2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ya canım inşallah alır onu da denedik ama emmiyor. Sonra fark ettim ki sütü çekince göğsümden çıkmıyor süt. Elimle sıka sıka getiriyorum farklı bi durum yani

Kuzumben ilkkez yikadim esime hep diyorum yikayalim biz takamayiz diye basindan atiyordu hep mutfaktakiler zebra onlari yikadimda
Zaten bir mutfak zebra diger odalar 4 odada fon stor tül heryer mekanizma oldugu icin benim tek basima yapabilecegim birsey degildi esime kalsa dahada yikamicaktida artik zorla yaptirdim
İki gundur onlarla urasiyor bi on sene yetsin diyo )

Canm çok geçmiş olsun ben atlamışım bazı mesajları inşallah sağ salim eve alırsınız bir an önce bebeğinizi. Bizim de yakın zamanda doğum yapan bir tanıdığın başına geldi, o da atlattı çok şükür. Zaten bunları duyduktan sonra korkuyor insan 40. Haftadan sonra beklemek istemiyorum hiç

Artar. Stres sütün düşmanıdır ama kendinizi iyi hissettirecek şeyleri sağlamaya çalışın, sütün arttığına ve yeteceğine inanın. Tomris’in emzirme notları diye yazarsanız çıkar, onları okuyun. Çok klasik olacak ama bol su içip uyuyabildiğiniz kadar uyuyun.

Yok esim dalga geciyor yakinda karnin ayaklarina gelecek diye ama doguma son 4gun gozukuyor 40 hafta bitmesine yani ama hala gelmedi geleside yok daha bi dokuz aydaha kal desek hayir demicek

bgn 4 te inş, kasıklarımda bi ağrı var bakalım nst de bişey çıkacak mı? Oraya gidince kımıldamıyo bile benim inatçı sıpam
Ya benimkide ole uyuyo hep. Esim ordan ise gectigi icin hep sabah erken randevum o zamanda kizim uyuyor doktordan cikinca kipir kipir hadi guzel haberlerle sen gel ❤❤

Ya benimkide ole uyuyo hep. Esim ordan ise gectigi icin hep sabah erken randevum o zamanda kizim uyuyor doktordan cikinca kipir kipir hadi guzel haberlerle sen gel ❤❤
Bizim de aynı şekilde canm, hastaneden sonra eşim işe gittiği için hep sabah erken saate alıyoruz randevuları o yüzden genelde uyuyor oluyor bizimki de :) doktor da nst ye girdiğin zaman 3 dakikada bir dürt uyansın dedi hatta ilk seferinde bilmediğimden tekrarlatmıştı nst yi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…