2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Arkadaşımın bebeği değeri 15 di 2 gun yatırdılar sadece, çabucak çıksın yavrucuk bi de sarılık olduğunu sen mi anladın öyle mi götürdün doktora benim bebek de emiyor sık sık ama cildi sarı gibi geliyor bana

4020 gr dedi canım. Vajinal doğum seni de bebeği de zorlar, gelmezse vakum deneriz o da olmazsa sezaryene geçeriz dediği için hiç vajinal denemeyip direkt sezaryen olacak. Hayırlısı artık
Benimde gecen hafta 3300 du..acaba artik haftalik.kac gram aliyolar..bekle bekle bebekte buyuyor..

Canım bizim değer 20 test sonucunu bekliyoruz şimdi hastanede inşallah düşer 11-12 olunca çıkarıyorlarmış,oğlum da güzel emiyordu canım ilk günden beri, sarıydı ama emiyor diye çok umursamadık kontrol için gidince doktor şüphelenip test istedi onda değer çok yüksek diye yatis yapildi bu arada benim kan grubum
0 rh + esimin A rh + bu iki grubun çocuklarında daha çok görülüyormuş sarılık ilk oğlumda olmuştu o evde atlattı bunun daha fazla

Benimde 3. Günü sütüm geldi sütünü 2-3 saatte bir düzenli olarak sağ. Goguslerine sıcak su torbası koy sıcak su tut banyoda sadece o bölgeye. Goguslerine ve sirtina dairesel hareketlerle masaj yap veya yaptir. Bol bol su iç
Anne çayları var onlardan al tüketici ayrıca

Ay masallah son 2gecen ayni bedende❤
Yaa evet karnımı sevip duruyorum :) Bir yandan çok zorlanıyorum artık çok ağırlaştım, bir yandan da hamileliğimi özleyecekmişim gibi geliyor :)

Benimde gecen hafta 3300 du..acaba artik haftalik.kac gram aliyolar..bekle bekle bebekte buyuyor..
Canım bazı bebekler son haftalarda çok alıyor. Benimki son üç haftada aldı tüm kiloları. O zamana kadar normal ilerliyordu

Her söylediğine katılıyorum daha erken hastaneye gitse idim belki bunları yasamayacaktim

Kizlar devlette acil sez diyor oksijen giden damarlarda sorun var allah rizasi icin dua edin bi fatiha okuyuverin
Canım noldu takip edemedim doğumdan beri pek ama inşallah saglikla alırsın kucağına yavrunu stres yapma bak fark edilmiş acil müdahale yapılacakmış Rabbim yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…