2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bakalım haftaya öğreneceğim :) sata göre 28 ocak Dr henüz gün vermedi sezeryan olsa verirdi galiba :)
Aynen ilk etapta normal olacakmış gibi rota çiziyorlar haftaya ultrasonda rahim agzı kalınlığına bakar incelme varsa ve bebek aşagı inmişse çatı muayenesi yapar açılma varmı diye büyük ihtimal, normal doğuma engel varsa sezaryen tarihi verir yoksa bekleyelim der :)

Kızlar hepinize teşekkür ederim bu yolda çok güzel arkadaşlıklar ettik birbirimize rabbim hepinize kalanların bebegine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Yaa ayrılıyormuş gibi yazmışsın üzüldüm ben gerçekten çok güzel bir serüvendi nasıl heyecanlıydık ilk kalp atışlarını duyduğumuz günler, 2 li testlerimiz, ayy cinsiyetlerinin belli olduğu zamanlar, detaylı ultrason maceramız peki benim hep stresli hep tedirgin oluşum kalp atışlarımın 120 nin altına hiç düşmeyişi , Allahım ne günlerdi anne olduk resmen ya şimdi miniğim kollarımda

kordonuna hiç birşey söylemedi suyu felan iyi dedi sadece pozisyonundan dolayı baş basmıyor oda doğumu uzattıkça uzatıyor hayırlısı artık napayım ne varsa kaderimde

Ben de dogum yaptim 6 ocakta sabah çok sancım vardı uyudum öğleye doğru uyandım suyum geldi hemen hastaneye gittik fakat 1 cm açılma olmuş ve bebek aşağı inmemiş yüzü de dönüktü doktor suni sancı verip ertesi güne doğurursun fakat su gelip açılma olmadığı için riskli bir durum dedi sezeryana döndük epidural anestezi ile kızım doğdu çok rahat bir doğum şekli hiç bir şey hissetmedim ama bebegimi gördüm sonrasında da hiç ağrım olmadı kesi yerinde bebeği beslerken zorlanıyorum normal doğum gibi gittigim için sütüm hemen geldi ama yetmediği icin mama takviye ediyorum.

sabahtan beri geliyor bendende sulu sulu bazen kırmızı bile oluyor doktor banada normal artık dedi acilma oldukca kılcal damarlar inceliyor o yüzden dedi

Bugün benim de kontrolüm vardı, sancım çıktı yine rahim ağzı da hazırlanmaya başlamış dedi dr. Bi tarih belirleyelim dedi ben de 19.1.19 düşünmüştüm, daha önce gelmezse olur dedi.
Ssvd hayali de suya düşmüş gibi, bebek iri kafası büyük.
Herkese sağlıklı doğumlar inşallah.
Hem hamilelikten yorulup gelsin artık derken hem de geleceği günü bilince hüzünlenmek :)

Enfeksiyon olunca bebekte belirti olmuyor mu A aurora_z yani sancılanır ağlar diye biliyorum. Benim kızımda da akıntı oluyordu yenidoğan zamanları, dr normal demişti. Enfeksiyon olmadığı için bilemiyorum tabii.

canım Dursun bence. -acilen ilaç vs kullanman gerekebilir, en azından 1-2 gün idare eder seni emziremediğin bi durum olursa

Çok Şükür bu gün taburcu edildi Rabbime hamd olsun evimdeyiz kuzum 15. Gün evine geldi

Sen nasılsın canım
gozunaydin canim

ayy darisi bana

mKızlar kimler dogum yaptiysa gozleri aydin hayırlı olsun bebeğiniz .akli çok rızkı bol hayırlı ömrü olsun inşallah
Dogum yapacak arkadaşlarinda rabbim yardimcisi olsun bir avazda az agriyla atlatip biran önce ayaga kalkmayi nasip etsin
Bebegi rahatsiz kuvezde olanlarında rabbim acil sifalarini versin guzel annelerinede sabır versin

Peki canım ilave biberon enjektör gibi takviye verdinmi kilo alımı az olmadımı o şekilde?

Canım sizede cokk gecmiş olsun aynı süreçlerden bende geçtim her an gözün yaşlıydı sizi cok iyi anlıyorum tavsiyem en fazla 3 saatte 1 sağman lazım eger araya daha fazla zaman koyarsanız sütun kesilir
Evet ya bunu farkettim bu akşam. Birazdan yine deneyeyim. Allah razı olsun.

Kizlar kizima sarilik testi yaptilar. Normal degerler olarak en ustu 150 Kabul ediyorlarmis, kizim 162 cikti. Suan biz hastahanenin otelinde kaldigimiz icin pediatr burada yok, bir ebe bakti ve pediatri aradi, pediatr kan almasini soylemis. 3 kucuk tup kan aldilar test icin. Ebe hic bir problem olmadigini ama onlarin ozenli davranmak zorunda olduklari icin bu testleri yapmalari gerektigini soyledi. Test sonuclari 3 saate belli olur, eger cok onemli bir sey olursa sizi ararim dedi. Degerler normal Kabul edilen maksimum sinirin biraz uzerinde ama yine de cok uzuldum oglumda sutum cok daha boldu, akiyordu suan oyle degil yeterli beslenemiyor mu diye dusunuyorum ebe tedavisinin isik oldugunu soyledi ama az anne sutu almakta bir sebep degil mi? Hic endiselenmeyin deyip durdu ama insan yavrusu olunca cok kotu oluyor

Aaaaaa çok sevindim yasi uzun olsun canim gozun aydin saglikla buyutmek nasip olsun

Iyi geceler guzel anneler bebegini kucagina alanlara hayirli olsun Rabbim anali babali buyutsun.kuvozde olanlara Rabbim safi ismiyle sifa versin annelere sabir versin.birde benim gibi bekleyen annelerde Rabbim sagliklik sihhatli hayirli kolay dogumlar nasip etsin insallah.hergun sanci cekiyorum dun adet baslangici gibi leke geldi doktora gittik sifir sanci acilma yok hic bisey anlamadim bel bacak agrisindan zor yuruyorum blsey yok hayirlisi bakalim bekleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…