2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gözün aydın canım mahsallah bebişine sen nasulsun iyi misin bebiş şimdi nasıl kilosu boyu iyi doğmuş mahsallah küçük beye

Seninde inmiş olabilir o zaman bende aynıyım belirtiler aynı zaten günlerimiz de aynıydı diye hatırlıyorum:)

Kizlar Merhaba suni sanciyla dogum yaptim, normal dogurdum, epiduralle, sadece sunu soyliyecegim ilk dogumumdu, allah dusmanimin basina böyle agri vermesin, 14 saat aglayarak sanci cektim, epidurali alinca biraz rahatladim. En son bebek sikisti, ebeye yalvaririm dayanamicam sezeryana alin diye yalvardim, eroin bagimlisi gibi imdaat diye yardim diye odanin icinde deli bagirdim kadin cok sabirliymis, en son 5 kisi odaya girip takla atar pozisyonda bastirarak dogurttular. Ben bilmiyorum normal dogum yapanlar nasil bu aciyi cekiyor epiduralle bile mahvoldum. Benim bunyem musait degil belkide bilmiyorum, hala ellerim titriyor o acilari dusununce. Neyseki bebisim kollarimda, simdi uyuyor..:)

Ben de sarılıktan korktuğumdan mama vereyim dedim. Doktor da verceksin deyince. Sütüm var ama aralarda mama takviyesi yapıyorum nolur nolmaz. Similac hic aklımda yoktu yaa. Bi dahakine artık onu denerim

Bugün bizim de kontrolümüz vardı. Alya 50 cm 3500 kg olmuş. Doktor açılmama baktı ve baya da bir canımı yaktı 2 cm açılman var dedi suyu çok iyi gelecek o artık dedi. Ama tansiyonum yüksek 14/9 çıktı. Geçen gün sağlık ocağında 13/9 çıkmıştı. Her gün baktır dedi çok korktum inşallah daha da yükselmez. Salı günü sabahına yatış verdi eğer kendi gelmezse o güne kadar salı suni verecekmiş. Bir de kızlar adet kanaması gibi kanama yaşamay başladım birkaç saattir doktor dürtükleyince kahverengi sulu kanlı akıntı geliyor adetimin ilk günü gelen gibi. 2 gün gelebilir dedi ondan sonra gelir sancın olursa hemen gel dedi. İşin kötü yanı sancı nasıl bir şey daha onu idrak edemiyorum. Bu adet ağrısı gibi olan şey mi bacak ve bel ağrısı yaşamak sancı mı oluyor ? Neyse çok uzattım bizden haberler de böyle kızlar. :)))) Buarada doğum yapan arkadaşlarım gözünüz aydın yapacak olanlara da güzel doğumlar dilerim

Kızlar selam, doğum yapan anneler size bir sorum olacaktı.. Biberon verenleriniz kaç saate bir kaç cc veriyorsunuz?
Ben anne sütü sağıp biberonla veriyorum ama cc ayarı yapamadım. Fazlamı azmı bilemiyorum çocuğum istiyor veriyorum, doktorum fazla beslemişsin az ver anne sütü de olsa karnı kurbağa gibi olmasın dedi

S Sevimlipanduf bebegınde bır daha gordun mu akıntı ?
Yok canım bugün o akıntıdan sonra 2 kez altını değiştirdim yoktu şimdi yatarken bir daha değiştireceğim, sürekli aklımda kaka yapmış mı diye değil akıntısı varmı diye kontrol etmeye başlıycam yakında :/ 10 gun sonra sağlık ocağında aşımız var gittiğimizde mutlaka ebe ye soracağım

Neden emzirmiyorsun ki canım sağarak zamanla azalıyormuş ya sütümüz ondan dedim

InsaAllah onden arkaya dogru sur canım ılerlemesın enfeksıyonsa. Aynı senın anlattıgın seyden kuvoze koymuslardı kızımı

Neden emzirmiyorsun ki canım sağarak zamanla azalıyormuş ya sütümüz ondan dedim
Canım benim bebeğim prematüre doğdu kaç zamandır enjektör ile kendi sütümğ mecburen sağdım şimdi de henüz emme duygusuna tam sahip değil memeyi emmek çok fazla zor geliyor her gün deniyoruz tabiki ama şuanda emesinden daha önemli kilo alması yoksa küveze girmek zorunda kalabilir

Kızlar bebişim yoğun bakımdayken ben evde can havliyle ağlaya ağlaya süt sağdım Bebişime süt götürmek için şimdi o sütlerden buzlukta 6 poşet var hepsine tarih vs attım ama ben onları nasıl, ne zaman ve ne ile vereceğimi bilmiyorum atsam çok üzülürüm atmasam hep yanındayım saat başı emziriyorım neredeyse, hem de biberonla da vermek istemem alışıp da meme reddi olsun istemiyorum süresi de 3 aymış buzlukta velhasıl ben onları ne yapcam :))

InsaAllah onden arkaya dogru sur canım ılerlemesın enfeksıyonsa. Aynı senın anlattıgın seyden kuvoze koymuslardı kızımı
Ayy Allah korusun bu kadar kokusuna alışmışken nasıl ayrı kalırım kızımdan temizliğine dikkat ediyorum aslında ama bizim kız altı açıkken yapmayı çok seviyor 2-3 kez püskürte püskürte kaka yaptı ortalığa benim üzerim başım yerler hep kaka oldu şimdi korkumdan hemen altını kapatma derdindeyim kendimi suçluyorum işte acaba iyi temizleyemedim mi diye

Benimki de prematüre sınırında doğdu(35haftalık) ama İnan emdikçe çenesi kuvvetleniyor ilk günlerde 3 dk da memede uyuyordu zorla ben göğsümü sıkıp ağzına süt doldurmaya çalışıyordum yeter ki ağzına biriken sütleri yutsun diye şimdi 22 günlük olduk biz ilk günle o kadar farklı ki ben süt yok sanıyorum çeke çeke getiriyor kendisi

Canım kuzlarda bulasma gemen olabılıyor erkek bebısler gıbu degıl bak devamı yokmus daha cok dıkkat et bısey olmaz InsaAllah. Allahım ayırmasım col zor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…