2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Canım gözün aydın hayırlı olsun darısı bize inşallah

Ayy benim de alta doğru bir baskı oluyor arada ayakları tam göğsüme doğru bir uzatıyor elimle çok rahat hissediyorum haftaya bugün randevu var bakalım merak ettim bak şimdi :) sırt üstü yatınca da çok zorlanırdım geçti sanki bir de karnımı aşağıda hissediyorum hemen düşer mi bilmiyorum da

Gece 4 de regil sancısı gibi ağrılar başladı. Sabaha kadar siklasti bebek gelecek dedim ama şimdi tık yok hersey kesildi.

Oglumda bir anda geldi işte bu doğum sancısı dedim 5 saat içinde doğum yapmıştım.

Bu ikinci dogumum daha acemi oldum. Acaba acaba diye geziyorum. Hep bir hareket var ama şiddetli değil. 2.ler böyle mi oluyor

Bana geçen hafta yapmisti, hıc acımadı. Baya geniş bi insanmışım ben demek ki bugün de kontrolüm var inşallah yine bakar da acilma var der.
Valla bi ara resmen tum elini sokmus gibi hissettim bu acitabilir dedi ustten karnima bastirdi alttan da sonuna kadar uzandi galiba :)))

Artik yorulduk kuzum gercekten yani normal tabiki ❤benimde bi ara belimde bi sorun oldu 3hafta agladim resmen agridan bacagimin ustune basamiyodum duramiyodum. Dun yine o baslar gibi oldu bende korkuyorum yine oyle olvak diye. Artik beklicez ne yapalin.. 9.katta oturuyoruz bugun 2kere indim ciktim bakalim :))

Kızlar ya kızımın altını temizlerken genital bölgesinde krem rengi sümükümsü bir akıntı gordum temizledim iyice ama korktum da neden olabilir ki

Oy maşallah 9 katı nasıl indin çıktın helal olsun :)) ben asansorde iki durak once inip yuruyerek mi ciksam diyordum ki 5. Kattayiz ama buna ragmen konu merdiven olunca cesaret edemiyorum yuruyus yapiyorum sadece ama bu hafta ben de cikip ineyim aslinda insallah ise yarar

Kızlar ya kızımın altını temizlerken genital bölgesinde krem rengi sümükümsü bir akıntı gordum temizledim iyice ama korktum da neden olabilir ki
Gecmis olsun canm usutmus filandir belki sadece korkma tekrar olursa fotografini cek pecetenin bi doktora gosterin yenidoganlarda olan biseydir belki bilemedim

Adet sancıları bana da geliyo ara ara. Ama hala aşağıya indi mi onu anlayamadım. Ayakları göğsümün altında daha ama. Doğum tarihimiz hemen hemen aynı. Hadi bakalım hangimizden hayırlı haber önce gelicek

Kız bebeklerde olabiliyor hatta pembe akıntı bile olabilir, memelerde şişlik, akıntı olabilir. Dr a gidince yine danışın tabii ama korkulacak bişey değil.

Benimki kanalda çarşamba kontrolde dr kafa capini ölçmek için ultrasonu genital bolgeme tuttu o kadar aşağıda bebe. Ayaklarimi kapatamiyorum yürürken

Surekli yapmiyorum bende ara ara :)) ay ne biliim iste bi umut gelir mi diye :)) benim evim biraz merkeze uzak cok yurunebilir yer degil. Site icinde ama her yer buz icinde zaten icerde de yuruyemem ve cok soguk acik alan diye hep ruzgar var. Mecburum :)

Benimki kanalda çarşamba kontrolde dr kafa capini ölçmek için ultrasonu genital bolgeme tuttu o kadar aşağıda bebe. Ayaklarimi kapatamiyorum yürürken

Çok iyi. Hadi inşallah geriye gün sayma kaldı, sağlıkla sıkıntısız kavuşmak dileğiyle.
Benimki de hala inmezse sezaryen mi olur sancıyla iner mi onu düşünüyorum.

Evet oyleyse mecbur dogru :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…