2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlaaaaaaaar ben dogum yaptım. 4 saat içinde başladı ve bitti. Dr bile dogumuma yetisememisti ebe yaptırdı doğumu.
3185 gr 49 cm. Kesi yırtık siyrik yok.
Darısı hepinize
Maşallah ne güzel böyle doğumları okudukça heves ediyorum. Rabbim bize de böyle kolay ve kesisiz doğum nasip etsin.
Seninki de.mi devlet hastanesinde oldu yoksa özelde mi

Ben de sarılıktan korktuğumdan mama vereyim dedim. Doktor da verceksin deyince. Sütüm var ama aralarda mama takviyesi yapıyorum nolur nolmaz. Similac hic aklımda yoktu yaa. Bi dahakine artık onu denerim
Tavsiye ederim çok şükür kabız vs yapmadı canım :)

Merhaba hanimlar bunu yazmadan gecemedim,

Ben ilk kizimda ilk bi kac gun sut geliyor sandm durmadan memedeydi kizim yerine koyunca agliyordu memede tutunca susuyordu.. bende saniyordum hep meme istiyor diye ama cocuk meger doymuyormus.. Doktoruma goturdugumde, illa Anne sütü diye sartlandirmayin kendinizi dedi... ilk zamanlar duzene girmesi icin bana soyle tavsiyede bulunmustu: emzirdikten sonra, mama takviyesinde bulunun ve her emzirmeden sonra yani 3 saatte bi fln guzelce sagin.. ozaman gogus kanallarini aciyorsunuz:) Ben 3 ay sagdim duzenli 250 ml kadar sut cikardi hep... 3 ay sonra calismam gerekti Anne sutunu erkenden birakmak zorunda kaldik. ( Belcikada Annelik izni 3 ay) zaten doktorumda kesin 3 ay verin o antibiotik gibi gelir cocuga demisti... Tabiki Anne sutu cok cok onemli, fakat ben kendimi illa Emzircem diye sartlandirmadim acikcasi

P Puddingmuf canm ne dedi doktorlar sınıra yakın çıkınca yine de ışık gerekiyor muymuş? geçmiş olsun
@bebekicin ne güzel anlatmışsın doğumu, bizim böyle doğumlar duymaya ihtiyacımız var :)) darısı kalanlarımızın başına hoşgelmiş miniğin sağlıkla büyüsün inşallah
A anneveoglusu gözünüzaydın canım allah bi daha ayırmasın

Uzulme canim ya, allah tedavisi olmaysn hastalik vermesin, sarilik yine her bebekte gotulebilen bir sey, cabucak iyilessin bebisin insallah, yarin da bizim enfeksiyon testlerimiz var

Dogurmussun sonunda:) iyi ki dogmus bebegin canim. Evet sarilik cogu bebekte goruluyor ama iste insan istiyor ki her sey su gibi yoluna aksin, hic sorunsuz. Sizinde testler ins guzel gecer. Orada kac gun kaliyosun hastanede?

Henuz bir sey demediler canim ebe topugundan 3 kucuk tup kan aldi iste sekerine, sarilik yapan maddenin duzeyine falan bakmak icin. Sadece degerler cok yuksek bile ciksa endiselenmememizi, tedavisinin isik oldugunu soyledi. Ama suan degeri cok yuksek olmasada bu testleri yapmak istedigini, fazla ozenli olmasinin isinin bir gerekliligi oldugunu soyledi. Sutum daha simdi fazlalasti onada bagliyorum acikcasi, hemen sut cesme gibi akmiyor maleseff:) test sonuclari 3 saate cikar gelmeniz gerekirse ararim demisti ama aramadi. Sabah hem dusunu aldiricaz hem kontrol edecekler o zaman sanirim detayli bilgi verirler.

Ay ama ikinci diye rahat olurum sanmistim hic oyle olmuyormus. Zor valla bebek buyutmek :) sende sanci falan var mi

Maşallah canım çok güzel beslemişsin azmin zaferi resmen bazen duyuyorum sütüm yok yetmiyor bebek emmiyor deyip bırakılıyor mamaya ama emek verince anne sütü içebiliyor bebekler kutluyorum seni
Sütüm olmasa cidden mama verirdim ne yapayım aç nı kalsın çocuk derim ama sütüm geliyorken mama vermeyi vicdanıma yediremezdim o yüzden sanırım çok ısrarcı oldum, 10 gun sonra aşımız var sağlık ocağında o zaman yine tartılacak çok merak ediyorum :))

En azindam belirtin var umudun var kuzum :)) valla ben hala her gece 10gibi yatip sabah 8 9a kadar deliksiz uyuyorum ve 0 agri :))
canım ilk çocukta bende öyleydim emin ol o daha iyi bişey şimdi ne uykum uykuya benziyor, dışarı bile çıkamıyorum her an suyum gelecek diye. Bel ağrım bi giriyor aha diyorum doğırcam biraz sonra , sonra tık yok yine oyhhh yoruldum valla
Bgn son gün, yarın 40 bitiyor

Gece 2 . Ağlama krizine girdim. Yavrumu istedim. Az gülsem suçlu gibi hisseder oldum kendimi.
Düştük yollara , görürüm diye gittim kapısına Göstermediler tabi ki. Görevli personel resmini çekip gösterdi, uyanıktı.. .
Keşke şu gebelik 9 yıl olsaymış dedim..
İlk günlerimiz ve beraber değiliz. Kordon bağı düşse orada, o anı da yaşayamayacağız. Sesi yankılan sın istiyorum evimde , kokusu sinsin heryere . Yavrum nasıl uslu maaşallah. Huzurlu gebelik geçirmenin faydası demek ki. Allahım yardım et. Dışarda pırıl pırıl bir gün var, doğurduğum gün de öyleydi. Allahım bu güzel gün bana yavrumu getirsin....

Canım benim böyle yapma nolur sütün kesilir bak burada hemen hemen hepimizin bebeği kuvöze girdi korkma gelecek bebeğin sana sağlıkla

Sonuçlar güzel demek ki ondan aramamışlardır :) bende sancı var ama düzenli değil o yüzden acı çektiğimle kalıyorum bebek hala içerde :))

Bugünde doguramadım dün doktor 4 cm rahim agzın var dedi. 4cm rahim ahzı mı olur ya zırh gibi benim normal doguracagım yok. Plesentamdada kireçlenme varmış korkuyorum

Canım sen üzüldükçe sütün etkilenir...biliyorum kolay değil ama en azindan kafanı biraz dağıtmaya çalış...
Bebisini neden kuvoze almislardi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…