Ama sorduklarına göre yapıyorlar demek ki.. bir de genel anesteziden sonra kendine gelmesi uzun sürer kusma gibi etkileri de var ve sütü hemen gelmeyebilir diye biliyorm ama kendi tercihi tabi yineDevlet hast.heralde genel oluyo hep.bizim isteğimize bırakmıyolar diye biliyorum.bide çok sürmüyo ki doğum herşey yolunda giderse.
Benim oğlum 18.9 cıktı sarılığı bir gece fototerapi aldı ama bende yanında kaldım 2 saatte bir emzirdim ertesi aksam çıktık seninkide uzun sürmez korkma canım çok geçmiş olsunKızlar bebeğin sarılık olmuş değer 20 yatısı yapıldı ne kadar yatar ne zaman çıkar bilmiyorum emiyordu da bi sorun yoktu eşimle ikimizin kan grubundanoliyormus ilk oğlum da olmuştu o yatmadı çok sinirim bozuldu ya tam kavuştuk derken yavrusu kuvozde ilanları daha iyi anladım inşallah uzum sürmez son ayrılıklarına olur böyle sarılık geçiren oldu mu kaç günde cıktı iyice sinirlerim bozuldu
Bende seni merak ediyordum canım , hadi bakalım inşallah bir dahakine dogurdum diye gelirsin, sağlıkla :)Sonunda yola çıktı galiba benimki. Bugun kontrolum vardi 3 cm acilmam varmis. Doktorum eliyle vajinal müdahalede bulundu dogumu hızlandırmak icin biraz canım yandı nişanım geldi. Bugun gelmeye devam edebilir endise etme dedi kahverengi geliyor. Kasılmalar siklasirsa veya su gelirse gidicez hastaneye. Persembe gunu çağırdı eger dogum baslamazsa. Ctesi gunu şehir dışına çıkacakmış her turlu ctesi öncesi doğumum baslayacak. Ins suni sancıya gerek kalmadan kendi gelir...
Özelde muayane oluyodu da. yatışım yapılcaktı devlete geldik anladım ben.Ama sorduklarına göre yapıyorlar demek ki.. bir de genel anesteziden sonra kendine gelmesi uzun sürer kusma gibi etkileri de var ve sütü hemen gelmeyebilir diye biliyorm ama kendi tercihi tabi yine
Gecmis olsun canim..hastanede daha cabuk dusuyo...iyi dusun..hemencik.cikar insallahKızlar bebeğin sarılık olmuş değer 20 yatısı yapıldı ne kadar yatar ne zaman çıkar bilmiyorum emiyordu da bi sorun yoktu eşimle ikimizin kan grubundanoliyormus ilk oğlum da olmuştu o yatmadı çok sinirim bozuldu ya tam kavuştuk derken yavrusu kuvozde ilanları daha iyi anladım inşallah uzum sürmez son ayrılıklarına olur böyle sarılık geçiren oldu mu kaç günde cıktı iyice sinirlerim bozuldu
Geçmiş olsun canım bir an önce kavuşursunuz umarımKızlar bebeğin sarılık olmuş değer 20 yatısı yapıldı ne kadar yatar ne zaman çıkar bilmiyorum emiyordu da bi sorun yoktu eşimle ikimizin kan grubundanoliyormus ilk oğlum da olmuştu o yatmadı çok sinirim bozuldu ya tam kavuştuk derken yavrusu kuvozde ilanları daha iyi anladım inşallah uzum sürmez son ayrılıklarına olur böyle sarılık geçiren oldu mu kaç günde cıktı iyice sinirlerim bozuldu
Canım ben ikisinide deneyimlemiş biri olarak sana spinal öneririm genelde uyanır uyanmaz ağrılarla gözlerini açıyorsun ama spinalde 2 3 saat boyunca uyusuklugun devam ediyor ve o ilk ağrıları hissetmeden atlatmış oluyorsun genelde bi süre sonra mide bulantısı ve kusma yaşıyorsun narkozu atmak için buda dikişlerinde ağrıya neden oluyo ama spinalde böyle bir sıkıntı yok hem kendinde olup bebeğinin doğduğu o ana sait olmak cok cok baska sağlıkla al yavrunu kucaginaOda dogru ona birsey olmasin ama insan korkuyor genelmi belden ugusturmami istiyorsun diye sordu birsey diyemedim
Napsamki hangisi daha saglikli olir ayaga daha cabuk kalkmama yardimci olur ki
Hadi hayırlısı, kendiliğinden gelsin hemencik minikSonunda yola çıktı galiba benimki. Bugun kontrolum vardi 3 cm acilmam varmis. Doktorum eliyle vajinal müdahalede bulundu dogumu hızlandırmak icin biraz canım yandı nişanım geldi. Bugun gelmeye devam edebilir endise etme dedi kahverengi geliyor. Kasılmalar siklasirsa veya su gelirse gidicez hastaneye. Persembe gunu çağırdı eger dogum baslamazsa. Ctesi gunu şehir dışına çıkacakmış her turlu ctesi öncesi doğumum baslayacak. Ins suni sancıya gerek kalmadan kendi gelir...
