Oyleymis canim.bende.tam bilmiyorum4 parmak olayı nedir ki? Göğüs altindan itibaren 4 parmak mi? Bende şuan o kadar yokta :)
Uyumazsan bekleriz...ben buralardayimŞimdi bi güzel duş alıp uyuyacağım umarım :) çok teşekkürler canım
Valla büyük ihtimal sezeryan olacak zaten. Ondan benim kafa rahat gibi..:Oyleymis canim.bende.tam bilmiyorum4 parmak varsa karnimiz inmismis ..ben kendimde anlamiyorum.valla
Canım ne kadardi ki senin kan değerin?Yarın işe gitmiycem rahat rahat uyuycam dinlencem inşallah.Saat 10 da randevum var bakalım paşamız kilo aldı mı gelişimi nasıl. Son durumlar ne
kansizlik tekrar ölçülecek gün de 3 kez demir ilacı kullandım inşallah etki etmiştir.
Sen yazinca bi heyecanlaniyorum mesajlarini heyecanla okuyorum tuh gene degilmis diyorum KuZum İkimizi umutsuz vaka olarak görüyorum bu oglanlar oynuyorlar bizle gelecek gibi heyecanlandirip geri cekiliyorlarAy valla hiç bilmiyorum gayet iyiyim normalim bi muayene olduğu gün acaba dedim sonra bisey yok arada giden gelen şeyler hepbide sendende olmaz derken anlamadım ne demek isteidgni arkadasim
Bende hatta çok dalga da geçtim koca bavul fln filan diye ama baktım olcak gibi değil öteki türlü de 2 el valizi goturmek gerekiyor denedim bavul en azından hepsi bi yerde derli düzenli ay napalimeşim dedi çanta nerde bileyim yerini bavul gözünün önünde duruyo halbuki tahmin edemedi herhal dedim burda bi şaşırdı ses etmedi hiç he tamam dedi dedim anca sığdı bakma öyle deli gibi
Hayırlı uğurlu olsun mevlütünüz canım şükür toparladın alışverişe çıktın bana da dua et nolur ayaklanayım iki resim eklicem beslenmeyle ilgili onlara bak emiKızlar 13ocakta mevlütümüzü yapacağuz nasıpsr bugün eşimle çıktık mevlüt elbisemi aldım. kızımla kombın yaptım ama evım darmadağın ne nerde belli değil canım okadar sıkkın ki eşyalarımo bulamıyorum gelenlerden kalan bulasıklar bıle bana kalıyor resmen eşim topluyor artık ev ısıne yardım yok ne hıkmetse kırlısepetım agzına dek dolu kızım 3gündür midesi mi büyüdü bılmıyorum sureklı emmek istyor fazla emiyor bıyandan atesım dındı emdıgı ıcın sütüm bosaldı ant kullanmaktan vazgectm dün kontrolumde dr.um ateslemmıyorsan baslama gözlemleyelım dedı şükür cıkmıyor daha ıyıyım. ama normal mi cok sık emmesı acaba doyamıyor mu dıye düşünüyorum ama hep emıyor doyamasa aglar memede de dıyor esım
canım mesajları okuyamadım neyın var neoldu kıyamam yaHayırlı uğurlu olsun mevlütünüz canım şükür toparladın alışverişe çıktın bana da dua et nolur ayaklanayım iki resim eklicem beslenmeyle ilgili onlara bak emi
aynen hem ben nasıl oldum okadar güç kii aslaa pompasız gitmeyın doğuma kızlarr aslaa ben pompayla gittim ama 2gün hıc sagmadım nerden bilecektim hıc de demedıler ablam da yasadıgı halfe aklına gelmemıs bebısım.az emıyordu zaten mıdesının küçüklüğünden dolayı bırden süt dolunca tal kesıldı tıkanıklık oldu işte bolbol sağın mastite yakalanmayınCanım çok süt bu sefer kanalları tıkar mastit olursun azı yarar çoğu zarar ortasını tutturana kadar bi ton acı çekiliyor =)
ettiler canım şu 2gunde ev mafolduannem zten 1hafta bendeydi sonra gıtmek zprunda kaldı yegenıme bakıyor bugun geldı şokoldu görunce ıslerı. kv gelen mısafrlerden gelen seylero toplamadlr bıgece sonra bılerek gelp.yapsnlar dıye yıkamadım baktm olck gb degl esıme toplattm.hıc sormadı kırlın var mı yok mu aklıma mı gelmıo bılmyrm herseyım düzenliydi cekmece ıclerım bıle karısmıshcbsye yetısemyrm bebek sevmeye sevlıo ama artk soran olmaynca ben de solemıyorum delrmek uzereymmasallah cnm annen veya kv yardimci olmadilar mi hic bebekle cok zor buyuyo annesi ne guzel doyuyodur m etme midesi yavas yavas buyuyo artik
