2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Doktor devam dedi ama biz yine de temkinli davranmaya çalışıyoruz. Iki haftada bir falan. En son geçen haftaydi
İlişkiden sonra oluyor bende cunkum baya baya da geliyor bende nisan olmadığından kesin karar verdim artık 1 2 gün oluyo bide çatı muayenesinden sonra

Canım ya işte gebelik farkli bişey hesapladigin gibi olmuyor insanin.hakkinda hayırlısı olsun sen iyi ol bebeğin iyi olsun da doğum şekli çokta önemli degil

Ay hadi insallah ❤❤ bugun banada haftaya suni sinyalletini verdi doktorum. İnsallah insallah kendikeri geliversinlet saglikla hayirlisiyla hemen ❤❤ haber ver bizede

38 haftalığız bugün. Sabah az sancı ve az su gelmesiyle hastaneye geldik. Yatış verildi. Doğum olur dedi doktorumuz. Bugün doğuracağım galiba kızlar :)

Nasil anlayacagiz ki iste benim de ara ara cumadan beri yaklaaik 15 -20 dk da bir kasiliyor karnim.cuma kontrolde de sıklasiraa suyun gelirse dendi ama ben suyu da anlayabilir miyim bilmiyorum O okyanus2016 az su az sanci demissin ya nasil anladin ki bende mi sorun var nedir

Geçmiş olsun neye karar verdiniz canm doktorun ne diyor?

tethyss canım su torbası mı bilmiyorum ama dikişlerimin üzerine bi ağırlık koymuslardı ben hiç acı hissetmedim. Zaten anestezi etkisi geçti aldılar üstümden

Cnm sez diyorlar yatisimi yapacaklar hemen korktum devlete geldik hemen bilmiyorum ne yapacagim
Yaaaa ( çok geçmiş olsun sağlıkla alırsın inşallah kucağına neyden kaynaklanmış ki böyle birden bire? Haber ver bize de

Üzülme bak en azından erkenden farketmişler daha büyük bir sorun olmadan şimdi sezaryenle hemen kavuşacaksın bebeğine
Oda dogru ona birsey olmasin ama insan korkuyor genelmi belden ugusturmami istiyorsun diye sordu birsey diyemedim
Napsamki hangisi daha saglikli olir ayaga daha cabuk kalkmama yardimci olur ki

Oda dogru ona birsey olmasin ama insan korkuyor genelmi belden ugusturmami istiyorsun diye sordu birsey diyemedim
Belden uyuştururlarsa daha çabuk kendine gelirsin genel anestezide uyanmak problem diye biliyorum

Emicek tabi benim 3.Gün gidim gidim geldi bebegin agzına bile girmedi pompaya iki damla anca geldi sonra sıcak dus iyi uyku 4. Günün gecesi doldu göğüslerim bu normal bir süreç canım hic stres panik yapma

Geçmiş olsun belki devlet hast gerek görmez direk sezeryana normali denerler.çünkü devlette sezeryan olmak çok zor aksine.
Ama senin ve bebeğin için sezeryan iyiyse hiç düşünme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…