2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Archpa T tanem-tane20 supurgelicadi hayirli olsun bebisleriniz kizlar darisi bize insallah goremediklerim var mi acaba Archpa internette hemsire sitesinde gormuatum biberon onermiyoruz dedi boyle cocuklarin antibiyotigi icin su kabi oluyo ya plastik mamayi ona koyup vermisti bebekte cokta guzel iciyodu ayni anne gogsunde meme emer gbi dil yardimiyla iciyodu bi dene istersen

O zaman düştüğümde de 10 günde 500 gr almış oluyor çok değil mi ayda 1,500 kilo yapar yani benim adıma iyi tabi de umarım zararı yoktur
Kiz sadece süt aliyor cok olmaz ben her s.ocagina gittigimde benim tosun yüksek cikiyordu mama mi veriyosun anne sutu mu sadece soruyorlardi ,anne sütü deyince hee iyi o zmn ondan bisey olmaz diyordu hemsireler :)
Masallah bu arada minigine

Cene iyice kuvvetlensin sende gogusten emzirmeyi pratiklestir,oncelik beslenmesi emerek olsun hicbirine gerek kalmiyor tecrubeyle sabit :)

Günaydin,dun spinal sezeryan oldum,oglusum suan kuvezde daha kucagima alamadim,ciğerine su kacmis dogumda,iyiki spinal yapmisim ,bebisimi orda gordum,dualarinizda bizide eksik etmeyin
Canım benim seninle aynı süreci yaşıyoruz rabbim güç kuvvet versin inşallah yavrularimiza tez zamanda rabbim şifa versin kuvezden çıksın evlere götürelim kuzuları insallah

@Katrina_ ne haber
Meraktayim seni..
Cnm valla dun nişanım geldi. Daha doğrusu doktor getirdi müdahaleyle. Dünden beri kasılmalarım bel ağrılarım oluyor doktorla surekli watsaptan iletişim halindeyiz ama kasılmalar duzenli aralıklarla gelmeden hastaneye çağırmıyor. En son dun 3 cm.acilmam vardi. Hala kasılmaların düzene girmesini bekliyoruz . Persembe gunune kdr dogum kendiliğinden baslamamis olursa tam 40+6 da yatışım yapılacak

Kızlar yari özel devlet hastanesinede kontorle gelim dedim, özeldeki doktor bazı konularda net bilgilendirmedi diye. Buradaki doktor Nst de bebeğin kalp atışını beğenmedi. Ben az hareket ediyor diyince uzun Nst istedi serumlu kötü çıkarsa yatış yapacaklarmış. Bakalım hayırlısı inşallah, ama doğumhane y gelince tirstim

Hakkında hayirlisi olsun serumlu nst hic duymadim enerji içinmi acaba

Acaba bu hafta geçmesi geç döllenmeyle mi ilgili ? Kimi Dr sattan bir hafta sonrasını baz alıyor

Son günlerde bu kadar şişilir mi? 3 gün önce olan şey şimdi olmuyor allah allah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…