2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günümüz yakınmış seninle sata göre 28 ocak görünüyor benim de şimdilik normal bakalım ne olur cuma günü 2700 idi benim de 37 +0 olduk bugün sancı vs çıkmadı şimdiye kadar nst de
Evet yakınız bakalım dogum ne zaman olucak
Senin normal mı görünüyo canım
Ben bugün nstyi.ogleden sonra cektircem kan sonuçlarını almaya gidince onu da gösteririm diye düşündüm.

Evet yakınız bakalım dogum ne zaman olucak
Senin normal mı görünüyo canım
Ben bugün nstyi.ogleden sonra cektircem kan sonuçlarını almaya gidince onu da gösteririm diye düşündüm.

Evet canım normal görünüyor 32 haftalıkken baş aşağı pozisyon almış.Hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin inşallah

Evet cnm benim 1. De normal. Bekliyoruz kanala girmiş karnim biraz indi ama doğum belirtisi yok. Çarşamba randevum var bakalım ne diyecek. Geçen hafta 3kg olmuştu

Sağol cnm. Günü yaklaştıkça ben çok stres yapıyorum etrafındaki herkese hırçın davraniyorum. Hayırlısı yla atlatsam şu doğumu.
Bende çok gerilmiştim canım hastaneye yatış yapıp odaya çıkınca dedim ki oğlum bugün doğacak yani gerilsemde acı çeksemde doğacak en az hasarla atlatmam gerek hep sakin olmaya çalıştım hatta garip gelecek ama ameliyat ışınlarından naptıklarını izledim =) bide kan bile aldıramam insana bir cesaret geliyor cidden Allah yardım ediyor..

Gunaydin.. bu da bir umut :) bosver hissetmede agrin olsun..

Kızlar alinti yapamadım hepinize çok teşekkür ederim
Süt konusunda nasılsınız benim sutum 3. Gün gelmeye başladı ve çok az. Canım çok sıkılıyor ağlıyorum :// çok stresliyim.
Artar mı
Neler yapmam lazım.

Eveet ❤❤ ama suniden korkuyorum. Daha dogrusu suniyle baslayip bosuna agri cekip sezeryana donmesinden
İnşallah kendi sancıların başlar canım gayet iyi ilerledin çünkü

Evet cnm benim 1. De normal. Bekliyoruz kanala girmiş karnim biraz indi ama doğum belirtisi yok. Çarşamba randevum var bakalım ne diyecek. Geçen hafta 3kg olmuştu

Benimki de girerse başka bi sıkıntı yok şükür. 3200 olmuş bu hafta kilosu da . Hayırlısıyla sağ salim gelsinler inşallah

İnsallah kuzumm❤❤ benimki cok fazla bekletmiyor da o yuzden galiba suniyi veririm haftaya diyor.. o yuzden net konustu seninki kendi sancini beklicek gibi
Olabilir canim ,inşallah suniye gerek kalmaz bakalım bu hafta çoğumuz için kritik 40 a girecek çok kişi var , neler olacak, hiç gerek kalmasın , sunilere, şıp diye gelsinler

Canim aglayip strese girme benimde 2. Gunu aksami azar azar gelmeye baslamisti eve cikinca voleybol topu kadar oldu mastitten zor döndüm dus alabiliyorsan al alamiyorsan gogsune sicak havlu uygulamasi yap, sonrasinda gogus masaji yap , bebegini sutun gelsede gelmesede memende tuttur en iyi onlar getiriyor aslinda emerek, su ic ve gelmeyecek diye dusunme

Dualarım seninle canım benim Allahım hayırla ve tez zamanda evinize çıkartsın kuzunuzu... O duyguyu çook çok iyi biliyorum yüreği yanmış anne duası.. İnşaAllah kabul görür.. Kendini dinç tut bebeğin senin üzülmeni hisseder bana öyle demişti küvez hemşireleri ben her küvezin başına ağliyarak gitmiştim :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…