2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlaaar size acil bişe sorcam ayağıma bi baktım şok oldum ayaklarım o kadar çok şişki inanılmaz yüzüklerim efendisindeki cücelerin ayakları gibi. Doktorum normal dedi ama bana normal gelmedi ya
Benim 10 günü bulmustu dev ayagi gibiydi cok normal canim ayrica bebegini emzirmene de cok sevindim bol bol sütun olsun insallah

Benim oğlum 18.9 cıktı sarılığı bir gece fototerapi aldı ama bende yanında kaldım 2 saatte bir emzirdim ertesi aksam çıktık seninkide uzun sürmez korkma canım çok geçmiş olsun
Bana da 3 saatte bir gel dediler bu gece hastanede kalıcam zaten gerekirse daha bol süt veririm inşallah cabuk geçer sağol canım size de geçmiş olsun

Ne kadar olmus minnosun ❤❤ ayy gercekten mii hic bisey kalmamiiiss ❤❤ saglicaklaa ❤

Kizlar devlette acil sez diyor oksijen giden damarlarda sorun var allah rizasi icin dua edin bi fatiha okuyuverin
Allah yardimcin olsun panik yapma günün gelmis zaten olursun sezeryan kurtulursunuz bebegin ve sende Allahin izniyle

Ay sonda yazmıssın su olarak anladım :)) bana da anestezi etkisindeyken takılmış anlamadım. Ama anestezi öncesi takılan arkadaslarım cok acıdığını söylemişlerdi

Ne kadar olmus minnosun ❤❤ ayy gercekten mii hic bisey kalmamiiiss ❤❤ saglicaklaa ❤
4020 gr dedi canım. Vajinal doğum seni de bebeği de zorlar, gelmezse vakum deneriz o da olmazsa sezaryene geçeriz dediği için hiç vajinal denemeyip direkt sezaryen olacak. Hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…