2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kilo icin bisey dedimi...(tahmini) hadi beklemeye gectim kilo fazla olur diye aklima takiliyo

Son 3 gündür benimde karnım çok gergin. Ve bebeğim çok hareket ediyor umarım bir sıkıntı olmaz Çarşamba günü son kontrolüm var
Arada benimde olurdu..ama gunum yakin olunca korktum acikcasi...su an iyiyim ara ara kasiliyo.. ama agrim yok..bakalim sabah ola hayrola..devam ederse dra yazarim..gel derse giderim..benim normalde persembe kontrolum var.

gecmis olsun canim insallah cabucacik iyilesirsin hadi bakalim bende cmt ye kadar dogurmazsam alttan muayene

Gecmis olsun bol destek al dinlen canim cabuk atlatirsin insallah herkesin çarşambaya randevusu var heralde benimde son kontrolüm çarşamba:)

Kızlar ben anne olduuuumm tek tek etiketleyemedim hepinize teşekkür ederim.

Öyle güzel öyle sevimli ki. Allahıma şükürler olsun sağ salim kavuştuk. 3520 gram 50 cm ölçüldü. Ultrasonda 3960 gram denmişti. Spinal olamadım, 3 kere denediler girmedi çok canım yandı. Kemiklerim çok bitişmiş hamileliktendir dediler. Genele döndüler. Şükür ki ikimiz de iyiyiz. Kavuştuk çok mutluyum :)

Gecmis olsun canim, güle güle büyüt bebegini,bol bol sütün olsun :) demekki senin ölçüm ultrasonda -400 cikti boyle bir olasilik vardi zaten masallah güzel büyümüş bebegin

Gözün aydın canım
Rabbim hayırlı sağlıklı eylesin ne mutlu sana.

Benimde kontrolüm vardı 36+4 olduk kilosu 3180 gr olmuş suyu biraz fazla ama çok değil. Doğum pozisyonu almış nihayet bakalım ne zaman gelecek paşam.

Sağlıkla alın kucağıniza meleklerinizi masallah

Tebrik ederim canım Allah analı ve babalı büyütsün inşallah meleğini

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün insallah darısı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…