Bugün kontrolüm vardı. Benim minnoş bir hayli ilerde görünüyor. Doktor daha fazla beklemeyelim alalım dedi. Yarın anestesi ile görüşmem var, çarşamba saat 11 de kavuşma zamanı Çok heyecanlıyım
4020 gr dedi canım. Vajinal doğum seni de bebeği de zorlar, gelmezse vakum deneriz o da olmazsa sezaryene geçeriz dediği için hiç vajinal denemeyip direkt sezaryen olacak. Hayırlısı artık
Kızlar bebeğin sarılık olmuş değer 20 yatısı yapıldı ne kadar yatar ne zaman çıkar bilmiyorum emiyordu da bi sorun yoktu eşimle ikimizin kan grubundanoliyormus ilk oğlum da olmuştu o yatmadı çok sinirim bozuldu ya tam kavuştuk derken yavrusu kuvozde ilanları daha iyi anladım inşallah uzum sürmez son ayrılıklarına olur böyle sarılık geçiren oldu mu kaç günde cıktı iyice sinirlerim bozuldu
Arkadaşımın bebeği değeri 15 di 2 gun yatırdılar sadece, çabucak çıksın yavrucuk bi de sarılık olduğunu sen mi anladın öyle mi götürdün doktora benim bebek de emiyor sık sık ama cildi sarı gibi geliyor bana
4020 gr dedi canım. Vajinal doğum seni de bebeği de zorlar, gelmezse vakum deneriz o da olmazsa sezaryene geçeriz dediği için hiç vajinal denemeyip direkt sezaryen olacak. Hayırlısı artık
Arkadaşımın bebeği değeri 15 di 2 gun yatırdılar sadece, çabucak çıksın yavrucuk bi de sarılık olduğunu sen mi anladın öyle mi götürdün doktora benim bebek de emiyor sık sık ama cildi sarı gibi geliyor bana
Canım bizim değer 20 test sonucunu bekliyoruz şimdi hastanede inşallah düşer 11-12 olunca çıkarıyorlarmış,oğlum da güzel emiyordu canım ilk günden beri, sarıydı ama emiyor diye çok umursamadık kontrol için gidince doktor şüphelenip test istedi onda değer çok yüksek diye yatis yapildi bu arada benim kan grubum
0 rh + esimin A rh + bu iki grubun çocuklarında daha çok görülüyormuş sarılık ilk oğlumda olmuştu o evde atlattı bunun daha fazla
Kızlar alinti yapamadım hepinize çok teşekkür ederim
Süt konusunda nasılsınız benim sutum 3. Gün gelmeye başladı ve çok az. Canım çok sıkılıyor ağlıyorum :// çok stresliyim.
Artar mı
Neler yapmam lazım.
Benimde 3. Günü sütüm geldi sütünü 2-3 saatte bir düzenli olarak sağ. Goguslerine sıcak su torbası koy sıcak su tut banyoda sadece o bölgeye. Goguslerine ve sirtina dairesel hareketlerle masaj yap veya yaptir. Bol bol su iç
Anne çayları var onlardan al tüketici ayrıca
Canlar söylemeden edemicem lütfen dikkat edin Aanneveoglusu
nun durumundan tahmin etmiştim doktor doğuma gel demişti son 3 hafta kontrol vermemişti benim aşırı kasılmalarım oluyordu burda doğum doktoru olmadığı için nst çekip sancı yok diye bişey yok diyorlardı ama son 2 hafta çok kasılma yaşamıştım bebeğimin gelişimi durmuş 35+5 te görmüştü en son doktor doğuma girmeden ultrasona girdim ve 36+5 e kadar yani 3 haftada sadece bir hafta büyümüş.. Lütfen kasılmaları dikkate alın sancınız yok diye dikkate almamazlık etmeyin ben çok üzüldüm şükür bişey başına gelmeden dünyaya geldi ama olabilirdi de..
Canım noldu takip edemedim doğumdan beri pek ama inşallah saglikla alırsın kucağına yavrunu stres yapma bak fark edilmiş acil müdahale yapılacakmış Rabbim yardımcınız olsun