Yok canim oyle cok kötü degilim dinlenince geçiyor benim gibi olanlarida duyunca rahatliyorum biraz tesekkur ederimBen de aynı durumdayım doğuma hazırlanıyorlar heralde bi anormallik olduğunu sanmıyorum ama kendini en iyi sen tanırsın kötü hissediyorsan bekleme bence
her hamilelik ayni olmuyor canim bende onu anladim mesela benim bu 2. KizimBenim de aynı öyle .bi gerinme haraketi gibi olup assagı bi baskı oluyo .sanki bi anda su akıp gitcek gibi bide kasıklarım da belki yakınında böyle karıncalanmı gezinmeler.karnımın üst kısmı resmen goguslerimle birlesmiş şekilde hiç boşluk yok heralde fögüs olmazsa agzıma kadar yukarı çıkardı karnım:))))
İki hafta önce sancıların var erken doğum riski demişti bana.
Daha öncekiler sezeryan bide dikişlerin zarar görebilir demişti sancılardan dolayı.haftaya tekrar gidiyim diyorum bakalım.
Hem iri hemde iki hafta önde olduğu için böyledir deyip ferah tutmaya calısıyorum kendimi.ayaga kalktıgım da sanki karnımda assagı çok agır bişey taşıyomuşcadına alttan tutmak geliyo:))
İki tane doğum yaptım ama hiç böyle yaşamadım.Ondan çok tedirginim
Aslinda bu doneme kadar cok iyi geldik :) ama artik sabirsiz olmamizda normal...Gercekten ne olcak belirsiz.. persembe mi randevun bende cumayi iple cekiyorum :) ins kendi sancilarim olmustir diye. Niye boyle olduk biz :)))
Gerxekten mi benim 10 bulmaz 10kez sertlesir sabahlari biraz dalgalanir gibi hissederim bide gece cogunlukla sertlesiyor 2 gunum kaldi kontrole inşallah bisey olmaz o zamana kadarAynı durumu yaşıyorum o hareketli çocuk gitti.karnim çoğunlukla sert.doktorum a sordum doğuma hazırlık yapıyor bebeğin hareketlerini say günde 10kez ediyorsa sikinti yok dedi.
Ay hadi cok sevindim.girebildikce haberdar et bizi..Sonunda yola çıktı galiba benimki. Bugun kontrolum vardi 3 cm acilmam varmis. Doktorum eliyle vajinal müdahalede bulundu dogumu hızlandırmak icin biraz canım yandı nişanım geldi. Bugun gelmeye devam edebilir endise etme dedi kahverengi geliyor. Kasılmalar siklasirsa veya su gelirse gidicez hastaneye. Persembe gunu çağırdı eger dogum baslamazsa. Ctesi gunu şehir dışına çıkacakmış her turlu ctesi öncesi doğumum baslayacak. Ins suni sancıya gerek kalmadan kendi gelir...
Canim hayirlisi buymus bence..senin bel agrin beni bile korkutuyodu..sezeryan senin icin iyi bir secenek bence... hic korkma hemen toparlanirsin..yeterki saglikli olun ikinizde..Oda dogru ona birsey olmasin ama insan korkuyor genelmi belden ugusturmami istiyorsun diye sordu birsey diyemedim
Napsamki hangisi daha saglikli olir ayaga daha cabuk kalkmama yardimci olur ki
Ederim cnm merak etmeAy hadi cok sevindim.girebildikce haberdar et bizi..
Kızlar bebeğin sarılık olmuş değer 20 yatısı yapıldı ne kadar yatar ne zaman çıkar bilmiyorum emiyordu da bi sorun yoktu eşimle ikimizin kan grubundanoliyormus ilk oğlum da olmuştu o yatmadı çok sinirim bozuldu ya tam kavuştuk derken yavrusu kuvozde ilanları daha iyi anladım inşallah uzum sürmez son ayrılıklarına olur böyle sarılık geçiren oldu mu kaç günde cıktı iyice sinirlerim bozuldu
İlişkiden sonra oluyor bende cunkum baya baya da geliyor bende nisan olmadığından kesin karar verdim artık 1 2 gün oluyo bide çatı muayenesinden sonra
Yok canım idrar yaptigimiz yere takilan bir torba. Benim ilk dogumumda uyusturulduktan sonra takildi hic anlamadim varlığını bile... cikarirlarken anladim alttan birşey takıldığını.tethyss canım su torbası mı bilmiyorum ama dikişlerimin üzerine bi ağırlık koymuslardı ben hiç acı hissetmedim. Zaten anestezi etkisi geçti aldılar üstümden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?