiç bilmiyorum gayet iyiyim normalim bi muayene olduğu gün acaba dedim sonra bisey yok arada giden gelen şeyler hep bide sendende olmaz derken anlamadım ne demek isteidgni arkadasim
Sen yazinca bi heyecanlaniyorum mesajlarini heyecanla okuyorum tuh gene degilmis diyorum KuZum İkimizi umutsuz vaka olarak görüyorum bu oglanlar oynuyorlar bizle gelecek gibi heyecanlandirip geri cekiliyorlar
Yarin muanemiz var bakalim ne dicekler
Önce sen dogum yapacaksin sonra ben dediydi dersin cnm

Evde esyaniz kaldimi bari canim )

Hayırlı uğurlu olsun mevlütünüz canım şükür toparladın alışverişe çıktın bana da dua et nolur ayaklanayım iki resim eklicem beslenmeyle ilgili onlara bak emi

Hayırlı uğurlu olsun mevlütünüz canım şükür toparladın alışverişe çıktın bana da dua et nolur ayaklanayım iki resim eklicem beslenmeyle ilgili onlara bak emi
canım mesajları okuyamadım neyın var neoldu kıyamam ya

Canım çok süt bu sefer kanalları tıkar mastit olursun azı yarar çoğu zarar ortasını tutturana kadar bi ton acı çekiliyor =)
aynen hem ben nasıl oldum okadar güç kii aslaa pompasız gitmeyın doğuma kızlarr aslaa ben pompayla gittim ama 2gün hıc sagmadım nerden bilecektim hıc de demedıler ablam da yasadıgı halfe aklına gelmemıs bebısım.az emıyordu zaten mıdesının küçüklüğünden dolayı bırden süt dolunca tal kesıldı tıkanıklık oldu işte bolbol sağın mastite yakalanmayın

masallah cnm annen veya kv yardimci olmadilar mi hic bebekle cok zor buyuyo annesi ne guzel doyuyodur m etme midesi yavas yavas buyuyo artik
ettiler canım şu 2gunde ev mafolduannem zten 1hafta bendeydi sonra gıtmek zprunda kaldı yegenıme bakıyor bugun geldı şokoldu görunce ıslerı. kv gelen mısafrlerden gelen seylero toplamadlr bıgece sonra bılerek gelp.yapsnlar dıye yıkamadım baktm olck gb degl esıme toplattm.hıc sormadı kırlın var mı yok mu aklıma mı gelmıo bılmyrm herseyım düzenliydi cekmece ıclerım bıle karısmıshcbsye yetısemyrm bebek sevmeye sevlıo ama artk soran olmaynca ben de solemıyorum delrmek uzereym

Seni cok mu dinc gorduler canim elini ayagini cekti dibindeki insan ilginc dogrusu
Bak bebegin buyudukce emmesi güçlendikçe göğsündeki sikinti bitti cok şükür ,doyar annesi niye doymasin bebegin oyle dusunup etkileme kendini

Ay yapsak da öncesi sonrası hiç önemli değil amaaa:)) bende yazmadı bayadir dedim biseyler vardır belki :)) bizimde çarşamba kontrolümüz:)) doktorumuz heveslendiriyo yolluyo bebisler vaktini bekliyo valla :)

Allah yardimcin olsun canim o is cok zor bilirim ablamda ayni sekil kv oyle yani sevmeye gelir giderler ama gercekten olmaz yardimci olmalari lazim allahtan esin yapiyo

efrahuzeyfe F flz_flz
Antalyalı hanımlar ses verin. Doğum yaptınız mii.

Ben de henüz gelişme yok. Yrn hem kendimi hem valizimi hazırlama niyetindeyim. Umarım hallederim.
burdayım canım burdayım yerlerde yataklarda yuvarlaniyorum artık boyum da kısa biraz top gibi oldum göbekle beraber

Haklisin canim anne olmak boyle birsey galiba ondekini arkadaki beri hepsi dusunuluyor iyinyapmisin sonucta sirtind goturmuyorsun eksik olmasinda fazla mal goz cikarmaz

Bugün hala doğurmadın mı telefonlarından o kadar bunaldım ki kendimi yollara vurdum. Zaten eşimle de tartışmıştım canım sıkkındı. Yağmur, soğuk demedim aldim şemsiyemi çıktım. İn kızım az aşağıya diye konuşa konuşa 13000 adim yürümüşüm. Ayaklarım hala ağrıyor. Sonuç olarak ağzımdan çıkacak gibi eskisinden de yukarı çıktı, nefes alamıyorum o inat, ben inat doğmayacak bu, doğurma özürlüyüm ben herhalde. Suyun çok fazla dedi doktorum, nerdeyse olması gerekenin iki katıymış o yüzden sürekli bi sancım da var. Bir yerde su fazlaligi bebegin asagi inmesini zorlastirir gibi bir sey okudum, dogru mu acaba

Allah yardimcin olsun canim o is cok zor bilirim ablamda ayni sekil kv oyle yani sevmeye gelir giderler ama gercekten olmaz yardimci olmalari lazim allahtan esin yapiyo
sağolın canlar❤normalde benı bunaltırlar ıkı gundur onda da yatılı vardı ama sormasını beklerdım genel temzlk cuma yaparz dıo gorumcemle ben o gune kadar çöp evde mı yasıcam kızım sureklı meme ıstemese neyse ev topluyken zaten bırden dagılıyor ne zormus bebekle ıs yapmak sımdı uyudu uyucagıma ev topluyoruz esımle anlamadım gıttı dengesızlıklerı benı ıyı görduler aynen hep hc dnlenmedm kı bır nebze dınlenmedm yani Nilufer_3457 bakalm alıscam artık bu surece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…