Canim gogsunu acinca ucunu bebege vermeden iki parmak arasinda ovusla belirginlestir sonra derisi geliyorsa kahve rengi yeriyle birlikte derisini cekerek ver agzina kadar elinle sen sok beni bebek hemsiresi oyle yapmıştı o sekil kapti memeyi o aktif emince sütün hemen gelir insallah
Ya canım inşallah alır onu da denedik ama emmiyor. Sonra fark ettim ki sütü çekince göğsümden çıkmıyor süt. Elimle sıka sıka getiriyorum farklı bi durum yani
İnsallah kuzum benim ❤ ama benimki inmio bile nerdeyse agzima cikicak hala.. sen de bi an once iyice toparlan insallah kardeside bebisine alisir bi an once ❤❤
Olabilir canim ,inşallah suniye gerek kalmaz bakalım bu hafta çoğumuz için kritik 40 a girecek çok kişi var , neler olacak, hiç gerek kalmasın , sunilere, şıp diye gelsinler
7 yıl ne ya? Az daha emzireymiş, gelin edene kadar :))
valla bende daha hiç perde ütülemedim, hatta geçen salondaki fonları bile attık onlar bile kırışık çıkmadı direk astık. Hangi ayarda yıkıyorsun?
canım bende ilkinde öyleydim, şu duvarları tırmalaman lazımdı 100 ün üstünde demişti. Bende acı eşliğim yüksektir benim diye artistlik yapmıştım, 2-3 saat sonra öyle bi vurdu ki beni duvara :))
Kuzumben ilkkez yikadim esime hep diyorum yikayalim biz takamayiz diye basindan atiyordu hep mutfaktakiler zebra onlari yikadimda
Zaten bir mutfak zebra diger odalar 4 odada fon stor tül heryer mekanizma oldugu icin benim tek basima yapabilecegim birsey degildi esime kalsa dahada yikamicaktida artik zorla yaptirdim
İki gundur onlarla urasiyor bi on sene yetsin diyo )
Benim kuzu zor doğumda pis su yuttu ve ciğerlerinde nefes sorunu oldu Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah hepimize bu gün bize çok dua et oldumu canım
Canm çok geçmiş olsun ben atlamışım bazı mesajları inşallah sağ salim eve alırsınız bir an önce bebeğinizi. Bizim de yakın zamanda doğum yapan bir tanıdığın başına geldi, o da atlattı çok şükür. Zaten bunları duyduktan sonra korkuyor insan 40. Haftadan sonra beklemek istemiyorum hiç
Kızlar alinti yapamadım hepinize çok teşekkür ederim
Süt konusunda nasılsınız benim sutum 3. Gün gelmeye başladı ve çok az. Canım çok sıkılıyor ağlıyorum :// çok stresliyim.
Artar mı
Neler yapmam lazım.
Artar. Stres sütün düşmanıdır ama kendinizi iyi hissettirecek şeyleri sağlamaya çalışın, sütün arttığına ve yeteceğine inanın. Tomris’in emzirme notları diye yazarsanız çıkar, onları okuyun. Çok klasik olacak ama bol su içip uyuyabildiğiniz kadar uyuyun.
Haklısın canım , iki hafta sonra inşallah kavuşmuş oluruz artık da ,bu kadar haftası geçti son haftaları daha farklı oluyor , geçmek bilmiyor :)
Bakalım senin ne zaman gelecek benim bacaklarımin bile yukarısında göbek :)
Yok esim dalga geciyor yakinda karnin ayaklarina gelecek diye ama doguma son 4gun gozukuyor 40 hafta bitmesine yani ama hala gelmedi geleside yok daha bi dokuz aydaha kal desek hayir demicek
An itibariyle halen daha perde utuluyorduk sukur bitti simdi gelebilir sipa ev tertemiz oldu dip kose hastanyede 3ten sonra gidicez canim cikinca yazarim
An itibariyle halen daha perde utuluyorduk sukur bitti simdi gelebilir sipa ev tertemiz oldu dip kose hastanyede 3ten sonra gidicez canim cikinca yazarim
Ya benimkide ole uyuyo hep. Esim ordan ise gectigi icin hep sabah erken randevum o zamanda kizim uyuyor doktordan cikinca kipir kipir hadi guzel haberlerle sen gel ❤❤
Ya benimkide ole uyuyo hep. Esim ordan ise gectigi icin hep sabah erken randevum o zamanda kizim uyuyor doktordan cikinca kipir kipir hadi guzel haberlerle sen gel ❤❤
Bizim de aynı şekilde canm, hastaneden sonra eşim işe gittiği için hep sabah erken saate alıyoruz randevuları o yüzden genelde uyuyor oluyor bizimki de :) doktor da nst ye girdiğin zaman 3 dakikada bir dürt uyansın dedi hatta ilk seferinde bilmediğimden tekrarlatmıştı nst yi