Seni cok mu dinc gorduler canim elini ayagini cekti dibindeki insan ilginc dogrusuettiler canım şu 2gunde ev mafolduannem zten 1hafta bendeydi sonra gıtmek zprunda kaldı yegenıme bakıyor bugun geldı şokoldu görunce ıslerı. kv gelen mısafrlerden gelen seylero toplamadlr bıgece sonra bılerek gelp.yapsnlar dıye yıkamadım baktm olck gb degl esıme toplattm.hıc sormadı kırlın var mı yok mu aklıma mı gelmıo bılmyrm herseyım düzenliydi cekmece ıclerım bıle karısmıshcbsye yetısemyrm bebek sevmeye sevlıo ama artk soran olmaynca ben de solemıyorum delrmek uzereym
Ay yapsak da öncesi sonrası hiç önemli değil amaaa:)) bende yazmadı bayadir dedim biseyler vardır belki :)) bizimde çarşamba kontrolümüz:)) doktorumuz heveslendiriyo yolluyo bebisler vaktini bekliyo valla :)
Sen yazinca bi heyecanlaniyorum mesajlarini heyecanla okuyorum tuh gene degilmis diyorum KuZum İkimizi umutsuz vaka olarak görüyorum bu oglanlar oynuyorlar bizle gelecek gibi heyecanlandirip geri cekiliyorlar
Yarin muanemiz var bakalim ne dicekler
Önce sen dogum yapacaksin sonra ben dediydi dersin cnm
Allah yardimcin olsun canim o is cok zor bilirim ablamda ayni sekil kv oyle yani sevmeye gelir giderler ama gercekten olmaz yardimci olmalari lazim allahtan esin yapiyoettiler canım şu 2gunde ev mafolduannem zten 1hafta bendeydi sonra gıtmek zprunda kaldı yegenıme bakıyor bugun geldı şokoldu görunce ıslerı. kv gelen mısafrlerden gelen seylero toplamadlr bıgece sonra bılerek gelp.yapsnlar dıye yıkamadım baktm olck gb degl esıme toplattm.hıc sormadı kırlın var mı yok mu aklıma mı gelmıo bılmyrm herseyım düzenliydi cekmece ıclerım bıle karısmıshcbsye yetısemyrm bebek sevmeye sevlıo ama artk soran olmaynca ben de solemıyorum delrmek uzereym
burdayım canım burdayımefrahuzeyfe F flz_flz
Antalyalı hanımlar ses verin. Doğum yaptınız mii.
Ben de henüz gelişme yok. Yrn hem kendimi hem valizimi hazırlama niyetindeyim. Umarım hallederim.
Haklisin canim anne olmak boyle birsey galiba ondekini arkadaki beri hepsi dusunuluyor iyinyapmisin sonucta sirtind goturmuyorsun eksik olmasinda fazla mal goz cikarmazİlk doğumda ona da jöle felan koymuştum :)) bu sefer sadece bebekle bana. Zaten bebek bezi. Alt açma, bana ped derken onlar çok yer kapladı. İlk oğlum için de yedek kıyafet felan hazırladım ama onu ayrı bi sırt çntasına koydum, yanıma ziyarete geldiğinde yanlışlıkla çiş felan kaçırır, o soğukta o şekilde eve git gel yapmasınlar ıslak ıslak
sağolın canlar❤normalde benı bunaltırlar ıkı gundur onda da yatılı vardı ama sormasını beklerdım genel temzlk cuma yaparz dıo gorumcemle ben o gune kadar çöp evde mı yasıcam kızım sureklı meme ıstemese neyse ev topluyken zaten bırden dagılıyor ne zormus bebekle ıs yapmak sımdı uyudu uyucagıma ev topluyoruz esımle anlamadım gıttı dengesızlıklerı benı ıyı görduler aynen hep hc dnlenmedm kı bır nebze dınlenmedm yaniAllah yardimcin olsun canim o is cok zor bilirim ablamda ayni sekil kv oyle yani sevmeye gelir giderler ama gercekten olmaz yardimci olmalari lazim allahtan esin yapiyo
Benim hep aynı sanki :/ ay hadi İnşallah bir dahakine doguruyom diye yazAc ve tok karna gorne degisiyo
Son yarim saattir.koltuk.altim sizliyo yahayra alamettir insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?