2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sen böyle yazınca aklıma geldi benim arkadaşa öyle demiş doktoru.hep rüyamda kocaman kafalı bebek görüyordum ama doğdu gayet normal .
Benimkide geçen hafta 2hafta öndeydi ama doktor hiç sorun etme boşver takma canım .beyninin icini mi görüyor ki öyle söylüyor

Benim yigenim icin oyle demislerdi...aksine minnacik kafasi var..dogdugunda normaldi..su an 2 yasinda.

Canım sarılık mi oldu paşam bizde olduk iki gün ışık verdiler geçti sizinde tazyzamanda gecer inşallah geçmiş olsun bende yavrum için hastaneye yattım bu gece oncikana kadar bende hastanede kalacağım
Evet canım sarılık oldu çok.sagol çok.zormus.boyle Allah başka dert vermesin elbette ama evde de diğer oğlum burda bebek icim bir tuhaf inşallah tez zamanda siz de çıkarsınız biz de

Herkes emzirme bebek konuşuyor ben daha az önce hastane cantami hazırladim:)
Geceliklerim kirismasin diye onları koymadim bile

Çarşamba günü randevum var bakalım ne durumdayız

T tanem-tane20 canım naptın çıktınız mı ameliyattan bebişin nasıl merak ettm seni
edosko benim de sabah kalktığımda taş gibiydi gece de çok ağrım olmuştu hep kötü şeyler geldi aklıma korktum ama sonra bişeyler yiyip bebeği dürttükçe hareketleri başladı. İstersen tatlı yiyip bi dene belki de doğum kasılmasıdır kötü düşünme

Canım benim göğüs ucum hic yok sağarken bile çıkmıyor desem yeridir ben ilk oglumdada bundada yapay silikon göğüs ucu kullanıyorum eczaneden al dene istersen
Benimde gögus ucum hiç yok ilk cocugun uzu hep Gogus ucuyla mı emzirdiniz birde ne kadar sure emzirebıldınız

Herkes emzirme bebek konuşuyor ben daha az önce hastane cantami hazırladim:)
Geceliklerim kirismasin diye onları koymadim bile

Çarşamba günü randevum var bakalım ne durumdayız

Ben de annem varken hazırladım dün bugün gitti doğuma tekrar gelecek inşallah :) hazırlayınca hemen doğuma gidecekmişim gibi hissettim ya :)

Benimkinin de kafası hep 3 hafta önden gitti hala da çok büyük diyor. Dedim bu bi sorun değil mi, su toplama gibi bişey olsa sorundu tabii dedi ama öyle bişey yok, muhtemelen genetik ailede vardır büyük kafalı dedi. Benim dr riskli gebelik uzmanı, güvendiğim için irdelemedim. İçinizin rahatlaması için bi uzmana daha görünebilirsiniz belki.

Emicek tabi benim 3.Gün gidim gidim geldi bebegin agzına bile girmedi pompaya iki damla anca geldi sonra sıcak dus iyi uyku 4. Günün gecesi doldu göğüslerim bu normal bir süreç canım hic stres panik yapma
Peki o surecte mama takviyesimı yptınız

Benimde gögus ucum hiç yok ilk cocugun uzu hep Gogus ucuyla mı emzirdiniz birde ne kadar sure emzirebıldınız
Benimde yoktu ilk alisana kadar 1 veya 2 gun silikon ucla verdim sonra gogusun kahverengi yeriyle birlikte verince agzina ucun buyuk veya kucuk olmasina gerek kalmiyor zaten süt o sekilde guzel çıkıyor sadece ucu agzina alarak degil k.rengi yeri ile birlikte agzina alarak

Canım sarılık mi oldu paşam bizde olduk iki gün ışık verdiler geçti sizinde tazyzamanda gecer inşallah geçmiş olsun bende yavrum için hastaneye yattım bu gece oncikana kadar bende hastanede kalacağım
Ömerin durumunda bir değişiklik var mı? Senin için iyi olur hastanede olmak dinlenebilirsin . Inşallah çabucak çıkarsınız

Doktor ne dedi canım peki doğum ne zaman insallah.saglikli olsun da kilosu çokta mühim değil.benimkide 4bulacak ve doktor sezeryan diyecek gibi geliyor bana
Normal kilolu bebek diyor 23 günde 200 gr almış sadece doğdu canım oğlum bugün 4 günlük oldu

hayırlı güzel haberler al inşallah

kız bence yarın gelir artık o perşembeye bile kalmaz, hadi gözün aydın

Kızlar 39+1 idik bgn, kontrole gittik. Sancı yine sıfır çıktı, suyu eşi hareketleri gayet iyi dedi. 3600 küsürmüş. 40 bitince kontrole çağırdı, eğer durumu bu şekilde devam ederse 1 hafta daha bekletiriz başlatmayız dedi
Burun deliklerini gösterdi bebeğin, Gül Gül öldük aynı ben :))) kasılmalar bel ağrısı vs hepsi normal. Vücut kendini hazırlıyor dedi. İlk doğumu düşünüp kendini stres yapma , bu sefer çok kolay olacak dedi. Sancı gelince hemen gelmesem dedim. 5 dk ya düşünce gel acele etmene gerek yok suyun felan gelmedikçe dedi. Bu sefer çok güzel geçti muayene, affettim doktorumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…