2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Devlet hast.heralde genel oluyo hep.bizim isteğimize bırakmıyolar diye biliyorum.bide çok sürmüyo ki doğum herşey yolunda giderse.
Ama sorduklarına göre yapıyorlar demek ki.. bir de genel anesteziden sonra kendine gelmesi uzun sürer kusma gibi etkileri de var ve sütü hemen gelmeyebilir diye biliyorm ama kendi tercihi tabi yine

Benim oğlum 18.9 cıktı sarılığı bir gece fototerapi aldı ama bende yanında kaldım 2 saatte bir emzirdim ertesi aksam çıktık seninkide uzun sürmez korkma canım çok geçmiş olsun

Bende seni merak ediyordum canım , hadi bakalım inşallah bir dahakine dogurdum diye gelirsin, sağlıkla :)

Ama sorduklarına göre yapıyorlar demek ki.. bir de genel anesteziden sonra kendine gelmesi uzun sürer kusma gibi etkileri de var ve sütü hemen gelmeyebilir diye biliyorm ama kendi tercihi tabi yine
Özelde muayane oluyodu da. yatışım yapılcaktı devlete geldik anladım ben.
Öyle soruyolarsa iyi.

Canim korkma hic T tanem-tane20 insallah bebeginle kisa bir zamanda kavuscaksin ❤ onemli olan 2nizinde sagligi ne yolla oldugu degil. ayrica belinde de sorun vardi boyle olmasi belkide cok daha hayirli senin icin

Gecmis olsun canim..hastanede daha cabuk dusuyo...iyi dusun..hemencik.cikar insallah

Geçmiş olsun canım bir an önce kavuşursunuz umarım

Oda dogru ona birsey olmasin ama insan korkuyor genelmi belden ugusturmami istiyorsun diye sordu birsey diyemedim
Napsamki hangisi daha saglikli olir ayaga daha cabuk kalkmama yardimci olur ki
Canım ben ikisinide deneyimlemiş biri olarak sana spinal öneririm genelde uyanır uyanmaz ağrılarla gözlerini açıyorsun ama spinalde 2 3 saat boyunca uyusuklugun devam ediyor ve o ilk ağrıları hissetmeden atlatmış oluyorsun genelde bi süre sonra mide bulantısı ve kusma yaşıyorsun narkozu atmak için buda dikişlerinde ağrıya neden oluyo ama spinalde böyle bir sıkıntı yok hem kendinde olup bebeğinin doğduğu o ana sait olmak cok cok baska sağlıkla al yavrunu kucagina

Hadi hayırlısı, kendiliğinden gelsin hemencik minik

Ben de aynı durumdayım doğuma hazırlanıyorlar heralde bi anormallik olduğunu sanmıyorum ama kendini en iyi sen tanırsın kötü hissediyorsan bekleme bence
Yok canim oyle cok kötü degilim dinlenince geçiyor benim gibi olanlarida duyunca rahatliyorum biraz tesekkur ederim

her hamilelik ayni olmuyor canim bende onu anladim mesela benim bu 2. Kizim
Ilk kizimda o kadar rahattim ki hamilemiyim hic bilmiyordum ama bunda 7. Aydan beri agirlastim hep bi bitkinlik halsizlik hayirlisiyla bi doğum olsaydi az kaldi ama sanki uzun surecek gibi

Aynı durumu yaşıyorum o hareketli çocuk gitti.karnim çoğunlukla sert.doktorum a sordum doğuma hazırlık yapıyor bebeğin hareketlerini say günde 10kez ediyorsa sikinti yok dedi.
Gerxekten mi benim 10 bulmaz 10kez sertlesir sabahlari biraz dalgalanir gibi hissederim bide gece cogunlukla sertlesiyor 2 gunum kaldi kontrole inşallah bisey olmaz o zamana kadar

Ay hadi cok sevindim.girebildikce haberdar et bizi..

Oda dogru ona birsey olmasin ama insan korkuyor genelmi belden ugusturmami istiyorsun diye sordu birsey diyemedim
Napsamki hangisi daha saglikli olir ayaga daha cabuk kalkmama yardimci olur ki
Canim hayirlisi buymus bence..senin bel agrin beni bile korkutuyodu..sezeryan senin icin iyi bir secenek bence... hic korkma hemen toparlanirsin..yeterki saglikli olun ikinizde..

Canim bol emzirme ile gecer hemencecik. Sende sutunu sağ ışık altından almadan hemen versinler sık sık.

İlişkiden sonra oluyor bende cunkum baya baya da geliyor bende nisan olmadığından kesin karar verdim artık 1 2 gün oluyo bide çatı muayenesinden sonra

Canım ilişkide korunmadan olursa oluyor o. Ama hamilelikte özellikle son aylarda korunarak olması tercih ediliyor...

tethyss canım su torbası mı bilmiyorum ama dikişlerimin üzerine bi ağırlık koymuslardı ben hiç acı hissetmedim. Zaten anestezi etkisi geçti aldılar üstümden
Yok canım idrar yaptigimiz yere takilan bir torba. Benim ilk dogumumda uyusturulduktan sonra takildi hic anlamadim varlığını bile... cikarirlarken anladim alttan birşey takıldığını.

Kızlaaar size acil bişe sorcam ayağıma bi baktım şok oldum ayaklarım o kadar çok şişki inanılmaz yüzüklerim efendisindeki cücelerin ayakları gibi. Doktorum normal dedi ama bana normal gelmedi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…