Bende ciktim. İlk nst de baya duzenli sancilarim cikti 100u bulan. Ama ikinci nst de sancilarim resmen kayboldu tek sanci cikti :))) ilk defa alttan muayene etti doktorum ilk nst yi gorunce 1cm aciklik var rahim agzin yumusamis dedi. İlk kez alttan muayene oldum hala agrio yani :)) ptesi tekrar cagirdi. Kontrol icin. İnsallah kendi sancilarinla baslar dedi. Sali yada carsamba gunu ise yatisimi verip suni sanci vericek.. benden haberler boyle kizlar @edosko Bbence91
Bi sorun sikinti olmadigi surece beklenmesi kendisinin gelmesi bence daha iyi sanki ❤ kordon icin baya baya bakti bugun doktor anlamadim ptesi o kadar uzun bakmamisti. Korkma kafasinin etrafinda boynunda degil dedi ama baya baya bakti
Bende ciktim. İlk nst de baya duzenli sancilarim cikti 100u bulan. Ama ikinci nst de sancilarim resmen kayboldu tek sanci cikti :))) ilk defa alttan muayene etti doktorum ilk nst yi gorunce 1cm aciklik var rahim agzin yumusamis dedi. İlk kez alttan muayene oldum hala agrio yani :)) ptesi tekrar cagirdi. Kontrol icin. İnsallah kendi sancilarinla baslar dedi. Sali yada carsamba gunu ise yatisimi verip suni sanci vericek.. benden haberler boyle kizlar @edosko Bbence91
Kızlar biz de kontrolden çıktık, oğluşum sağolsun ilk defa nstde sıfırı gördük ben sancı bekledikçe olanlar da kayboluyor.. edosko
hamama gidilmeli mi sıcak suya otursam bişey olur mu diye sordum da doktor kesinlikle önermiyorum hamamı ayağın kayar tansiyonun düşer bişey olur dedi. Sıcak suya da gerek yok en etkilisi meme ucu uyarımı diye tekrarladı. Bakalm beklemeye devam bsebse
sen naptn canm durum ne umarım benmkinden iyidir haberler :)
Kızlar ben doğum yaptım gece, 2900 49 cm. Buraya yazdıktan sonra suyum geldi 11 den gece ye kadar şancı açılma vs 5 cm oldu sadece ilerlemedi bi türlü en son bebiş kalp atışları düşmeye başladı oksijen fln verdiler acil sez alındım.kordon dolanmis o yuzden inemiyormuş bi turlu megersem.cok şükür ıyiyiz ama
Ay insallah insallah :) yalniz beni benden aldi alttan muayene hala hafif agrio kizimda tas gibi oldu :)) seninde acikligin yymusaman yok muydu ben mi yanlis hatirliyorum
Kızlar ben doğum yaptım gece, 2900 49 cm. Buraya yazdıktan sonra suyum geldi 11 den gece ye kadar şancı açılma vs 5 cm oldu sadece ilerlemedi bi türlü en son bebiş kalp atışları düşmeye başladı oksijen fln verdiler acil sez alındım.kordon dolanmis o yuzden inemiyormuş bi turlu megersem.cok şükür ıyiyiz ama
Papatyamaviss
hayırlı olsun. AAtlasege
seninde gözün aydın.
Güle güle büyütün bebeklerinizi. Öpün koklayın tadını çıkarın. Yeni doğmuş bebeklerin hiçbir anı geri gelmiyor. Onu bunu boşverin.