Kızlaaar size acil bişe sorcam ayağıma bi baktım şok oldum ayaklarım o kadar çok şişki inanılmaz yüzüklerim efendisindeki cücelerin ayakları gibi. Doktorum normal dedi ama bana normal gelmedi ya
Benim oğlum 18.9 cıktı sarılığı bir gece fototerapi aldı ama bende yanında kaldım 2 saatte bir emzirdim ertesi aksam çıktık seninkide uzun sürmez korkma canım çok geçmiş olsun
Bugün kontrolüm vardı. Benim minnoş bir hayli ilerde görünüyor. Doktor daha fazla beklemeyelim alalım dedi. Yarın anestesi ile görüşmem var, çarşamba saat 11 de kavuşma zamanı Çok heyecanlıyım
Canim bol emzirme ile gecer hemencecik. Sende sutunu sağ ışık altından almadan hemen versinler sık sık.
Canım ilişkide korunmadan olursa oluyor o. Ama hamilelikte özellikle son aylarda korunarak olması tercih ediliyor...
Yok canım idrar yaptigimiz yere takilan bir torba. Benim ilk dogumumda uyusturulduktan sonra takildi hic anlamadim varlığını bile... cikarirlarken anladim alttan birşey takıldığını.
Ay sonda yazmıssın su olarak anladım :)) bana da anestezi etkisindeyken takılmış anlamadım. Ama anestezi öncesi takılan arkadaslarım cok acıdığını söylemişlerdi
4020 gr dedi canım. Vajinal doğum seni de bebeği de zorlar, gelmezse vakum deneriz o da olmazsa sezaryene geçeriz dediği için hiç vajinal denemeyip direkt sezaryen olacak. Hayırlısı artık