Kızlar ben doğum yaptım gece, 2900 49 cm. Buraya yazdıktan sonra suyum geldi 11 den gece ye kadar şancı açılma vs 5 cm oldu sadece ilerlemedi bi türlü en son bebiş kalp atışları düşmeye başladı oksijen fln verdiler acil sez alındım.kordon dolanmis o yuzden inemiyormuş bi turlu megersem.cok şükür ıyiyiz ama
Amin canım hepimizinki saglıkla hayırla gelsin inşallah :) alt tarafa doğru cok baskı hissi vardı baya birde bazen belime vuran ani sancım oldu bir kaç kez ama çok aşırı rahatsız edici bi agrım sancım yoktu çok şaşırdım ondan duyunca,bebek aşağı inince hep bir rahatlama oluyo kolay nefes alınıyo diye anlatıyorlardı ama bende o tarz bi değişiklik olmadı hala nefes alırken zorlanıyorum ayakları gögsümün hemen altında, agzıma çıkacak sanki ama meger inmiş...
Ayy benim de alta doğru bir baskı oluyor arada ayakları tam göğsüme doğru bir uzatıyor elimle çok rahat hissediyorum haftaya bugün randevu var bakalım merak ettim bak şimdi :) sırt üstü yatınca da çok zorlanırdım geçti sanki bir de karnımı aşağıda hissediyorum hemen düşer mi bilmiyorum da
Benim ilk sabah bulantılarım geri döndü bu son 2 aydır bide bebek ağırlaştıkça bel, kalça ve bacakta çekilme ve ağrım oluyor baya.. bunlar olmasa belki rahat beklerim de özellikle şu bulantı meselesi beni bitirdi artık ondan bıktım sanırım
Artik yorulduk kuzum gercekten yani normal tabiki ❤benimde bi ara belimde bi sorun oldu 3hafta agladim resmen agridan bacagimin ustune basamiyodum duramiyodum. Dun yine o baslar gibi oldu bende korkuyorum yine oyle olvak diye. Artik beklicez ne yapalin.. 9.katta oturuyoruz bugun 2kere indim ciktim bakalim :))
Artik yorulduk kuzum gercekten yani normal tabiki ❤benimde bi ara belimde bi sorun oldu 3hafta agladim resmen agridan bacagimin ustune basamiyodum duramiyodum. Dun yine o baslar gibi oldu bende korkuyorum yine oyle olvak diye. Artik beklicez ne yapalin.. 9.katta oturuyoruz bugun 2kere indim ciktim bakalim :))
Oy maşallah 9 katı nasıl indin çıktın helal olsun :)) ben asansorde iki durak once inip yuruyerek mi ciksam diyordum ki 5. Kattayiz ama buna ragmen konu merdiven olunca cesaret edemiyorum yuruyus yapiyorum sadece ama bu hafta ben de cikip ineyim aslinda insallah ise yarar
Gecmis olsun canm usutmus filandir belki sadece korkma tekrar olursa fotografini cek pecetenin bi doktora gosterin yenidoganlarda olan biseydir belki bilemedim
Adet sancıları bana da geliyo ara ara. Ama hala aşağıya indi mi onu anlayamadım. Ayakları göğsümün altında daha ama. Doğum tarihimiz hemen hemen aynı. Hadi bakalım hangimizden hayırlı haber önce gelicek
Kız bebeklerde olabiliyor hatta pembe akıntı bile olabilir, memelerde şişlik, akıntı olabilir. Dr a gidince yine danışın tabii ama korkulacak bişey değil.
Adet sancıları bana da geliyo ara ara. Ama hala aşağıya indi mi onu anlayamadım. Ayakları göğsümün altında daha ama. Doğum tarihimiz hemen hemen aynı. Hadi bakalım hangimizden hayırlı haber önce gelicek
Oy maşallah 9 katı nasıl indin çıktın helal olsun :)) ben asansorde iki durak once inip yuruyerek mi ciksam diyordum ki 5. Kattayiz ama buna ragmen konu merdiven olunca cesaret edemiyorum yuruyus yapiyorum sadece ama bu hafta ben de cikip ineyim aslinda insallah ise yarar
Surekli yapmiyorum bende ara ara :)) ay ne biliim iste bi umut gelir mi diye :)) benim evim biraz merkeze uzak cok yurunebilir yer degil. Site icinde ama her yer buz icinde zaten icerde de yuruyemem ve cok soguk acik alan diye hep ruzgar var. Mecburum :)
Çok iyi. Hadi inşallah geriye gün sayma kaldı, sağlıkla sıkıntısız kavuşmak dileğiyle.
Benimki de hala inmezse sezaryen mi olur sancıyla iner mi onu düşünüyorum.
Surekli yapmiyorum bende ara ara :)) ay ne biliim iste bi umut gelir mi diye :)) benim evim biraz merkeze uzak cok yurunebilir yer degil. Site icinde ama her yer buz icinde zaten icerde de yuruyemem ve cok soguk acik alan diye hep ruzgar var. Mecburum :)