Günaydın güzel anneler, inşallah doktor kontrolü olan herkesin güzel geçer, dün benimde kontrolüm vardı meger benim yaramaz aşagı inmiş 3 cm açıklığım bile varmış nerdeyse doğuracakmışım haberim yok 19 ocak olan sezaryen tarihim 15 ocağa çekildi. Umarım salıya kadar tutabilirim
Kızlar ben doğum yaptım gece, 2900 49 cm. Buraya yazdıktan sonra suyum geldi 11 den gece ye kadar şancı açılma vs 5 cm oldu sadece ilerlemedi bi türlü en son bebiş kalp atışları düşmeye başladı oksijen fln verdiler acil sez alındım.kordon dolanmis o yuzden inemiyormuş bi turlu megersem.cok şükür ıyiyiz ama
Kızlar ben doğum yaptım gece, 2900 49 cm. Buraya yazdıktan sonra suyum geldi 11 den gece ye kadar şancı açılma vs 5 cm oldu sadece ilerlemedi bi türlü en son bebiş kalp atışları düşmeye başladı oksijen fln verdiler acil sez alındım.kordon dolanmis o yuzden inemiyormuş bi turlu megersem.cok şükür ıyiyiz ama
Evet önümüzdeki hafta doğum patlaması yasayacagiz gercekten:)
Pazartesi ben ve bir iki arkadas daha acilisi yapıyoruz insallah
Ama haftasonu suprizleri de olabilir:)
Ay insallah insallah :) yalniz beni benden aldi alttan muayene hala hafif agrio kizimda tas gibi oldu :)) seninde acikligin yymusaman yok muydu ben mi yanlis hatirliyorum
Yok ya beni hiç alttan muayene etmedi doktorum daha bi kere acile gitmiştim orda ebe kontrol etmişti ama onda da hiç bişey yoktu zaten ve çok da canımı yakmıştı tahmin edebiliyorum şu an yaşadığını :/ yumuşama olsa bi umutlanıcam da bakalm daha 40 da bitmedi bekliycez artk doktor bana özetle sabırlı ol dedi :)
Merve3112
ben bugün kontrolde doktoruma onu da sordum. Haftada bir çağırıyorsunuz çocuk su yutsa kordon dolansa şu olsa bu olsa ben nerden anliycam evde dedim. O da cümleden kordon dolanmasını seçti, kordon dolanmasından bişey olmaz sadece kordon mesafeyi kısaltacağı için kanala giremez bebek onda da sezaryenle alırız zaten dedi boğulma gibi bi durum olur mu dedim olmaz dedi
Ben bilmiyorum da Bugün ki kadın bana direk tuzu sürüyoruz sonra da suyla yıkıyoruz şeklinde anlattı[/QUOT
tuz yakar olmaz ki onun cildi cok narin yaoilmaz oyle
Amin canım hepimizinki saglıkla hayırla gelsin inşallah :) alt tarafa doğru cok baskı hissi vardı baya birde bazen belime vuran ani sancım oldu bir kaç kez ama çok aşırı rahatsız edici bi agrım sancım yoktu çok şaşırdım ondan duyunca,bebek aşağı inince hep bir rahatlama oluyo kolay nefes alınıyo diye anlatıyorlardı ama bende o tarz bi değişiklik olmadı hala nefes alırken zorlanıyorum ayakları gögsümün hemen altında, agzıma çıkacak sanki ama meger inmiş...
Yok ya beni hiç alttan muayene etmedi doktorum daha bi kere acile gitmiştim orda ebe kontrol etmişti ama onda da hiç bişey yoktu zaten ve çok da canımı yakmıştı tahmin edebiliyorum şu an yaşadığını :/ yumuşama olsa bi umutlanıcam da bakalm daha 40 da bitmedi bekliycez artk doktor bana özetle sabırlı ol dedi :)
Bende bugun ilk kez oldum sancilar baya gelmisti nst de cunku gerci yalanmis dmek kaybolduda :) o yizden bakti yani :) ne biliim beklemesi de iyi geliyor bana sanki
Ay insallah insallah :) yalniz beni benden aldi alttan muayene hala hafif agrio kizimda tas gibi oldu :)) seninde acikligin yymusaman yok muydu ben mi yanlis hatirliyorum
Bende bugun ilk kez oldum sancilar baya gelmisti nst de cunku gerci yalanmis dmek kaybolduda :) o yizden bakti yani :) ne biliim beklemesi de iyi geliyor bana sanki
Benim ilk sabah bulantılarım geri döndü bu son 2 aydır bide bebek ağırlaştıkça bel, kalça ve bacakta çekilme ve ağrım oluyor baya.. bunlar olmasa belki rahat beklerim de özellikle şu bulantı meselesi beni bitirdi artık ondan bıktım sanırım
Merhaba kizlaarr nasilsinizgorusmeyeli? Hicvaktim olmadi bakmaya ozledim sizi. Bebisim buyuyor,bugun babamiizin askerligi bitti. 20 gundur yok ama zor oluyormus esi olmadan insanin psikolojik olarak. Bakiyorum da cogu arkadasim dogurmus masalah. Simdilik tek derdim sutumun cok gelmemesi. Gelmesi icin yaptiklarim bol ezirmek, 4litre suicmek, bira mayasi tabletlerinden icmek, bestlak kullanmak vsvs. Cocugumu tamamen anne sutuyle doyuracagim gunu bekliyorum. Lutfen siz de dua edin.