- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Maşallah annesi.ben seni kaçırdım herhalde kusura bakma canımNormal kilolu bebek diyor 23 günde 200 gr almış sadece doğdu canım oğlum bugün 4 günlük oldu
Kilo icin bisey dedimi...(tahmini) hadi beklemeye gectim kilo fazla olur diye aklima takiliyoKızlar 39+1 idik bgn, kontrole gittik. Sancı yine sıfır çıktı, suyu eşi hareketleri gayet iyi dedi. 3600 küsürmüş. 40 bitince kontrole çağırdı, eğer durumu bu şekilde devam ederse 1 hafta daha bekletiriz başlatmayız dedi
Burun deliklerini gösterdi bebeğin, Gül Gül öldük aynı ben :))) kasılmalar bel ağrısı vs hepsi normal. Vücut kendini hazırlıyor dedi. İlk doğumu düşünüp kendini stres yapma , bu sefer çok kolay olacak dedi. Sancı gelince hemen gelmesem dedim. 5 dk ya düşünce gel acele etmene gerek yok suyun felan gelmedikçe dedi. Bu sefer çok güzel geçti muayene, affettim doktorumu
Son 3 gündür benimde karnım çok gergin. Ve bebeğim çok hareket ediyor umarım bir sıkıntı olmaz Çarşamba günü son kontrolüm varKizlar karnim cok gergin son 30.dkdir..wcye kalkayim dedim.kalkamadim yerimden
Arada benimde olurdu..ama gunum yakin olunca korktum acikcasi...su an iyiyim ara ara kasiliyo.. ama agrim yok..bakalim sabah ola hayrola..devam ederse dra yazarim..gel derse giderim..benim normalde persembe kontrolum var.Son 3 gündür benimde karnım çok gergin. Ve bebeğim çok hareket ediyor umarım bir sıkıntı olmaz Çarşamba günü son kontrolüm var
gecmis olsun canim insallah cabucacik iyilesirsin hadi bakalim bende cmt ye kadar dogurmazsam alttan muayeneAy kızlar bende hasta oldum kardı kisti derken sonunda geldi malesef ilerlemeden geçirmeye çalışıyorum aklıma gelen herşeyi yapıyorum tam doğum arifesi dua edin arkadaşlarım da iyileseyim çabucak çarşamba da benim kontrolüm var bakalım biz neler duycaz :)
Çok üzüldüm ya
Tahinin ustune biriken yagini cok iyi geliyor diyorlar bir de ped koyma yapismasin kalkanin varsa kalkan koy yoksa bebek agiz mendili oluyor ya gazli bez gibi onu katlayip koy o bana cok iyi gelmisti
Tahin sürüyorum ama.bana.misin demedi
Avent göğüs kalkanı aldım canım bu sefer bayağı faydası oldu ilkinde ne kötüydü.. Lansions krem. Tahin üstüne çıkan yağ. Zeytin yağı. Ayva çekirdeği jeli denediklerim arasında
Kalkan alayim bari bende....
Çok saolun kızlar tavsiyeleriniz için...hem.sezeryan ağrısı hem göğüs ağrısı birleşti valla.beni benden alıyorlar.. ilkinde hiç böyle olmamistim :))
Gecmis olsun bol destek al dinlen canim cabuk atlatirsin insallah herkesin çarşambaya randevusu var heralde benimde son kontrolüm çarşamba:)Ay kızlar bende hasta oldum kardı kisti derken sonunda geldi malesef ilerlemeden geçirmeye çalışıyorum aklıma gelen herşeyi yapıyorum tam doğum arifesi dua edin arkadaşlarım da iyileseyim çabucak çarşamba da benim kontrolüm var bakalım biz neler duycaz :)
Sezaryen diyorlar :-( ama hic normal icin ugrasmadilar serum vermediler auni sanci vermediler
Gecmis olsun canim, güle güle büyüt bebegini,bol bol sütün olsun :) demekki senin ölçüm ultrasonda -400 cikti boyle bir olasilik vardi zaten masallah güzel büyümüş bebeginKızlar ben anne olduuuummtek tek etiketleyemedim hepinize teşekkür ederim.
Öyle güzel öyle sevimli ki. Allahıma şükürler olsun sağ salim kavuştuk. 3520 gram 50 cm ölçüldü. Ultrasonda 3960 gram denmişti. Spinal olamadım, 3 kere denediler girmedi çok canım yandı. Kemiklerim çok bitişmiş hamileliktendir dediler. Genele döndüler. Şükür ki ikimiz de iyiyiz. Kavuştuk çok mutluyum :)
Gözün aydın canımKızlar ben anne olduuuummtek tek etiketleyemedim hepinize teşekkür ederim.
Öyle güzel öyle sevimli ki. Allahıma şükürler olsun sağ salim kavuştuk. 3520 gram 50 cm ölçüldü. Ultrasonda 3960 gram denmişti. Spinal olamadım, 3 kere denediler girmedi çok canım yandı. Kemiklerim çok bitişmiş hamileliktendir dediler. Genele döndüler. Şükür ki ikimiz de iyiyiz. Kavuştuk çok mutluyum :)
Yok canım kilo almasını bekliyor Dr bakalım inşallah kilo alır sağlıkla kuzumÖmerin durumunda bir değişiklik var mı? Senin için iyi olur hastanede olmak dinlenebilirsin . Inşallah çabucak çıkarsınız
Kaç kilo doğmuştu ki, benim kız kuvozde 250 gr zayıflamıştı düzgün beslemiyorlar diye düşünmüştümYok canım kilo almasını bekliyor Dr bakalım inşallah kilo alır sağlıkla kuzum
Kızlar 39+1 idik bgn, kontrole gittik. Sancı yine sıfır çıktı, suyu eşi hareketleri gayet iyi dedi. 3600 küsürmüş. 40 bitince kontrole çağırdı, eğer durumu bu şekilde devam ederse 1 hafta daha bekletiriz başlatmayız dedi
Burun deliklerini gösterdi bebeğin, Gül Gül öldük aynı ben :))) kasılmalar bel ağrısı vs hepsi normal. Vücut kendini hazırlıyor dedi. İlk doğumu düşünüp kendini stres yapma , bu sefer çok kolay olacak dedi. Sancı gelince hemen gelmesem dedim. 5 dk ya düşünce gel acele etmene gerek yok suyun felan gelmedikçe dedi. Bu sefer çok güzel geçti muayene, affettim doktorumu
Benimde kontrolüm vardı 36+4 olduk kilosu 3180 gr olmuş suyu biraz fazla ama çok değil. Doğum pozisyonu almış nihayet bakalım ne zaman gelecek paşam.
3900 Gr hastanede geçtiğimiz cuma gününe kadar 3520 grma kadar düştü Dr 3700-3800 Gr olmasını bekliyorKaç kilo doğmuştu ki, benim kız kuvozde 250 gr zayıflamıştı düzgün beslemiyorlar diye düşünmüştüm
Tebrik ederim canım Allah analı ve babalı büyütsün inşallah meleğiniKızlar ben anne olduuuummtek tek etiketleyemedim hepinize teşekkür ederim.
Kilosu iyi aslında, benim ki 2450 gr yarın sağlık ocağına gideceğiz bakıyım aldı mı kilo merak ediyorum minicik3900 Gr hastanede geçtiğimiz cuma gününe kadar 3520 grma kadar düştü Dr 3700-3800 Gr olmasını bekliyor
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün insallah darısı bizeKızlar ben anne olduuuummtek tek etiketleyemedim hepinize teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?