2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar, bebegimde enfeksiyon ve sarilik çıktı , yenidogan sarligiymis , dunde biraz yükselmiş demişlerdi ama cikisimizi vermişlerdi, bugün tekrar kontrole gittik . Yükselmiş değerleri dediler. Yoğun bakıma alındı. En az bir hafta kalacakmis.
Daha önce çok sıkıntılar yaşadım ama bu kadar kötü olmamistim.cok zor oldu bebegimden ayrılmak iki günde öyle alışmıştım ki.
Ağlıyorum saatlerdir engel olamıyorum da , kendime gelip süt sagmam lazım . İnşallah şifa bulur bütün bebislerimiz, annelerine kavuşur

insallah hemencevik iyilesir sakin ol guclu ol bebeginin sana ihtiyaci var bunu sakin jnutma aglama sutun kesilmesin azalmasin bol bol dua et onun iyilesmesini bekle ki cabucak gelebilsin yanina annesi

Mamajoo süt pompası dün çekti bugün çekmiyor allahımmmm.
Sütüm var ama neden olmuyor ki . Güçlüydü ne güzel gece, şimdi değil. Çıldırmama az kaldı

Mamajoo süt pompası dün çekti bugün çekmiyor allahımmmm.
Sütüm var ama neden olmuyor ki . Güçlüydü ne güzel gece, şimdi değil. Çıldırmama az kaldı
kullanma kilavuzunu oku canim istersen makinada olabilir sorun sutun varsa

Yok makina çalışıyor. Dünkü gibi hissedemiyorum çekişini. Dün nasıl çekiyordu. Canım acıya acıya çektim azcık. Bugün güçlü değil
Sut sagma makinelerinde sagma seviyeleri oluyor sutun azligina cokluguna gore sen yine de bi bak istersen kilavuza

Sukur dogurdum canim Sen nezaman dogum yaptin normalmi oldu dogumun
Allah anali babali buyutmeyi nasipetsin

Çok geçmiş olsun üzme kendini ki sütün olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşur bebeğin

Geldim kontrolden. Geçen haftalarda 60 70 çıkan sancı 0 cıktı. Alttan bakmadı bu sefer. Çok rahat bu kız daha gelmez dedi haftaya perşembe gel sabah da erken gel biraz rahatsız edelim olmazsa dedi yani özetle hala doğuramıyorum.

Gecmis olsun canim.. cok zor minnacik bebekleri orada gormek..ama sutun sifasi kendini toparla... cabuk iyilesir insallah.

Ayni kaderi paylasiyoruz :) benimde persembe randevum.ama gunum gecmis oluyor o gun..napcak bilmiyorum

Benimkini de aldılar. İyiye gidiyor şükürler olsun. Babası bile bugün dokunabildi düşün. Bir kaç gün daha kalacak. Güçlü durmaya çalışıyorum ama oraya gidince olmuyor sel oluyor yaşlar. Dua et canım ben öyle yapıyorum. Sütümü gece az da olsa sağıp gönderdim. Şimdi süt gelmiyor. Göğüslerim taş gibi ama. Makina çekmiyor mu nedir allahım

Gecmis olsun canim allah sifa versin hasta olmadan iyilesirsiniz insallah
Nasil gidiyor acemi anneler olarak birse senin gorusunu alim acin agrin varmi sut sagarakmi veriyorsun yoksa biberonlami kac saatte nekadar sut yada mama veriyorsun kuzum

Canim naptin minik taburcu oldumu durumunuz nasıl busrada 07/01/2019 da dogumuzu yaptik bizide eklersen mutlu oluruz teyzoşu

Canim sagmadan once goguslerine masaj yapmayi denese, en basindan ucuna dogru, sutu meme ucuna indirmek istercesine, hafif canini yakmayacak sekilde bastirarak. Goguslerin tas gibiyse sut cok oldugu icin kanallar tikanmis olabilir. Sicak su kompreside iyi gelir

Ayni kaderi paylasiyoruz :) benimde persembe randevum.ama gunum gecmis oluyor o gun..napcak bilmiyorum
Kardeşime alttan eliyle zorlayıp acilma başlatmış bi de ilaç vermiş açılmayı sağlayan ama aynı doktor değil. Sezeryan demedi hıc muhtemelen açılmaya yardımcı bi şeyler yapacak diye düşündüm ama bilmiyorum ki. Perşembe öğreniriz artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…