2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım benim ağlama bak nolur sütün etkilenmesin, bak grubumuzda yoğun bakıma girmeyen bebek neredeyse olmadı gibi artık yediğimizden içtiğimizden havadan bile nem kapıyorlar kapıyoruz, sen bol bol süt götür hemen atlatsın bebeğin hem bir hafta demelerine bakma o kadar kalmaz sarılıktan 3-4 günde çıkar inşaallah üzme kendini hergun gidip görürsün emzirmeye falan

Mamajoo süt pompası dün çekti bugün çekmiyor allahımmmm.
Sütüm var ama neden olmuyor ki . Güçlüydü ne güzel gece, şimdi değil. Çıldırmama az kaldı
Sıcak suyla bir bez ıslatıp göğüslerine koy işe yarıyor. Stres de yapma o zaman süt inmiyor.

Ediyorum canım ya, Allah bebeğini bekleyen herkese kavustursun . Hamilelikte annelik hissi olur mu vs. Diye düşünürken şuan böyle olmak çok garip annelik böyle birşey işte, ben orda ilk defa yarın gorucem , inşallah çok kötü olmam
Bende lansinoh aldım biraz toparlanıp sagicam inşallah gelir

Ben sordum napcaz diye..o zaman gelsin karar vericez dedi

Gecmis olsun canim allah sifa versin hasta olmadan iyilesirsiniz insallah
Nasil gidiyor acemi anneler olarak birse senin gorusunu alim acin agrin varmi sut sagarakmi veriyorsun yoksa biberonlami kac saatte nekadar sut yada mama veriyorsun kuzum

Senin bebek nasıl toparlanabildin mi canım bel ağrın geçti mi ? Bir de biberonla vermeyi önermiyorlar pek alışınca memeyi almıyormuş tabi tecrübeli anneler daha iyi bilir

Çok haklısın canım artık , evden bebisle dönmek çok zor olmaya başladı. Ama kendimi teselli edemiyorum . Ne zormuş. Allah yardımcı olsun , bekleyen herkese. Biraz daha iyi olurm inşallah yarın görmeye gidicem yarını da atlattıktan sonra.

D defne1453 canim gecmis olsun sarilik icin o kadar kalmazdi da enfeksiyon isin icine girince 1 hafta demislerdir
Insallah biran once toparlanir üzülme lutfen sütun etkilenmesin
ALLAH im sifa versin inşallah
T tanem-tane20 belinin agrisi gecti mi cok merak ediyorum gebelikten miydi o cektiklerin acaba

Allah acil şifa versin. Çok üzüldüm. İnşallah bir an önce sağ salim kavuşursun. Enfeksiyonu nasıl kapmış ki?

Kızlar yardımcı olur musunuz? Sağdığım süte 1 damla kan geçti ne olacak şimdi

Kızlar yardımcı olur musunuz? Sağdığım süte 1 damla kan geçti ne olacak şimdi
Canım ilk zamanlarda göğüste yaralar olabiliyor emzirirken bazen kanıyor ben ağzından çıkardığımda görüyordum kan olduğunu bir problem olmadı..

ohh en azından yumuşama başlamış hadi tez zamanda inşş

Ay insallah gelmistir.belki devamida gelir.takip et bakalim.
devamı gelmedi canım, ama ince ince sancım var artsın diye dua ediyorum

Allah analı babalı büyütsün canım
ya bende anlamadım onu, doktoruma da dedim ilkinde hiç böyle sancılar hissetmedim diye, hatırlamıyosun dedi.. benim de 2 saat önce bi bel ağrısı girdi, aynı önceki doğumumda yaşadığım gibi şiddetli, dedim aha başlıyoruz. Sonra geri geçti. Eşim 1 ay kadar önce rüyasında görmüştü 12 sinde olcak diye, çıkcakmı bakalım

Allah acil şifa versin. Çok üzüldüm. İnşallah bir an önce sağ salim kavuşursun. Enfeksiyonu nasıl kapmış ki?
Sağol canım ya, amin inşallah, benim suyum geldi ama altı saat sonra doğum yaptım Dr ondan olmaz muhtemelen dedi. İdrar enfeksiyonum da yoktu bizde anlamadik nasıl kaptı.

Cok gecmiş olsun aynı süreçlerden bende geçtim lütfen ağlama benim ilk 3 gün her anım ağlayarak gecti ilk eve geldim süt sağdım 160cc cıktı 3 saat sonra 50cc sonra 30a düştü mayalar çaylar sular neler neler yaptım sütüm azalmıştı psikolojimiz direk sütümüzü etkiliyor yapma lütfen ordan sapasağlam çıkacak allahın izni ile onun suan en çok sütüne ihtiyacı var uyumaya çalış bol su ve yeşillik tüket bana en çok ayran süt yaptı bir dene istersen

Canım sizede cokk gecmiş olsun aynı süreçlerden bende geçtim her an gözün yaşlıydı sizi cok iyi anlıyorum tavsiyem en fazla 3 saatte 1 sağman lazım eger araya daha fazla zaman koyarsanız sütun kesilir

Senin bebek nasıl toparlanabildin mi canım bel ağrın geçti mi ? Bir de biberonla vermeyi önermiyorlar pek alışınca memeyi almıyormuş tabi tecrübeli anneler daha iyi bilir
Evet canim herkes ayni seyi diyor ama allahm gunah yazmasin okadar aciyorki birde bebek daha dortgunluk çekemiyor memeyi iki emiyor cekemiyor aglamaya basliyor mama vermek yerine bende sagip biberonla veriyorum

Yok be canlarim gecmedi halen ayni artk 40miz ciksin dikisler iyi olsun iyi bir beyincerrahine gidip bastan asagiya baktiracagim yuruyusum ayni eskisi gibi mevsiminegore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…