2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ooo satdaşım maşallah kocaman olmuş, inş hiç suniye gerek kalmadan bugünlerde kendiliğinden oluverir
İnsallah insallah ama inmiyo ki bebis bende de hic. Sancim da yok. Doktorda cok suni vermek istemio ama cok fazlada bekletmek de istemiyor. Gelsinler artik yaa❤

İnsallah kuzumm❤❤ benimki cok fazla bekletmiyor da o yuzden galiba suniyi veririm haftaya diyor.. o yuzden net konustu seninki kendi sancini beklicek gibi

Doktordan geldik kızlar
Bizim paşa 2700 olmuş çok şükür on gün önce 2300 dü .
Suyu iyi keyfi yerinde.
kafasını kanala yerleştirmeye çalışıyo dedi doktorumuz. Boyu da 48 cm.
Doktorumuz en fazla ayın 28 ine kadar normal icin bekleriz dedi. Inşallah fazla bekletmeden gelir bizim paşa

Bu da bilmediğim bir şey. Kaç dk. Emzirmeli. 2 saatte bir emzirmeliyiz onu biliyoruz tamam da kaç dk. Sürmeli . Öğrenirsen yaz canım öğrenelim

Bende bu sabah iyi uyandım canım hala hızlı hareket ediyorum şükür iyileşeceğiz inşallah

Canim gogsunu acinca ucunu bebege vermeden iki parmak arasinda ovusla belirginlestir sonra derisi geliyorsa kahve rengi yeriyle birlikte derisini cekerek ver agzina kadar elinle sen sok beni bebek hemsiresi oyle yapmıştı o sekil kapti memeyi o aktif emince sütün hemen gelir insallah

Bir an önce yavruna kavuşmanı diliyorum canım ve sabır Miniğin de sana kavuşmayı iple çekiyordur

Yaaaa bak yaklaşmış senin de çok heyecanlı

Haftaya doğsun inşallah yaa az evi filan temizleyim az uyuyum dinleniyim eksikleri tamamlayım haftaya müsaitim buyursun gelsin hayırla

Maşallah kuzuna canım.benimde öyle 100de gördük sancıda hiç açılman var mı?
Bakalım bana yarın ne diyecek.

38 haftalığız bugün. Sabah az sancı ve az su gelmesiyle hastaneye geldik. Yatış verildi. Doğum olur dedi doktorumuz. Bugün doğuracağım galiba kızlar :)
Hadi hayirlisi canim.
Summessebile yesserah
Summe ematehü fe akberah bunu sürekli tekrar et açılmaya çok yardımcı anlamadan doğum yaparsın

Sıcak duş aldın mı canım? O da getiriyormuş sütü

Sabaha kadar uyuyamadım, çok rahatsız bir geceydi ya. Bebek iyice yukarıdaydı kaburgalarımı çok rahatsız etti
Bende uyuyamiyorum kalçalarımin kenarları çok ağrıyor.vajinama baskı yapıyor ayağı kalkınca yürümekte zorluk çekiyorum

Canlar söylemeden edemicem lütfen dikkat edin A anneveoglusu nun durumundan tahmin etmiştim doktor doğuma gel demişti son 3 hafta kontrol vermemişti benim aşırı kasılmalarım oluyordu burda doğum doktoru olmadığı için nst çekip sancı yok diye bişey yok diyorlardı ama son 2 hafta çok kasılma yaşamıştım bebeğimin gelişimi durmuş 35+5 te görmüştü en son doktor doğuma girmeden ultrasona girdim ve 36+5 e kadar yani 3 haftada sadece bir hafta büyümüş.. Lütfen kasılmaları dikkate alın sancınız yok diye dikkate almamazlık etmeyin ben çok üzüldüm şükür bişey başına gelmeden dünyaya geldi ama olabilirdi de..

Günümüz yakınmış seninle sata göre 28 ocak görünüyor benim de şimdilik normal bakalım ne olur cuma günü 2700 idi benim de 37 +0 olduk bugün sancı vs çıkmadı şimdiye kadar nst de

Maşallah minişine canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…