2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yaa çok sevindm senin adına hadi bakalm belki bizimki de biraz örnek alır

Kendi sancin gibisi olmaz ki kuzum ben suniyle dogurabilcegimi sanmiorum bebek gelmek istemedigi icin. Bosuna aci cekip sez doncek
Yok kendi sancın da gözükmüş diye dedim o zamana kadar gelir belki çünkü alttan da muayene etmiş yumuşama var demiş gelir artık yakın zamanda bence :)

Aynen :)) Evet ya 41 i bekliycek hatta 42 nin başlarına kadar bekler muhtemelen sabırlı ol biraz diyor da bende hiç yok
Bi sorun sikinti olmadigi surece beklenmesi kendisinin gelmesi bence daha iyi sanki ❤ kordon icin baya baya bakti bugun doktor anlamadim ptesi o kadar uzun bakmamisti. Korkma kafasinin etrafinda boynunda degil dedi ama baya baya bakti

Bi kiprisimlar var bak:)) gelir insallah kendinden sancin canim

Anladim canim.yapmayalim o zaman..dus almaya devam...) benimde gecen hafta 60 i gormustuk 2 kezde olsa..dun 30u gecmedi

Guzel haber valla..bunada sukur :) devamida olur.

Kızlar ben doğum yaptım gece, 2900 49 cm. Buraya yazdıktan sonra suyum geldi 11 den gece ye kadar şancı açılma vs 5 cm oldu sadece ilerlemedi bi türlü en son bebiş kalp atışları düşmeye başladı oksijen fln verdiler acil sez alındım.kordon dolanmis o yuzden inemiyormuş bi turlu megersem.cok şükür ıyiyiz ama

Yok kendi sancın da gözükmüş diye dedim o zamana kadar gelir belki çünkü alttan da muayene etmiş yumuşama var demiş gelir artık yakın zamanda bence :)
Ay insallah insallah :) yalniz beni benden aldi alttan muayene hala hafif agrio kizimda tas gibi oldu :)) seninde acikligin yymusaman yok muydu ben mi yanlis hatirliyorum

Heehh bir gelmiyor bebek diyen de dogum yapti darisi digerlerine :)
Gecmis olsun canim,güle güle büyüt bebegini

Gözünüz aydin canim... şükür sonunda kavuştun bebeğine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…